11 thoughts on “Neuvottelija haastattelee Tuomas Malista Suomen ruoka- ja energiakriisistä

 1. Normaalisti keväisin aletaan näinä aikoina tehdä kevätkylvöjä. Onko syytä huolestua. Onko kovasti kiistanalainen ilmastonmuutos kääntänyt suuntaansa? Kesätön kesä 2022?

  Seuraavat kaksi viikkoa sää pysyy samana, päivällä muutama aste lämmintä ja öisin pakkasta ja lunta tulee lisää. Sitten ollaan jo huhtikuun puolivälissä ja lumikinokset ei häviä mihinkään.

  Onko se vuoden ruokavarasto hankittuna jo? Ja toisaalta Onko varustauduttu ruokarosvojen varalta, esim. jyrsijät?

  1. Aivan eteläisessäkin Suomessa -12 °C pakkasta kahtena viime yönä. No, viime vuoden maaliskuu oli Suomen historian kylmin koskaan mitattu maaliskuu: pakkasta oli yli 20 astetta etelässäkin öisin. Sitä edeltävä vuosi oli Suomen historian lumisin koskaan mitattu vuosi, vaikka tosin silloin etelässä lunta ei tullut. Ylempänä lunta oli vielä huhtikuun puolessa välissäkin 120 cm.

   Ilmeisesti verotus puree nyt ilmastoon liiankin hyvin eli on äkkiä tehtävä korjausliikkeitä; pienennettävä ilmastoverotusta tai vaihtoehtoisesti poltettava tehtaita vaikka tyhjäkäynnillä, jottei vallan jääkausi pääse nyt iskemään.

 2. Korkeasti koulutettuja ei ole kansallismielisessä kentässä, koska se vaatii tietynlaisen luonteen. On osattava opetella ulkoa asioita kyseenalaistamatta mitään, mikäli haluaa koulut läpi päästä hyvin arvosanoin. Sen jälkeen ja takia korkeasti koulutetut ovat näistä globaali agendoista täysin yksimielisiä.
  Oma opiskelu ilman tutkintoa on se tie joka avaa silmät ja mahdollistaa laatikon ulkopuolelta ajattelun. Oman ajattelun.

  1. Muistetaanpa lahjakkaat Paasilinnan veljekset. Oman tiensä raivaajia olivat kaikki.

   Luovuus ei ole sallittua tiedeyhteisössä. Opiskelijat toistavat papukaijana teorioita, joita joku on keksinyt omasta päästää vuosisatoja sitten.

 3. Malinen kuuluu samaan ”vaihtoehto” porukkaan jota virusvalhe kiinnosta puupennin vertaa. Ollaan olevinaan jotain asiantuntijoita ja annetaan survival vinkkejä muttei ole selkärankaa mennä juurisyihin. Malinen ei myöskään puhu nanoteknologiasta injektoissa jolla tämä The Great Reset tullaan totetuttamaan, tuleva Blockchain valuutta, totaalivalvonta ja Kiinan mallin sosiaalinen pisteytys.

  Kun tämän virusvalheen annetaan jatkua, on sama kuin jos nostaisi kädet pystyyn antautumisen merkiksi. USA:ssa ja Englannissa tapetaan nyt kanoja perustuen feikki PCR-testiin ja täten omavaraisuus mm. kanan lihan ja kanamunien osalta tulee tiesä päähän. Viranomaiset vaan marssivat tiluksille ja jos löytyy yksikin ”sairas” kana, koko lössi lahdataan. Ne kuulemma ei edes eutanisoi näitä kanoja vaan hautaavat elävältä. Paskiaiset.

  Samoin voivat vetää hatusta uusia viruksia ja variantteja aina tarpeen mukaan kun pelkurit ja egoisit eivät viitsi perehtyä täysin dokumentoituun faktaan: VIRUKSIA EI OLE ERISTETTY EIKÄ NIIDEN OLE TODISTETTU AIHEUTTAVAN YHTÄÄN MITÄÄN SAIRAUKSIA. Mikä tässä on niin vaikeaa?!?!

 4. Mistähän johtuu että ei löydy korkeasti koulutettuja? Vaikka noin fiksua porukkaa muuten olette. Uskomaton sattuma.

  1. Ei tartte koulutusta, kun on älyä annettu kauhakuormaajalla ihan luonnostaan. Pipettinsä vajaaksi saaneet luulevat tulevansa älykkäiksi mädätystiedekunnissa. Ei siihen pipettiin mahdu kuin muutama tippa älyä, vaikka kuinka olevinaan jumppaatte pieniä aivojanne. Ällöttävää ja homoilua tuo humkandyliopettelu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*