Marco de Wit 29 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Puopolo on niitä harvoja toimittaja, jotka sentään VÄLILLÄ yrittävät kertoa asioiden molemmat puolet, jotta ihmiset voivat itse vetää omat johtopäätöksensä.

 

Ei siis ihme, että Twitteri näyttää sensuroineen hänen twiittejään.

 

Kanseloitu Puopolo: Tässä syyt sijoittaa kultaan!

 

 

Tänään Puopolon Twitteri sentään toimi ja twiittasi Ukrainassa sijaitsevista amerikkalaisista biolaboratorioista. Myös Laiton Lehti on niistä kertonut.

 

Yle pimittää CIA:n Ukrainaan rakentamat bioaselaboratoriot! Loivat korona”viruksen”?

 

 

Harva kuitenkaan arvasi, että nimenomaan Bidenin perhe on ollut rahoittamassa noita biolaboratorioita. Eikä taatusti hyvää hyvyyttään, vaan osana CIA:n operaatiota.

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

 

Tietysti sitten kaikista TYHMIMMÄT natottajat nousivat koloistaan. Katsokaapas näitten idioottien kommentteja. Oikeasti näiden kommentoijien ÄO heiluu siinä 80-85 pisteen tasolla.

 

 

 

Eli nyt natottajat tekevät kaikkensa PUOLUSTAAKSEEN pedonarkkaria ja vähätelläkseen valepresidentti Joe Bidenin pedofiilisen rikosperheen korruptiota ja yhteyksiä CIA:n laittomiin bioaseohjelmiin.

 

Ihmetteleekö vielä joku miksi Laiton Lehti pitää natottajia rikollisina maanpettureina ja on lanseerannut pedonatottaja-käsitteen?

 

Eikä siinä kaikki. Pedonatottajat ihan oikeasti kannattavat sensuuria. Yksikään natottaja eikä varsinkaan persut ole valittaneet, että RT-televisiokanava on TOTAALISESTI kielletty Suomessa. RT on nimenomaan paljastanut monia CIA:n operaatioita, mutta silti tai siis juuri siksi se on EU:ssa sensuroitu.

 

RT on esimerkiksi raportoinut sekä Bidenien perheen että Soroksen toiminnasta Ukrainasta. Google kuvahaulla löytyy tällainen twiitti:

 

Kuvassa linkki twitteriin. Kokeileppa miten käy!

 

 

Twiitin kuvaa klikatessa tulee kuitenkin ilmoitus, ettei twiitti ole näkyvissä EU:ssa eli ei siis myöskään Suomessa! Miksei persut ja muut natottajat välitä edes tästä sensuurista??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “Toimittaja Puopolo vs. pedonatottajat

 1. Pedonatottajat (mikä on muuten täysin paikkaansapitävä nimitys) ovat jopa myrkkypiikkien tyrkyttäjiä säälittävämpää porukkaa. Täysin yössä eivätkä edes halua sieltä pois. Vaarallisia!

  1. Monesti ne on samojen tahojen ajamia asioita. Kaikki yhteiskunnallinen hulluus on keskittynyt samoihin idiootteihin.

 2. Puopolo sanoo Putinia diktaattoriksi. Aivan hävytöntä vihapihetta jonka takia en katso hänen videoita. Natsit eli kunnon ihmiset taistelevat Ukrainan puolella ja tätäkään ei Puopolo hyväksy ihan kuin natseissa olisi joku vika.

   1. Ei vaan ylellä edelleen, ihme kun ei ole potkittu maikkariltakin tai lähti yleltä kun ei kestänyt, osallistuu vain järkevään maikkarilla, poimi jutut älä koko ohjelmistoa. Natsit on housuissas -95 ja Putinin pitää näkyä meille diktaattorina vaikka on järkevä loppujen lopuksi ja puhuu vain näin ollen venäjää vaikka osais monta eri kieltä. Putin on väärässä ajassa johtoon tullut. Navaljnikin sanoi dokkarissa oikeasti järkeväksi Putinia.

 3. Kaiken maailman sensuurilistattuihin piti kai olla oikeuden päätös ainakin ennen. Meni piratebay ja joitain saitteja ihan aiheellisestikin aikoinaan. Joo, ei pääse elisassa rt.com :iin. Vitsi kun en ikinä edes halunnut. Nyt kai pitää tasapuolisuuden vuoksi. Tai ehkä sen totuuden… Pahasti haisee tämä -kin…

 4. Natottajilla yms. on yksi totuus. Putkiaivoilla putkinäkö. Minä haluan…Minä Minä Minä.. ja mun mielipiteet ovat ainoat oikeat.

 5. No toisin kuin Marco niin joku edes koettaa etsiä lähteitä. Tämä teidän päätoimittajahan hiljenee jos jostain hänen lähteistään aletaan puhumaan.

  1. Palaa aiempaan OMAAN nimimerkkiisi, mikä se olikaan, Risepoika, Jussiboy tai jotain.

   1. Minulla on ihan oma nimimerkki ja käytän vain sitä. Ei minun tarvitse käyttää muita. Mutta asiaan: nuo tweetin vastauskommentit olivat asiallisia. Niissä ei nähty joka nurkan takana pedofiilejä, joka on teidän haukkumasana kaikille niille, jotka eivät ole samaa mieltä kanssanne. Pedofiilejä siellä, pedofiilejä täällä, jokapuolelle pedofiilejä. On teillä pimeä mielikuvitus. Pidätte myös itseänne älykkäämpänä vaikka kommentit, joita kirjoitatte osoittaa aivan muuta ja ne osoittavat myös syvää tietämättömyyttä ja vain yhtä ”totuutta”.

    1. ”Teidän, teillä, -tte.” Loit kätevästi ympärilleni olkiukon tuosta vain. Luot käsitykset kritisoitavien vastakkainasetteluiden kautta ja otat asiat kovin kirjaimellisesti, samalla kuitenkin luoden tiukkoja lokeroasetelmia johon asetat ihmiset. Jännä ja hauska paradoksi. Ehkä sinä et olekaan niin vakava kuin mitä voisi ensin ottaa. Syvän ajattelijan merkit.

 6. Suvakit eivät tule koskaan myöntämään sitä, että he ovat väärässä. Ei siis mikään ihme, että suvakit puolustavat naton biolaboratioita ja Ukrainan esinahatonta natsipresidenttiä!

  Myös pervojen ylivalta(pride) on suvakeille sydämmen asia, jonka puolesta taistella viimeiseen hengenvetoon!

  Tämän takia me tarvitsemme suvakeille suljetut eheytyskeskukset!

  1. Vapaus matter! Make Afrikka and others freedom again! humans also back to the own country and no harm help!

 7. Pedonatottaja kuvaa taas erittäin osuvasti näiden kahden korruptoituneen lastenlääppijän Joen ja Hunterin natottavia tukijoukkoja. He ovat nyt hätää kärsimässä kun edes Puopololla on rohkeutta tuoda asioita tavallisten ihmisten tietoon heidän Nato-sensuurinsa läpi.

  1. Turkkiin luotan enemmän. Se ei halua pilata kaupankäyntiään Venäjän kanssa, mikä tapahtuisi jos se äänestäisi Suomen liittymisen puolesta.

 8. Suomen pitäisi nyt neuvotella Venäjän kanssa turvatakuut siitä että maahamne ei hyökätä, jos Suomi lupaa pysyä täysin Naton ulkopuolella ja tätä korostaakseen purkaa välittömästi Naton isäntämaasopimuksen.

   1. Ei ollut Venäjällä ja Ukrainalla mitään sopimuksia vaan pelkkiä riitoja ja kahnauksia jo ennestään. Suomella ja Venäjällä sentään on jo naapuruussopimus ja ollut hyvät välit ja yhteistyö. Ainoa mikä vain voi välimme täysin tuhota ja Suomen turvallisuutta uhata on Natoon liittyminen, sillä Venäjä katsoisi sen hyvin vakavaksi provokaatioksi ja jännitteiden valtavaksi lisääntymiseksi Pietaria ja Murmanskia kohtaan.

 9. Nykyään on tullut sellainen valtamedian tapa valtiojohto myöten, kaikki päivänselvät asiat kiistetään. Kuten Usan viime vaalit kaikki oli tiptop ei mitään epäselvyyksiä, vaikka kaikissa edellisissä esi- ym. vaaleissa on ollut vaikka kuinka paljon. Biolabra Ukrainassa kiistetään, vaikka valan nojalla on kerrottu, että on, toivottavasti tiedot ei joudu venäläisten käsiin. Ilmastonmuutos, kielletään jos tutkijoiden käyrät menevät väärään suuntaan. Korona rokotus, kaikki puhe haitoista kielletään. Sähköautot, kaikki kielteinen puhe kielletään. Ukrainan sota, vain Ukrainan välittämä tieto sallitaan riippumatta onko se totta vai ei, kaikki muu on väärää. jne ei ihme, että kansa jakautuu tiedon suhteen kahteen leiriin, niihin jotka seuraa muutakin mediaa kuin valtamedia. Otetaan esimerkki kuinka moni tietää seuraavan asian, jos tietäisi, niin kyllä harkitsee kaksi kertaa sähköauton ostamista
  Tyypillinen sähköauton akku painaa noin 400 kg. Se sisältää noin 10 kg litiumia, 25 kg nikkeliä, 18 kg mangaania, 13 kg kobolttia, 85 kg kuparia ja 250 kg alumiinia, terästä ja muovia.
  Jokaisen sähköauton akun valmistamiseksi on prosessoitava 10 000 kg suolaliuosta litiumia varten, 12 500 kg malmia kobolttia varten, 2 000 kg malmia nikkeliä varten ja hieman yli 10 000 kg malmia kuparia varten. Kaiken kaikkiaan kaivetaan 210 000 kg louhosta yhdellä akulle. Kaiken huipuksi kaivauksia tapahtuu mm. 68 % maailman koboltista tulee Kongossa lapsityövoimalla.

 10. Lapsityövoimaa tietenkin. Sähköauto on todellinen pyörillä kulkeva raaka-ainevarasto. Jos syttyy palamaan, niin ei pysty sammuttamaan muuten kuin upottamalla veteen pariksi päiväksi.

 11. Onko Laiton Lehti ainoa joka on huomannut miten George Soros vetelee molempien politiikan suuntien naruja yhtä aikaa ja natottajat käytännössä fanittavat samaan aikaan George Sorosta ja Demokraatteja, Natoa, petrodollaria ja yksityisten pankkiirien omaa rahakonetta?

 12. Eli toimittajat eivät nyt kuulukaan johonkin leiriin? Mitä se sekoilu suvakkitoimittajista ja natottajista sitten on? Onko sisäinen logiikka tuttu käsite? #sananvapaus

 13. Poliittinen ideologinen maailmankatsomus ei edusta milloinkaan absoluuttista totuutta. Ja vain harva ihminen pystyy muuttamaan mielipidettään sen perusteella, että aikaisempi narratiivi kääntyykin päälaelleen eli täysin päinvastaiseksi kuin absoluuttisena totruutena on aivopesty. Nykyinen uutisointi ei ole enää tiedottamista tai uutisointia siitä mitä on tapahtunut tai sanottu. Näin oli vielä 1990-luvulle saakka niissä raameissa, jotka määrittyivät Neuvostoliiton kanssa solmitun YYA-sopimuksen puitteissa ulkopoliittisissa kysymyksissä. NYT koko läntisen maailman ”uutisointi” on aivopesua, jota vain Kiina ja Pohjois-Korea harjoittivat Korean sodassa ja Vietkong 1960-luvulla Vietnamin sodassa läntisille sotavangeille. Tätä pidettiin tuolloin vielä jotenkin sivistyneessä länsimaailmassa alhaisena ja suoranaisena kidutuksena. Ne amerikkalaiset sotavangit, jotka vapautettiin sotavankeudesta psyykkisesti rääkättynä kotimaahansa. Saivat psykiatrit ja armeijan psykologit tehdä täyden päivätyön saadakseen sotavankeudessa olleet sotilaat edes jotesankin takaisin terveen kirjoihin ja kykeneviksi elämään arkielämää koettelemuksiensa jälkeen.

  YLE on yhtä vaarallinen ja sairas tekele kuin on CIA:kin ja ent. ja nykyiset kommunistiset valtiot kuten Kiina, Pohjois-Korea ja USA, jota johtavat kommunistit eli ”demokraattinen” puolue. USA ei tule olemaan enää kovinkaan kauaa suurvalta vaan se tulee luhistumaan omiin läpi mädänneisiin rakenteisiinsa ja niistä kaikkein pahimpaan eli pohjattomaan henkiseen alennustilaan eli täydelliseen moraalikatoon, jossa koko ihmiskäsitys on tietoisesti murskattu alkutekijöihinsä.

  WWIII tulee olemaan niiden käsissä, joissa sen ei pitäisi koskaan olla. Nimittäin psykopaattisten, vallanhaluisten psykopaattisten globalistien, jotka ovat yhtä maailmankaikkeuden suurimman pahan kanssa eli ”Suurimman valetelijan ja murhaajan aikojen alusta!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*