Marco de Wit 4 huhtikuun, 2022

 

Kansallismieliset natottajat ovat niin maanpettureita etteivät välitä, että Nato edistää pridetystä, pedofiliaa ja muuta suvakismia ympäri maailmaa.

 

Kumpa tulisi joku rajattu sota, jossa Amerikan oliosotilaat ja Venäjän miessotilaat joutuisivat silmätysten. Taatusti Amerikan kiintiösotilaat jyrättäisiin välittömästi.

 

Jostain syystä tässä videossa ei olekaan mahdollista saada automaattisesta tekstitystä, mutta ei sitä edes tarvita. Tämä musta mies aivan loistavasti vertailee Kiinan, Venäjän ja Amerikan armeijoiden rekrytointivideoita.

 

 

 

 

 

 

 

31 thoughts on “Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 1. heh en halua naisia mollata mitenkään, mutta oon naureskellut näille USA armeijan touhuille jo pitkään.
  Mikä ihmeen armeijan värväysvideo on sellanen jossa pikkutyttö selittää kahdesta äidistään?
  Juuri siksi kun katsoo muutoinkin USA:n armeijan täydellistä mädättämistä niin tulee mieleen olisiko natoon liittymisestä mitään järkeä?

 2. Ainakin venäläiset pärjäävät hyvin sidottuja siviilejä vastaan. Osoittaa suurta rohkeutta teloittaa aseettomia, taistelutapa jossa Marcokin pärjäisi.

   1. Ei videoita, yksi kuva, eikä lähteitä. En jaksa olla edes enää yllättänyt. Tarkenna toki mikä zombi ja täyttikö hän myös joukkohaudat.

 3. Oliko jollekin yllätys että koko mätä läntinen maailma kääntyy Venäjää vastaan? Venäjällä ei maahantunkeutujille levitetä punaista mattoa eivätkä ABCDEFGHIV-sekopäät marssi keskellä katua itseään lapsille paljastaen poliisin suojeluksessa. Kiinaan ja Intiaan ei NWO uskalla koskea, mutta Venäjän jälkeen seuraavana ovat vuorossa Filippiinit tai Kambodža. Venäjä ei tosin luovuta eikä taivu eli laittaa hanttiin NWO:lle kuten Pohjois-Korea, Kuuba, Syyria ja Iran. NWO ei luovuta ennen kuin jokaisessa maassa on presidenttinä & pääministerinä pedofiili, mies mekossa, rotumuukalainen jne.

   1. Luuletko tosiaan että katson yli kaksi tuntia mielenvikaisten luomaa lähteetöntä paskaa? Muumeissakin on enemmän totuuspohjaa ja mielenkiintoisempi juoni.

  1. Suomessa NWO on voittanut. Kansaa ei kuunnella, koska he ovat putin-trolleja. Kelpaavat Natolle tapatettavaksi. Kohta Nato pommittaa suomalaisia armotta, tappaa siviileitä palopommeilla.

 4. Unkarin sekava ja säälittävä oppositioliittymä koki täydellisen tappion ja Orbanin puolueen kannatus vain nousi entisestään säilyttäen päivänselvän kahden kolmasosan enemmistön ja myös lastensuojelulaki sai unkarilaisten vahvan siunauksen kansanäänestyksen myötä. Unkarilaisten tuki Orbanille on vankistunut etenkin Ukrainan kriisin myötä hänen tuomallaan vakaudella maalle, jossa on pyritty olemaan sotkeutumatta liikaa idän ja lännen asioihin. Unkari ei aseista Ukrainaa eikä salli aseita kuljetettavan maansa läpi sinne. Venäjään pidetään asialliset välit ja elintärkeät kauppasuhteet Unkarille turvataan. Voitonpuheessaan Orban nimesikin Zelenskyin vastustajakseen. Tämän myötä elää myös toivon kipinä siitä että Unkari asettuisi Suomen Nato-jäsenyyttä vastaan ja olisi ikäänkuin se viimeinen lukko maamme tuhoisaa politiikkaa vastaan.

  1. Ei Eurooppa ole niin yhtenäinen mitä suvakit väittävät. Slovakia ilmoitti eilen, että he kyllä ostavat Venäjältä maakaasua ja maksavat sen ruplilla.

   Mitä hyötyä natosta edes on Euroopalle? Saksa ilmoitti viikonloppuna, että heillä ei ole puolustusjärjestelmää edes venäläisille iskander-ohjuksille.

   1. Eipä ollut Ukrainallakaan, eikä sen puoleen, ei Venäjällä ole enää ohjuksiakaan. Se että te olette hyödyttömiä Euroopalle ei tee Natosta hyödytöntä.

    1. Vai ei Venäjällä ole ohjuksia?!! Venäjä ampuu joka päivä ja yö ohjuksia. Nyt rytinä tulee kiihtymään, kun Donbassin mottia aletaan tykittämään. Jo viikonloppuna Venäjä kehoitti alueella olevia siviilejä poistumaan tai menemään pommisuojiin. Venäjä myös ilmoitti, he aikovat käyttää kaikkia moderneja aseita poislukien ydinaseita tulevassa Donbassin operaatiossa, joka tulee olemaan suurin taistelu Euroopassa sitten toisen maailmansodan!

     Naton hyödyttömyys ja haitallisuus tuli erinomaisesti ilmi viime kesänä kun heille tuli kiire lähteä Afganistanista ja tämän takia Suomeenkin rahdattiin sitten näitä bacha bazi-sekopäitä elämään suomalaisten kustannuksella. Mieti nyt! Feministinen Taleban hääti naton hörhöt pois omilta alueiltansa! Kaikki nauraa nyt jenkeille!

     1. Vähenemään päin alkaa olemaan samoin muun kaluston kanssa. Kuukausi pommitettu joka puolella ja mitään muuta kuin joukkomurhia saatu aikaan. Eikös tämä pitänyt olla viikon lämimarssi jota sinä ja Marco kannatitte?

    2. Paljonko saat rahaa natottajilta. Onko sinulle luvattu putinistien omaisuus tuollaista vastaan. Siksi te natotatte. Ei kommenttia sinulta tähän? Natotrolli, joka kohta ryöstää paperilla, kunnon faSiSti. Muna jo jäpöttää….

     1. Ihan saatanasti. Enemmän rahaa päivässä kuin mitä olet tehnyt elämässäsi, vaikka se mitään määrästä juuri kerrokaan.

     2. Aimolla nyt tuppaa olemaan tapa aukoa suutaan vaikkei sieltä tule mitään hyödyllistä ulos. Sama pätee koko kaveriin. Vastaan nyt vain kerrankin kuten tyttö tahtoo, katsotaan saisiko sillä neidin hiljaiseksi.

  2. Natomaa Unkarilla saattaa kyllä olla vahvakin vivahteensa koko sopassa, ja maa voi estää esim. Suomen ja Ruotsin natojäsenyydet. Koska Naton täysjäsenyyteen vaaditaan jokaisen natomaan hyväksyntä. Näitä asioita on ns. oikeassakin mediassa jo ainakin niissä pikkuteksteissä tuumailtu.

 5. Suomalainen kokoomuslainen vaalitarkkailijakin ihmetteli kuinka innoissaan ja sankoin joukoin ihmiset äänestivät Unkarissa. Ei ollut kuulemma koskaan nähnyt vastaavaa. Tämä kertoo hyvin siitä että Unkarissa vielä uskotaan että vaaleilla voi vaikuttaa ja poliitikot ovat ajamassa heidän maansa asiaa.

  1. Opposition edustajat sai äänestäjänsä liikkeelle, sillä Budapestissä jossa oppositio sai enemmistön myös äänestys% oli yli 80, kun muuten 67,8%
   Kansanäänestys kyselyn tulos osoitti koko kansa oppositiota myöten vastusti.
   Tuetko seksuaalisen suuntautumistuntien järjestämistä julkisessa koulutuksessa oleville alaikäisille lapsille ilman vanhempien suostumusta? ei 92,34
   Tuetko alaikäisten sukupuolenvaihtohoitojen edistämistä? ei 95,89
   Tuetko alaikäisten seksuaalisen mediasisällön rajoittamatonta levittämistä heidän kehitykseensä? ei 95,32
   Tuetko sukupuoleen perustuvan mediasisällön näyttämistä alaikäisille? ei 95,17
   https://magyarnemzet.hu/valasztas-2022-nepszavazas

 6. Im­pe­riu­min vi­hol­li­nen on ai­na si­säi­nen, oma kan­sa.

  – Kun maa­il­ma on val­loi­tet­tu, ei ole enää ul­kois­ta vi­hol­lis­ta, mut­ta so­ta jat­kuu.
  – So­ti­mi­nen on ih­mi­sen ge­neet­ti­nen luon­teen­piir­re.
  – Me­kin olem­me ole­mas­sa täl­lai­si­na kuin olem­me vain sik­si, et­tä kau­kai­set esi-isäm­me tap­poi­vat kil­pai­le­vat ih­mis­ro­dut su­ku­puut­toon

  1. Niin ja kannibalismi piti ihmisrodun hengissä. Kohta tulee niin kova pula ruoasta, että vihreiilekin kelpaa liha, nimittäin ihmisliha.

 7. Suomessa naispoliisit ovat pelkkä vitsi. Moni näistä leikkipoliiseista on jopa lesbo! Hyiih! Yääkh!!!

  Suomessa naisilla on kyllä oma paikkansa sodan aikana ja se on toimia Lotta Svärd-järjestössä.

  Tietenkin suomalaisen naisen velvollisuus on synnyttää lisää suomalaisia!

 8. Laittoman Lehden propaganda käy ylikierroksilla.

  Saksa lisää valtavasti puolustusmenoja.

  Hyvin on Suomelle kelvanneet saksalaiset käytetyt Leopard panssarivaunut jotka on hankittu Hollannista.

  Suomella on niin pieni puolustusbudjetti että maavoimat on joutunut siitä kärsimään. Puolustusvoimat on joutunut leikkaamaan maavoimilta jotta muut aselajit saisivat vietyä läpi hankintansa.

  Kun tilanne on näin kriittinen, minkälainen teidän järjestämä uskottava puolustus olisi?

  Yksin Suomella ei sellaista ole mutta kertokaa toki miten te sen järjestäisitte?

  1. Ei nämä halua Suomea puolustaa. Marsalkka Marco pakenee ensimmäisenä takaisin Hollantiin ja alkaa itkemään kuinka huonosti pakolaisia kohdellaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*