Marco de Wit 30 maaliskuun, 2022

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on aidosti puolueeton ja tieteellinen. Tai juuri siksi. Niinpä se soveltaa rationalismia eli taloustieteessä itävaltalaisen koulukunnan analyysiä ja valtiotieteessä praxeologis-offensiivista realismia. Suurimpina niminä tietysti professorit Hoppe ja Mearsheimer.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti analysoi geopolitiikkaa cui bono/follow money/kuka hyötyy periaatteella ja näin näkee maailman tapahtumat rahakoneen pöyrittäjien manipuloimana. Onneksi rahakonetta pyörittävä valtaeliitti ei kuitenkaan ole yhtenäinen, vaan on jakautunut Rockefellerien johtamiin waspeihin ja Rothschildien johtamiin sionisteihin. Yhdessä ne ylläpitävät petrodollarin luoman kartellitalouden hegemoniaa. Jokaisen maan valtaeliitti on saanut liittyvä kartelliin, kunhan alistuvat petrodollariin ja antavat FED:in määrätä rahan lisäämisen nopeudesta.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

Pitkän aikaa sekä Venäjä että Kiina suostuivat olemaan mukana tuossa kartellissa varsinkin, kun saivat alistaa kansalaisiaan ja pyörittää omaa kansallista rahakonettaan aika vapaasti. Tämän maailmanlaajuisen kartellitalouden pomona toimi tietysti David Rockefeller, jonka kätyri Nixon alunperinkin toi Kiinan kartelliin.

 

Yksi syy miksi Rockefeller pystyi organisoimaan valtaeliitin ja estämään sen sisäisen hajoamisen oli hänen kuuluisa kärsivällisyytensä. 1930-luvulta asti hän pyrki luomaan rauhan Morganien, Rothschildien ja Rockefellerien välillä. Tämä onnistuikin, koska David Rockefeller eli yli 100-vuotiaaksi!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Sionistit eivät tästä harmonisesta maailmanlaajuisesta kartellitaloudesta kuitenkaan pitäneet, koska Venäjän ja Kiinan rahakoneet rahoittivat Israelin vastustajia, kuten palestiinalaisia, Irania, Syyria ja Jemeniä. Niinpä David Rockefellerin kuoltua 2017 Rothschildien johtamat sionistit päättivät lopullisesti saartaa Venäjän ja Kiinan sekä hajoittaa ne pieniin osiin värivallankumouksilla.

 

 

 

Venäjä ja Kiina eivät tätä tietysti ole hyväksyneet ja ovat alkaneet pistää vastaan. Seurauksena on ollut sekä demonisaatiota että yhä enemmän pakotteita, joilla itä yritetään pistää polvilleen.

 

Krimin kriisin aikaan Venäjä ja Kiina jo miettivät eroa läntisestä kartellitaloudesta, mutta pitkän tähtäimen suunnittelijoina päättivät ensin valmistautua kunnolla. Vasta nyt seitsemän vuotta myöhemmin Venäjä hyökkäsi Naton etuvartioksi muuttuneeseen Ukrainaan.

 

Länsimaat asettivat heti massiiviset pakotteet ja jopa sulkivat monien venäläisten läntisiä pankkitilejä. Jopa venäläisten Visa ja American Express -kortit lakkasivat toimimasta. Kaiken kukkuraksi länsimaiset pankit varastivat satojen miljardien arvosta Venäjän keskuspankin varoja.

 

Länsimaiden valtamedia on nyt viikkoja ennustanut, että Venäjän talous tulee romahtamaan. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.

 

Voittaako Venäjä? Onko Laiton Lehti natottava, putinistinen vai puolueettoman realistinen?

 

 

Faktat ovat siis selvät. Venäjän talous pysyy varmasti pystyssä varsinkin, kun suurin osa maailmaa edelleen tekee kauppaa sen kanssa.

 

Nyt kuitenkin valtamedia on alkanut selittämään, että oikeasti Venäjän talous on mitättömän pieni. Venäjä on kuulemma vain bensa-asema. Lisäksi valtamedia on korostanut, että Kiinan ja kehittyvien maiden talous on niin pieni, ettei se voi pelastaa Venäjän taloutta romahtamasta.

 

Tuollainen analyysi on selvästi väärä. Ensinnäkin Ricardon suhteellisen edun laki todistaa, että totta kai Venäjän kannattaa keskittyä siihen missä sen suhteellinen etu on paras eli raaka-aineiden tuotantoon. Aivan kuten Kuwaitin kannattaa keskittyä öljyn tuotantoon, niin ihan samalla tavalla Venäjän kannattaa keskittyä öljyn, kaasun, puun, vehnän, jalometallien, timanttien ja mineraalien tuotantoon. Samalla kun se näihin keskittyy, niin se myös kehittää teknologista osaamistaan, jota se sitten voi käyttää mm. aseteollisuudessa myydessään Kiinalle ja kehittyville maille monenlaisia aseita. Juuri näin kannattaa ehdottomasti toimia. Siis ihan taloustieteenkin näkökulmasta.

 

Teknologinen raaka-ainetalous on luonnollinen monopoli. Se on SIUNAUS eikä suinkaan kirous. Se on maaäidin lahja onnekkaalle Venäjän kansalle! (Jota venäläiset tietysti avittivat valtaamalla toisaalta suomalaisten ja toisaalta siperialaisten alueet ihan samalla tavalla – tai siis oikeastaan vähämmän väkivaltaisesti kuin mitä englantilaiset valloittivat Pohjois-Amerikan.)

 

 

Sitten kuitenkin kateellinen läntinen valtamedia väittää, että Venäjän, Kiinan ja kehittyvien maiden talous on mitätön länsimaiden talouteen verrattuna. Eipäs ole.

 

Harha tulee siitä, että liikaa keskitytään LÄNSIMAIDEN GDP- eli kansantuotetilastoihin, jotka ovat pitkälle roskaa, kuten itävaltalainen koulukunta on alusta asti todennut. GDP yliarvioi länsimaiden tuotantoa, koska se ottaa huomioon myös julkisen sektorin tuottamattoman toiminnan että myös sitä tukevan valtion inflatoorisen toiminnan. Eli juuri sen rahan tyhjästä luomisen ja siihen liittyvän muita maanosia riistävän kasinotalouden.

 

Kaiken kukkuraksi GDP-tilastot eivät ota huomioon OSTOVOIMAA, jonka kuitenkin pitäisi olla kaiken A ja O. Onneksi tämä on kuitenkin niin selvää, että jopa länsimaiset taloustieteilijät ovat kehittäneet GDP-tilastojen rinnalle ostovoimaa paremmin mittaavat PPP-tilastot. Niistä näkyy hyvin kuinka länsimaat (USA, EU, Japani ja Australia) ovat jäämässä jälkeen väestönkasvun lisäksi myös tuotannossa.

 

Tässä kätevä IMF:n tilasto, jossa on GDP laskettaessa otettu ostovoima paremmin huomioon. Kannattaa muistaa, että tämäkin tilasto silti yliarvioi lännen tuotannon.

 

 

 

On ihan päivänselvää, että maailmanlaajuisesti ajatellen länsimaat ovat väestömäärältään MITÄTTÖMIÄ, joten ei tarvita muuta kuin hieman markkinataloutta, niin muut maanosat JYRÄÄVÄT lännen.

 

Tämä on jo päivänselvää siitä, että Kiinan keskimäärinen älykkyysosamäärä on noin 5 pistettä korkeampi ja väkilukukin lähes viisinkertainen Amerikkaan verrattuna. Nuo kaksi faktaa riittävät todistamaan, että Kiina nousee valtavalla vauhdilla Amerikan ohi varsinkin kun massamaahanmuutto, suvakismi ja vihersosialismi mädättää länttä yhä kiihtyvällä vauhdilla.

 

 

Eikä siinä kaikki. Kiinan ohella nousee myös Kaakkois-Aasia, jossa ÄO on jotain 90 pisteen tienoilla ja jossa väkimäärä lähentelee miljardia! Kaiken lisäksi siellä on kiinalainen yläluokka, joka taatusti tulee jatkamaan Kiinan tuotannon ulkoistamista Kaakkois-Aasiaan samalla nostaen valtavasti senkin tuotantoa. Markkinatalouteen yhä enemmän siirtyneet Indokiina, Malesia, Filippiinit ja Indonesia yhdessä ovat jo nyt valtavassa nousussa.

 

 

Eikä siinäkään kaikki. Kiinan lisäksi nousee myös Intian niemimaa, jossa väkiluku on kohta 2 miljardia! Keskimääräinen älykkyysosamäärä on toki vain jotain 80, mutta sillä ei ole niin suurta merkitystä kahdesta syystä johtuen. Ensinnäkin Intiassa on erittäin älykäs ja suorastaan eugenistinen yläluokka, joka pystyy pyörittämään taloutta varsinkin ulkomaiden, kuten Venäjän ja Japanin tuella. Toiseksi hindut ja varsinkin sikhit omaavat kauppiaskulttuurin, joten tulevat yhä enemmän omaksumaan markkinatalouden. Vaikka tavalliset alhaisen ÄO:n intialaiset eivät välttämättä tule kovin rikkaiksi, niin kyllä he alempaan keskiluokkaan pystyvät nousemaan. Se kun kerrotaan kahdella miljardilla, niin kokonaistuotannon määrän lisäys on valtava.

 

 

Eikä siinäkään kaikki. Lisäksi on tietysti vielä koko Latinalainen Amerikka. Siellä keskimääräinen ÄO on jotain 85 pistettä, mutta silläkään ei ole kovin suurta väliä, koska yläluokka on valkoinen ja pystyy pyörittämään taloutta yhä tehokkaammin varsinkin Kiinan ja Venäjän tuella. Väkilukukin on noin 700 miljoonaa, joka on vasta nyt integroitumassa maailmantalouteen. Eli Latinalaisessakin Amerikassa on valtava tuotannon lisäys tulossa.

 

Tämä kaikki näkyy hyvin alla olevassa kartassa. Amerikka ja Eurooppa omaavat tietysti suuren kokonaistuotannon, mutta muu maailma on jo saanut lännen kiinni.

 

 

 

 

Kaiken lisäksi bonuksena tulee vielä Afrikka. Siellä keskimääräinen ÄO on tietysti vain noin 70 pistettä, mutta silläkään ei ole kovin väliä, jos Kiina ja Venäjät pystyvät vakiinnuttamaan hallitukset ja varmistamaan edes jonkinlaisen primitiivisen markkinatalouden toiminnan tyyliin Nigeria, Kenia ja Botswana. Tämäkin tarkoittaisi suunnatonta tuotannon lisäystä, koska Afrikalla on valtavasti väkeä. Afrikan väkiluku tulee nimittäin seuraavan 30 vuoden aikana nousemaan peräti KOLMEEN miljardiin. Vuosisadan lopussa väestö saattaa jo lähestyä jopa 5 miljardia!

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Eli vaikka tuotanto yhtä afrikkalaista kohti ei välttämättä olisi kovin suuri, niin kokonaistuotanto tulee kasvamaan valtavasti varsinkin, kun Afrikasta kiinalaisten tuella tulee raaka-ainetuotannon keskus. Moni ei nimittäin tajua, että Afrikka on valtavan suuri maanosa 30 miljoonalla neliökilometrillä. (Standardi Mercator-kartta on suunniteltu merenkulkijoille ja vääristää maiden koot.)

 

 

 

 

 

Siinä kaikki. Tämä kaikki on oikeasti päivänselvää. Ei siis tarvita kuin seuraavat faktat:

 

1. ÄO

2. Väkiluku

3. Pinta-ala

4. Talousjärjestelmä

 

Tavalliset länsimaiset ihmiset ovat jo niin tyhmiä, ettei heillä oikeasti ole tietoa edes väkiluvuista ja pinta-aloista puhumattakaan sensuroiduista ÄO-tuloksista. Kaikki nämä neljä persufaktaa kuitenkin suosivat nimenomaan Venäjää, Kiina ja kehittyviä maanosia. Kaiken kukkuraksi lännessä mennään koko ajan alaspäin joka mittarilla: ÄO alenee kiihtyvää vauhtia, väkiluku on romahtamassa väestöpyramidin kaatuessa, vihreät kieltävät luonnonvarojen käytön ja talous on romahtamassa valtavaan pankki- ja talouskriisiin.

 

Monet ovatkin arvioineet, että Venäjä ja Kiina saattavat jopa jo nyt HALUTA, että länsi katkaisee kaikki yhteydet. Näin itä ja etelä olisivat paremmin suojassa sekä lännen talousromahdukselta että punavihreältä mädätykseltä.

 

 

 

 

 

 

 

 

39 thoughts on “Itä vs. länsi. Kumpi voittaa? PPP ratkaisee!

 1. ”Tavalliset länsimaiset ihmiset ovat jo niin tyhmiä, ettei heillä oikeasti ole tietoa edes väkiluvuista ja pinta-aloista puhumattakaan sensuroiduista ÄO-tuloksista.” Tämä voi pitää paikkansa Usassa ja Briteissä mutta muuten en usko tätä väitettä. Länsimaalaiset ovat vaan niin vasemmistolaisia nykyään myös jenkit että he eivät välitä. Aasiassa asuu 4 miljardia ihmistä ja kiinan kommunisti puolueeseen kuuluu 100 miljoonaa ihmistä ja heidän johtajat ovat huippuälykkäitä toisinkuin Usan johtajat. Usassa on historiallisen heikko presidentti ja myös Suomessa on historiallisen surkea hallitus ja päämisteri. 1970- luvulla länsimaat olivat ylivertaisia ja vastasivat maailman BKTstä 70%. Ajat ovat muuttuneet ja kehittyvät taloudet ovat menneet teollistuneen lännen ohi. Tämä luo suuren jännitteen Kiinan ja Usan välille. Talouden romahtamisesta on puhuttu jo vuodesta 2008 kun oli finanssi kriisi (Suomessa ei ole puhuttu ) ,mutta nyt se vasta alkoi ja syyksi laitettiin korona ja ukrainan sota vaikka tosiasiallinen syy on länsimaiden ylivelkaantuminen ja keskuspankkien rahan painaminen. Rahan painaminen ei ole koskaan johtanut hyvään jos sitä jatketaan liian pitkään. Suomi on vuoden 2008 jälkeen ottanut joka vuosi lisää valkaa. Juha Sipilä yritti laittaa velkaantumisen kuriin mutta hän otti maahan ennätysmäärän pakolaisia ja tuhosi talouden näin. Talous voidaan aina korjata, mutta maahanmuuton ongelmia ei voi korjata. Suomi voi esim. erota eurosta.

 2. ”Tämä on jo päivänselvää siitä, että Kiinan keskimäärinen älykkyysosamäärä on noin 5 pistettä korkeampi ja väkilukukin lähes viisinkertainen Amerikkaan verrattuna.”

  Tässä menet metsään. Suurinosa siellä on luokkaa 80-90 ja elää kädestä suuhun poimimassa riisiä pellolla. Ovat äärimmäisen julmia mm eläimiä kohtaan ja erittäin taikauskoisia. Kiinassa kommunistinen puolue itse valikoi äo testien osanottajat yliopistoistaan. Mikään ei viittaa siihen että Kiinalaisilla olisi maailman korkein äo.

 3. 2008 Suomessa oli ”lähellä”; niinmpä kansan omaisuuden haltuunoton suunnittelu pankki-vakuutuslaitoksille aloitettiin . Tositoimiin ryhdyttiin 2012: ”laki 444/2012”.

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.”

  Tällä pankkien LAITTOMAN tukemisen ja kansan kurjistamisen tiellä yhä olemme-

  Archive.today/kimmoleaks.fi ( Tokentube Kimmo Leino puhuu )

 4. Ja tyhmät suomalaiset keskittyvät luonnonsuojeluun ja kaiken tuotannon alasajoon ja tuottavan omaisuuden myyntiin ja toimimaan velalla sosiaalitoimistona. Syrjäytetty kantaväestö sijoitetaan leipäjonoihin ja etuoikeutetuiile annetaan kaikki valmiina ettei tarvitse/saa ikinä tuntea oman elämän hallintaa.

  Mikä merkitys on valuuttakursseilla? Lännen valuutat dollari ja euro ovat vahvoja, verrattuna ns. rupuvaluuttoihin. Kuka ne vaihtokurssit päättää? Entä mitä sitten jos vaihtokurssi kaikilla valuuyoilla olisi yksi yhteen? Ostovoiman lasku lännessä ja muualla inflaatio?. Koko talousjärjestelmä menisi sekaisin. Mutta yksi valuutta onkin Great Resetin agenda.

  1. Valuuttakursseja eivät päätä ”markkinat” tai ”vapaat markkinat”, vaan ”market makerit”, eli kaikkein suurimmat pankit, hedge fundit jne., jotka aiheuttavat lähes kaiken rahojen ja markkinoiden liikkeestä. He määrittelevät myös kullan virallisen hinnan, öljyn hinnan, hallitsevat valtamediaa, suurimpia yrityksiä, Naton sotakonetta jne., jolloin heidän on hyvin helppo tehdä valtavasti rahaa laittomilla sisäpiirikaupoilla ja kurssimanipulaatiolla. He hallitsevat myös valvovia viranomaisia, oikeusjärjestelmää oikeutta ja parlamentteja, jolloin he saavat koko ajan haluamaansa lainsäädäntöä, eivätkä koskaan joudu mihinkään vastuuseen.

  2. Ksynnän ja tarjonnan laki. Mitä sillä rahalla saa?
   Esim jos on kylmä ja tarvitset kaasua, ja sitä ei saa dollarilla, vaan tarvitaan ruplia.
   No mistä saat ruplia? Vaihtamalla niittä euroilla. Kysyntä nostaa kurssia, ja ylitarjonta laskee sitä.

   1. Ei kysyntä nosta euron, dollarin tai ruplien kurssia, vaan kurssimanipulaatio. Googleta vaikka ”trading market maker”, niin alat pääsemään hieman jäljille kuka todellisuudessa liikuttaa markkinoiden hintoja.

   2. Usko pois… ei käytännössä nosta kursseja tuohon tapaan. Valuutta ja muut kurssit ovat täysin, jatkuvasti manipuloituja. ”Market makerit”, eli markkinoiden luojat yhdessä valtamedian kanssa hyvin pitkälle liikuttavat kursseja omin päin, et sinä, etkä minä tai kukaan muukaan. Ei ole käytännössä mitään vapaita markkinoita jotka liikuttelisivat kursseja. Valuuttakauppa ja hyödykekauppa ovat läpeensä manipuloituja ja mätiä. Kerroin salaisuus jota moni ei tiennytkään. Sait sen ilmaiseksi. Ole hyvä.

 5. Puolueeton ja tieteellinen, no siinä taas kaksi valhetta tähän aamuun. Oi suuri ja puolueeton toimittaja missä sotakartat on? Yllättäen Kremlin propagandan levittäminen loppui Ukrainan takaisinvaltauksiin. Mutta Venäjän murskavoitto..

 6. Marco, jos täällä olisi niitä sinun ”älykkäitä” yhtään enempää, tilanne olisi vielä pahempi. Tuhoavat kaikki muut vielä nopeammin ja kertovat kaikkia syöpäisiä juttuja muille, kuten rajat auki, kaikki tänne vain, monikulttuurisuutta, suvakismia, kaikki ovat aivan samanlaisia.

 7. Todellisuudessa dollari on Yhdysvaltain ainoa vientituote ja se on menettämässä asemansa reservivaluuttana. Jos niin käy – Yhdysvallat putoaa kehitysmaaksi. Heidän viimeinen vaihtoehto on aloittaa sota tai hyväksyä tämä uusi todellisuus. Maailma ei ole enää unipolaarinen ja amerikkalainen imperiumi on romahtamassa alta aikayksikön. Ulkoisia tekijöitä ei tarvita.
  lähde:
  https://financearmageddon.blogspot.com/2022/03/america-in-terminal-decline-while-china.html

  Miten kauan tämä globaali tuotantoruletti pyörii? Kts. oheinen video.

  https://youtu.be/KjQ01J1SQBI

 8. Onneksi lännessä ei ole enempää näitä ”älykköjä” tai täällä olisi vain enemmän näitä samoja vammaisia suvakkeja.

 9. Kiina ja Intia tulevat kostamaan sen nöyryytyksen ja riiston, minkä länsimaat ovat heille tehneet.

  Tästä pyhästä vihasta länsimaita kohtaan oli viitteitä toisessa maailmansodassa, kun urheat sikhit liittyivät Waffen SS:ään vain siksi, että pääsevät lahtaamaan ylimielisiä brittejä, jotka olivat aiemmin käyttäneet röyhkeästi Intiaa omana alusmaana.

  Kiinalaisilla ja intialaisilla on erittäin pitkä muisti ja he eivät ikinä anna anteeksi röyhkeille imperialisteille, jotka käyttivät hyväkseen Kiinaa ja Intiaa!

  Intia on Ukrainan selkkauksen aikana kertonut lisäävänsä merkittävästi kaupankäyntiä Venäjän kanssa ja tästä ei suvakit pidä!

 10. ”Älykkäistä” ei ole loppujen lopuksi mitään muuta kuin haittaa. Mitä kauempana pysytte, sitä parempi. Teitä ei tarvita. Tuhoatte vain kaikki ja ajattelette vain itseänne, sekä ajattelette kaiken lisäksi olevanne kovinkin älykkäitä kun kaiken lisäksi kiellätte vielä Jumalan ja kristinuskon. Katsokaa oikeasti itseänne minkälaisia ihmisiä olette. Teistä ei ole kuin haittaa.

  1. Meillä on paljon koulutettuja ja ÄO:lla mitaten älykkäitä vaikuttajia. Heidän akillleen kantapäänsä on kuitenkin sokaiseva itsevarmuus. He pettävät itsensä ja kansansa, sillä heillä ei ole historian tuntemusta eikä sen ymmärrystä. Ei heillä ole myöskään halua oppia menneestä.

   Ennen 1990-luvun lamaa ”parhaat” talostieteijäjupit (tämän päivän young global leaders) sanoivat jopa, että nyt on uusi aika ja lamaa ei enää tule. Vanha pankkiasioita tunteva isäni totesi monen vuoden ajan ennen romahdusta, että meno lainamarkkinoilla on aivan järjetöntä ja tästä ei hyvä seuraa.

   Raamattu tiivistää ilmiön lyhyesti: ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä”.

   1. Siis, meillähän ei nimenomaan ole ”älykkäitä vaikuttajia”. Hehän ovat ”vaikuttajiksi” täysiä idiootteja ja keskinkertaisuuksia, kuten sinä ja minä. He ovat älyllisesti hyvin samalla tasolla kuin kuka tahansa keskivertosuomalainen, lisäksi ovat hyvin usein mielisairaita.

    1. Tärkeintä lienee tottelevaisuus – ja toki pitää olla myös sen verran älyä että tietää, mistä ei pidä puhua. ”Just keep things simple.” Se tottelevainen pupetti ymmärtää olla ottamatta puheeksi sellaisia asioita, mistä pitää vaieta.

     Onko esim. Venäjän johdosta kukaan kyseenalaistanut covidia? Ei ole. Pupetteja siis nekin. Myös Putin. Ja Trump. Kaikki nämä.

  2. Ei tarvitse olla viisas ollakseen huippuälykäs,
   mutta tarvitsee kyllä olla älykäs ollakseen viisas.

   Älykkyyttä on monenlaista. Tasapainoisuus haastavimmissa olosuhteissa on usein yksi hyvä merkki viisaudesta.

   Ehdottomasti tarvitsemme harmonisia, viisaita älykköjä.
   Muut seuraa tuhoisan säheltäviä papukaijoja ja keskinkertaisuuksia kuten pappeja, paaveja ym. ja valitettavan harvoin kykenevät erottamaan keskinkertaisuuden tasapainoisen kypsästä lahjakkuudesta. Tämä on maailman tragedia. Muuten meitä johtaisi siihen parhaiten soveltuvat.
   Epälahjakkuudet ja keskinkertaiset eivät kykene luomaan vakaata ja harmonista yhteiskuntaa, eikä uskontokaan siinä ratkaise.

 11. Jos älykkäitä olisi olemassa, he eivät käyttäytyisi kuin vammaiset ja idiootit. Tällaista vammaista, idioottimaista ja vahingollista ajattelua ei voi arvostaa. Jotkut ovat vain keksineet vammaisen ja vahingollisen ajattelunsa olevan jotain älykkyyttä.

  1. Ja sitä harhaoppia vieläpä opetetaan ns. punaviheryliopistoissa. Älykkyys on tyhmyyttä ja tyhmyys on älykkyyttä, sota on rauhaa ja rauha on sotaa.

   1. Älykkyyttä nämä vammaiset eivät ainakaan ole nähneet, vaikka kovasti kehuvat olevansa korkeasti koulutettuja ja älykkäitä… vielä mitä. Saman tien halutaan rajat auki, kaikki vain maahan sekoittumaan ja kaikkea muuta mitä ainoastaan idiootti tekisi.

    Näiden älykkäiksi itseään kutsuvien kannattaisi hieman miettiä kuinka älykästä heidän käyttäytymisensä on oikeasti.

  1. USA:n tärkein tavoite on saada mahdollisimman monta isolla rahalla koulutettua natsi-sotilasta ”kotiutettua” Eurooppaan (toisten kustannuksella elätettäväksi), jotta niitä voidaan myöhemmin käyttää hyökkäykseen Venäjää vastaan.

 12. Sinänsä on vähän väärin puhua lännestä ja idästä, kun sekä idässä että lännessä on sekasin erilaisia maita. Niitä pitäisi ehkä kutsua läntisen ja itäisen valtaliiton maiksi.

 13. Tuon kartan mukaan Suomi on jo hävinnyt siitä. Olemme siis euroopan mittakaavallakin uhrattavissa oleva maa jolla ei ole mihinkään mitään merkitystä.

  Nuo kasvavimmat maat ovat suuruusluokaltaan OK. Mutta miljardi-dollari ei pdä paikkaansa koska nuo käyvät mm. keskinäistä kauppaa omilla valuutoillaan. Silloin miljardi-dollarit eivät tiedä mitään paljonko BRICS-maiden keskinäinen kauppa on. Ja siksi näitä ”kehitysmaita” pidetään heikkoina.

 14. Suomen väkiluku on 0,07 prosenttia koko maapallon väestöstä ja koko pinta-ala 0,1 prosenttia maapallon maapinta-alasta. Kuin kärpäsen varjo Saharassa.

 15. Sinänsä huvittavaa, että vaikka äkkiseltään ”älykkäämmillä” pitäisi olla paremmat geenit kuin alemmilla tuloluokilla, todellisuudessa heistä näyttää useampi olevan valehtelijoita ja pelaajia, sekä hyväksikäyttäjiä.

  Mahdollisesti optimaalisen matalasta, mutta ei liian matalasta roskaväestä löytyy eniten rehellisempiä, luotettavampia ja uskollisempia ihmisiä, mutta kun mennään tarpeeksi korkealle tuloluokissa, niin useimmiten korkealla näyttää taas olevan hyvin usein ihmissaastaa, pelaajia, keinottelijoita ja pettureita. Itse asiassa nykyisin tuo raja näyttäisi olevan noin 110-115 tai niiden jälkeen… mutta tosiaan kun mennään myös tarpeeksi alas älykkyydessä, niin tulee taas samanlaista ihmisaastaa vastaan.

  Itse ainakin olen hämmästynyt miten paljon epärehellisiä pelaajia ja pettureita noin 110-115 älykkyyden yläpuolelta löytyy. Eivät ole ollenkaan myöskään oman kansansa puolella.

  1. Epäilen, ovatko nämä Vogue-Marinit ja ”Vitun Hurri”-Saarikot yhtään keskivertos älykkäämpiä. Tyrkkyjä ja röyhkimyksiä kyllä ovat.

   Persoonallisuuden kaikkia puolia pitää testata ja vertailla, ei vain älyä, jota nyt mitataan ylikorostuneesti.

 16. Marco, keksitkö mitään syytä miksi suomalaiset naiset alkoivat päästämään ukrainalaisia ja venäläisiä naisia Suomeen? Tämähän on heidän näkökulmastaan parisuhdemarkkinoiden itsemurha. Suomalaiset naiset eivät mitenkään pärjää ukrainalaisille ja venäläisille naisille parisuhdemarkkinoilla. Heidäthän syrjäytetään aivan totaalisesti. Tulevaisuudessa suomalaisilla naisilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta pariutua. Tajuavatko he itsekään tätä tosiasiaa?

  1. Loistava pointti. Tämä on kuitenkin eri asia kuin LÄhi-Idän miesten päästämäinen Suomeen. Arabimiehet nimittäin estävät naistensa pääsyn treffimarkkinoille samalla kun maksimaalisesti tarjoavat itseään treffimarkkinoille. Ukrainalaiset naiset kuitenkin odottavat miehiään, jotka taatusti ovat myös tulossa. Hyvin harva ukrainalainen nainen valitsee suomalaisen miehen, kun taas lähes jokainen arabimies valitsee innoissaan suomalaisen naisen.

   1. Olet osittain varmasti oikeassa, mutta näin massiivisesti määrästä ukrainalaisia ja venäläisiä naisia iso osa pariutuu suomalaisten naisten kanssa, vaikka joukossa on myös paljon naisia jotka ovat tuomassa miehensäkin Suomeen (persut eivät tajua tätäkään). Puhutaan kuitenkin aivan massiivisista määristä ukrainalaisia ja venäläisiä naisia, jotka joskus itsessään kansanmurhaavat suomalaisen perimän, sekä syrjäyttävät suomalaiset naiset parisuhdemarkkinoilla.

    Suomalaiset naiset taas eivät pariudu itä-eurooppalaisten miesten kanssa, vaan hyvin iso huoraa rahasta rikkaille miehille. Heitä ei avioliitto, lapset ja perhe kiinnosta, vain raha ja status.

    Lopuksi vielä ukrainalaiset miehet tulevat vainoamaan suomalaisia miehiä, sekä ryöstämään nämä puhtaaksi.

    1. *pariutuu suomalaisten miesten kanssa

     Naiset varmaankin kuitenkin päättelivät pitkällä aikavälillä väärin. Naiset eivät ole koskaan olleet hyviä järjen käytössä ja loogisessa päättelyssä.

   2. Vuosituhannen alussa jotkut länteen pyrkivät venäläiset naiset maksoivat järjestetystä valeavioliitosta suomalaisille miehille 10 000 euroa, mutta esim. italialaisille miehille 14 000 euroa.

 17. Ei kai olekaan suomalaisilla kehuttavia mahdollisuuksia parisuhdemarkkinoilla, sillä eihän naisia valmenneta perhe-elämää varten, vaan työelämää varten. Sama juttu suomalaisilla miehillä.

 18. Onneksi ei ole yhtenäinen… koskaan, ikinä maailmanhistoriassa valtaeliitti ei ole ollut näin totaalisen yhtenäinen ja kartellisoitunut, vaikka joitain pieniä riitoja saattaakin olla. Marcon naiivius ja positiivisuus on välillä jotain todella rasittavaa. Ei hätää, saattaa ehkä mennä 10-20 vuotta, mutta kyllä niillä vielä joskus joku riita tulee.

 19. Tärkeintä lienee tottelevaisuus – ja toki pitää olla myös sen verran älyä että tietää, mistä ei pidä puhua. ”Just keep things simple.” Se tottelevainen pupetti ymmärtää olla ottamatta puheeksi sellaisia asioita, mistä pitää vaieta.

  Onko esim. Venäjän johdosta kukaan kyseenalaistanut covidia? Ei ole. Pupetteja siis nekin. Myös Putin. Ja Trump. Kaikki nämä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*