16 thoughts on “Päivän kuva

  1. En ikinä vastaa spämmääjille/anna niille mitään huomiota, mutta tehdään poikkeus, jos joku vaikka sattuu lukemaan tämän: huostaanotettujen nuorten elämähän on enemmän tai vähemmän pilalla niistä lähtökohdista johtuen, joista se huostaanottaminenkin johtuu. Eli huonot eväät/kortit jaettu elämään. Jos jäisivät sinne hyväksikäyttäjien/juoppojen/narkkarien kotikasvattamiksi, niin kuinka pitkä olisi elämä tuolloin? Avantoon tunniksi tippunut ihminenkin voidaan pelastaa vielä, mutta se saattaa silti kuolla pelastusyrityksistä huolimatta.

 1. Tässä myllerryksessä tasavallat kaatuvat mutta mitä sen jälkeen?

  Hope for Humanity

  Martin Armstrong on suoran demokratian kannattaja.

  Syklisesti katsoen nykyinen aalto alkoi Plaza Accordista ja G5:n muuttamisesta nykyisen G20:een elokuussa 1985.

  – Tokio kaatui ensimmäiseen aaltoon VUONNA 1989.95. Tämän aallon huippu oli Aasiassa 1994.25,
  – sitten Venäjä kaatui 1998.55,
  – 2002.85 alkoi kiinteistöjen hintaralli, joka oli huipussaan 2007.15. Se oli kiinteistöindeksin huippu.
  – Silloin 2011,45 oli kulta huipussa ja
  – 2015,75 oli juuri se päivä, Kun Venäjä tuli Syrian avuksi.
  – Trump vannoi virkavalansa juuri PI:n päivänä 2017.05, ja
  – 2020.05 merkitsi COVID-järjestelmän alkua, levottomuuksien lisääntymistä maailmanlaajuisesti ja
  – tavarabuumia kohti 2024.35.
  – Putinin kausi päättyy vuonna 2024.

  On propagandaa, että Putin on mielipuolinen uhka

  – hän on ainoa, jolla on tervettä järkeä.

 2. Laillinen totaalinen kauppasaarto Iso-Britannialle, Israelin valtiolle ja Yhdysvalloille. Suomessa on paljon Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen, sekä Israelin valtion omaisuutta joka voidaan takavarikoida korvaukseksi mm. varastetusta kullasta ja muista varallisuuksista, ihmiskokeista ja kansanmurhasta.

  1. Totta. Siinä olisi jo järkeä. Listalle myös kaikki viranomaiset poliisipäälliköistä Demlatuomareihin ja kovimpiin natottajiin, joiden pankkitilit voidaan sulkea, kuten Laiton Lehti on jo ehdottanut. Tosin olimme liian maltillisia. Länsimaat varastavat myös jahteja, taloja ja autoja, joten tasapuolisuuden vuoksi nekin voidaan nyt takavarikoida suvakeilta ja natottajilta.

 3. Mä oon ihan allright vaikka kolme rokotusta otettuna. Vetääkää sitä foliohattua vaan syvemmälle kämänderit!

  1. Mä oon right all vaikken mitään pannu, vetäkää retardit tai nekin on teitä parempia eli foolihattua mitä tarkoittaa teinikielellä kämikset, no vetäkää mv, LL ja level hattuun. JK:n kanssa samaa mieltä, sairasta!

   1. Sexy woman allright then tö setseenis tape rape like tö tö tö tö elisapetti reinin poika pallo sanoi. Olli olavi resunpentti melkeen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*