Marco de Wit 1 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole todellakaan ainoa media, mikä on vuosia korostanut valepresidentti Joe Bidenin olevan seniili. Jopa valtamedia on viime aikoina myöntänyt tämän vihafaktan.

 

Nyt seniili valepresidentti Joe Biden sekoitti Saulin Sannaan!?!

 

 

Nyt seniiliys alkaa näkyä yhä enemmän. Ja juuri vaarallisimpaan aikaan. Tai juuri siksi.

 

Joe Biden nimittäin alkoikin pitkästä aikaa pitämään spontaania puhetta. Ja heti kävi huonosti. Biden nimittäin sanoi puheessaan, että Putin pitää SYRJÄYTTÄÄ presidentin paikalta!

 

Tämä tietysti rikkoo kaikkia kansainvälisen oikeuden periaatteita vastaan. Ei presidenttiä voi varsinkaan ULKOvallat yrittää syrjäyttää.

 

Jos USA avoimesti uhkaa syrjäyttävänsä toisen maan presidentin, niin noin 200 muuta valtionpäämiestä alkaa miettimään, että ovatko he seuraavana vuorossa. Niinpä he sitten eivät myöskään halua pitää niin läheisiä suhteita Amerikkaan ja mieluummin vaikka liittoutuvat Venäjän ja Kiinan kanssa.

 

Tämä ei kuitenkaan tullut seniilille Bidenille mieleen puheensa aikana.

 

 

 

Pian puheen jälkeen USA:n ulkoministeri ja tiedottaja sitten alkoivat selittämään kaikille, ettei Biden tarkoittanutkaan mitä sanoi.

 

Biden joutui pitämään lehdistötilaisuuden, jossa hänen piti selitellä sanomisiaan. Bidenin holhoojat eivät kuitenkaan luottaneet tähän sen vertaa, että antaisivat hänen itsenäisesti selittää yhtään mitään. Niinpä Bidenin käteen pistettiin muistilappu tai siis suorastaan käsikirjoitus siitä mitä hänen pitää sanoa.

 

Biden oli kuitenkin niin sekaisin, että heilutteli tätä muistilappuaan kameroiden edessä. Niinpä siitä saatiin aika tarkka kuva. Alla suurennettuna.

 

 

 

 

Kyllä. Biden luki sanasta sanaan! Katso vaikka alla olevasta videosta, jos et usko!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Natoa johtava seniili valepresidentti Joe Biden paljasti vahingossa 80 ÄO-pistetason muistikorttinsa!

 1. Ja toimittajien kysymykset ovat etukäteen sovittuja, sekä toimittajat etukäteen valittuja! Tästä huolimatta Biden munasi jälleen.

  Biden saattaa kirjaimellisesti milloin tahansa aloittaa sodan sekavilta puheillaan, eikä kukaan hallitse häntä. Hän saattaa sanoa mitä tahansa, milloin tahansa. Miettikääs sitä jos Biden vaikka sanoo vahingossa julistavansa virallisen sodan jotain maata vastaan.

  1. Puhelinkeskusteluissa ukon on helppo lukea paperilta kaikki mitä pitää sanoa, mutta julkisissa puheissa se sekoo aika äkkiä, jos on heikompi päivä tai lääkitys ei ihan kohdillaan. Silloin se on hyvin arvaamaton ja saattaa jopa julistaa sodan Indonesian kanssa tai kutsua Belgian päämisteriä murhaajaksi ja unohtaa vaimonsa nimen.

 2. Marco, eihän siinä ole yhtään mitään uutta, että Yhdysvallat ja Iso-Britannia tuosta vain hyökkäilevät milloin minkäkin maan kimppuun ja kaatavat milloin kenenkin maan hallinnon. Eri maat ovat aivan varmasti tottuneet tähän Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian rikolliseen käyttäytymiseen.

  1. USA:n sotaretkien jälkeensä jättämä verivana on pitkä ja varmasti kaikkien tiedossa, mutta siihen ei saa koskaan tottua!

  2. On tässä sen verran eetta, että nyt puheissa sitä jo väläytellään. Aiemmin noita pyrkimysiä on sentään koiteltu peitellä ja hyökitty milloin mistäin muusta syystä.

 3. Hei idiootti kusipää!
  Mitä Putin yrittää tällä hetkellä.
  Ps. Tuleeko rahat jo ruplina, vai onko rahavirta loppunut tyystin.

  1. Rupla on kova valuutta. Sidos kultaan 30 %, Dollarilla vain 7%. Katteetonta fiat-rahaa nämä dollarit ja eurot.

  2. Kylläpä ovat kommetit samaa tasoa kuin Bidenin lohkaisut ilman muistilappuja!
   Papukaijakin oppii toistamaan ”Putinin ruplia”, mutta koko läntinen ”pervotyrannia” on aivan samalla henkisellä tasolla kun eivät osaa edes määritellä naista!
   ”Ne, jotka eivät tunne historiaa. Joutuvat elämään sen uudestaan.”

   Venäjä ja Venäjän talvi on aiheuttanut täydellisen tuhon ja totalitaarisen sotilaallisen romahduksen niin Napoleonille v. 1812 ja Adolf Hitlerille WWII.

   Venäjä on kansakunta ja kulttuuri, joka on sitkeä, kärsimyksiä kestävä ja periksi antamaton silloinkin kuin toiset ovat jo luovuttaneet itkuisin silmin kuin ranskalaiset v. 1940 kun saksalaiset sotilaat marssivat Pariisiin, joka oli julistettu avoimeksi kaupungiksi!

 4. Freudilainen lipsautus tuo ”pitää syrjäyttää” Toisin sanoen USA on tottunut syrjäyttämään hallintoja. CIA oli yleisen tiedon perusteella useiden äärioikeistolaisten sotilasvallankaappausten takana vuosikymmenien ajan. Suomessakin vallanpitäjiä ovat perseennuolija kenraalit. Alinta pohjasakkaa. Sotilaat ovat kaikista pahimpia sitä lajia. Kyllä herra, kyllä herra, kyllä herra….

  CIA sotkeutuu jatkuvasti kaikkien valtioiden asioihin. Mutta se on sitä parempaa sotkeutumista.

  Amerikkalaiset ovat idiootteja. Eivät millään usko ja tajua, että Biden on seniili. Mutta sehän on vihapuhetta. Johtajissa ei ole mitään vikaa, vikaa, vikaa…

 5. ”Kyllä. Biden luki sanasta sanaan! Katso vaikka alla olevasta videosta, jos et usko!”

  Ei kyse nyt olekaan siitä, vaan siitä onko tuo kuva muistilapusta aito vai onko se tehty sen jälkeen, kun Biden oli jo puhunut. Pankkiirien puhuva päähän USA:n presidentti joka tapauksessa on, joten mitään uutistahan tästä nyt ei varsinaisesti saa tehtyä.

 6. Suomen valtamedia suorastaan pöyristeli maailman reaktiota ja lähti heti puolustamaan seniiliä selittäen kuinka Biden vain sanoi ääneen sen mitä muut ajattelevat. Demokraattipuolueen pitäisi palkata nämä suomalaiset huoransa puolueen tiedotustehtäviin, sillä Suomessa ei totuttu siihen ettei korruptoituneet poliitikkomme ikinä myönnä mitään virheitä ja ota vastuuta, jos kyse ei ole naisten ahdistelusta.

 7. Valepresidentti on kaikkien suvakkien sankari ja pelastaja!

  Ilman pedofiili-Bideniä ja hänen poikaansa maapallo ja ihmiskunta olisi jo tuhoutunut!

  1. Nynnystö äö sama, kertoi aikonaan kansakoulun numerot alle 7 oli paitsi rullaluistelu ja salatupakointi, hunter ja biden, toinen tyhmä, muistamaton ja toinen vielä alzimpi. Sanna Marina entistä robotimpi, voi uskottavuus. Mutta lampaita ovat monet meistä vieläkin, vaikka saavat tiedon ja nyt taidan olla rasisti eli normaali oikeasti, silti sekin eräs harmaapää äänestää vasemmistoa. Ei käännä mikään kun on kommunistikin aikoinaankin ollut ja kympin kesäkirjekurssilta saanut, kuten kaikki.

 8. Huomaa, että olet merkonomi. Ei paljoo järki päätä pakota, ja siksi et ole esim. laskentaekonomi.

 9. Perusnatottajille tuli joulu aikaisin kun ei tarvitse odottaa kokoomusta viemään Suomea Natoon, vaan nyt sen tekee jo demarit, keskusta, vihreät ja vasemmistoliitto.

 10. Eli siis noin 79 pinnaa korkeamman kuin trumpilla ja 180 pinnaa korkeamman kuin dewittupäällä, jolla menee jo negatiivisen puolelle… #sananvapaus

 11. Välillä puheiden pitäjille ja johtajilla saattaa olla tärkeimpiä pointteja ylhäällä ja surkeilla puhujilla koko puhe paperilla, mutta kenelläkään ei normaalisti ole tällaisia vammaisia lunttauslappuja vastauksia varten.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*