Marco de Wit 29 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laskevan kannatuksen kourissa taisteleva Britannian pääministeri Boris Johnson hankki uuden PR-päällikön, joka sitten ehdotti uutta keinoa luoda ”täydellinen imago”.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Päivän video: Boris

 1. Jokaisen globalistihallitsijan kannatus on laskenut, myös Trumpin. Tyhmimmätkin äänestäjät heräsivät todellisuuteen.

  1. Mikä on vaihtoehto ns. liberaalissa demokratiassa? Jättää vaan äänestämättä kun kaikki ehdokkaat ovat samasta puolueesta.

   1. No hyvin usein näin, jos ei ole vaihtoehtoja. Kaikki ovat vihollisen puolella ajamassa samaa asiaa. Trump ei ole yhtään sen parempi kuin Clintonit, Bidenit ja Obamat. Suomessa kaikki valtapuolueet ovat vihollisen puolella, mutta joitain aivan yksittäisiä ehdokkaita on, jotka eivät voi koskaan saada poliittista valtaa, koska Supo ja Nato eliminoivat kaiken oikean kilpailun, josta on jotain uhkaa järjestelmälle. Onhan Marco ja muutamat muut yrittäneet, mutta Supo ja Nato nyt vaan eliminoivat kaiken järjestelmää uhkaavan. Ei vaaleilla käytännössä saa mitään aikaan. Koko järjestelmä on täysin umpimätä. Ainoa vaihtoehto on laillinen vastarinta ja laillinen vallankumous.

 2. Minkähänlaiset lenkkarit antavat joustoa tuollaiselle massalle? Pitääkö olla painonnostajan kengät?

  On siinä nivelet kovilla.

  1. Kepit käteen vetäisin ja kävelin. Hiekalla kävely ok, betoni on luonnotonta ja metsässä kans ok. Paras on yllättävästi sekoitus noista eli pururata.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*