23 thoughts on “Päivän kuva

 1. ”Onnellisen” näköinen. Vain yksi häneltä puuttuu ja sen mukana kaikki. Mitä ihmistä hyödyttää vaikka hän saisi omakseen kaikki maailman omaisuudet?

  1. Satanistien ahneus, vallan himo ja itsekkyys ovat pohjattomia. He haluavat aina vain lisää, lisää ja lisää. Mikään ei koskaan riitä heille.

  2. Merkityksetöntä tussua ja elämässä ei olisi saavutettavaa, paitti nainen joka oikeasti välittäisi, sekin hankalampi löytää kun ei tiedä kuka onkin omaisuuden perässä. Pitäisi jatkuvasti hakea jännitystä ja uusia juttuja, adrenaliinia eri asioista mitä ei tehnyt vielä ja pää sekoaisi, lopulta huumeista.

 2. Yllättäen propaganda karttojen julkaisu loppui heti kun Ukraina alkoi valtaamaan alueita takaisin. Vaikka tietenkin päätoimittajanne on puolueeton, rehellinen ja suoraselkäinen mies, joka vain objektiivisesti raportoi hyvää hyvyyttään tapahtumista.

 3. Siis tarkoitat jotain yhtä kylää? Venäjä nyt vain yksinkertaisesti valmistautuu Mariupolin ja Donbassin pedonatottajien tuhoamiseen. Sitä ennen ei vähään aikaan taida tapahtua oikein mitään suurempaa.

 4. Nämä on juuri näitä samoja vahingollisia ihmisiä kuin lähes kaikki muut ”älyköt”. Heidän päissään ei todellisuudessa liiku juuri muuta kuin paskaa. He ovat lähes kaikki viallisia ihmisyksilöitä, jotka eivät ajattele kuin normaalit ihmiset.

 5. Kovasti puhutaan satanisteista, mutta sitten itse satanistisesti kielletään Jumala ja kristinusko. Mitä pelleilyä tämä on?

  1. Heh heh. Jos sitä ennen Bill Gates ei ole ehtinyt kehittää kuolemattomuuspillereitä.
   Todennäköisyys suurempi sille, että kurki kuolee ennen kuin suo ehtii sulaa.

   1. Eipä taida fyrkka jeesata elossapysymistä ainakaan vielä: https://hive.blog/rockefeller/@nippel66/david-rockefeller-breaks-record-for-most-heart-transplants-at-age-101

    Vaikka kuolemattomuuspillerin saisivat naamareihinsa niin onnea vaan notkumaan pallon päällä puolimädässä kehossa ikuisuuksiin. Olisi fiksumpaa keksiä ensin pilleri, millä saadaan nuorempi keho, mikä taitaa olla hieman haastavampaa. Rahat ja aika kuitenkin loppuvat kesken näiltä sikailijoilta ja karma tulee ja laittaa nämä pahat pojat syntymään viemärirotiksi ikuisuuksiin.

    1. Seitsemäs sydämensiirto äijälle tulossa ja aikoo jatkaa niitä ”ikuisesti”. Liekö ostanut uiguurin sydämen? On se totta, että elinkauppaa tehdään juuri tuon rikkaimman promillen eliitin takia. Kantasoluja abortoiduista sikiöistä jne.. ja varmaan on laittomissa laboratorioissa tehty kloonaustakin. Pimeää touhua, köyhät ovat noille varaosia.

 6. ”Älykköinä” itseään pitävät ovat kovaa vauhtia tekemässä itsestään tarpeettomia. Tämä ei johdu pelkästään älykkyysosamäärien laskusta, vaan nämä ovat lähes poikkeuksetta ryhmille vahingollisia kansan ja rodun pettureita, jotka nimenomaan vahingoittavat ryhmää tiedostaen tai tiedostamatta. ”Älyköt” ovat kuin torakoita ja heinäsirkkoja, jotka siirtyvät paikasta toiseen selittäen, että heillä on jotain hyödyllistä, lopulta tuhoten yhteiskunnan ja sitten he etsivät toisen yhteiskunnan jonka tuhoavat.

  Näillä ei ole enää mitään asiaa Suomeen. Voitte kaikki poistua tuhoamasta omaa geneettistä ryhmäänne ja pettämästä omaa kansaanne. Eivät kokoomuslaiset ole pelkästään kiristyksen alla, vaan ”älyköille” on geneettistä vahingoittaa omaa ryhmäänsä. Kokoomus on vain heidän vaikutuksensa ilmentymä.

  Tavalla tai toisella näistä ihmisistä pitää päästä laillisesti eroon ja pitää heidät laillisesti yhteiskunnan ulkopuolella. Se Marcon näkymätön käsi, jota ihmiset kutsuvat Jumalaksi, pitää lopusta huolen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*