Marco de Wit 29 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Jos Trumpin poika olisi pedonarkkari ja saisi lahjuksia mafiavaltio Ukrainasta, niin meteli olisi valtava. Kun kyseessä on seniilin valepresidentin poika, niin uutinen yritetään pimittää kaikin keinoin. Varsinkin, kun poika näyttää vain toimineen isänsä välikätenä korruptiorahojen siirtelyssä.

 

 

 

 

Tässä valtamedian kaksoisstandari paljastetaan loistavasti. Videoon saa suomenkielisen tekstityksen, kun valitsee automaattisen kääntämisen.

 

 

 

 

Kannattaa muistaa, ettei kukaan kiistä Hunterin olleen kova NARKKARI. Totta kai hän lörpötteli valtiosalaisuuksia joka suuntaan, nauhoitteli omia sekoilujaan ja lopuksi vielä kadotti läppäreitään. Tämä on myös valtava turvallisuusriski, mutta silti valtamedia on yrittänyt pimittää kaiken. Ja vieläpä natottajien avustuksella! Onneksi läppärit ovat nyt päätyneet republikaanien käsiin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

28 thoughts on “Valtamedia pimittää Hunter Bidenin saaneen lahjuksia Ukrainasta ja jopa sen biolaboratorioista!

 1. Onko tämä New York Post jokin Hesaria vastaava pääkaupunkijulkaisu. Miksi sen logossa on USAn lippu? Yrittääkö se esittää että se edustaa myös jotain keskilännen farmaria? Kaikkihan tietää, että perusanerikkalainen pitää NYP-julkaisua puolueellisena pienen eliitin julkaisuna.

   1. New York on oikeasti Yhdysvaltojen pääkaupunki ja Washington DC vain nimellisesti ja poliittisesti kun se valtionhallinnon keskuspaikka.

  1. Sitä suuremmalla syyllä ihmisten pitäisi herätä kun jopa syöpäisin valtamedia myöntää Hunter Bidenin juttujen olleen totta.

  1. Pelkästään yhdestä Ukrainan yhtiöstä 50.000 dollaria joka kuukausi ja kaikki muut siihen päälle mitkä eivät ole paljastuneet. Ukrainalaiset huorat jne. vielä sen päälle.

 2. Jenkit on suuri mätäpaise, jota pyörittää esinahattomien mafia!

  Milloin jenkit ryhdistäytyvät ja alkavat siivoamaan maatansa ja palauttavat kurin ja järjestyksen?

  Nevadan autiomaahan mahtuisi jättimäinen suljettu eheytyskeskus!

  1. Suomalaisten kannattaa itse aloittaa oman maansa puhdistamisesta, joka on täysin läpimätä. Oikeastaan vielä korruptoituneempi kuin Yhdysvallat, jos sen edes pitäisi olla mahdollista.

 3. Siis nyt niitä on jo kolme kannettavaa tietokonetta jotka narkkari Hunter Biden on vain jättänyt joka puolelle? Ja tässä ei varmasti ole kuin pieni osa.

  1. Joo, kuullostaa todella uskottavalta aina nuo tietovuodot.
   Huomatkaa, että myös vaihtoehtoliikkeiden ja vaihtoehtomedioiden puolelle syötetään valhetarinoita. Tahallaan. Hajoita ja hallitse.

   1. Ja väität, että jopa valtamedian itsensä myöntämät tiedot ovatkin valheita? :D Kaikilla on aivan älytön kiire peittää Bidenien perheen korruptiota ja Hunter Bidenin pedofiliaa, sekä rikoksia.

    1. En tarvitse vahvistusta aina valehtelevalta valtamedialta yhtään mihinkään.
     Sellainen on lammastelua ja auktoriteetin kumartamista. Sellaista ei nyt tarvita.

     Järkevä ihminen ajattelee itse. Varsinkin nyt kun tietyn ohjatun narratiivin kyseenalaistamisesta leimataan ties miksi. Se jos mikä todistaa, että kyseessä on todellakin se konrolloitu valheellinen versio tapahtumien kulusta. Minua kiinnostaa totuus – ei se mitä mieltä milloinkin isot massat ovat.

 4. Nuo Ukrainan bioaselaboratoriot – mistä täälläkin kirjoitellaan – kuuluu sarjaan ”Saddamin joukkotuhoaseet”.
  https://blurt.blog/blurtconnect/@northern-tracey/fear-porn-is-fake-news

  Myös Venäjä osaa siis kusettaa näillä satutarinoilla jostakin uhkasta ja te uskotte näihin satuihin? Ensin ne väitti, että vihollinen tavoittelee ydinasetta: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008651874.html

  Mutta kun tuo ydinase -tarina ei mennyt läpi – sitä piti päivittää ajan hengen mukaiseksi eli alettiin puhumaan bioaseista. Nyt on vaan modernia puhua bioaseista joukkotuhoaseiden sijaan. Nyt satua bioaseista hoetaan ajan hengen mukaisesti – tottakai – myös täällä vaihtoehtomedian puolella. Tämä on sitä ohjattua vaihtoehtonarratiivia, josta Max Igan kertoo tällä videolla; THREE SIDES TO EVERY STORY – IDENTIFYING THE OFFICIAL COUNTER NARRATIVE https://www.bitchute.com/video/QEBpSaj0oaj6/

  Ohessa muistutuksena tätä samaa pelonlietsonta narratiivia 2004. Narratiivi on edelleen sama ”ne uhkaa meitä”. Nyt asialla on Venäjä ja asialle valjastetut vaihtoehtomediat (näköjään teette yhteistyötä!)
  https://youtu.be/XPBN1zu80jI

  1. Kiina uskoo Venäjän todisteet naton biolaboratioista! Niin kauan kuin asian laita on tämä, niin biolaboratiot ovat totta.

   Kukaan ei halua Suomeen naton biolaboratioita.

  2. Ihan faktuaalinen asia johon yhdysvaltojen kongressin jäsenetkin esim Tulsi Gabbard ottaneet kantaa. Siinä olet oikeassa että sodassa kaikki valehtelevat. Erona Irakiin Venäjä ei mennyt tuonne niiden laboratorioiden takia pelkästään ja yhdysvallat myönsivät keksineensä koko wmd tarinan

  3. Jos kerron 6 firman omistavan lähes kaiken uutistoiminnan.

   Sinä:
   jos tuo olisi totta katselisin sen iltauutisista.

   1. En tarvitse vahvistusta aina valehtelevalta valtamedialta yhtään mihinkään.
    Sellainen on lammastelua ja auktoriteetin kumartamista. Sellaista ei nyt tarvita.

    Järkevä ihminen ajattelee itse. Varsinkin nyt kun tietyn ohjatun narratiivin kyseenalaistamisesta leimataan ties miksi. Se jos mikä todistaa, että kyseessä on todellakin se konrolloitu valheellinen versio tapahtumien kulusta.
    Oheinen tyyppi (Max Igan) on tajunnut tämän asian,
    https://odysee.com/@thecrowhouse:2/Three-Sides-to-Every-Story-Indentifying-the-Official-Counter-Narrative:0?r=4jvVrYEYGqRZqqsiDzSivqKBRuJT2i5d

    Kannattaa kuunnella itseään viisaampia. Toki heitäkin kriittisellä korvalla. Mutta ei ainakaan tota medikaalikultin (BigPharma) ohjailemaa valtamediaa. Sieltä ei totuutta tule.

    Tottakai BigPharman intresseissä on pitää yllä illuusiota viruksista. Bioaselabra -tarina on tähän mitä mainion tuki.

  4. Et ole sitten nähnyt videoita 9.3.22 joissa Victoria Nuland itse myöntää noiden labrojen olemassaolon? Jos trollaat, ota asioista ensin selvää!

   1. Ei ole olemassa viruksia! Ei ole olemassa kimppuun käyviä mörköjä! Virukset ovat terveysmafian huijaus. Kukaan ei ole koskaan todellisesti eristänyt yhtäkään virusta mistään. Ns. virukset ovat aikamme suurhuijareiden, virologien, tietokoneluomuksia ja tietokoneohjelmia, jotka ovat kokonaan vailla todellisuuspohjaa. Siksi ei ole olemassa myöskään virusbiolaboratioita!

 5. Katkos kattaa sen ajanjakson, jonka aikana kongressitalon valtaus tapahtui, kertovat Washington Post ja CBS.
  YHDYSVALTAIN entisen presidentin Donald Trumpin puhelutiedoissa on monen tunnin pituinen tauko siltä päivältä, jolloin Trumpin kannattajat hyökkäsivät kongressitaloon. Valkoisen talon puhelulokissa on päivämäärän 6. tammikuuta 2021 kohdalla seitsemän tunnin ja 37 minuutin pituinen tyhjä kohta, uutisoivat Washington Post ja CBS tiistaina.

  Katkos kattaa sen ajanjakson, jonka aikana kongressitalon valtaus tapahtui.

  Lokin mukaan Trump kuitenkin puhui puhelimessa saman päivän aamuna kahdeksan ihmisen kanssa ja kyseisen päivän iltana 11 ihmisen kanssa.

  Edustajainhuoneen valiokunta selvittää, onko Trump kommunikoinut katkoksen aikana vaihtoehtoisilla välineillä, kuten neuvonantajien puhelimilla.

  Trumpin tiedottaja ilmoitti nyt, että entisellä presidentillä ei ole koskaan ollut mitään tekemistä puhelinlokien kanssa ja että Trump olettaa, että kaikki puhelut on tallenne

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*