Marco de Wit 3 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Muutama vuosi sitten suvakkien johtama Helsingin poliisilaitos alkoi vainoamaan ihmisiä, jotka liimailivat Rajat Kiinni -tarroja lyhtypylväisiin, jne. Siis vaikka niissä tarroissa ei uhattu ketään.

 

Samaan aikaan poliisi ei kuitenkaan ole välittänyt Elokapina-, Antifa- ja PKK-terroristijärjestöjen tarroista. Niitä on saanut liimailla rauhassa, vaikka niissä usein uhataan ihmisiä suoralla väkivallalla.

 

Tämä kaksoisstandardi näkyy taas, kun Venäjää vihaavat natottaja terrorisoivat Teboil-huoltamoketjun bensa-asemia. Valtamedian suvakkitoimittajatkaan eivät tätä terroria tuomitse, vaan joko ignoroivat tai sitten vähättelevät ymmärrettävänä reaktiona.

 

Mietippä mitä tapahtuisi, jos joku levittäisi tarroja, joissa lukisi:

 

Somput elävät merirosvouksesta.

Boikotoi somaliyrityksiä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

73 thoughts on “Polpo tukee venäläisten vainoamista!

 1. Nämä ovat kaikki Naton ja rahaeliitin rahoittamia ja johtamia verkostoja joihin poliittinen poliisi ei koske, vaan kaikin voimin suojelee niitä.

  1. ”Suunta-kollektiivia ei kiinnosta päivänpolitiikkaan osallistuminen (sic), eikä se tähtää parlamentaariseen vaikuttamiseen. Suunta on entisten Perussuomalaisten Nuorten keskuudessa alkunsa saanut ja sittemmin kasvanut kansallismielisten kollektiivi” Suunnanjohtaja on Toni Jalonen, Tj. N. A. Saramo

   Tuo persunongrata eli expersu Toni ja kaverit muuten osallistui suvakkien ja muiden hysteeristen koronakommunistien tragikoomiseen puudeliprotestiin ”Mitta on täysi”, jossa olivat alistumisen merkkinä vaipat tiukasti naamalla (Näitä oli facebookissa ja muualla tiukasti määritelty. Analyyttisiä koronarealisteja tuomittiin kollektiivisesti erittäin ankarasti kerettiläisinä) ja järjestäydyttiin Krista Kiurun ja Alepan Sannan käskyjen mukaisiin muodostelmiin seisomaan. Ongelma ei ollut koronakommunismi, laittomuus ja totalitarismi, vaan kulttuuriväen rahojen vähyys.
   Sellaisia isänmaantoivoja siis liikkellä.

   Persun saa potkittua persuista, mutta persua ei saa koskaan poistettua persusta. #suunta #sinimustatulkopersut #juuret #persusatelliitit

   1. Kappas. En tiennytkään. En vaivautunut edes tarkistamaan keitä tuon Suunnan takana on. No, hyvä, että tuli nostettua esille. Tuo porukka ei nimittäin valita todellisesta vihollisest eli sionistisesta Amerikan imperiumista ja petrodollarista pätkääkään, vaan on fiksaatioitunut venäjävihaan samalla tavalla kuin Halla-aho.

    Heitä voisi kunnioittaa jonkin verran, jos uskaltaisivat levittää tarroja myös sionistista Amerikan imperiumia vastaan, mutta rohkeus riittää vain olemaan pridettävän sionisti-imperiumin ja Soroksen rahoittaman juutalaisen pervokoomikon puolella. Prioriteetit kohdallaan, niin polpokin kiittää.

    1. Häränsilmään Marco. Se on juurikin noin. Porukka on kuin original persut lisämausteilla.

    2. Saramot ja muut persuilijat ovat jo pitkään soluttautuneet liikkeisiin ja miekkareihin. Duttonin teoriat osuvat Saramonkin kohdalla täysin oikeaan, joka sai evoluutiossa lyhimmän korren, tai siis varren.

  2. Itse siirryin tankkaamaan Teboilille.Meinasin liittyä suomi-venäjä seuraankin mutta huomasin senkin olevan läpeensä korruptoitunut joten jätin väliin.Paikallisjohtaja levittää disinformaatiota Ukrainan sotaoperaatiosta.

  3. Ei hyvää päivää !! Tässä tarrassa näkyy se miten tyhmiä ihmisistä tulee kun ne ei jaksa käydä kouluja eikä opiskella. Myös maailmantianteen ymmärtäminen on täysin retuperällä.

   En nyt mene sen syvemmin asioihin ennen Venäjän erityisoperaatiota, mutta sen jälkeisiin.

   Tietääköhn tämä ”Suunta kollektiivi” paljonko USA on osanut raakaäöjyä enemmän kuukaudessa sen jälkeen kun se julisti maailmanlaajuisen boikotin Venäjän raakaäöjylle? USA osti vaivaiset 45% enemmän Venäläistä raakaöljyä maaliskuussa kuin helmikuussa 2022.

   Tämä on ihan samanainen boikotti kun Valio lopetti juustojen ja voiden viennin Venäjälle, korealaisittan sen ikeän msutan apinan (Barrack) asettamien pakotteiden vuoksi. Mutta samalla hetkellä kun Valio lopetti niin Tesco nappas Valion markkinaosuudet sieltä. Ja Riihimäen meijeri joka oli rakennettu Venäjän vientiä varten, alistettiin Tescon alihankkijaksi. Eli, Suomessa tehdään Tescon labelilla jogurttia Venäjän markkinoille, mutta rahat saa Tescon.

   Samanlaista ymmärrystä maailmanpolitiikasta tarjoilee tuo tarra.

   1. Ranskalainen megakorporaatio Danone, jonka myynnistä 6% on Venäjällä ja Ukrainassa yhteensä Prostokvashino merkin takaa, ei lopeta myyntiä ja toimintaa Venäjällä – ainoastaan pistää lisäinvestoinnit eli markkinan lisädominaatiot jäihin (mikä siis on periaatteessa hyvä Venäjän kannalta, ettei monopoli kasva).
    Valio jälleen kiihottui boikottimaniasta. Suomalaiset ovat aina masokistikoulukunnan luokan priimukset.

 2. Lait eivät ole enää voimassa, enkä tule koskaan tottelemaan poliittista poliisia. He ovat rikollista mafiaa, jolla on vain jokin puku päällä. Siinä kaikki.

  1. Siinähän pysyt siellä veren veijareiden nuotiopiirissä haaveillen järjestäytyneen yhteiskunnan kaatamisesta, jost ei tule yhtikäs mitään. Meilläpäin on sanonta: milläs täi rykii, kun ei ole keuhkoja. Tämä sinun poltosta puhuminen on naurettavaa.

  1. Elolöpinä, evvk, antifa joita vastaan on parempi taistella. Maakaasu ja öljy, tärkeimmät.

  2. Miksi vihaat Venäjää? Mistä tämä viha kumpuaa?

   Ovatko amerikkalaiset ja brittivihollisemme antaneet aihetta heidän pitämiseen? Miksi pidät amerikkalaisista ja brittivihollisistamme, vaikka he ovat miehittäneet ja mädättäneet maatamme kymmeniä vuosia? Etkö tiennyt tätä historiastamme?

   1. Minä olen kanssa ihmetellyt että mistä tämä ”ryssä-viha” kumpuaa. Neuvostoliitto ja Saksa olivat toisen maailmansodan aikoihin pahimmat veriviholliset. Ne tappoivat puolin ja toisin paljon väkeä.

    Nyt menneet on haudattu ja -70 luvulta lähtien ne ovat olleet toistensa parhaat kauppakumppanit. Vihollisuudet on unohdettu ja kumpienkin maiden talous ja kulttuurivaihto on rikasta.

    Jos kerran saksalaiset pääsevät näistä pienistä asioista yli, niin miksi suomalaiset eivät pääse? Vai olemmeko me vain niin tyhmiä?

    Venäläiset sentään pitävät suomalaisia veljeskansanaan.

  3. Sinä et tunne yhtään venäläistä. Samanlaisia hiljaisia kuin suomalaiset, paitsi että suomalaiset ovat kyräileviä paskajäykkiä tittelinkipeitä ylempien perseennuolijoita kuin saksalaiset ja luulevat olevansa maailman parhaita kaikessa ja herrakansaa.

   Vieraanvaraisuutta, hyvää ruokaa ja vodkaa. Mitä muuta mukavaan elämiseen tarvitaan. Ei stressiä eikä rahanpalvontaa.

   1. Ei minun tarvitse kaataa yhteiskuntaa, kun yhteiskunta on jo täysin läpeensä korruptoitunut ja lait eivät käytännössä ole voimassa. Sinulla ei ole mitään lain suojaa.

 3. Kukaan täysjärkinen ei mene boikotteihin mukaan. Mitään merkitystä niillä ei ole. Jos ollaan noin tarkkoja niin mitään ei voisi ostaa. Pitäisi asua omavaraistaloudessa piilopirtissä erakkona.

  1. Noita boikotoijia ei missään vaiheessa häirinnyt kansojen murhaamiset ja maa-alueiden sekä resurssien varastamiset jenkkien, brittien sun muiden sionistivaltioiden toimesta, vaan päinvastoin, kaupankäynti, suhteiden lähentyninen ja systeeminen integraatio on ollut mieluinen asia. Natotus kuuluu samaan. Sellaisia kansallismielistä larppaavia tuho-imperialistien perseennuolijoita.

   Sellainen joka ymmärtää tosiasiat, eli että joka puolella on vihollisia, myös sisäisesti, oivaltaa että joko on tehtävä kauppaa joka suuntaan, tai sitten olla täysin omavarainen ja boikotoida koko muu maailma.

   1. Loistavasti kiteytetty!

    En ole aiemmin kovasti viitsinyt niitä nuorukaisia kritisoida, koska olen toivonut heidän tulevan järkiinsä. Suurin osa siitä porukasta oli vielä muutama vuosi sitten erittäin kovia sionisteja, natottajia ja Halla-ahon ihailijoita. Vähitellen ovat kuitenkin vierottuneet natosta, mutta nyt tämä Ukrainan kriisi sai heidät taas taantumaan natovaiheeseen. Tämä johtuu siitä, etteivät he ole jostain syystä sisäistäneet globalismin perusongelmaa eli rahakonetta ja sionismia.

    Osittain tämä johtuu heidän totaalisesta taloustieteen tietämättömyydestä. Tämä on historian harrastajien helmasynti eli ollaan totaalisen tietämättömiä sosiaalisista lainalaisuuksista. Tämä on vähän sama kun ei tietäisi olevan olemassa luonnontieteellisiä lainalaisuuksia.

    Tosin tuo tietämättömyys ei voi kaikkea selittää, koska kyseessä on porukka, jotka ovat Halla-ahon tavoin niin fiksaatioituneet venäjävihaan, ettei millään muulla ole mitään väliä. Tämän takia ovat valmiita liittoutumaan sionistien, vihreiden ja vaikka ruotsinkielisten kanssa, kuten Halla-aho.

    Saman muuten tekivät aikanaan fennomaanit ja jopa Lapuan liike. Tämä kertoo todella paljon suomalaisten orjamaisesta luonteesta, eli koskaan ei osata seistä omin jaloin, vaan aina pitää nuoleskella johonkin suuntaan ja saada liittolaisia, koska omilla jaloilla seisominen pelottaa niin paljon. Sitten kun uskaltaa jonkun tarran liimata, niin sekin vain jos polpo tukee.

    1. ”Sinimusta Liike kannattaa Ukrainan puolustuskyvyn kasvattamista, sekä suomalaisen asemyynnin vapauttamista Ukrainan alueellisen puolustuksen vahvistamiseksi. Puolueemme toivoo, että tulevaisuudessa Euroopan vapaat kansat voisivat itse ylläpitää yhteistä ja riippumatonta puolustuselintä ilman ulkopuolisten ylikansallisten hallintaelimien läsnäoloa.”

    2. Monesti ovat joko tyhmiä, epärehellisiä teeskentelijöitä ja opportunisteja tai sitten myös henkisesti sairaita ihmisiä. Usein myös henkisesti sairaat ihmiset vaihtelevat ideologiaansa, ovat itsestään melko epävarmoja ja eivät ole kovinkaan tasapainoisia. Mielisairaudet ja vammaisuus eivät ole pelkästään ”älykkäiden” juttuja.

  1. Mul on toi sama.
   Ennen tätä oli kans sama.
   Se nyt vaan on egolokisempaa ja ekologisempaa tankata lähellä porattua öljyä, kuin kuskata sitä toiselta puolelta maapalloa. Sen lisäksi se on ollut halvinta.
   Sehän nyt vaan olisi tyhmää maksaa liikaa.

 4. Suomessa EI saa sanoa n..keri; mutta r..sä saa kyllä sanoa, mutta tosiasioista ei sovi keskustella; varsinkaan jos ne pohjautuvat Suomen hallinnon virkatoimenpiteisiin.

  Olinpa takavuosina useamman kerran Eduskuntatalon portailla kertomassa asioista ihmisille; kaikki on Youtube sensuroinut pois välittömästi; vain Tokentuben striimi Kimmo Leino puhuu on jäljellä.

  On esimerkiksi ilmeinen laitonta kertoa eduskunnan VARASTANEEN pienyritysten omaisuutta 3 miljardia ( ainakin lailla 444/2012 ja muilla salaisilla ”pankkituilla”).

  On laitonta kertoa Suomen hallitusten LAHJONEEN Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomaksi tutkimaan tätä rikollisuutta.

  On laitonta siteerata Suomen ”perustuslakia”: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Poliisilta on POISTETTU oikeus tutkia tällaista RIKOLLISUUTA ; EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 asti ) … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( ”erään” ehkä tuntemani tapauksen yhteydessä tällainen ”ongelma” tuli eteen valtiojohdolle ).

  Tuostakin EOA ”päätöksestä” on nyt eduskunnan sivuilla versio 4 luettavissa; koska Suomessa valtiohallinnon asiakirjat MUUTTUVAT arkistoinnin aikana !

  Nythän koko Suomen tällainen historia on tarkoitus ”digitalisoida” vuoteen 2025 mennessä; mutta onneksi nykyvauhdilla asiaan menee 100 vuotta; ottakaa ihmiset näitä asiakirjoja ja artikkeleita talteen tätä ennen ; Iltalehti ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”; Iltalehti ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”; Aamulehti Liberia-oikeudenkäynti jutut. Perustuslain tarkastamiskomitean lausunto 9/2010 … kunka ”Korona” valmisteltiin 2011 ”perustuslakiin” . ( Suomen valta ANNETTIIN käytännössä WHO:lle ) ja YK:lle).

  Samana vuonna 2025 pitäisi EU:n nopean toiminnan joukot olla perustettuna; estämään KANSALAISTEN tiedonkulku kokonaan .

  2025 siis EU siirtyy TÄYS – DIKTATUURIIN kansalaisten suhteen; kansalle tietoa jakavat kai teloitetaan ”yleisen” järjestyksen ”oikeuttaman”.

  Jos me kansalaiset ennen vuotta 2025 todella vaihda KOKO Suomen hallitusta kusiset paikat on edessä .

  Julkisten valtiohallinnon asiakirjojen ( Suomi; EU; YK; WHO ja Nato… Suomella JO nyt kenraalin allekirjoittama ”isäntämaasopimus” Naton kanssa ; lue kirjasta :”Näin Suomea viedään” VS-kustannus ISBN 978-952-67391-3-7 ).

  Laittomia ( kansalta salassa tehdyt ) sopimukset Suomelta löytyy siis mm. Naton; Kansainvälisen rikostuomioistuimen ja Iso-Britannian kanssa ( Suomen kultavarannon ”säilytys-sopimus” ).

  Ai luulitteko Suomen kultavarantojen todellakin olevan Suomessa Kriisisen varalle ja valuutan vakavoimiseksi ?

  Lähes kaiken saa selville julkisista asiakirjoista; jos siis viitsii lukea eikä usko virkamedian VALHEITA !

  Archive.today/kimmoleaks.fi

  Meidän kansalaisten on aika kertoa kaikille naapureille; Teitä on huijattu urakalla !

  Entä Suomen polttoainepula ? Nesteen Suomessa tekemä biopolttoaine riittää koko Suomen liikenteeseen; mutta EI se myydään ULKOMAILLE ; koska yli 50 % Nesteestä on MYYTY pois valtion omistuksesta ! ( ja kansa siksi kärsii ).

  On aika vaihtaa tällaiset ”päättäjät ” !

  Ja miksi RE 85 etanolin hintaa on nostettu yhdessä bensiinin ja dieselin hinnan kanssa ? ( hinnan pysyttäminen olisi tehnyt etanolisarjan asentamisesta kannattavaa ).

  Näin meitä kansalaisia kusetetaan 3/0

  Seuraavaksi muuten vuorossa on kiinteistöverotuksen raju nosto ; koska inflaatio nostaa kiinteistöjen arvoja ”verotus” seuraa perässä … mutta arvatkaapa seuraavatko PALKAT . Kiinteistöveron REAALINEN nousu tulee olemaan ( hallitusten tekemä ) 25 % luokkaa seuraavat 5 vuoden periodilla .

  Sote ratkaisu kokonaisverotukseen tulee olemaan MILJARDI; lähde Valtiovarainministeriön laskelma 2015 VM/KAO 27.2. 2015 ; SOTE-järjesteämislain vaikutukset …. kuntiin ( 200 euroa vauvasta vaariin kertaa siis 5 miljoonaa asukasta ).

  Ai eikä Teille hyvät kansalaiset tästä kerrottu ”vaaleissa ” virkamedian toimesta … tuntuuko olo ”käytetyltä”; jopa r….. ?

  1. En ymmärrä mitä pahaa sanassa ”neekeri” on. Mitä vihervasemmistolaiset oikein ajattelevat, kun kuulevat sen sanan? Ilmeisesti jotakin aivan kauheaa, sillä sana pitää kieltää. Itselleni ”neekeri” tarkoittaa vain mustaa tai ruskeaa afrikkalaisperäistä. Negro, negru — aivan tavallinen sana joka monella, monella kielellä tarkoittaa mustaa.

   ”Ryssä” taas tulee toisen virallisen kielemme sanasta ”ryska”; venäläinen, venäjän kieli. ”Ryssland” on Venäjä ruotsiksi.

   1. Ja sana ”russakka” on diminutiivi (pienennysmuoto) sanasta ryssä. Tarkoittaa myös torakkaa. Eli Torakka on suomeksi ”Pieni Venäläinen”.

    Tunnetuin pieni venäläinen on vaahtosammuttimen, tai puutarhatontun, kokoinen ja näköinen Venäjän Johtaja.

  2. Totta puhut, Mooses. Sensuuri on kova ja Pelko kilpailijoista. Heti kun kanava saa tuhansia seuraajia, niin se alkaa olla uhkaava kilpailija valtamedialle ja känselöinti tapahtuu.

   Kusettajia kaikki itsensä ylentäneet ovat. Loukkaavia sanoja ovat myös senkin savolainen, maalainen ja juntti ym heimovähemmistöt.

  1. Saa kiusata, sillä Putin on venäläinen mies eikä NATO:n homo-perse!
   ”Heikkoa Neuvostoliittoa” lähti valloittamaan Adolf Hitler ja Napoleon Bonabarte taas rankaisemaan tottelematontA venäjää, joka ei ”tanssinutkaan hänen pillinsä mukaan”!
   ”Lännen pervotyrannian” itserakas ylimielisyys tulee kostautumaan sille aivan samalla tavalla kuin kahdelle mainitulle herralle!
   ”Kun ”lähtee soitellen sotaan”. Silloin sota on jo hävitty heti alussa kun uskotaan helppoon voittoon.

 5. Päinvastoin benkku syskoovisthi, kaasua niin kauan kuin saamme Venäjältä eli hyödymme ja öljyä kun ei ole muuten. Venäjä paremminkin katkaisee, kun syymme olla on maa-aineet ja meiltä taas puut ja elintarvikkeet, jotka on lopetettu jo ennen sotaa.

 6. Todella törkeetä,dewittu muistatko kun käskit lampaita aikoinaan boikotoimaan erästä laivayhtiötä kun ”olit” joutunut pahoinpitelyn uhriksi. Entä miten kävi fazerin suklaan boikotoitiinko sekin dewitun käskystä? Tämä on päivänselvä asia.

 7. Tarroilla ei yhtäkään selkkausta voiteta. Jos joku oikeasti välittäisi Ukrainasta ja sen esinahattomasta natsipresidentistä, niin silloin hän lähtisi Ukrainaan taistelemaan/siviilipalvelustehtäviin.

  Rintamalinja on aika kaukana Suomesta. Vielä kerkiää umpeutuvaan Donbassin mottiin, mutta takaisin ei välttämättä sieltä tulla!

  Sellainen tarra olisi hieno, jossa olisi hauska kysymys:”mitä yhteistä on kakalla ja negridillä?” Voi olla, että polpo kiihottuisi tästä huumoritarrasta!

  1. Aikamoista huumoria sinulla. Lauotko noita alistetuille vaimollesi pöydän päästä ja olet oppinut ne veren veijareiden nuotiopiirissä. Venäläiset tekevät Ukrainassa kansanmurhaa, teloitettuja siviilejä pitkin katuja. Ja dewit vielä kehuu venäläisten sotataitoa ja armeijaa. Venäjä ei ikinä voita sotaa, eikä, ole ikinä voittaneet. Toisessa maailmansodassakin he olivat voittajien puolella vain siksi, että saivat massiivista apua länsiliittoutuneilta.

   1. Kannatatko naton biolaboratioita?!!

    Kiina uskoo Venäjän todisteet biolaboratioista ja Kiina on myös antanut lausunnon, jossa heidän mielestään nato olisi pitänyt lopettaa, kun Neuvostoliitto romahti!

    Tiesitkö, että Brasilia ilmoitti tällä viikolla kaksinkertaistavansa kaupan Venäjän kanssa!

    Alkaako palaset pikku hiljaa loksahtelemaan paikalleen siellä päänupissa?

    Kohta pysähtyy Saksa, kun kaasu on loppu! Mutta…on mahdollista, että varastoista löytyy vanhaa kunnon zyklon-b kaasua ja mitäs sen jälkeen tapahtuu?!!

    Make Gemany great again! Sieg heil!

   2. Kaikki suurvallat häviävät vaikka ne. voittaisivat sodissaan. Pienten kansojen kohdalla on kysymys eloonjäämisestä. Suuret öykkäröivät kunnes tulee äkillinen loppu niillekin.

    Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Pätee myös valtioiden kohdalla. USA, Kiina ja Venäjä hukkuvat tappamiensa kansojen vereen. Samoin kuin ahne itikka joka ei malta lopettaa imemistä, vaan tukehtuu.

   3. Ei voita kun ei halua ja Uraina ei ole mitään tehnyt asukeillensa jotka ovat puolellansa, sattumalta vaan Venäjältä. Kaikki tekosyyt otetaan vastaan ja vahingoitetaan toisia, vaikka omia.

   4. Mistähän saa riippumatonta tietoa kuka nämä siviilit tappoi?Venäjän uutisissa sanottiin ettei heidän sotilaita edes ollut paikalla kun siviilit lahdattiin.Tämäkin viittaa näihin false flag iskuihin joita natsipataljoonat tekee.Tavallinen Erkki uskoo kuitenkin Yleen ja Kuroseen.

 8. Teboil on perustettu vuonna 1934 ja jo vuonna 1948 Göran Ehrnrooth möi sen Stalinin Neuvostoliitolle.
  Kuitenkin vasta nyt sen boikotointiin on valtiotasollakin löydetty jokin syy maailmanpolitiikassa, jota taas vaikkapa jenkkiläisiin Shell-ketjun asemiin ei ole koskaan löytynyt suomalaisten paikallisten huoltamoyrittäjien kustannuksella.

 9. Siis korjaus Shell ei ole ei ole jenkkiketju, vaan tarkoitin paremminkin, vaikkapa Essoa, joita ei Suomessa enää ole.

  1. Shell oli Hollantilainen ketju (Royal Shell) mutta se muutti päämajansa äsken Iso-Britaniaan. Jolloin siitä tuli Brittiläinen ketju.

 10. Persut ovat kaikki täysin mätiä ja täysin hallittu valeoppositio. Heitä on turha yrittää käännyttää yhtään mihinkään.

  1. Lisäksi persun johdossa olevat kysyvät neuvoa kokaiseen asiaan kokoomuksen puoluetoimistosta. Oma elämänkokemus ja ajattelu on mainostoimistovetoista kuten kultapossukokoomuksellakin.

  1. Kerrotko mistä tämä neuroottinen Venäjän viha kumpuaa? Miksi olet amerikkalaisten ja brittivihollistemme puolella?

  2. Kumpiakin pitää vainota, varsinkin kansalaisia. Vitun ryssät! nyt piestään ne pitkin Suomea. Hävetkää jos ette edes raiski ja sido lipputankoon, koulussa varsinkin! Opettakaa vanhemmat, että yle kertoi ja se on fakta.

   1. Aika väkivaltaista juttua. Niin, mistä se neuroottinen viha venäläisiä kohtaan siis kumpuaa? Britit ovat myös olleet miehittämässä Suomea ja amerikkalaisetkin antoivat valtavaa tukea Suomea vastaan hyökänneille ryssille, sekä sotien jälkeen juuri britit ja amerikkalaiset vihollisemme alkoivat tuhota ja mädättää Suomea ja kansaamme.

    Tiesitkö muuten, että ne olivat hyvin pitkälti ukrainalaiset itse jotka hyökkäsivät itärajan yli Suomeen ja teurastivat, kiduttivat ja raiskasivat suomalaisia. Et tiennyt tätäkään? Käyhän lukemassa keitä ne ryssät olivat oikeasti.

   2. Totaalista pahoinvointia mistä tuollaiset puheet kumpuaa. Tämä on joillekin paikka, johon voi vihansa ja huonon olonsa purkaa. On se hyvä kun Laiton Lehti antaa tilaisuuden agressioiden purkuun. Jospa kommentointi auttaa ja olo siitä hiukan helpottuu. Ehkä säästytään joltain pahemmalta.

 11. Nyt tulee keväällä valvoa, ettei
  etenkään vihreiden käyttämillä pyöräteillä
  pakkasen synnyttämiä railoja
  täytetä puuttinin veripitumilla.
  mustaksi maalatut vaahtomuovin suikaleet
  voisivat korvata veripitumin.
  Syvempiin railoihin voisi
  vaahtomuovin alle nakella
  käytettyjä hölmöläismaskeja.

 12. Jännä juttu miten suvaitsevaiseksi itseään kutsuvat ovat olleet koko ajan täynnä totaalista ihmisvihaa monia eri ryhmiä kohtaan, sekä vihaavat myös lapsia, perheitä ja Jumalaa.

   1. Niin, JK on oikeassa, kaikki ulkomaalaiset pitää palauttaa postimerkki perseessä vittuun täältä! Jussiboykin lopettaa kaikki venskit täältä. Missä rajat auki siellä ongelma.

   2. Marco on suomalainen, Suomessa syntynyt eikä kukaan voi häntä maasta pois ajaa. Revi siitä. Marco on sitäpaitsi niin vahva ettei agressiiviset sanat häntä loukkaa. Ne uhkailuthan vain kertoo kirjoittajansa pahoinvoinnista ja peloista.

  1. Jep.. Olen aina ihmetellyt miksi Marco ja seurakuntansa vihaa naisia, 90% suomalaisista, pakolaisia ja varmaan kaikkea noiden välistä. Vastaus Marcolla on kaikkeen väkivalta ja naisille hän saattaisi vielä pärjätkin. Muita vastaan tulos olisi sama kuin hänellä kaikessa elämässä – häviö.

   1. Jos perinteiset perhearvot ja kansallismielisyys ovat mielestäsi naisvihaa, niin mitä teet tällä sivustolla ”Tea”?

    1. Totta! Naisten tulee varmaan mielestänne pysyä vaiti täälläkin. Harmi kun ette pääse hakkaamaan minua hiljaiseksi.

 13. Tyhmiä nykynaisia alle 40v jotka ovat sekaisin. Ei ole prosentteja nykynaisista ja kaikista. Onko naisia Suomessa 90% 🤣😂🤧. P******** vain, ja loisten ja suomianarkistien välisiä. Ihannoitko väkivaltaa? Haluat voittaa, etkä suostu myöntämään tappiota ikinä, ei hyvä kun on hävinnyt. Et edes myöntäisi olevan häviöllä, perus L-koodi, mutta miehet kyllä pärjää sun turhamaisuudelle.

 14. Oho sensuuri iski, kerroin et dewittu erään laivayhtiön ei päästänyt dewittua laivaan kun”kiusasi” dewittua. Dewittu kehotti boikotoimaan kyseistä laivayhtiöä. Dewittu sulla muuttuu mielipide yhtä paljon kun ihmiset vaihtaa kalsareitA. Eikö pitäisi olla niin yksi asia on jatkuvasti semmoinen asia mikä pitetään? Ei vaihdella mielipiteitä.

 15. Ompa harvinaisen yksinkertaista porukkaa nuo tarrojen liimailijat ja Teboilin boikotoijat. Ettekö tajua, että kaikki Suomessa myytävä bensa-ja diesel -polttoaine on Venäläistä alkuperää Porvoon jalostamolta.
  Aivan sama tankkaatko Nesteeltä, Shelliltä, vai Teboililta. Samaa raaka-ainetta käyttää kaikki.
  Sitäpaitsi – ne asemayrittäjät on Franchicing -yrittäjiä, eli boikotoit vain ja ainoastaan Suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Jihuu siis – mitä älynväläyksiä nämä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*