Marco de Wit 31 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoa media, joka on vuosia korostanut Naton muuttaneen strategiaansa. Alunperin 90-luvulla Nato kannusti nationalismia ja perinteisiä arvoja, jotta olisi saanut silloin vielä melko vasemmistolaiset Venäjän ja Kiinan hajoamaan pieniin palasiin.

 

Se ei kuitenkaan onnistunut, joten Nato muutti strategiaansa ja alkoi levittämään liberaaleja arvoja, kuten feminismiä ja pridetystä. Näin Nato pystyi toisaalta tukemaan Venäjän ja Kiinan liberaaleja kannustaen niitä värivallankumoukseen sekä toisaalta vähentämään länsimaiden vasemmistolaisten Natokritiikkiä. Niinpä yhä useammat suvakit ovat alkaneet natottamaan.

 

 

Päivän kuva: Nato tulee

 

 

Tämä pridetyksen kannustaminen ei kuitenkaan juurikaan auttanut Venäjän opposition vahvistamisessa, vaan kävikin päinvastoin. Putin nimittäin aloitti kulttuurisodan korostamalla lännen seksualisoivan ja kastroivan lapsia. Venäläiset myös korostavat länsimaiden ”lastensuojelun” tuhoavan perheen ja kidnappaavan lapsia. Näin Putin on saanut Venäjän kansan tuen ja varsinkin heteromiesten tuen. Tämä on varmasti yksi tärkeimpiä syitä miksi Putin on niin suosittu.

 

Lisäksi Venäjä ja Kiina pystyvät helposti esittämään lännen satanistisena valtakuntana, joka haluaa tuhota perheen ja lapset. Tällä on ollut suuri merkitys Venäjän ja Kiinan vallan kasvattamisessa kehitysmaissa, joissa ihmisiä kuvottaa lännen pridetys.

 

 

Länsi on kuitenkin nostanut edelleen panoksia ja nyt pridettää täysillä. Venäjän hyökättyä Ukrainaan, niin Britannian ulkomaantiedustelun MI6:n johtaja eli kuvitteellisen James Bondin päällikkö, Richard Moore alkoi välittömästi pridettämään. Siis ihan oikeasti! Katso, jos et usko!

 

 

 

Näin Nato voi esittää Venäjän pahuuden valtakuntana, jossa demonisesti vainotaan homoja ja transuja. Venäjän demonisoiminen on mennyt niin pitkälle, että jopa Tchaikovsky ja Rachmaninoff on kanseloitu läntisten orkestereiden toimesta! Tämä on tietysti ihan älytöntä ja kertoo länsimaiden mielisairaudesta. Huvittavaa muuten myös, että olisivat mieluummin kanseloineet vain puhtaasti venäläisen Rachmaninoffin eikä Tchaivoskia, joka taisi olla homoseksuaali ja vieläpä hyvä kaveri juutalaisten Rubinsteinin veljesten kanssa. Toisaalta eihän sillä ole mitään merkitystä, koska Tchaichovski oli kuitenkin venäläinen!

 

Putin on täysin oikeassa valittaessaan venäläisen kulttuurin joutuvan lännessä kanseloiduksi. Näin hän myös saa todella paljon pisteitä Venäjällä. Kuka venäläinen enää kehtaisikaan olla Naton puolella, kun ovat kanseloimassa koko Venäjän kulttuurin!? Nato pelaa Putinin pussiin!

 

 

 

Suomessa tämä Naton strategia on kuitenkin ollut valtava menestys. Jopa Vasemmistoliitto nykyään fanittaa Natoa, koska näkee sen suvaitsevaisuuden suojelijana arvokonservatiivista Venäjää vastaan.

 

Niinpä Suomen valtamediassa ihan avoimesti demonisoidaan Venäjää ja halutaan tuhota se lopullisesti. Siis vaikka Suomen oman turvallisuuden kustannuksella. Ei sillä niin väliä, jos Suomi nuukataan, kunhan taistellaan suvaitsevaisuuden puolesta.

 

Siis vaikka ei Venäjällä mitään homoja vainota. Siellä on vain kielletty homosaatio eli homoagendan tuputtaminen varsinkin lapsille, kuten Putin alla olevassa videossa hyvin selittää.

 

Videossa saa käyttöön automaattiset suomenkieliset tekstitykset.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

33 thoughts on “Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

  1. Taas pedofiliaa täällä, pedofiliaa siellä, pedofiliaa joka paikassa ja varsinkin länsimaissa. Kaiken takana on pedofilia ja pedofiilit; pedonatottajat ja feminismi on toinen piru, joka luuraa nurkan takana viedäkseen valkoisilta miehiltä vallan ja alistaakseen heidät pedofilian vallan alle. Tämä alkaa näyttämään dewitin uskonnolliselta hurmokselta. Sysimustaa ihmiskäsitysta länsimaisista ihmisistä. Vain venäläiset ovat dewitin mielestä puhtaita kirkasotsaisia maailman pelastajia, jotka puolustavat valkoisen miehen kuviteltua ylivertaisuutta. Ukrainan sodasssakaan ei ole kyse pelkästään itse sodasta vaan putinin sisäpolitiikasta. Venäjän eliitti ja putin pelkää, että liberaali demokratia aiheuttaa vallankumouksen Venäjällä. Sitä vastaan täytyy taistella kaikin keinoin. Ja valjastamalla siihen myyriä ja hyväuskoisia idiootteja länsimaissa nakertamaan yhtenäisyyttä ja demokraattista hallintomallia. Länsimaiset vapaudet ovat myrkkyä putinille ja niitä hän pelkää eniten.

   1. Vallan kahvaa lähimainkaan lähellä olevista mahdollisista Venäjän johtajista, Putin on kaikkein sallivin ”lännen” ja sen kulttuurin leviämisen suhteen. NATO:ttajat, jotka ajattelevat tavoittavansa jotakin ”lännen” arvoyhteisöä hyädyttävää ja jotenkin vähemmän sotilaallisesti ”länttä” uhkaavan Venäjän Putinin syrjäyttämisen idealla ovat harhaanjohdettuja.
    Putinin syrjäyttämisajatuksessa ei ole ideana ”länsi”mielistää Venäjän hallintoa. Eikä NATO:n tavoitteena oikeastaan ole pääasiassa edes tuhota Venäjää. NATO:n päävihollinen on Eurooppa, koska Eurooppa, ei Venäjä, on USA:n vaarallisin kilpailija. Venäjän ja Euroopan välien heikentäminen on eniten haitaksi Euroopalle, ja siksi USA on valmis siihen omienkin tappioiden kustannuksella, ja silloinkin, että se vahvistaisi itse Venäjää, kuten jos Putin korvattaisiin, se tekisi Venäjästä sotaisamman ja vihamielisemmän maan Eurooppaa kohtaan.
    USA:n suurin geopoliittinen uhka on Venäjän ja Euroopan yhteistyö. On aina ollut. NATO:n perus olemassaolon syy, ihan kirjoitettu koko viralliseksi syyksi, on eristää Eurooppa, eritoten Saksa, Venäjästä, juurikin estääkseen Euroopan mahdin valtava nousu joka syvenevästä Venäjä-Eurooppa yhteistyöstä seuraisi.

    Juuri tästä syystä kaikki Eurooppalaiset NATO:ttajat ja Venäjä-vihaajat, ovat periaatteesssa harhaanjohdettuja hölmöjä tai tietoisesti maanpettureita. Oman kansansa ja maanosansa vihollisia.

   2. Yksiselitteisesti, Putin on USA:lle epämieluinen johtaja juuri siksi, että Putin haluaa hyvää Euroopalle, hyvät ja rakentavat välit. Euroopan hyvä menestys yhteistyössä Venäjän kanssa on USA:n pahin painajainen. USA haluaa Venäjälle valtaan mielummin sotahaukat tai kommunistit.

    1. Jk ja jussi haluaa pedophiliaa. Miksi teette sen. Onko se ratkaisu maahanmuuttoon? Ymmärrän ettei turhaa väkivaltaa, mutta pedopuolustus!?!??

   3. Kirjoitit just niinkuin minä ajattelin! Toivottavasti pääkirjoittaja Marko de wit vastaa tähän, vai ignoreeko taas kaiken?!

    1. Ignoraa minkä? Välillä kyllä vastailen, mutta useimmiten en ehdi eikä tee mielikään. Vain silloin jos tulee joku selvästi argumentatiivinen väite ilman herjoja, niin saatan saada inspiksen ja jopa kirjoittaa jutun vastauksesksi. Tässä on pakko toimia inspiksellä tai muuten kirjoittaisi liian vähän ja liian hitaasti.

  1. Siitä vaan, ei yhtään ääntä persuille. Tippuu 5% puolueeksi 5-8 edustajalla. Eivätkä pudokkaat pääse sopeutumisrahan piiriin. Kannattiko, turhakepetturit?

 1. Venäjällä myös Navalnyin kaltanen oppositio on aika konservatiivisen kansallismielistä eikä suoraan mitään liberaaleja pridettäjiä kuten vaikka sekopäisen Pussy Riotin kannattajat. Homosaation tuputtamista ja pridettämistä vastaan taistelu on tärkeää myös Unkarissa Orbanille ja ensi viikonlopun vaaleissa järjestetään samalla myös kansanäänestys siitä löytyykö unkarilaisten tuki hallituksen säätämälle laille, jossa pridetyksen tuputus lapsille on kielletty. Unkarissa kaikki oppositiopuolueet yrittävät nyt epätoivoisesti yhtenä sekavana yhteenliittymänä vaaleissa kaataa Orbania, mutteivät tule siltikään onnistumaan, vaikka Budapestin liberaali suvaitsevaisto kuinka kokoontuisi heiluttelemaan sateenkaarirättejänsä.

  1. Tämä johtuu siitä, että Venäjä itsessään on hyvin konservatiivinen ja hyvin vanhoilliskristitty, jotta monien yksittäisten rikkaiden juutalaisten rahoittama Navalny voisi oppositiona vedota suurempaan määrään venäläisiä, hänen pitää ensin vetää suvakkia linjaa, mutta ei liian suvakkia, jonka jälkeen jatketaan hidasta mädätystä yhä suvakimpaan suuntaan.

   1. No ei se Navalnyi ollenkaan täysjärkiseltä näytä. Mistä näitä hulluja valeopposition teeskentelijöitä riittää.

    1. Putinilta on muuten silmäluomet leikattu ja poskinahkaa kiristetty. Väitetään myös, että alkuperäinen Puti on siirretty syrjään ja nykyinen on klooni.

  1. Kyllä, se puolustaa pridetystä, homosaatiota, perheiden ja kansallisvaltioiden hajoitusta, WEFiä(et omista mitään ja olet onnellinen), New Word Orderia(jossa olet orja,jos olet hengissä) ja korporaatien valtaa yli valtioiden . Ja kas näin olemme tehneet yhdessä kehitysmaan.

 2. Pervokriittisyys on tätä päivää ja Euroopan eheytymistä! Unkarissa on jo erinomainen lastensuojelulaki ja Puolassa on lähdetty määrätietoisesti känselöimään pervojen ylivaltaa(pride).

  On vain ajan kysymys kun Suomi känselöi homosaation!

  Nyt oikeuslaitos puolusti jumalaa, kun suvakit yritti känselöidä raamatun Päivi Räsäsen valeoikeudenkäynnissä. Setan pervot ovat nyt erittäin raivoissaan ja vaativat, että raamatun känselöintiä yritetään uudestaan hovioikeudessa.

  Jumala ja Jeesus eivät tule hyväksymään pervojen sikailuja!

  1. Jaahas, nyt on pervoja siellä, pervoja täällä, jokapuolelle pervoja paitsi hetkisen keittiössä, jossa isäntä istuu pöydän päässä ja odottaa vaimon keittämää ravitsevaa ruokaa. Väristä riippumatta veren veijareiden ihaileman machomiehen perikuva, joka istuu ruuan jälkeen nuotiopiirissä ja hurraa pervotukselle.

  2. Eilen oli hieno päivä, oikeus voitti, vääryys hävisi vihdoin. Turpiin tuli ja taju kanveesille valtakunnan vääristejöille ja siitä eivät nouse.

   1. Miksi pitäisi kiduttaa hyönteisiä ja minä en, friteeraan ne, ja heti tappaa. Esim. sirkat lisääntyy ja hyvin, hyvä käyttää nukutusaineella ja jäähän, sitten frittaa. Miten isäntä tähän liittyy ja saman arvoiseksi otettu vaimo, kuka hullu jussin mukaista ottaisi, luonnotonta että käyttäytyy kuin mies, tekopenis ja muuta. Tekee mitä ruokaa haluaa kumpikin jos töissä, vähän kuin täällä pellolla, muttei täällä ole ongelma kun naiset tekee naisten työt luonnostaan, mielellään. Pitäisikö pakottaa transuiksi, eikä sekään auta. Minusta ovat samanarvoisia kuin muutkin mielisairaat eli hoitoon.

 3. Länsimaalaiset ovat henkisesti sairaita ja se näkyy homotuksessa ja kaikenlaisessa sukupuolettomuudessa, sekä huumeidenkäyttämisenä. Valta on väärillä ihmisillä, eli niillä jotka suosivat tämänlaista suuntautumista. Johtuneekohan heidän omasta kulttuuristaan?

 4. LaitonLehti voisi nyt kehoittaa kaikkia kansalaisia tekemään AITOJA, AUTENTTISIA galluppeja NATO- kysymyksessä.

  Suoraan kameralla, kysyen ihmisiltä.

 5. Venäjässä on se hyvä puoli, että se korostaa lännen todellista henkistä rappiota, perinteisiä sukupuolirooleja, vanhoilliskristillisyyttä ja näyttää täysin selvästi minkälaisia täydellisiä lehmiä ja narttuja melkein kaikki suomalaiset naiset ovat nykyisin. On tietysti myös totta, että suurin osa suomalaisista miehistäkin on raukkamaisia nynnyjä ja pelkureita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*