Marco de Wit 1 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa kertoa ihmisille raakoja totuuksia. Ennen vanhaan se oli normaalia, mutta nykyään näistä ”vihafaktoista” syytteitä tulee kirjaimellisesti kymmenittäin.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan luovuta, joten se avoimesti kertoo vihafaktoja sekä muista että valkoisesta rodusta. Fakta nimittäin on, että myös valkoiset ovat muuttuneet tyhmiksi ja mielisairaiksi. Niinpä läntinen sivilisaatio tulee romahtamaan viimeistään muutamassa vuosikymmenessä.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

Joku tietysti voisi sanoa, että miten ne kaikki yli 110 ÄO-pisteen ihmiset? Eivätkös ne ole älykkäitä? No, ei tietenkään, koska ÄO-pisteet ovat SUHTEELLISIA. 110 pistettä tarkoittaa vain, että on hieman älykkäämpi kuin 100 pisteen keskimäärähenkilö. Eli se 100 pistettä on valkoisten määritelmällinen keskiarvo.

 

1800-luvun alussa alkanut darvinistisen luonnonvalinnan katoaminen on siis jo romahduttanut älykkyyttä noin 20 pistettä. Pahinta on, että tämä älykkyyden aleneminen vain kiihtyy samalla kun impulssiivisuus ja mielisairaudet lisääntyvät eksponentiaalisesti. Niinpä ne harvat, jotka vielä ovat älykkäitä ovat sitten sekaisin psyykkisesti. Hyvin harva ihminen on enää älykäs ja psyykkisesti tasapainoinen.

 

Ei siis ihme, että talouselämäkin on täynnä sekopäitä.

 

Charlie Munger 97 v.: Talouselämäkin on täynnä sekopäitä ja huijareita. Talous romahtamassa!

 

 

Tämä kaikki selittää miksi tietyn ryhmän levittämä punavihreä kulttuurimarxismi on levinnyt niin valtavalla vauhdilla väestön keskuuteen. Samalla se myös selittää miksi tavalliset ihmiset eivät enää säästä. Ennen vanhaanhan lähes KAIKKI ihmiset säästivät suuren osan tuloistaan. Nykyaikana juuri kukaan ei enää säästä, vaikka se on paljon helpompaa netin, tietokoneiden ja osakemarkkinoiden avulla. Korkoa korolle EKSPONENTIAALINEN lisäys onkin nykyään helppo saada aikaiseksi.

 

Tämä on niin helppoa, että jotkut tyhmät sekopäät ihan vahingossakin pystyvät tulemaan miljonääriksi. Tällaistahan ei ennen koskaan tapahtunut, koska sijoitusmarkkinat olivat niin kehittymättömät. Eli ihan oikeasti säästäminen ja sijoittaminen on nykyään valtavasti helpompaa kuin koskaan ennen.

 

Tässä onkin paras todiste idiotismista: Jos et ole miljonääri, niin olet joko terminaalisen tyhmä tai sitten sinulla on psyykkisiä ongelmia, jonka takia et pysty pitkäjänteiseen suunnitteluun ja toimintaan.

 

Loogistahan olisi, että jokainen aloittaa säästämisen jo teininä samalla kun opiskelee ja tekee osa-aikatöitä. Sitten kun on hyvä tutkinto taskussa, niin aloittaa työnteon ja sijoittamisen tosissaan. Korkoa korolle tuottaa miljoonan viimeistään muutamassa vuosikymmenessä. Jos laitat osan säästöistäsi vielä johonkin sijoituksiin, niin olet luultavasti miljonääri jo paljon aiemmin. Et tarvitse muuta kuin kärsivällisyyttä. Simppeliä, mutta totta.

 

Käytännössä kanattaa tietysti investoida monen eri riskiluokan sijoituksiin. Näin varmasti voittaa pitkällä tähtäimellä. Sijoitusten kannattaa olla esim.

 

1. Start-uppeja sisältävä rahasto 

2. Kryptoja sisältävä rahasto

3. Indeksirahasto 

4. Fyysistä kultaa 

 

Painotus tietysti riippuu tilanteesta, joten kulta kannattaa nyt parin vuoden aikana olla suuressa osassa.

 

Kulta on äärimmäisen tärkeää, koska jos tulee niin kova talousromahdus, että indeksirahastot romahtavat, niin siitä johtuva kullan väistämätön arvonnousu kompensoi sen. Näin varmistat, etteivät säästösi koskaan katoa. Siis kunhan osaat piilottaa kultasi oikeaan paikkaan.

 

Mihin kannattaa kultansa piilottaa?

 

 

Säästäminen on siis ihan oikeasti sekä turvallista että tuottoisaa.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Totta tietysti on, että verot, alhaiset korot, jne. jne. vaikeuttavat ja jopa estävät MONImiljonääriksi tulemista, mutta miljonääriksi tuleminen on niin helppoa, että vain sinä olet syyllinen omaan köyhyyteesi.

 

Jokaisen ei-miljonäärin kannattaakin mennä itseensä ja myöntää tekemänsä virheet. On SINUN oma vikasi, ettet ole miljonääri.

 

Sitten, kun vihdoin tämän itsellesi myönnät, niin voit aloittaa pistämään elämääsi kasaan ja tulla rationaaliseksi ihmiseksi.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Oletko tyhmä sekopää? Kyllä, jos et ole miljonääri!

 1. Marco, olen sekä noin keskimääräisen älykkyyden omaava, mielestäni tasapainoinen ja järjissään, että tiedän sijoitusmaailman erittäinkin hyvin verrattuna tavallisiin ihmisiin.

  Voin sanoa, että viimeisten parin kymmenen vuoden aikana markkinoista on tullut niin manipuloidut ja epävakaat, että melko normaaliälyinenkin voisi kyllä rikastua, jos sijoitusmaailma ei olisi totaalisen korruptoitunut, markkinat eivät olisi niin manipuloidut ja valvovat viranomaiset eivät olisi kaikki ostettuja. Tällä kertaa olet osittain väärässä.

  Päiväkaupassa myös kaupankäyntialustat ja niihin liittyvät yritykset ovat pitkälti korruptoituneita. Vain hyvin rikkaat ihmiset pääsevät tekemään kauppaa rehellisillä ja toimivilla alustoilla, joilla heitä ei huijata ja joissa heillä ei juurikaan oteta kaupankäyntikuluja.

  Nykyisin hyvin usein sijoitusmaailmassa voi rikastua vain laittomilla sisäpiirikaupoilla, jos kuulut tiettyihin harvoihin ryhmiin ja olet jo rikas.

  Jo paljon aiemmin inflaatio puolitti rahan arvon 25 vuodessa. Nykyisin inflaatio vain kiihtyy koko ajan lisää.

  Paljon useampi valkoinen voisi todellisuudessa rikastua ja vaurastua, ellei tietty ryhmä hallitsisi taloutta, valtamediaa ja maailmaa niin totaalisesti. Rikastumisessa ja vaurastumisessa on nykyisin hyvin pitkälti kyse siitä kuulutko johonkin harvojen ihmisten ryhmään.

  Vaurastuminen ei todellakaan ole enää helppoa ja tämä johtuu pitkälti talousjärjestelmän totaalisesta korruptiosta, sekä keskuspankkien mahdollistamasta kurssimanipulaatiosta. Ei siis oikeastaan siitä, että sijoittaminen olisi vaikeaa.

  Kaikki tämä on luultavasti tehty juuri sen takia, että vain pieni rikkain klikki pääsee todellisuudessa vaurastumaan ja rikastumaan sijoituksilla ja kaikki muut köyhtyvät kuiviin.

  1. Laiton Lehti on kyllä siinä oikeassa, että ihmisten kannattaa alkaa siirtämään varallisuuttaan mm. fyysiseen kultaan. Kun muista tulee rutiköyhiä, sinulla on edelleen varallisuutta ja käytännössä sinä rikastut kaikkiin muihin nähden.

   1. Lisäksi on aivan totta, että sekä aivopesu, että varsinkin valkoisten geneettinen degeneraatio on johtanut siihen, että ihmisistä tulee yhä enemmän kaikin tavoin impulsiivisia eläimiä, niin seksin, väkivallan, resurssien hankkiminen kuin maailman ymmärtämisen suhteen.

    Vaikka sijoittaminen on muuttunut viime vuosina yhä vaikeammaksi, toisin kuin Laiton Lehti väittää, on totta, että ne ihmiset jotka edes yrittävät säästää ja edes yrittävät sijoittaa tulevat lopulta ohittamaan tässä hetkessä elävät itsekkäät hedonistit.

  2. Mielisairaus kumpuaa ei sosiaalisuudesta, naisilla vähemmän ja miehillä luonnostaan enemmän, paitsi nykyaikana on rima kavennut ja haitallisesti eli naiset miehistyneet.

   1. Mielisairauksen ilmentymiä on monenlaisia, skitsofreniaa, autismia ja psykopatiaa, hermostuneisuutta ja erilaisia muita persoonallisuushäiriöitä, poikkeavia seksuaalisuuksia, ateismia jne. Kaikki mitkä ovat tulleet ankaran luonnonvalinnan loppumisen jälkeen ovat mielisairauksia. Sori vain, mutta tämä on karu totuus.

   2. Naiset eivät ole oikeastaan vähemmän mielisairaita. Naiset ovat keskimäärin miehiä tietoisempia, joka hämää jonkin verran. Mielisairaat naiset ovat nimittäin silti jossain määrin toiminnallisia, jolloin mielisairaat naiset ovat miehiä useammin työelämässä. Tässä mielessä naiset ovat miehiäkin vaarallisempia, sillä he voivat olla samaan aikaan mielisairaita, mutta melko toimintakykyisiä!

  3. Aikoinaan kun osake sijoitusmarkkinat jne. alkoivat niin sijoittajat saivat muistaakseni kerran päivässä lähettimen kautta kurssitickit, eli päivän kurssin. Mikään ei varsinaisesti kertonut oliko päivän kurssi paljon vai vähän. Se piti itse päätellä. Vasta myöhemmin alkoivat kehittymään yhä paremmat chart-järjestelmät, joista pystyi näkemään hinnan kehittymistä.

 2. Kempen podcastissa puhuttiin juuri kullasta.
  Hyvä pointti oli että talousromahduksessa oikeastaan kullan hinta ei nouse, vaan se säilyttää arvonsa ja itseasiassa rahan arvo romahtaa. Tästä johtuen sitä rahaa on kasattava suurempi pino saadakseen saman määrän kultaa.
  Mainittiin että kaivoksista kiertoon tulee kultaa lisää vain jotain 1-2 prosenttia vuodessa, kun rahan inflaatio on aina enemmän. Nyt plörönäajan alusta inflaatio on omien laskujeni mukaan jo lähelle 30%. Inflaation voi jokainen tarkistaa kuluttajahinnoista vertaamalla niitä vuoden 2019 hintoihin. Myös viranomaismaksut ovat noisseet yli 20%.

  1. Kemppe, Sam Laakso 31.3.2022:
   https://www.youtube.com/watch?v=TZK6o4c0zUo
   Kovaa asiantuntemusta, aiheina mm. kullan merkitys inflaation mittarina ja rahana, rupla, dollari, bitcoin.
   Suositeltavaa seurattavaa kokonaan ja kannattaa varmuuskopioida.

   Sisältö mm. Euron arvo on tippunut 85% 20 vuoden aikana noin kohdassa 44:00, vaikka euron luvattiin nostavan suomalaisten elintasoa. Ei ole käynyt niin, vaan köyhtyminen on tosiasia EU:n takia. Kullan arvo on noussut suhteessa euroon samassa ajassa viisinkertaiseksi =500 % arvonnousu. Eurolle ja dollarille käy huonosti tulevina vuosina. Inflaatio on jo lähelle 10% euroalueella.

   Nostot noin: 15:00 dollari heikkenee, 25:00 fiat-raha, paluu kultakantaan, 39:00 koronavaikutus ”hupipaperien” painaminen eli setelirahoitus, 41:15 huono hallinto, hyperinflaatio, 58:00 totaalivaluutta ja sosiaalinen pisteytys Kiinan malliin, 1:05:00 varautuminen, arvopaperipörsseistä raha siirtyy pois yksityiseen konkreettiseen omistamiseen tai tulee Great Reset eli Kiinan tyyppinen keskuspankkivirtuaaliraha, jolla keskushallinto kontrolloi ihmisten käyttäytymistä, pidempi aika korkeaa inflaatiota, logistiikka ja tuotantoketjut rikki monella alalla, tavarapulasta johtuva inflaatio,

   1:13:00 VAROITUS: et ole pankissa tilillä olevien varojesi omistaja, vaan ne ovat lainattuna pankille.

   1. Totta helvetissä on pankin sijoituksiin ja 70% voisi vain nostaa kaikki pois jos yhtäaikaa menisivät. Ja Suomalaisilla yleensä perustili 30 000, mistä maksavat tai nolla%, kun voisivat sijoittaa ja saada 3000 joka vuosi, eivät kehoita kun saavat ilmaiseksi sijoittaa itse varojamme.

    1. Itse asiassa suomalaisilla on keskimäärin 5000 euroa tilillä… ja lisäksi helvetisti velkaa. Todellisuudessa suomalaisilla ei ole usein minkäänlaista ostovoimaa, eikä myöskään varallisuutta ja säästöjä.

 3. Niinpä, ei kannata tavoitella vain miljonääriksi tulemista, vaan tavoite heti alussa kannattaa ottaa monimiljonääriksi tulemiseksi. Eka milli on vaikeinta saada kokoon.

  Eikä kannata ainakaan taloudellisesti lähteä mihinkään ay-liikkeen palkkakartellialojen töihin, eikä perustaa perhettä, eikä ottaa asuntolainaa. Sillä siten pysyt aina köyhänä kädestä suuhun ihmisenä.

  Tosin kuvassa näkyvä mies on koko elämänsä antanut omaisuuden tavoitteluun, mikä ei liene tyydyttävän ja tasapainoisen elämän tarkoitus kuitenkaan.

  1. Perheen perustaminen tuntuu ehkä taloudellisesti huonolta ratkaisulta, mutta jos olet aidosti oman kansasi puolella ja kansallismielinen, niin perheen perustaminen ja lapset menevät kaiken muun edelle. Piste. Kansa ei yksinkertaisesti selviydy jos ihmiset lopettavat lisääntymästä ja ajattelevat lasten tekemisen olevan epämukavaa ja ”kallista”. Täällä ei lisäänny kohta yksikään valkoinen suomalainen jos kaikki ajattelevat kuten sinä ajattelet ja kansa tuhoutuu.

   1. Minä en ajattele, vaan hahmotan eri vaihtoehtoja. Se, että esittää jonkin olutuksen ei tarkoita, että itse on sitä mieltä. Piste.

    1. Tietenkään lapsien tekeminen ei kuitenkaan saa olla pelkkää hätäilyä, vaan ensin pitää miettiä maksimimäärä lapsia mitä voi mitenkään elättää omilla tuloilla kun vetää kulut minimiin ja pistää lapset sekä perheen kaikessa etusijalle ja sitten pyrkii löytämään lapsien tekemiselle parhaan ajankohdan, mutta lapsien määrästä ei saa missään nimessä tinkiä, jos suinkin mahdollista.

 4. Ei kaikki voi tehdä 30 000€ voittoa muutamassa vuodessa, kuten minä tai satoja tuhansia, sitten ei olisi työntekijöitä ym. vähän kuin savannilla kaikki onnistuisi saalistamaan aina saaliin ja saaliiden kanta kuolisi, samoin saalistavavat.

  1. Ota huomioon, että itse maailma on valtava. Esimerkiksi Kiina ja Intia ovat valtavia maita. Ei ole mitään erityistä syytä sille miksei 5 miljoonaa suomalaista voisi kaikki eri tavoin tienata 30.000 euroa tai enemmänkin vuodessa tekemällä bisnestä. Esteenä on lähinnä täysin sairas talousjärjestelmä, sekä romahtanut älykkyystaso.

  1. No Marco on yliopistossa historioitsijan opinnot suorittanut historioitsija. Äkkiseltään Marco on vaikuttanut melko tasapainoiselta, loogiselta, tietoisesta, empaattiselta jne. Ei nyt ainakaan äkkiseltään tule mieleen mitään mielisairauksia. Heteroltakin vaikuttaa, joka on siementänyt monta lasta.

 5. Mikseivät ihmiset säästä? No varmaan samasta syystä kuin milleniaalit ja z sukupolvi eivät osta asuntoja. Ei niillä ole mitään säästettävää :DD Nyt vähän valoja päälle sinne mitä järkeä tässä oli?

  20% inflaation aikana säästäminen on nimenomaan se typerin asia mitä voi tehdä, kohta kuka tahansa pummi jolla on hopeakolikko on miljonääri euroissa mitattuna

  1. Nykyisistä nuorista sukupolvista näkee, että he eivät varaudu tulevaan millään tasolla:

   – Monet nuoret eivät jaksa ja halua tehdä töitä. Ei kuulemma huvita.
   – Eivät säästä.
   – Eivät harjoittele varautumista ja selviytymistä.
   – Elävät vain tässä hetkessä ja nyt. Käyvät esimerkiksi koko ajan yöelämässä, matkustamassa jne. ja eivät jätä mitään säästöjä. Kaikkein tärkeintä on minä itse.
   – Eivät säästä ja valmistaudu pääsemään hyvään avioliittoon ja saamaan mahdollisimman paljon lapsia. Eivät ajattele omia lapsia ja seuraavia sukupolvia.

   1. Noilla määritelmillä nykynuoriksi voi lukea kaikki vuoden 1975 jälkeen syntyneet. Mielenkiintoista muuten on, että nuoria syytetään samaan aikaan maailman halaamisesta ja itsekkyydestä. Jotenkin sisäistä ristiriitaa noissa… Niin, ja sanoihan se jessekin etteivät taivaan linnut niitä tai kylvä, vaan antavat jumalan elättää #sananvapaus

    1. Todellisuudessa esimerkiksi maailmaa halaavat suvakit ovat hyvin itsekkäitä, pahoja ja narsistisia ihmisiä, kuten tohtori Edward Dutton on analysoinut.

 6. Tässä on Kyllä valitettavasti Eri mieltä Marcon kanssa…Se Mammonan Palvonta on juuri se joka johtaa Moraalin katoamiseen ja sen mukana Yhteiskuntien romahtamiseen.

  Totuutta pitää palvoa…Eikä Mammonaa…Opastaa Raamattu

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*