18 thoughts on “Päivän kuva

 1. Onnistunut meme. Viimeistelynä olisi voinut vaihtaa Dr. Oetkerin Dr.Schwabeksi.

  Täytyy myöntää että kokeilisin. Olen välillä syönyt ötököitäkin. Probleemi on se kun hutisalot, orpot ja schwabet haluavat määrätä ja kontrolloida kaiken.

  1. Kyllä. Pakko ihailla toimituksen mahtavia kuvanmuokkaustaitoja. Millaisen ammattilaisen olemmekaan menettäneet politiikalle.

  1. Iskukoukku pitää kieltää, mutta eihän sitä voi kun ei eu pakottanut. Muut maat ovat, kuten karhuraudatkin länteenpäin. Eu hidas kuten kellopeliappelsiinin lopettamisessa eli siirtäen eestaas tuntia.

 2. Hyönteisruokavillitys tuli ja meni. Kuka prkl kehtaa syödä hyönteisten mukana niiden paskaa. Niillä pitäisi poistaa suolisto ja kuinka paljon siinä sitten menee aikaa. Energiaa menee suoritukseen enemmän kuin ötökästä saa energiaa. Ovat vielä helevetin pahanmakuisia.

  Se oli eliitin yksi koe saada naureskella massojen tyhmyydelle ja herkkäuskoisuudelle. Vai oletteko nähneet missään eliitin syövän hyönteisiä?

  1. Laboratorio lihaa, pääasia että nytten lihana vapaasti Suomen puhtaasta vedestä verkoilla kesät talvet kalaa. Ja mätejä heitetään vaikka kolminkertainen voitto kun säästää ja vaikka syö jos ei kauppaa. Katsokaa kauppahinnat, pannulla suomiviljaöljyssä, suolaa, pippuria ja netistä voi eri ohjeita etsiä. Ei kidu kalat varmasti kuten ei katiskallakaan kun heti veneessä pienellä tehokkaalla ”kalaraudalla” päähän. Yksi lyönti eikä sätki.

  2. Ötökkäruoka on tarkoitettu viidakon alkuasukkaille, jotka tonkii kuopasta toukkia. Eurooppalainen sivistynyt väestö ei semmosta roskaa ole koskaan syönyt.

 3. Kun Marco sinulla on tapa epäonnistu/pilata kaikki mihin ryhdyt, kuten nyt politiikka ja Venäjän kannattaminen sodassa niin voisitko ensi vuonna kannattaa HIFK:ta tai Kärppiä liigassa? Voisit käyttää noita antisankarin kykyjäsi hyvään.

   1. Enemmän kiinnostaa ensikausi mutta siis Marco fanittaa molempia? Kiitos tiedosta, laitan lappua sisään.

 4. Paistetaan kitumalla pannussa öljyllä ja suolaa. Maku kuin kanassa. Kidutusta ehkäistäkseen friteerataan öljyssä, mutta tulee ylijäämä öljyä turhaan. Afrikassa on rikasta, niin he haaveilla pyydystävät hyttysparveja ja tekevät öljyn kanssa pannulla pihvejä. Ei ole täällä köyhässä luonnossa, kylmässä mahkuja moiseen.

  1. Kato kato. Itsekin joskus vitsailin että hyttysiä on maalla niin paljon että pitäisi rakentaa joku paalauskone joka ottaisi ja tekisi niistä tiiviitä paketteja. Ei tullut mieleen että nehän voisi tosiaan paistaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*