12 thoughts on “Päivän video: Roskaväki

  1. Lahjakkuus oli varmaan hetkeä ennen puhdistanut lavuaaria aineella joka sopii yhteen kaasupolttimen kanssa 😂

  2. Arjen ÄO on aivan surkea. Pää on täynnä teorioita ja ajatuksia, mutta aivoissa ei sitten tapahdu mitään. Niitä ei ole opetettu käytännön asioista selviytymään. Tuo on sitä teoriatiedolla tyhmentämistä. Kyllä normaali ihmisen arjen elämässä tarvitaan jotain muuta. Ongelmanratkaisukykyä ei ole, kun kaikki syötetään ohjelmoidulle etäpäätteelle valmiina vauvasta lähtien eikä ikinä koeta pettymyksiä. Mutta kyllä se Siperia opettaa.

  3. No ei oo, vaan tuommonen toho laskee nestekaasun nesteenä ulos kun sitä ei pidä pystysuorassa ja loimotus on sen mukainen. Veikkaan tai oikeastaan maidan videoiden seuraamisen ansiosta osaan arvata vielä katastrofaalisempia loimuja käyvän, jos esim Marcus DaaVitt käsittelisi itse nestekaasuja, luultavasti joskus torahampaansakin polttaneena ujuttaa kuitenkin säteilylämmittimet ja grillit toisten hömelöiden halllintaan ja vastuulle.

  4. Tuo toho taisi olla tarjouksessa. Tai sitten juuri ennen videota tankkauksessa oli ”vähän roiskunut yli”. Toisille vaan kaikki on vaikeaa.

  5. Valkoisen älymystön ja eliitin kansan ja rodun petturuus on kuitenkin niin suuri tabu, että Laiton Lehtikin häpeää käsitellä koko asiaa. Missään muussa rodussa ei ole samanlaisia kansan ja rodun pettureita kuin valkoisissa ja varsinkin länsi-eurooppalaisissa. Onko kansanpetturuus ja rodun petturuus peräti germaaninen ominaisuus? Itäisissä kansoissakaan ei esiinny samanlaista oman kansan ja rodun petturuutta mitä valkoisilla joilla on noin 115 älykkyys tai korkeampi. Mitä korkeampi älykkyys valkoisella länsi-eurooppalaisella, sitä pahempi kansan ja rodun petturi.

  6. Koska länsi-eurooppalainen eliitti pettää oman kansansa ja rotunsa erittäin herkästi vihollisten kanssa ja tavalliset valkoiset ovat kuitenkin hyvin luottavaisia, onko mikään ihme, että tietty ryhmä on kaapannut koko länsi-euroopan täysin omaan valtaansa, kun kaikki ”älykkäät” valkoiset puukottavat tavallisia valkoisia selkään ja eivät koskaan aja heidän etujaan?

  7. Hyvin mahdollista, mutta en näe miten ovat yhtään sen hyödyttömämpiä kuin valkoisten ”älymystö”. Molemmista voidaan hankkiutua laillisesti eroon, eikä kukaan huomaa mitään eroa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*