Marco de Wit 31 maaliskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään julkaissut juttusarjaa maailman ainosta korkeasivilisaatiosta eli valkoisesta sivilisaatiosta.

 

Valkoinen sivilisaatio

 

 

Valkoiseen sivilisaation pohjana on tietysti tiede ja kirjat.

 

Valkoinen sivilisaatio: Klubit ja kirjastot

 

 

Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että yhtä tärkeitä ovat naiset. He synnyttävät ja kasvattavat lapset. Valkoiset naiset ylläpitävät geneettistä laatua. Tai ainakin ylläpitivät ennenvanhaan.

 

Sivilisaation perusta: Valkoinen perimä

 

Ei siis ihme, että päinvastoin kuin muissa kulttuureissa, niin valkoisessa kulttuurissa on aina valtavasti kunnioitettu naisia. Tämä näkyy myös antiikin patsaissa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

36 thoughts on “Valkoinen sivilisaatio: Naiset

 1. Naiset ylläpitivät geneettistä laatua koska valkoiset miehet olivat vallassa. Paskat he mistään geneettisestä laadusta, lapsista, perheistä ja kristinuskosta välitä. Katso nyt heitä. Naiset ovat täysin ympäristön luomus. Siksi heidän ei pidä antaa itse päättää mistään tai he alkavat vain tuhoamaan yhteiskuntaa.

  1. Munasolu irti ja muutkin kelpaa, suvakismi ja kaikki kaikki kelpaa, kun on muotia olla yhtä koko maailman kanssa ja erikoisten ihmisten jotka ei sovi luonnon kaavaan, kaukana luontaisuudesta.

   1. En jussi vaan tilastoja, kun ei ole löytänyt kuin woken ym. nykynaisen. Ei tänne maalle levinnyt. Täällä on vain lehmien kusta, jota lannoitteena peltoon ravinteena, kun traktori soi. Valtra-/walmetilla, zetorilla tai new hollandilla, no new holland on lähinnä huutokauppaan.

   2. Tarkoitan normeja naisia, jotka eivät elä feminismin eri haitoissa eli ei juo kuin miehet, syö kuin miehet, polta nykyään enemmän, vaan ovat kuten miehet omia itseänsä.

    1. Kuka tahansa täysijärkinen suomalainen mies tietää minkälaisia huoria, lehmiä ja narttuja melkein kaikki suomalaiset naiset ovat. Tämä on aivan yleistä tietoa, josta kaikki ovat samaa mieltä.

 2. Yksittäisiä hyviä naisia pitää arvostaa, mutta vain niin kauan kun he elävät oikein ja hyvin. Suurin osa valkoisista ja suomalaisista naisista on kuitenkin täysin rahan ja ulkonäön perässä juoksevia arvottomia katuhuoria, jotka eivät myöskään arvosta lapsia, perhettä ja kristinuskoa.

  Älä koskaan luota täysin naisiin. He puukottavat välittömästi selkään ennemmin tai myöhemmin ja eivät koskaan aidosti arvosta asemaansa. He vain esittävät arvostavansa.

  1. Se tarkoittaa että 1% saisi äänivallan. Onhan meidän presidenttikin vammainen huru-ukko.
   Ongelma on, kuinka testata ihmisten poliittista kehitysvammaisuutta neutraalisti, ilman ideologista sidonnaisuutta.

   1. Jokaisessa vaalisaa todistamme poliittista vammaisuutta ja tyhmyyttä. Purnataan ja haukutaan ja silti aina samat puolueet valitaan kansaa kurjistamaan.

  2. Ai minultakin, joka on diagnosoitu lukihäiriöiseksi ja autistiseksi? Olen äänestänyt ja aina koittanut äänestää sitä järkevintä vaihtoehtoa ollessani PS:n äänestäjä, mikä on nykyään mennyttä tajuttuani, millaista kusetusta se on. Sittemin olen perehtynyt VKK:hon ja Ossi Tiihoseen, vaikka kyseenalaistan äänestämisen hyödyt käytännössä. Kyllä minulla aivot on, joita osaan käyttää, vaikken en ole täysin terve. Ihan en sentään seniili ole kuten USA:n presidentti. En samaistu yhtään niihin siilitukkaisiin meikäläisiin. Suomineidot-sarja toi pientä vaihtelua, kun sieltä paljastui melkein samoilla diagnooseilla oleva nainen.

 3. Nytkin, kuten aina ennen, naiset ovat eturintamassa pettämässä omaa kansaansa. Ensin feminismillä ja sitten rajojen avaamisella ja monikulttuurisuudella. He yrittävät kaikin tavoin tuhota lapset, perheet ja kristinuskon.

 4. Heti ensimmäiseksi äänioikeus pois naisilta ja välittömästi. Tämä on ollut täysin tuhon tie.

 5. Suuri kiitos feministeille, kun ovat auttaneet miehiä näkemään naisten todelliset karvat ja arvottomuuden. Hyviä naisia, vaimoja ja äitejä on olemassa vain hyvin pieni osa. Älä kohtele huoraa kuin prinsessaa.

  Muista kuitenkin arvostaa niitä hyvin harvoja todella upeita naisia joita suurin osa miehistä ei kuitenkaan tule tapaamaan, sillä he ovat yleensä jo naimisissa ja ovat perustaneet perheitä. Nämä naiset eivät juuri koskaan ole enää seurustelumarkkinoilla etsimässä miehiä.

  Lähes kaikki seurustelumarkkinoilla olevat vapaat suomalaiset naiset ovat pelkkiä arvottomia huoria, joilla ei ole mitään arvoja. He sylkevät suomalaisten miesten päälle ja ovat koko ajan haluamassa lisää ulkomaalaisia miehiä. He eivät katsomaan suomalaisiin miehiin päin ja halveksivat heitä.

 6. Feministit ovat tehneet sentään suuren palveluksen naisten todellisen arvon ja luonteen puolesta. Kiitos siitä feministeille. Lähes kaikki naiset ovat todellisuudessa feministejä. Feministit ovat vain se nyrkki ja muut naiset seuraavat nopeasti feministinyrkin perässä.

  Naiset yrittävät tuhota yhteiskunnan, perheet, lapset, oman kansansa ja rotunsa, sekä kristinuskon. Naiset ovat lasten ja perheiden vihollisia.

 7. Naiset eivät ole koskaan olleet vahvoja loogisessa päättelykyvyssä ja ajattelussa, mutta miten naiset meni niin kuin omasta mielestänne tuo teidän feministinen sota miehiä, lapsia, perheitä ja yhteiskuntaa vastaan?

 8. Muutamia aivan yksittäisiä poikkeuksia on, mutta suurin osa nykyisistä valkoisista ja suomalaisista naisista ovat pelkkiä moraalittomia huoria ja narttuja. Ne harvat poikkeukset ovat käytännössä jo naimisissa ja saaneet lapsia. Seurustelumarkkinoille on jäänyt lähinnä tämä naisten roskaväki.

  Parempi vain hankkia ukrainalainen tai venäläinen nainen ja jättää suomalaiset naiset kokonaan sivuun. He ovat täysin moraalittomia, juonittelevia, uskottomia, epärehellisiä, eivät ole kiinnostuneita lapsista ja perheestä, sekä sitoutumisesta. Parisuhteessa ovat aggressiivisia, määräileviä, riitaisia jne. Kuka tällaista roskaväkeä oikeasti haluaa avioliitossa ja lasten äidiksi? Ei kukaan.

  – Jos nainen on jo 30-vuotias tai yli ja edelleen naimaton, tämä on miehille valtava hälytysmerkki. Järkevät naiset ovat jo naimisissa kauan ennen 30-vuotta, joten näissä naisissa on jotain pahasti vialla. 30-vuotias nainen ei saa enää lapsia tai saa hyvin vähän lapsia. 35-vuotias nainen on jo luontaisesti täysin lisääntymiskyvytön ja arvoton.

  – Jos nainen on yksinhuoltaja, pysy kaukana naisesta. Hänestä ei ole kuin harmia ja vahinkoa.

 9. Valkoiset naiset olivat hekin täysin valkoisten miesten luomus. Moraali ja oikeuskäsitys ovat miesten kehittämiä asioita, joita naiset peilaavat. Naiset itsessään ovat täysin moraalittomia ja kykenemättömiä ajattelemaan ja päättämään oikein. Naisille ei ole olemassa oikeaa ja väärää.

  Valkoisilta miehiltä oli todella paha virhe antaa naisille vapautta ja oikeuksia ja nyt he maistavat avoimuuden myrkkyä kun naiset ovat päässeet vapaaksi ja valtaan. Naisia ei pidä koskaan, ikinä päästää valtaan.

 10. Naiset kyllä kasvattavat lapset, mutta naisia ei pidä ikinä päästä päättämään miten lapset kasvatetaan. Aiemmin miehet päättivät lasten kasvatuksesta. Nyt te näette miten siinä käy kun naiset saavat päättää lasten kasvattamisesta. He eivät kykene siihen ja eivät ole koskaan itse kyenneet ajattelemaan mikä lapsille on terveellistä ja mikä lapsille on parasta.

  Kouluissa opetetaan, että vieraat ihmiset ovat aivan kuin me, seksualisoidaan lapsia, pelotella lapsia ilmastohysterialla, koululuokissa opetetaan BDSM:ää ja squirttaamista pikkulapsille jne. Naisia ei pidä koskaan päästää osallistumaan siihen miten lapset kasvatetaan.

 11. Suuri kiitos feministeille kun saivat naiset näyttämään heidän todellisen luonteensa ja karvansa. Kaikki muu oli aiemmin pelkkää naisten teeskentelyä, kunnes feministit saivat lopulta vallan.

 12. Öööö…. Kuvituskuvan nainen ei ole valkoinen. Se on juutalainen. Leikattu nenä ja poskipäät paljastavat. Korvanlehdissäkään ei ole nipukkaa.

  Jos naisen kuvaa vertaa patsaisiin niin sen korva on paljon enemmän kallellaan kuin patsaan. Ja todellakin, nenä kärki on leikattu jotta koukkunokka ei tulisi niin helposti esille. Yleensä nämä nenäleikkausket paljastuvat siitä että sierainreiät ovat erikokoiset. Mutta tässä näkee suoraan ”nykerönenästä” että sitä on operoitu. Myös poskipptän kallonmuoto sekä luiska otsa (ihmissusi) kertoo kallon olevan muun kuin valkoisen rodun.

 13. Naiset ja lapset olivat syy puolustaa maata joskus kauan sitten hyvinä aikoina, mutta nykyiset suomalaiset naiset eivät todellakaan ole puolustamisen ja kuolemisen arvoisia.

  Miehet sotivat sen takia että pääsevät lisääntymään tai turvaavat nykyisen perimänsä tulevaisuuden, ei sen takia, että miehillä olisi jokin tarve puolustaa ketä tahansa valkoista lehmää. Kukaan ei tule puolustamaan nykyisiä ylimielisiä, kylmiä ja miehiä vihaavia rotu ja kansanpettureita. Eivät he tule koskaan arvostamaan sitä ”Voi kiitos kun puolustit minua, nyt voit suksia vittuun siitä ja vähän äkkiä.”. Miesten pitää ajatella vain ja ainoastaan itseään, etsiä hyvä vaimo ja äiti lapsille (joka ei ole suomalainen narttu, vaan jostain muualta) ja rakentaa parempaa tulevaisuutta ilman näitä suomalaisia lehmiä. Missään muualla ei ole samanlaista naisten roskaväkeä kuin Suomessa.

  Laittomassa Lehdessä kovasti tuodaan esille kuinka suomalaiset miehet ovat raukkamaisia nynnyjä, mikä on täysin totta, mutta ei koskaan mainitse minkälaisia täydellisiä lehmiä myös suomalaiset naiset ovat ja miten he ovat läntisen maailman naisten pohjasaastaa. Suomalaisten naisten geneettiset ovat se toinen selittävä puolisko miksi Suomessa on asiat huonosti. Missään muussa länsimaassa ei ole yhtä huonoja valkoisia naisia kuin Suomessa.

 14. Miehet, hyvin pian kun Suomen talous romahtaa totaalisesti, eri ryhmiä tulee koko ajan lisää Suomeen, seksuaalirikokset nousevat koko ajan ja kovat ajat tulevat takaisin, muistakaa mitä naiset ovat aina sanoneet teille: Minä olen vahva ja itsenäinen nainen. Minä en tarvitse miestä. Älkää unohtako. Pitäkää se mielessä ja seuratkaa mitä näille suomalaisille lehmille tapahtuu hyvin pian. Miehet eivät tarvitse naisia. Miehet voivat etsiä muita naisia. Kovien aikojen koittaessa naiset eivät selviydy ilman miehiä, mutta älkää ottako mitään näistä suomalaisista lehmistä.

  Suurin osa suomalaisista naisista ei ole niitä naisia joiden kanssa sivilisaatioita rakennetaan. He ovat valkoisten naisten pohjamutaa. He eivät arvosta teitä ja eivät tule koskaan arvostamaan teitä.

   1. Näinhän se on. Miesten ei kannata tuhlata aikaansa ja elämäänsä suomalaisiin naisiin, vaan itänaapurien maista löytyy paljon parempia naisia. On pelkkä myytti, että suomalaiset naiset olisivat jotain erityisiä naisia. Jos miehet vähän katsoisivat ympärilleen, niin huomaisivat, että valkoisten naisten pahin kura löytyy juuri Suomesta ja pohjoismaista.

 15. Minulle on ihan sama, mutta feministit eivät ole aidosti onnellisia ihmisiä. Päinvastoin. He ovat katkeraa vihaa täynnä olevia katkeria syvän pahuuden kyllästämiä, joisa nuoret naiset tuhlaavat ainutkertaisen nuoruutensa täyttämällä elämänsä myrkyllisellä ideologialla. Tämä koskee nykyistä ties monennenko aallon ”parannettua” versiota. En vastusta naisten oikeuksia, mutta ”toksinen patriarkkaalinen miehinen yhteiskunta” ja siitä melskaaminen kuullostaa yhtä teennäiseltä ja ”puhki soitetulta levyltä” kuin lännen rypypaikka ”rasismi”.
  Netissä on lukuisia kuvia naapurin tytöistä, joista on tullut feministejä ja näissä ”ennen” ja ”jälkeen” kuvissa näkyy se totaalinen muutos, jota voi liki verrata siihen kuinka ihminen muuttuu ulkoisesti kun hän on alkanut käyttämään huumausaineita.
  Mielestäni paras elämänohje ihmisen elämäntaipaleelle olisi terve järki!
  Mutta se on täysi mahdottomuus, koska vanhempien vaikutusvalta edes yrittää tehdä tytöstään tai pojastaan edes jotenkin puiden välissä pysyvää ihmistä ovat yhteiskunta ja sen koulujärjestelmä tuhonneet täydellisesti. Tämän ovat saaneet huomata vanhemmat varsinkin Yhdysvalloissa taistellessaan lastensa oikeudesta olla lapsi ja oppia todellista tietoa ja taitoa kuin sen sijaan olla woke:n, LGBTQ:n ja jopa olla ”kerhoissa”, jossa heitä vihitään saatanan palvonnan saloihin.

  1. ”En vastusta naisten oikeuksia.” on samanlainen lausahdus kuin 2000-luvun alussa ihmisiä vielä hävetti ja sanoivat sanomansa aluksi ”En ole rasisti, mutta…”, kunnes ihmiset rohkaistuivat ja heitä ei enää hävettänyt olla avoimia rasisteja.

   Jos et vastusta naisten oikeuksia, vika on sinussa itsessäsi. Naisilla ei voi olla mitään oikeuksia.

 16. Laittomassa Lehdessä ihmetellään miksi suomalaiset miehet eivät tee seksuaalirikoksille mitään. Yksi syy tietysti on suomalaisten miesten yleinen pelkuruus ja raukkamaisuus. Tässä Laiton Lehti on aivan oikeassa. Toinen syy on kuitenkin sekin biologinen, eli suurin osa suomalaisista naisista ei ole uhrautumisen arvoisia ja arvokkaita naisia, joiden kanssa olisi teoriassa mahdollista lisääntyä tai joiden kautta muuten edistetään miesten perimän tulevaisuutta. Eivät suomalaiset miehet hyödy yhtään mitään siitä, että he uhrautuva nykyisten suomalaisten naisten ja heidän lastensa puolesta. He eivät tule koskaan, ikinä arvostamaan sitä. Suomalaiset miehet hakataan, tapetaan, puukotetaan tai he joutuvat vankilaan ja suomalaiset naiset jatkavat kuten tähän asti. Ei ole mitään syytä puolustaa suomalaisia naisia ja heidän lapsiaan. Tässä on se toinen tärkeä syy miksi suomalaisten naisten annetaan jatkossakin joutua raiskattaviksi. He eivät ole osa suomalaisten ryhmää ja eivät ole uskollisia sille. Miehet eivät siis myöskään edes teoriassa tule uhrautumaan suomalaisten narttujen ja lehmien puolesta.

 17. Sori nyt vaan Marco. On kaksi Laittomankin Lehden fanittamaa asiaa joita tavalliset valkoiset miehet eivät voi kunnioittaa yleisellä tasolla ja jotka lähinnä vituttavat. Ns. valkoinen eliitti ja ”älymystö”, sekä toinen on valkoiset naiset. On vain yksittäisiä upeita valkoisia naisia, mutta missään nimessä valkoisissa naisissa yleisellä tasolla ei ole mitään ihailtavaa. Siinä se. Useimmiten he ovat vain pelkkiä arvottomia ja moraalittomia huoria.

 18. Suomalaiset naiset ovat erittäin älykkäiden neekereiden ja erittäin älykkäiden arabien lasten synnyttäjiä.

 19. Valkoiset ”älykkönaiset” kuten ”vitun hurri”-Saarikko ja soteministeri Kiuru ja elitisti-Purra, puhumattakaan Petteri Orpo nimisestä nyyhkynaisesta. Pulleita pullaposkia.

 20. Ja valkoiset naiset arvostivat suurta kunnioitustaan ja asemaansa aivan helvetisti. Voi Marco Marco…. on aivan sama miten naisia kohtelee. Eivät he todellisuudessa välitä. Heti kun käännät selkäsi ja silmä välttää, he puukottavat välittömästi selkään, ovat avaamassa rajoja vieraalle perimälle jne. He vain teeskentelevät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*