3 thoughts on “Päivän Jenspa

 1. Koska teistä munattomista syrjäytyneistä idiooteista ei ole edes minun bannaamiseeni niin bannaan itse itseni.
  En tule tänne enää kirjoittamaan yhtään mitään enkä myöskään lue mielisairaita juttujanne.
  Olette ällöttäviä täysin Venäjän puolella olevia ihmisraunioita.

  1. Jos katsoisit ensin itseäsi peiliin!
   ”Kolikossa on aina kaksi puolta!”
   Globalistien sota ei ole kuin kansojen kärsimys, joka on vain puettu sisällissodan valekaapuun, mutta silti se on kärsimystensä suhteen kummallekin etniselle ryhmälle yhtä todellista. Kun sota ei ole kahden välinen riitaisuuden huippu. Se on vain alistavan arvotonta hyväksikäyttöä, jossa kumpikaan sodan osapuoli ei ole itse päättämässä sitä milloin se lopetetaan sen enempää kuin tavalliset sotilaatkaan yli heidän armeijoijen kenraaliensa kunnianhimoisia tavoitteita koristella itsensä kunniamitalleilla, jotka ovat valutetut kenttäsotilaiden verestä!
   NWO New World Order eli yksi maailmanhallitus ei jätä yhtäkään maata kääntämättä mullalle jättäen jonkin valtion sen ulkopuolelle, sillä nyt ei ole kyse sen vähemmästä kuin koko maailmasta! Ensin hoideltiin Donald Trump. Nyt ”pedikyyrissä” on Putin ja, jos saatana suo. Seuraava potilas on Kiinan presidentti Xi!

   Ei se tämän pahempaa ole. Ja olipa mieltä mitä hyvänsä. Yksi on varmaa. Me tavikset kautta maailman menetämme kaiken sen mitä meillä on ollut!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*