Marco de Wit 4 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

NPC on lyhenne sanasta non-player character eli tietokonepelien hahmo, joka liikkuu ohjelman mukaan. Hahmon liikkuminen saattaa kuitenkin näyttää harkitulta, koska ohjelma sallii parametrien puitteissa tietyn sattumanvaraisuuden.

 

Suvakit ovat hyvä esimerkki NPC-hahmoista, koska he ovat täysin valtamedian orjia, joilla ei ole mitään oikeita omia tekoja ja mielipiteitä.

 

 

Pankkikartellin nyrkki Nato on myös hyvä esimerkki NPC-organisaatiosta. Se fanittaa aina rahakoneen hallitseman valtamedian viimeisintä villitystä oli sitten kyse ihmisen muka aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, kuvitteellisista Irakin joukkotuhoaseista, feikkipandemiasta, pridettämisestä tai Venäjän demonisoimisesta.

 

Yhteistä kaikille on tietysti globalismin rakentaminen, jotta romahduksen partaalla oleva pankkikartelli saa globalistisen pankkitukiautomaatin.

 

Esimerkiksi Jens Stoltenberg on ollut johtamassa sekä virus- että ilmastonmuutoshysteriaa. Hän on tietysti myös kova pridettäjä, vasemmistopuolueen johtaja sekä pankkiiri. On vaikea kuvitella kovempaa mädättäjää. Ei siis ihme, että hänet valittiin Naton pääsihteeriksi.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Natottajat = pankkiirien NPC-automaatteja

  1. Mainitut eksytykset ovat uususkontoja globalistien uskontotehtaasta. Mielenpiteenmuokkaus on muuten suurin ja vaikuttavin uusteollisuuden ala. Ihmiset sekoittavat fiktion ja todellisuuden. Luulevat katsovansa elokuvaa ja olevansa sitä tekemässä samalla.

  2. Huvittavaa on että vaikka Veikko Vallin onkin näitä persujohdon lemmikkejä niin ensimmäisen kauden kansanedustajana hän ei enää asetu tulevissa vaaleissa ehdolle, koska pitää eduskuntaa jo niin suuresti EU:n kumileimasimena ettei pysty olemaan enää mukana siellä. Olemme siis luisuneet jo täysin EU-vasalliksi, jos poliitikko näkee tilanteen niin epätoivoisena, että on valmis jättämään kovapalkkaisen paikkansa. Se ei ole silloin enää vaalipuhetta vaan vakavan ongelmamne tuomista julki, johon persut ei muuten pysty.

  3. Suvakit ovat täysin hukassa! Ukrainan selkkaus on jo paljastanut, että tiukan paikan tullessa suvakki puolustaa uusnatsien biolaboratioita ja esinahatonta natsipresidenttiä. Aiemmin suvakit kannattivat fanaattisesti koronatyranniaa. Luultavasti sisimmissään suvakit tietävät, että suvakismin aikakausi on nyt päättymässä ja tämän takia he riehuvat kuin vesikauhuiset koirat!

    Suvakkien takinkääntöä on tavallaan hauskaa seurata. Vasemmistoliitto on nykyään naton kannalla ja Vihreät kannattavat taas ydinvoimaa.

    Esinahattoman Klausin juonet näyttävät nyt epäonnistuvan ja tämä varmasti raivostuttaa pääministerinä esiintyvää korona-aktivisti Sanna Marinia!

    1. Paniikki on valtava. Valitettavasti nuo rotunsa ja isänmaansa pettäneet nulkit ovat ehtineet jo tehdä niin paljon tuhoa että edessä on valtava työmaa kun tämä maa taas nostetaan jaloilleen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*