Marco de Wit 30 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti lähtee aina liikkeelle logiikasta ja tieteellisestä metodista. Se edellyttää, että määritelmät tehdään aina ensin selväksi. Heti kun määritelmät alkavat itsestään muuttua, niin alkaa haisemaan. Niinpä ehkä jopa maailman ainoana mediana Laiton Lehti ei missään vaiheessa ole uskonut koronapandemiaan, vaan vaatinut siitä todisteita. Niitä ei koskaan tullut, joten johtopäätös oli helppo tehdä: Samanlainen feikkipandemia kuin mitä AIDS eli sairauksien nimiä on vain muutettu.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

Toisaalta juuri tämän tieteellisen menetelmän takia Laiton Lehti ei ole alkanut väittämään, että koronarokote olisi tappanut miljoonia ihmisiä. Ensinnäkin kovat väitteet tarvitsevat kovat todisteet, koska silloin sinulla on se todistustaakka eikä vastapuolella. Toiseksi olisi valtaeliitiltä tyhmää tappaa karjaansa hyvin tappavilla rokotteilla.

 

Toisaalta voihan se olla, että valtaeliitti on tehnyt laskuvirheen. Innossaan kokeilla uusia geeniteknologisia rokotteita he ovatkin vahingossa tehneet rokotteesta paljon tappavamman kuin olivat suunnitelleet. Niinhän helposti käy, jos rokotetta ei ensin kunnolla testata.

 

Nyt tosiaan alkaa näyttämään, että rokote on tappanut pelkästään Amerikassa satoja tuhansia ihmisiä.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Sanaa levittää varsinkin Prosecute Now eli Heti syytteeseen -järjestö. Se löytyy myös Google hakukoneella, joskin rajoitetusti.

 

 

Linkki ei kuitenkaan toimi eli nähtävästi sivusto on vedetty alas.

 

 

 

 

Onneksi eivät ole vielä uskaltaneet sensuroida kuuluisaa New American -lehteä.

 

Kuvassa linkki juttuun ja videoon

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

33 thoughts on “Koronarokote tappanut jo 400 000 amerikkalaista? Google sensuroi raportit!

 1. Kyllä (((eliitti))) tappaa ihmisiä ihan vaan siksi että ne pystyvät niin tekemään.

  Siinä on psykopaateille ihan riittävä syy. Ihmisten kärsimys on niiden ravintoa.

 2. Kuolemantuomio kansanmurhaajille ja ihmiskokeiden tekijöille. Tulevaisuudessa kansanmurhaajista selvinneille on tietyistä ryhmistä täysin erilainen historiankäsitys kuin nykyisillä aivopestyillä ihmisillä.

 3. Ja nimenomaan valkoisia ihmisiä. Kuinka helvetin sairas ja limainen yhden rikkaan ja vaikutusvaltaisen ryhmän pitää olla massamurhatakseen ja tehdäkseen näitä ihmiskokeita?

 4. Ei ole olemassa mitään älykkäitä ihmisiä. Vaikuttavatko nämä sinusta älykkäiltä ihmisiltä Marco? Tai ylipäätään ”älykkäinä” itseään pitävät, jotka kaikki haluavat rajat auki, sekoittaa kansat ja rodut, ajattelevat kaikkien olevan samanlaisia ja tasa-arvoisia… lässyn lässyn. Nämä ovat idioottien ajatuksia. Jokainen ”älykäs” ihminen on käytännössä kansan ja rotunsa petturi, joka juuri kaikilla näillä tavoilla vahingoittaa ja tuhoaa kansaansa ja rotuaan. Ei heistä ole mitään hyötyä meille.

  1. Miksei kukaan perkaa näitä tilstoja Suomen osalta? Aina vaan viitataan ameriikkaan. Sielä niitä kuolevia riittää.

 5. Lähes kaikki älykkäinä ja koulutettuina itseään pitävät ovat kansalleen ja rodulleen vahingollisia hyödyttömiä ihmisiä, jotka tahtomattaan tai tietoisesti vahingoittavat geneettistä ryhmäänsä. Rajat vain auki, monikulttuurisuutta, kaikki ovat aivan samanlaisia ja muita vammaisia ajatuksia. Tämäkö on älykkään määritelmä? Tässä tapauksessa emme tarvitse näitä ihmisiä. Ulos yhteiskunnasta tuhoamasta kansaa ja rotua.

 6. Voisit lähteä älykkään ja älykkyyden määritelmästä. Nykyisin älykkäänä pidetään ihmisiä joilla on lähes aina vahingollisia ja vammaisia ajatuksia joista on vain haittaa omalle kansalle ja rodulle. Näitä joku älykkääksi kutsuttu, josta on suurimmaksi osaksi hyötyä muulle ryhmälleen, joka ei vahingoita omaa kansaansa ja rotuaan. Ei näitä käytännössä ole. Heti halutaan rajat auki, monikulttuurisuutta, suvakismia, kehitetään jotain myrkkypiikkejä joilla tappaa muut, kielletään Jumala ja kristinusko jne.

  Et voi pitää näitä vammaisia ihmisiä ”älykkäinä”.

  1. No, joo. Olet tieetysti oikeasssa, mutta älykkyyshän ei tarkoita viisautta. Usein nimenomaan päinvastoin eli älykkäät osaavat ajaa omaa etuaan valehtelemalla ja lisäksi ovat tarpeeksi älykkäitä tajutakseen miten valtaeliittiä kannattaa tukea, jotta saa muruja pöydältä.

   Älykkyystestit viittaavaat siis vain tiettyihin asioiden hahmottamiskykyihin. Lähes jokainen tämän lehden lukija on taatusti yli 100 pistettä ja hyvin monet yli 110 pistettä. Ei se niin korkea pistemäärä ole, mutta siitä huolimatta VALTAVAN korkea, jos vertaa esim. 80-90 pisteen ihmiseen. Ero on niin valtava, ettei 110 pisteen ihminen voi sitä edes kuvitella, koska evoluutio on tietyllä tavalla tehnyt ihmisistä hämääjiä, jotka sosiaalisessa interaktiossa pystyvät piilottamaan tyhmyytensä. Tämä näkyy hyvin esim. tietyissä sosiaalisesti taitavissa afrikkalaisissa.

   1. Jordan Peterson itse asiassa on tuonut esille kuinka älykkyys ja viisaus ovat eri asioita ja on maininnut sinänsä hyvin, että ei pystytä vetämään selvää rajaa älykkyyden ja viisauden välille. Hän on samassa yhteydessä muistuttanut kuinka aikoinaan katolinen kirkko varoitti ylimielisyyden vaarasta, eli Petersonin mukaan siitä, että käytännössä lopettaa olemasta myöskin viisas.

    Jordan Peterson älykkyyden ja viisauden eroista:

    https://youtu.be/f7Ua_uo5uuk

    Eli vaikka olisitkin ”älykäs”, ”viisauden” unohtaminen tuhoaa sinut nopeasti. Ehkä tällä viisaudella tarkoitetaan myös tietoisuutta, eli usein uskonnollisuutta. Vaikka tietäisinkin että voit tehdä jotain, se ei välttämättä ole lopulta hirveän viisasta ja tämä on ilmeisesti unohtunut nykyiseltä satanistiselta rahaeliitiltä ja ”älykkäiltä” ihmisiltä, eli he saattavat osata laskea jne., mutta he eivät tiedä missä menee raja, mikä on viisasta, mikä tulee suututtamaan muut ihmiset ja lopulta kaataa heidät vallasta. Vaikka tietäisinkin olevasi älykäs ja muiden olevan sinua ”tyhmempiä”, ei kannata kuitenkaan sortua ylimielisyyteen.

    Olet oikeassa siinä, että ihmiset ovat aina myös itsekkäitä monessa suhteessa ja heillä on kannustimet tiedostamattaankin liioitella, valehdella ja jättää asioita kertomatta, sekä antaa ymmärtää olevansa mm. normaalia älykkäämpiä ja kyvykkäämpiä. Kaikki tekevät tätä ainakin jollakin tasolla ja monessa asiassa.

    Oikeastaan olen vain tyytyväinen siihen, että en ole samanlainen itsekäs ja kylmä paskapää kuin iso osa näistä laskelmoivammista ihmisistä. Varmaankin rehellisyys, hyvä luonne jne. itse asiassa ennustavat jopa alempaa tuloluokkaa ainakin tiettyyn rajaan asti ja kaikki kylmät paskapäät ovat lähes aina siellä ylimpänä. Mm. tämän takia tarvitaankin laajat aseoikeudet rehellisille kunnon ihmisille rikollisten ja tyrannimaisten paskapäiden varalle. Näitä ihmisiä ei yksinkertaisesti voi arvostaa. Pysyisivät edes omalla tontillaan, mutta nyt vielä vainoavat ja puuttuvat tavallisten ihmisten vähäiseenkin elämään. Tämä tulee ennen pitkää kostautumaan heille.

    Itse asiassa ylimielisyys kostautuu sekä henkilökohtaisella, hallinnollisella, että geopoliittisella tasolla. Ihmiset eivät yksinkertaisesti voi sietää ylimielisiä paskapäitä, kuten amerikkalaisia ja brittejä, jolloin he ovat nyt saaneet käytännössä kaikki maat raivon partaalle ja tämä tulee kostautumaan sekä maan hallinnon, että geopolitiikan tasolla.

   2. 85 = Yhdysvaltojen armeijan tutkimusten mukaan pystyy ottamaan käskyjä ja ohjeita vastaan ja noudattamaan niitä. Sama pätee käytännössä työpaikoilla ja henkilökohtaisessa elämässä, eli 85 ja alle älykkyyden ihmiselle ei aina mene kaikki oikein perille ja hänelle pitää selittää asioita moneen kertaan, sekä vääntää rautalangasta, sekä puhua hyvin yksinkertaisella tasolla. Alle 85 älykkyyden ihmisiä ei käytännössä voi enää palkata töihin, koska töistä ei tule oikein mitään ja tulee paljon virheitä.

    100 = Ihminen on melko toiminnallinen ja suoriutuu kohtuu hyvin tavallisista, rutiininomaisesti työtehtävistä. Useimmat tavallisissa työtehtävissä olevat suomalaiset ovat usein tällä normaalilla tasolla.

    105 = Sairaanhoitajat, poliisit jne. ovat usein suunnilleen tällä tasolla. Pää leikkaa melko hyvin ja ihminen osaa laskea hieman nopeammin ja monimutkaisemmin, mutta ei vielä hirveän super-terävästi.

    110 = Suomalaiset naiset ovat usein lähes kaikki 100-110 haitarissa. 110 älykkyyden ihmiset saattavat olla mm. sairaanhoitajien lisäksi opettajina jne. maistereina.

    115 = Yleensä professorit, asianajajat, lääkärit, insinöörit jne. Tämäkään ei ole vielä mikään korkea älykkyys, vaan kannattaa muistaa, että teollistumisen huippuun asti aivan tavallisten länsi-eurooppalaisten älykkyys oli aivan normaalisti n. 114, mutta he olivat myös henkisesti täysin terveitä! Teollistumisen ajan 114 älykkyys ja pari pistettä yli mahdollistivat kuitenkin myös normaalin liiketoiminnan kehittymisen ja pyörimisen, koska kaikki olivat käytännössä nykyisten insinöörien tasolla tai pari pistettä ylikin.

    120 = Jordan Petersonin mukaan mullistava luovuus ja aivan uuden keksiminen vaatii vähintään 120 älykkyyden. Nykyisin ihmiset ovat kuitenkin henkisesti hyvinkin sairaita. Mitä enemmän ihmisiä tipahtaa kriittisen alle 120 älykkyyden alle, sitä pienempi osa yläluokasta kykenee enää mihinkään mullistavaan ja uuden luomiseen.

    Sanoit, että ihmiset valehtelevat ja liioittelevat kyvyistään. Tämä koskee sekä tavallisia ihmisiä, että yläluokkaa. Hyvänä esimerkkinä Iso-Britannian prinssi Harry, George W. Bush jne. ja muut yläluokan ihmisistä. He ovat oikeasti idiootteja, mutta esittävät olevansa todellisuutta älykkäämpiä. Jos ihmiset tajuaisivat olevansa idioottien johtamia, hehän tietysti alkaisivat myös kapinoimaan herkemmin. Tohtori Edward Dutton on analysoinut mm. prinssi Harrya ja on arvioinut, että hän on oikeasti älyllisesti idiootti. Myöskään Harryn lapsi tuskin on kovinkaan älykäs. Hän on esimerkiksi saanut maailman parhaan koulutuksen, ravinnon jne., mutta tästä huolimatta menestyi todella surkeasti koulussa.

  2. Älyk­kyy­den ja vii­sau­den ohel­la on myös kol­mas ulot­tu­vuus: sel­vi­ämi­nen käy­tän­nön teh­tä­vis­tä. Oli­si­ko se sit­ten kä­te­vyys?
   – Jos vaik­ka jouk­ko ih­mi­siä va­pau­te­taan luon­toon, kos­ke­mat­to­maan vii­dak­koon tai La­pin erä­maa­han ja vuo­den pääs­tä kat­so­taan ket­kä ovat sel­viy­ty­neet: he ovat nuo käy­tän­nön ta­sol­la älyk­kään yk­si­löt.

   Jo älyk­kyy­den mää­ri­tel­mäs­tä joh­tuu, et­tä älyk­kyys (ÄO) näh­dään ih­mis­ten vä­li­se­nä omi­nai­suu­te­na.
   – Sil­loin­han tes­tin pi­tää­kin tes­ta­ta ky­kyä hui­ja­ta.
   – Mi­tä use­am­man kil­pai­li­jan saa epäon­nis­tu­maan tes­tis­sä tai elä­mäs­sä si­tä pa­rem­mat ovat omat mah­dol­li­suu­det nous­ta suh­teel­li­sel­la as­tei­kol­la; ko­ko­nai­suu­den kus­tan­nuk­sel­la.

   It­sen­sä ke­hit­tä­mi­nen yh­des­sä älyn la­jis­sa vie re­surs­se­ja pois toi­sel­ta.

 7. Jos se johtuu samasta, millä kommunisti järjestelmää vietiin eri maihin, ensin tapettiin kaikki opettajat ym. koulutetut. Kuten aikoinaan Suomen sisällissodan aikana esim. äidin isä tapettiin koulunsa rappusille kun oli kansakoulunopettaja.

 8. Vai on AIDS feikkiä. Nyt dewit menit liian pitkälle ja ilman todisteita. AIDS on tutkituimpia sairauksia ja todisteet sen olemassaolosta ovat massiiviset. Missä ovat ne tutkimustulokset, jotka todistavat, että aidsia ei olisi. Nyt dewit kehottaa ihmisiä olemaan huolettomia ja olemaan suojautumatta sekä tällä tavoin kehottaa hiv- tartunnan saaneita ihmisiä kieltäytymään lääkityksestä.

  1. Tunge mitä tahansa paskaa elimistöösi niin, ettei immuunijärjestelmäsi enää kestä sitä, niin saat ”HIV”:n. Siinä se sinun HIV-virus on. Ei ole mitään HIV-virusta, vaan ihmisiä jotka saavat aivan liikaa jotain paskaa kehoonsa ja ihmisten immuunijärjestelmä ei enää kestä sitä.

   1. Hurraa! Tässä tuli samalla kumottua satojen tiedemiesten ja lääketieteen tutkijoiden tutkimukset. Tuon teoriasi mukaan mitään viruksia ei ole olemassakaan, ei syöpiä, ei edes kuppaa tai tippuria, klamydiasta puhumattakaan, on vain väärää ravintoa tai vääriä rokotuksia. Ei isorokkoakaan vastaan olisi tarvinnut ketään rokottaa. dewit vie nyt nyt näitä yli sadan pisteen älykkäitä lukijoita alta lipan niin että roikuu. Se siitä älykkyydestä.

    1. Kylläpä huvitti kommenttisi. Miten kukaan todella viisas uskoo enää virallisiin tutkimuksiin joiden tulos on sen mukainen kuka maksaa tutkimuksen. Marco on aivan oikeassa. AIDS on immuunikatosairaus. Muuten! Älykäs ihminen ei useinkaan ole viisas. Viisas ihminen ei koskaan tuhoa omaa lajiaan. Oman lajin tuhoavat ovat matoakin alhaisempia olentoja, ei inhimillisiä ihmisiä. Jokainen voi miettiä onko esimerkiksi päättäjillä lainkaan viisautta? Koulussa ei ilmeisesti ole opittu edes ynnälaskua.

    2. Siis mitä sekoilet? Syöpä ja muistisairaudet riippuvat hyvin pitkälti siitä mitkä geenit olet saanut, mitä myrkkyjä tai säteilyä olet saanut elämäsi aikana, sekä elintavoistasi. Tämäkin on pitkälti samaa kuin ”HIV”, eli lopulta elimistön immuunijärjestelmä ei kestä kuormitusta ja solujen korjaaminen epäonnistuu, jolloin tuloksena voi olla syöpä tai sitten kehittyy muistisairauksia, kun elimistö ei pysty uusiutumaan ja poistamaan kuona-aineita mm. riittämättömän unen ja muiden huonojen elämäntapojen takia.

    3. Sotket nyt bakteerien aiheuttamat taudit immuunikatoon. Syövät taas aiheutuvat dna-korjausmekanismin heikentymisestä. Nämä ns. koronarokotteet heikentävät sitä jopa 90% joten rokotetuille on tulossa nopeasti kehittyviä syöpiä, ja esim. USA:ssa havaittiin jo viime vuonna 23-kertainen gynen syöpien lisääntyminen. Ne löytyvät ensimmäisenä kun monet naiset käyvät vuosittain papa-kokeessa.

     Ravinnolla on erittäin suuri merkitys terveyteen.

     1. Siis oikeasti tunge vain kaikenlaista paskaa kehosi sisään niin kehosi immuunijärjestelmä ei yksinkertaisesti kestä sitä ja sammuu. Siinä on yksinkertaistettuna sinun HIV. Robert Malone on myös niin ikään varoittanut, että nämä kokeelliset injektiot voivat aiheuttaa saman.

    4. Kuppa, tippuri ja klamydia on bakteeritauteja. Näiden koronapiikkien immuuniteetin tuhoava vaikutus perustuu siihen, että rokotteen luoma vasta-aine inaktivoi makrofagi-2. Eli sen jälkeen elimistö ei pysty enää tuhoamaan edes harmittomia viruksia ja bakteereita ym.

   2. Aivan mahtavaa kamaa taas suollatte ulos. Pääsette kuvankaappauksin eteenpäin. Kumma ettei teikäläisille tule kannatusta missään, kun omilla kommenteilla todistatte olevanne holhouskypsiä.

  2. Ihmisen immuniteeti järjestelmä on olennaisena vaikuttaakseen ja eniten kun homoilee, hiv tuli afrikasta ja omikro. Afrikkalaiset söivät apinoita ja sairastuivat.

 9. Persut kirjoittelee että ”sananvapauden rajoittaminen on vaarallista”. Uutiseen kirjoitetut kommentit häviävät heti lähettämisen aikana.

  Ylös on alas, paha on hyvä, terveys on sairautta, vapaus on orjuutta, persut on oppositio, valtio puolustaa ihmistä, Z on kielletty aakkosista (suomalaisiin ei paljoa vaikuta, saksalaisiin ja britteihin enemmän), eläköön 卍elensky.

 10. Covid-19-petos on massiivinen rikos ihmiskuntaa vastaan. Kaikki tahot, jotka julistavat tätä valheellista tarinaa aiheuttaen ihmisille vahinkoa, tuhoa ja kuolemaa, syyllistyvät rikokseen ihmiskuntaa vastaan. Tällaisia tahoja ovat mm. presidentti, hallitus, eduskunta, THL, terveysviranomaiset, Valvira, Fimea, oikeusviranomaiset, tiedotusvälineet, sairaalat, terveyskeskukset, Rokotetutkimuskeskus, Kansallinen rokoteasiantuntijaryhmä, jopa suuri osa tavallista kansaa.

  Ne, jotka ovat apumiehinä tässä rikoksessa (piikittäjät, piikitysten suosittelijat, viruksilla pelottelijat jne.), ovat osa rikosta. Näin suurta rikosta ei ole koskaan ollut ihmiskunnan historiassa. Koko ihmiskunta asetetaan nyt kuolemalle ja vammautumiselle alttiiksi. Lisäksi elämän ja vapauden oikeudet viedään pois, ja nyt ihmiskunta on matkalla kohti totalitaarista orjuutta.

  Minkään viruksen todellisesta eristämisestä ei ole koskaan esitetty todisteita. Viruksista puhuminen on katastrofaalisen vastuutonta ja rikollista. Virukset ovat suuri valhe. On ehdottomasti lakattava käyttämästä sellaisia ilmauksia kuin ”SARS-CoV-2” ja ”Covid-19”, koska todisteita niistä ei ole.

  SARS-CoV-2 (ns. koronavirus) on rikollisten ja murhaajien – pedon – valhe murhan suorittamiseksi ja uhrin pettämiseksi, niin että uhri kävelee nurkan taakse ansaan murhattavaksi. SARS-CoV-2 on perusvalhe. Joka sitä ihmisille julistaa, hän toistaa massamurhaajien tarinaa, valhetta ja petosta. Hän myös edistää tuosta valheesta oikeutuksensa saavia koronatoimia eli orjuutta.

  Ei suomalaisten tarvitse eikä pidä kiinnittää mitään huomiota rikolliseen ja psykopaattiseen roskaväkeen, joka poseeraa täällä ministereinä, kansanedustajina, presidenttinä, THL:n työntekijöinä, terveysviranomaisina, asiantuntijoina, mediaväkenä, lääkäreinä, professoreina, virologeina jne. He edustavat ulkomaista vihollista, eivät kansaa, eivätkä he kuulu tänne. Aivan kaikki, mitä he sanovat ja tekevät, on valhetta. Heidän määräyksiään ei tarvitse noudattaa. He ovat itse vieneet itseltään oikeuden toimia täällä.

  Miksi ihmeessä heihin pitäisi kiinnittää mitään huomiota? Tämä maa kuuluu meille, Suomen kansalle, ei heille, parasiiteille. THL:n korppikotkat ovat pettäneet kansaa nyt viruksillaan, testeillään ja valheillaan jo pitkään, vaikka viruksia ei ole olemassa. Hallitus määräilee kansaa koronatoimillaan, vaikkei mitään koronaa ole olemassa. Presidentti poseeraa ylimmäisenä roskaväkenä.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/12/15/murhaajat/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*