8 thoughts on “Päivän video: Kanseloitu valssi

 1. Tämä WEF agenttien touhu on saavuttanut poliittisen vainon ja puhtaasti rasistisen mittakaavan!

  EU:ssa ei tällä hetkellä taida ollaan montaakaan politikkoa, jotka olisi ilmaissut selkeästi, että tämä
  kollektiivinen venäläiseten rankaiseminen kansalaisuuden ja mielipiteen perusteella on vastoin YK
  peruskirjaa, demokraattisa arvoja ja ihmisoikeuksia vastaan.

  Toisaalta tämä ei yllätä, koska niin kutsuttu länsi on ylittänyt jo punaisen viivan ihmisoikeuksien loukkaamisessa ja tämä on pientä verrattuna laittomiin ja pakotettuihin lääketieteelisiin toimiin, kuten pakko ruistutukseen kuolemnsuudelmalla, joka tekee yksilöstä päätelaitteen.

  1. Ensin 30v putkeen ei rasismi toitotusta mutta sitten yönyli on ok kanseloida Venäläinen kulttuuri maailmasta. Vasemmisto kääntää nopeiten takkia

  2. On EU:ssa muutamia rohkeita, ryhdikkäitä ja pelottomia kansallismielisiä poliitikkoja, jotka uskaltavat puhua suunsa puhtaaksi niin koronasta kuin sananvapaudestakin kommunistista totalitarismia vastaan.
   Tämän sai kokea viime viikolla Kanadan castron äpärä pääministeri Justin Trudeau, joka sai kuullaa murhaavaa tekstiä koko EU:n suoraselkäisimmiltä edustajilta. Romanian konservatiivinen EU-parlamentaarikko ei edes halunnut olla samassa tilassa Trudeaun kanssa vaan hän lähetti madonlukunsa kirjallisesti.
   Mutta mitäpä teki pääministerimme? Hän halusi huuliaan lipoen ottaa selfien tuon kommunisti diktaattorin kanssa!
   ”Kyllä koira koiran tuntee!!!”

 2. Ei noilla YK:n sopimuksilla ole mitään merkitystä, kun allekirjoittajamaat eivät noudata. Sama perustuslakien kanssa. Kuollut kirjain. Elämme laittomuuden ja oikeudettomuuden aikaa.

 3. YLE on poistanut loistavan ”Yhteinen sävel” -sarjan Areenasta. Suomen ja Venäjän yhteistä (iskelmä)musiikkihistoriaa kuuden jakson verran luotaava maino sarja ei enää sovi YLEn agendaan. Eikö ole jännää että Che Guevara (vihasi mm. homoja ja narkkareita), N-liitto/kommunismi (ei hinttimarsseja kaduilla) ja Stalin (vähemmistöjen/toisinajattelijoiden massatuhonnat) kuitenkin sopivat täydellisesti Yleisradiolle?

  Jos ei ollut aikainen aprillipila, niin Saksassa käsittääkseni Z-kirjaimen käyttöä on alettu kieltää. Myös Slovenian lippuja on revitty alas valkosinipunavärityksen takia maailmalla. Muita lippuja jotka tullaan todennäköisesti kieltämään/vaihtamaan: Hollanti, Islanti, Norja, Kroatia, Luxemburg, Ranska, Serbia, Slovakia, Tšekki, Yhdistynyt kuningaskunta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*