Marco de Wit 30 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Itsenäisten PITKÄAIKAISTEN sijoittajien pitää olla sen verran älykkäitä, että tajuavat pörssiromahduksen vaaran. Niinpä 97-vuotias Charlie Munger on jo pitkään varoittanut romahduksen olevan tulossa.

 

 

 

Myös legendaarinen sijoittaja Jim Rogers kertoo asiat niin kuin ne ovat: USA on suurin imperialisti, joka synnyttää sotia ja nyt käyttää petrodollaria aseena.

 

Tosin samalla USA ampuu itseään jalkaan ja tulee romahduttamaan koko länsimaiden talouden.

 

Videoon saa suomenkielisen tekstityksen, kunhan muistat valita automaattisen tekstityksen.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Legendaarinen Jim Rogers: Amerikka tuhoaa sekä maailmanrauhan että maailmantalouden!

 1. Jim Rogers on veisannut tota samaa laulua toistakymmentä vuotta. Lopetin hänen seuraamisen kun paljastui että hän on suvakki. Esim. Japani pännii Jim Rogersia erityisesti koska Japani ei ota matuja. Jim Roges muuten asuu Aasiassa. Monet miljonäärit ovat jättäneet Usan. Trumppi ei ole jättänyt. Usan aika maailman johtajana on nyt ohi. Putin tietää tämän. Riikka Purra ja persut eivät tiedä tätä.

  1. Onko persuijen johdolla aivotoimintaa?. Vaikuttavat laahustavilta zombeilta, jotka kysybät ohjeita ja neuvoja kokoomukselta eikä omilta kannattajilta. Hyvesignalointia kokoomuksen suuntaan, apupuolue.

   Onhan se harvinainen taito tuokin, että pystyy voittamaan markkinat eli rikastumaan osakkeilla.

   1. Harhainen, mutta todellisuudessa ei mitenkään hirveän erityinen. Todellisuudessa iso osa eliitistä tekee rahansa laittomilla sisäpiirikaupoilla. Siinä on se salaisuus.

   2. Persuilla on nyt kova natotus päällä. Hyvä että pelaavat avoimin kortein vihdoinkin eivätkä hämää enää kannattajiansa.

 2. Hyvän videon olit Marco löytänyt pitää muistaa kiittää jos joku esittelee jotain katsomisen arvoista. Onko siitä Malisesta kuulunut mitään vähään aikaan?

  1. Malinen on aivan samanlainen kansanpetturi kuin kaikki muutkin koulutetut. Mainostaa olevansa Suomen kansan asialla, mutta vaihtaa heti puheenaihetta kun kysytään mitkä suvut hallitsevat rahakonetta. Tuomas Malinen on Rockefellerien suvun ostettu ja talousvaikeuksissa oleva kätyri, joka vain haluaa rahakoneen rikollisten amerikkalaisten hallintaan.

   1. Miksi noin väität? Onko jotain linkkiä? En ole huomannut Malisessa tuollaista puolta. Täytyy myös muistaa, että FED:in omistus on piilotettu erittäin monimutkaisten omistusjärjestelyjen taakse. Lisäksi audittia ei saa tehdä, joten varman tiedon saaminen on mahdotonta. Tämän takia Ron Paul on pitkään vaatinut audittia.

    Laittoman Lehden analyysi perustuu pitkälle Paulin mentorin, professori Murray Rothbardin tutkimuksiin, joilla hän osoittaa FED:in olevan Morganeiden, Rothschildien/Warburt/Schiff sekä Rockefellereiden luomus. Historioitsijat eivät sitä kiistä, mutta tietysti korostavat, että vaikka nuo pankkiirisuvut olisivatkin FED:in luoneet, niin nyt ei ole ENÄÄ mitään todisteita siitä, että sen omistaisivat. No, ei olekaan, kun audittia ei saa tehdä.

    1. Miksi Malinen sitten esimerkiksi vaihtoi heti puheenaihetta, että mitkä suvut omistavat ja hallitsevat rahakonetta?

     En ole tähän mennessä nähnyt käytännössä yhtään koulutettua ihmistä joka ei olisi kansanpetturi, mutta hyvä jos sinulla on naiivia toivoa yllä. Koulutetut ihmiset puukottavat lähes aina kansaa selkään, kuten luultavasti Malisenkin tapauksessa. Varsinkin koulutettujen ihmisten kansanpetturuus on aivan käsittämättömällä tasolla, eikä heistä löydy juuri koskaan oman kansansa puolella olevia, vaan erilaisia selkäänpuukottajia ja rajojen avaajia, sekä kansojen sekoittajia.

     1. Minäkin olen epäileväinen Malisen riippumattomuudesta, mutta se ei tarkoita etteikö hänestä silti olisi, tai voisi olla jotain hyötyä. Ei tarvitse olla joko tai. Samalla olen kyllä sitäkin mieltä että De Wit fanittaa Malista aivan liikaa, pistäen toivoja häneen statuksarvon vuoksi ja samalla sulkien silmänsä siitä mikä on negatiivista ja heikkoa Malisessa. Luonne on äärimmäisen tärkeä asia, mutta DeWit on raivostunut kun Malisen luonnetta on päässyt vuotamaan esille. Malista ei saa arvostella eikä tuoda esille pimeitä juttuja. Tämä on ristiriitaista sen kanssa kun DeWit muuten on aika realpolitik tyyppinen. Ehkä DeWit kytkee omia traumoja tapaukseen, eikä siksi kykene suhtautumaan tarkkailijana, en tiedä. Liika halu saada sankaripelastaja jolla on joku titteli.

      Koulukseen, uraan, verkostoitumiseen ja tulojen kasvattamiseen sekä varmistamiseen käytetty aika, energia ja raha on todella iso asia. Vieläkin enemmän jos on ottanut velkoja. Entä se aiempi poliittinen toiminta ja mihin poliitikkoihin on läheinen suhde (esim. entinen Lepomäki)? Niillä on paljonkin merkitystä! Kuten myös muillakin yhteyksillä! Nämä poliittiset asiat ovat joka tapauksessa maratoneita, joten ei todellakaan kannata pistää kaikki toivo yhteen (mahdollisesti mätään) juoksijaan, jota ei kuitenkaan saisi tarkastella tarkemmin, koska pyhä naiivi toivo. Kyllä niitä on muitakin. Politiikka on kuin sijoittaminen: älä laita kaikkea yhteen ainoaan koriin, se voi olla että pian kaikki siinä ainoassa korissa on mädäntynyt.

    2. Mietihän Marco asiaa vaikka näin. Tuomas Malisen takaa löytyy mysteerimäisiä yritysosakkaita, oletettavasti melko koulutettuja ihmisiä. Millä todennäköisyydellä nämä ovat aidosti vilpittömällä asialla ja ajavat oikeasti Suomen kansan etuja. Hyvin olemattomalla todennäköisyydellä. Naiiviutesi ihmisten kanssa kostautuu taas lopulta.

  2. Tuomas Malinen varmaan neuvottelee Rockefellerien kanssa miten rahakone saadaan takaisin amerikkalaisten haltuun. Tämä on se Tuomas Malisen peli mitä hän todellisuudessa pelaa.

 3. Käytännössä joka ikinen ”älykkäänä” itseään pitävät on kansansa ja rotunsa petturi. Heistä ei ole mitään todellista hyötyä, vaan he vahingoittavat kansansa ja rotunsa etuja.

 4. Ja oisivatko ne lähi-itäläiset arjalaiset, eli juutalaiset, joita Adolf Hitler ihaili, kaiken takana sittenkin. Adolf Hitler ihaili heitä niinpaljon, että antoi heidän suorittaa rotupuhdistuksensa keskitysleireillä ja natsit auttoivat puhdasrotuisia muuttamaan Israeliin. Juutalaisten uskonnollinen risti otettiin Saksan lippuun ja jopa SS-tunnus on juutalaisilta.
  Tervehdyskin on alunperin lähi-idän arjalaisilta.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  -Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.

  Nyt juutalainen Ukrainan presidentti haluaa määrtä kolmannen maailmansodan aloitettavaksi. Lähi-itäläiset siirtolaiset aloittavat taasen sisällissodan niissä maissa, joihin ovat päässeet pakolaisiksi. Näin se taitaa mennä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*