Marco de Wit 4 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on alusta asti korostanut, että vapautta ja itsenäisyyttä ei voi olla ilman puolueettomuutta. Niinpä Laiton Lehti on aina korostanut alkuperäistä Sveitsin mallia sekä sisä- että ulkopolitiikassa.

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

Tämän takia Laiton Lehti on vastustanut sekä idän että lännen nuoleskelua eli ollut hyvin Venäjä JA Natovastainen. Suomen on seisottava omilla jaloillaan ollen riippumaton sekä idän että lännen imperiumista käyden kuitenkin kauppaa kaikkien kanssa. Näin turvataan Suomessa vapauden lisäksi myös rauha ja vauraus.

 

Tämä on sitäkin tärkeämpää, koska Naton jäsenenä Suomi joutuisi idän ja lännen väliseksi TAISTELUTANTEREEKSI. Pahimmassa tapauksessa suurvallat käyttäisivät vielä taktisia ydinohjuksia. Eivät tietenkään toistensa kaupunkeja vastaan, mutta ne voivat kyllä käyttää taktisia ydinaseita Suomen maaperällä.

 

Varmaa siis on, että Amerikalla ja Venäjällä on diili: Kumpikin myöntää toisella olevan etupiirinsä, joka koostuu suurvallan naapurivaltioista. Amerikan etupiiri koostuu Kanadasta ja Meksikosta sekä osittain myös Karibiasta. Venäjän etupiiri koostuu idässä olevasta Ukrainasta, etelässä olevasta Georgiasta ja varsinkin pohjoisessa Pietarin porteilla olevasta Suomesta.

 

Tämän etupiiriajattelun takia Venäjä ei tule tosissaan keskittämään joukkojaan, ohjuksiaan ja ydinaseitaan Meksikoon tai vaikkapa Torontoon tai Kuubaan. Tai siis kyllähän Venäjä voi tätä yrittää varsinkin, jos Amerikka on heikkouden tilassa. Tällöin Amerikka kuitenkin varmasti UHKAISI iskeä ydinaseilla NÄIHIN naapurivaltioihin ja sinne siirtymässä oleviin Venäjän joukkoihin ja ohjuksiin. Tämänhän Amerikka uhkasi tehdä Kuuban kriisin aikana, jolloin sitten Neuvostoliitto veti pois ydinaseensa Kuubasta.

 

 

 

 

Samoin Amerikka ei tule tosissaan keskittämään joukkojaan Ukrainaan tai Suomeen. Tai siis kyllähän Amerikka voi tätä yrittää varsinkin, jos Venäjä on heikkouden tilassa. Tällöin Venäjä kuitenkin varmasti uhkaisi iskeä ydinaseilla NÄIHIN Venäjän naapurivaltioihin ja sinne siirtymässä oleviin Amerikan joukkohin ja ohjuksiin. Tämänhän Venäjä jo uhkasi tehdä, jos Amerikka lähettää sotilaitaan tai hävittäjiään Ukrainaan.

 

 

 

Toisin sanoen rajoitetut ydiniskut tullaan tietysti tekemään ETUPIIRIVALTIOISSA. Totta kai Amerikka ja Venäjä lähtevät siitä, etteivät nuukkaa toistensa kaupunkeja, vaan enintään sotivat etupiirissään olevissa rajavaltioissa. Venäjä taistelisi viimeiseen kuubalaiseen ja meksikolaiseen aivan samoin kuin Amerikka taistelisi viimeiseen ukrainalaiseen ja suomalaiseen. EI kumpikaan suurvalta aseta OMAA maataan ydinsodan kohteeksi.

 

Tämä kaikki on ihan maalaisjärjenkin mukaista, mutta jos et usko, niin kannattaa tutustua professori Mearsheimeriin ja offensiiviseen realismiin.

 

Offensiivinen realismi: Geopolitiikassa vahvin määrää säännöt

 

 

Afrikkalaisilla on hyvä sananlasku: Kun elefantit tappelevat, niin ruoho tuhoutuu.

 

Jos Suomi liittyy Natoon, niin tuo ruoho olisi nimenomaan suomalaiset. Tämä on niin päivänselvää, ettei kukaan järjissään oleva sitä kiistä. Eivät edes yksinkertaiset natokiimaiset persut.

 

Mutta siitä huolimatta persut ovat valmiita asettamaan Suomen idän ja lännen taistelutantereeksi! Tätä Laiton Lehti on ainoana mediana sanonut jo monta vuotta. Kukaan ei vain ole uskonut. Kukaan ei ole uskonut, että Halla-ahon ja Purran johtamat persut olisivat niin natokiimaisia, että olisivat valmiita riskeeraamaan vaikka koko Suomen olemassaolon.

 

Onneksi Purran yksinkertainen kääpiöpuudeli, persunuorten puheenjohtaja Miko Bergbom on nyt niin kovassa natokiimassa, ettei enää pysty hallitsemaan puheitaan.

 

 

 

Bergbom todistaa Laittoman Lehdenkin toimituksen olleen toivottoman naivi. Ihan oikeasti meille ei tullut mieleenkään, että joku ihan YLPEÄSTI on valmis pistämään Suomen idän ja lännen väliseksi taistelutantereeksi!

 

Toimitukselle ei myöskään tullut mieleen, että joku voisi omata yhtä lapsellisen kaksoisstandarin kuin Bergbom. Onko hän oikeasti sitä mieltä, että voimissaan oleva Amerikka antaisi Venäjän sijoittaa joukkojaan, ohjuksiaan ja ydinaseitaan Kuubaan, Meksikoon ja Kanadaan yhtään sen enempää kuin voimissaan oleva Venäjä suostuisi Amerikan joukkojen, ohjusten ja ydinaseiden sijoittamisen Georgiaan, Ukrainaan ja Suomeen? Totta kai USA ja Venäjä uhkaavat taktisilla ydinohjuksilla, jos niiden keskeisiä etuja uhataan.

 

Bergbomia ydinohjukset eivät kuitenkaan pelota. Ydiniskut ovat pieni hinta Naton puolelle loikkaamisesta. Eikä häntä myöskään hävetä tätä sanoa! Varmasti Halla-aho ja Purra ovat nyt kiukkuisia yksinkertaiselle Bergbomille natottajien todellisten arvojen paljastamisesta.

 

Tosin voi myös olla, että Bergbom ei Halla-ahon ja Purran tavoin olekaan kiristetty ja ostettu natoagentti. Ehkä hän onkin ihan vain yksinkertainen nuori poika, jolle on noussut päähän supernopea nousu persujen hallitukseen. Erittäin nuorena ja kokemattomana hän sitten vahingossa paljasti millainen mieletön sotahulluus on persujen hallituksen vallannut.

 

Tosin Laiton Lehti on ennustanut tämän persujohdon maanpetturuuden jo vuosien ajan. Kukaan ei kuitenkaan uskonut, kun Laiton Lehti varoitti Matti Putkosen, Halla-ahon ja Purran kaapanneen äänestyskoneilla persut natottajien käsiin. Ei vaikka viime kesänä persujen puheenjohtajavaalien aikana lähes kaikki puheenjohtajatentit peruttiin mukaanlukien persunuorten puheenjohtajatentti.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

 

Laiton Lehti on vuosia korostanut, että perusongelma on suomalaisten geneettinen naivius. Suomalaiset eivät kerta kaikkiaan suostu tajuamaan johtavien poliitikkojen olevan ostettuja ja muutenkin umpimätiä huijareita. Ei vaikka todisteita tulisi kuinka paljon tahansa.

 

Kaikista vähiten mitään tajuavat tyhmät persut. He eivät tajua natottajien vievän heitä kuin pässiä narussa. Ei vaikka Serlachiuksen suvun ja CIA:n frontti Matti Putkonen auttoi 90-luvulla Lipposen oikeana kätenä tuhoamaan sinivalkoisen pääoman ja viemään Suomen EU:iin, euroon ja natokumppanuuteen.

 

Onko Matti “Vapaaherra” Putkonen Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran pomo/handleri?

 

Tämäkään ei kuitenkaan CIA:lle ja ruotsinkieliselle pääomalle riittänyt, joten Putkonen loikkasi demareista persuihin tuoden mukanaan farssimaiset äänestyskoneet varmistaakseen puolueen hallinnan pysyvän natottajilla. Tämäkään ei tietysti saanut rivipersuja ihmettelemään yhtään mitään.

 

Demla-tuomarit suojelevat persujen takapirua Matti “Vapaaherra” Putkosta

 

 

Kaiken lisäksi monet persujen rivijäsenet ovat niin terminaalisen tyhmiä ja naiiveja, että heitä on helppo manipuloida valtamedian tuella.

 

Mikä on persujen ÄO? Selittää natsipassin ja äänestyskoneet?

 

 

Toisaalta suuri osa persujen äänestäjistä ei ole yhtä tyhmiä ja ostettuja kuin mitä Putkosen äänestyskoneiden valtaan alistuvat persujen rivijäsenet. Ainakin 150 000 persujen ÄÄNESTÄJÄÄ omaa yli 100 pisteen ÄO:n eli kykenevät vastustamaan persujohdon ja valtamedian älytöntä propagandaa. Lisäksi monet persujen äänestäjistä ovat alkaneet ihmettelemään persujohdon massiivista natokiimaa varsinkin, kun yksikään persujen kansanedustaja ei vastusta natotusta.

 

Kyllä. Laiton Lehti on taas ollut oikeassa. Persujen kansanedustajista YKSIKÄÄN ei oikeasti vastusta natoa.

 

– Kukaan ei ollut ehdottomasti Nato-jäsenyyttä vastaan. Tämä oli mielikuva, eräs kansanedustaja luonnehtii [eduskunta]ryhmän käymää keskustelua.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Nyt onkin tuhannen taalan paikka luoda se alkuperäiseen Sveitsin malliin vannova suuri vapaus- ja aitokansallismielinen vaaliliitto. Ihan oikeasti nyt on mahdollisuus saada jopa puolet persujen äänistä samoin kuin suuri palanen keskustan ja jopa demarien äänistä. Jos tämän lisäksi vaaliliitto pystyisi myös herättelemään nukkuvia, niin Suomen pelastava veret seisauttava vaalivoitto olisi mahdollinen.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + RKP + Tiihonen

 

 

Nyt onkin myös dramaattinen paljastusten hetki. Supolla on nimittäin nyt hätä kädessä. Yhdessä CIA:n ja Mossadin kanssa se tekee kaikkensa estääkseen suuren vaaliliiton. Ne tulevat käyttämään KAIKKI resurssinsa ja aktivoimaan kaikki myyränsä, vasikkansa, provokaattorinsa ja piiloagenttinsa (sleeper agents) sabotoidakseen ja TUHOTAKSEEN vaaliliiton.

 

Nyt on siis vihdoinkin helppoa nähdä kuka on kuka. Simppeliä: Kaikki, jotka yrittävät vaaliliittoa tuhota ovat joko oikeasti suvakkeja, natottajia tai myyriä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

58 thoughts on “Persunuorten pj. Miko Bergbom: Suomi idän ja lännen taistelutantereeksi!

 1. Suomi ei voi jäädä yksin vaarallisen suurvallan kanssa jota johtaa tyranni joka hyökkää naapurimaihin. Yksin Suomea uhkaisi pahimmassa tapauksessa miehitys ja lievimmässä tapauksessakin joku uusi YYA sopimus joka sitoisi Suomen tiukasti Venäjään.

  Suomen ainoa turva on NATO jonka tärkein jäsenmaa on maailman johtava sotilaallinen suurvalta USA.

  Maantieteelle emme voi mitään joka entisestään heikentää Suomen sotilaallista asemaa Venäjään nähden.

  Suomella ei yksin ole riittävää sotilaallista voimaa joka toimisi kynnyksenä tai pelotteena Venäjälle.

  Suomen maaperälle ei olla sijoittamassa ydinaseita.

  1. Onko Ukraina jäänyt mielestäsi yksin? Sinne virtaa kokoajan joukkoja, aseita ja rahotusta. Etkö ymmärrä että Nato-jäsenyys = ydinsota Suomen määperällä ja taas ouolueettomuus = rauha ja vakaus. Ukraina oppii nyt kantapään kautta ja maksaa raskaan hinnan kun luopui puolueettomuuden vaalimisestaan ja antoi vallan ja tuen Poroshenkon johtamille kaappareille aikanaan aloittaa maan venäläisväestön terroripommittamisen. Vaikka te natottajat alatte käymään kokoajan tuhoisammiksi niin lopettakaa suomalaisten sotkeminen joukkotuhontahaaveisiinne.

  2. Miten niin Nato on ainoa turva? Pelottaako? Toistat täällä sanasta sanaan massamedian propagandaa.

   Luepas juniori esim. mitä kenraali Adolf Ehnrooth on puhunut sodasta ja naanpuolustuksesta.

   No kun ollaan Venäjän naapureita, niin Miksi sinä lähdet lietsomaan pelkoa ja vihaa naapureita kohtaan?

  3. Sinäkö annat suulliset takuut Suomen ettei maaperälle sijoiteta ydinaseita?

   Vaikka niin, mutta entä vesiperälle?

  4. Voi teitä ”taivaankannen maalareita!”
   Teillä on paskat housussa Venäjä pelosta, jonka ovat suomalaiset valtamediat rummuttaneet ”tsuhnien” päihin ylväässä eurooppalaisuudessaan. Jopa v. 1994 nk. ”kansanäänestys” EU-jäsenyydestä ”marinoitiin” valheellisen katalasti pelottelemalla Venäjällä, vaikka EU:n korruptoituneet ”törmäilyautot” eivät pysty kuin sotkemaan kaikkin asiat olipa kysymyksessä keskitetty vessapaperien hankinta tai peräti ulkoiset suhteet, jotka menevät heittämällä päin persettä!
   Eikä EU ole mikään puolustusliitto vaan päinvastoin ”siivouspäivää pitävä maalivahti”.
   EU aluen talous ei ole kasvanut yli 20-vuoteen, saatika sitten Suomen, jossa on pohjoismaiden köyhimmät kotitaloudet.

   Yksi tuhoision ja merkittävin uhka suomalaiselle elämänmuodolle EI tule idästä vaan se on jo täällä niin kuin koko Euroopassakin. Monet afrikkalaiset ja etenkin islamilaiset ”naiset” ja ”lapset”, jotka ovat jo olemassa oleva uhka nyt Ranskassa ja Ruotsissa. Eikä Suomi ole poikkeus. Monet muslimit soluttautuvat sossuihin ja vihreisiin ja kun nyt niin kuin Ruotsissa ovat määrällisesti kasvaneet tarpeeksi suureksi. Perustavat he itse islamilaisen puolueen, joka vaatii vaatimattomasti kuten Alankomaissa sharialakia maahan!

   Ruotsi on jo vajaassa 30-vuoden kuluttua islamilainen kalifaatti ja valmis valtaamaan silkan umpityhmän EU:n itsetuhoisuuden vuoksi valtaamaan koko mantereen. Jo nyt EU-maiden armeijat eivät voiu lähteä sotimaan edes Ukrainnaan saatika merten taa, sillä monet nk. ”maahanmuuttajat” pääsevät aivan vapaasti terrorisoimaan, murhaamaan ja raiskaamaan ”kotirintamalla”. Jo nyt Ruotsissa ja Saksassa on raiskattu, ryöstetty ja häiritty ukrainalaisia naisia, lapsia ja jopa nuoria miehiäkin ovat alikehittyneiden maiden alikehittyneet raiskanneet!

   Oleellisempi kysymys on kysyä: Kumpi olisi pienempi paha? Islamistisen kalifaatin orjuuden ja islamin ”uskoon” kuuluvan alkukantaisen julmuuden vääräusloisia kohtaan, jossa jokseenkin kaikki miespuoliset tullaan murhaamaan kasalle kuin teurastettavat eläimet! Vaiko sitten se kauhea, aulktoritaarinen Venäjä, jossa tiedetään mikä on nainen ja kunnioitetaan kristinuskoa ja naisten koskemattomuutta kaduilla ja esivalta kohdistaa toimensa rikollisia ja murhaajia vastaan eikä jätä rikoksen uhria vaille oikeutta kuten ”lännen pervotyranniassa” on kaikki käännetty ylösalaisin, jolta ei säästetä edes pienimpiä eikä viattomimpia lapsia!!!

   1. Niitä on ~5% väestöstä Alankomaissa ja Ranskassa. Laskepa siitä kuinka moni tulee äänestämään sharia-lain puolesta.

    Yhtä uskottavaa, kuin VKK:n touhu. :D

 2. ”Sveitsi on kansainvälisen
  pankkieliitin päätoimipaikka
  ja siksi säästetty kaikilta sodilta”.
  Se tuli Sveitsistä mieleen,
  kun juuri luin kirjasta.

 3. Taas nämä kansanpetturit ja etnisesti profiloivat suomenruotsalaiset kohta tapattamassa aitosuomalaisia. Pitää puhdistaa kaikista organisaatioista, samoin kuin eliminoivat aitosuomalaiset, ja kipata ruotsinlaivoilla Ruotsiin. Nopea kysymys,: Onko suomenruotsalaisista ollut mitään hyötyä suomalaisille? Riidankylväjiä ovat.

  Suomalaisuustesti: Miksi pitää tuollaista 4 % vähemmistön kieltä oppia. Ei sille ole käyttöä missään.

  1. Miko on Nokialla syntynyt suomalaismutantti joka ei osaa ruotsinkieltä. Luultavasti pitäisi olla 100% ilomantsilainen tai tohmajärveläinen ettei tulisi vääränlaisia mutaatioita, mutta silloin ryssägeenit ovat riski. Toisaalta sielläkin seuduilla olen kuullut olevan ranskalaisperäinen suomalaistettu sukunimi. Pitää hommata geenitutkimukset ennen pariutumista ja puhtaat N1c1 haplo geenitutkimustulokset kansalaisuuden edellytyksenä. R1a1a:kin saa olla korkeintaan 1% geenistössä, muuten hukka perii kun mutaation riski on huomattava kun ei ole geeneiltään puhdas N1c1. N1c1:set ovat aina lojaaleja toisilleen, kansalleen, ovat huippuälykkäitä ja huippulahjakkaita ja maailman itsenäisimpiä ja rohkeimpia ihmisiä, kuten Laitonlehden artikkelisarjat ehkä kertovat, tai sitten ei. Rääkkylän kunta voi myös todistaa huippugeenien tuloksista. Hyvä me!

   1. Olen 100 % aitosuomalainen, samoin kuin kaikki kaveritkin. Ei yhtään ryssä- tai hurrigeeniä. Geneettinen harvinaisuus.

    1. Tietänet, että kaikki geenisi ovat kuitenkin alun perin peräisin Afrikasta, kuten kaikkien muidenkin?

 4. Kirjaimellisesti kaikkein pahimmat ja raukkamaisimmat betamiehet ovat yleensä kaikkein äänekkäimpiä natottajia ja sodan vaatijoita Venäjän kanssa. He eivät tietenkään itse tule koskaan sotimaan Venäjää vastaan, vaan täydelliset betamiehet kuten Jussi Halla-aho, Miko Bergbom, Sebastian Tynkkynen, Ville Tavio, Jani Mäkelä jne. juoksevat ensimmäisten joukossa karkuun Venäjää haastettuaan ensin sotaa Venäjän kanssa.

  1. Nato on tarkoitettu pelkureille. Käytännössä Nato ei mitään puolustusta kykene toteuttamaan, eikä ole edes asiasta kiinnostunut. Motiivit ovat aivan muut. EU ja NATO, samat periaatteet eri paketissa. Ja onko moni oikeasti halukas lähettämään omia poikia ja miehiä jonnekin vinkuintiaan sotimaan jenkkien sotia? NATO-Norjasta ja -Virostahan niitä värvätään Lähi-itään sotilaiksi. NATO-Virossa oman maan puolustusvoimat ovat täysin marginaalisessa asemassa.

 5. Täysin järjetön ajatus.
  Käytännössä tuohan tarkoittaa sitä että Suomi liittyy Natoon ja Nato sotii Suomen alueilla tai alueita hyödyntäen Venäjää vastaan.
  Mitäänhän suomalaisuutta ei sen jälkeen enää ole.
  Ensinnäkin Suomi pommitetaan kivikauteen ja Nato kietoo pikkusormensa Suomen ympärille liittoon mistä ei ikinä päästä irti.

  Miten on joskus äänestänytkään tuota puoluetta.

  1. Nato tai YK ei tosin nytkään edes uskalla mennä väliin Ukrainaan, vaikka sillä olisi siihen mahdollisuudet. Miten natottajat luulee että vielä pienempi Suomi muka turvattaisiin tai Baltian maat, jotka elää jatkuvasti veitsenterällä, kun jatkavat uhoamistaan ja venäläisväestön sortamista? Luulevat varmaan artikla 5 tuo heille jonkun suojakuvun ympärille.

  2. Eikä kukaan uskalla ottaa puheeksi paljonko se NATO-himeli maksaa meille. Se on 2% BKT:sta. ja Suomen BKT oli vuonna 2021 noin 252 Miljardia euroa, joka tarkoittaa NATO-himmelin maksavan meille ~5,04 MILJARDIA EUROA VUODESSA!!!

   Meidän eduskunnassa pidetään palouheita kun etsitän rahaa kuuden miljoonan verran jotta saataisiin vanhuksille lämpimät ateriat ja enemmän kuin yhdet vaipat päivässä. Ja nämä hyväkkäät antaisivat amerikkalaisille 840-kertaisen rahasumman VUODESSA!!! Ihan siitä hyvästä että on ”Kiva olla NATO:n jäsen”. Syvä-veli kerhot taas kokoontuu.

  3. Äänestit koska kuvittelit, että he edistävät sinun etua ja sinun toiveita ja sinulle tärkeitä asioita. Yksikään puolue ei sitä tee. Mielikuvia vain levittävät ja sanoja joilla ei ole mitään konkretiaa.

 6. Yk­si pre­si­dent­ti Kek­ko­sen dokt­rii­neis­ta oli:

  – Em­me voi es­tää idän ja län­nen vä­li­sen so­dan syt­ty­mis­tä. (Se syt­tyy tai on syt­ty­mät­tä meis­tä riip­pu­mat­ta.)
  – Ai­noa mi­hin me voim­me vai­kut­taa on, et­tä so­dan sat­tu­es­sa kuu­mim­mat tais­te­lu­lin­jat ei­vät kul­je maam­me alu­eel­la.

 7. Perusnatottajien johto on hiljentänyt täysin eduskuntaryhmän vähäisetkin Nato-kriitikot kuten vaikka Niikon. Persuryhmä alistuu aina johtonsa tossun alle kuten 2015 matuvyöryn aikaankin. Kunhan Suomi on viety Natoon niin persuille annetaan lupa hajota.

  1. Persuilta lähtee äänestäjiä koko ajan nukkuviin. Loput tappelee sitten keskenään joka paikkakunnalla. Hajoaa lopullisesti.

 8. Natofriikkien ongelma on täydellinen pelkuruus. Näkisin mielelläni Stubbin, Halla-ahon ja Marinin rynnäkkökivääri kädessä Donbassin motissa taistelemassa naton puolesta, mutta jostain syystä nämä ”johtajat” eivät kykene laittamaan itseään likoon kun sen aika olisi. kohta on myöhäistä! Toki vielä kerkiää Odessaan puolustamaan liberaalia demokratiaa.

  Milloin nämä natofriikit käyvät Kremlissä hakemassa Putinin sotarikosoikeudenkäyntiin? Voi olla, että sitä päivää ei tule, mutta Venäjä tulee varmasti pitämään omat sotarikosoikeudenkäynnit naton biolaboratioista. Ei Venäjä turhaan ole esitellyt todisteita naton biolaboratioista.

  1. Halla-aho on sivari joka haaveilee homojen ampumisesta. Äijälle käskyjen noudattaminen on mahdotonta. Minä Minä Minä….

  2. Eihän yksikään näistä sotahaukoista ole itse koskaan lähdössä sotimaan. He ovat itse ensimmäisinä juoksemassa karkuun haastettuaan ensin sotaa Venäjää vastaan.

   1. Se on totta. Sitten ottavat laillisesti hallintaansa tapettuhw suomalaisten omaisuuden. Tämä on noiden natottajien juoni.

 9. Näinhän se yksinkertaisesti on että lähin maakaasu ja öljy tulee Venäjältä, emmekä halua natoon sen takia, koska menetämme nuo edut olemalla vihollisia. Hyvä että yleensä saamme olla ostajina, kun emme viedä voi, mutta koskee rajan yli menoa. Lännestä jos emme ole itsenäisiä saamme vain pakoloisia ja sodan kaupan päälle, johan Venäläiset nauroi kun päästivät tänne tunkeutuvia matuja rajansa yli. Nyt vielä natoon niin ennen sotaa elintarvikkeemme tuhottiin maahan ja tuli esto kaupusteluumme, mutta nyt kun tulis sitten sota, niin kiitos nato. Suomen ei auta kuin varustautua kunnolla ja itsenäistyä pois EU:sta, ainakaan ei pakoloisia ottaa, nehän lähtee ekana täältä pakoon jos ei kotimaahan, jossa lomailee kun on niin kova sota😅, niin Ruottiin ja muuhun mihin huvittaa. Missä edut, sinne ongelmoijat, ex-ohjelmoijat.👍

 10. Ompas toi Mikko vielä kovin naivi. Kai se riitelee asuinpaikassaankin naapueridensa kanssa ja haistattelee niille. Juuri tällaiset henkilöt ovat vaarallaisia. Kun pitäisi luoda seesteinen ja rauhaisa ilmapiiri naapureiden kanssa niin jotkut vaan ovat riidankylväjiä.

  Toisille kaikki on vaan vaikeaa.

  1. Naton kutsuminen omalle tontille on naapurille sama kuin käynnistäisi rakennusprojektit uudelle vastaanottokeskukselle, lähiölle, nistien piikityskeskukselle, juottolalle ja punaisten valojen kujalle. Jostain kumman syystä naapuri ei enää tunne oloaan turvalliseksi. No ei se haittaa kun naapurihan voi muuttaa pois?

 11. Sitä saa mitä tilaa. En aio ryhtyä poliitikkojen tilausten maksumieheksi.

  Kun en kannata persuja enkä muitakaan kaikkia kahdeksaa eduskunnan Nato-puoluetta, en maksa niiden tekemiä laskuja.

 12. Suomen maanpuolustuksellinen tilanne on hälyttävä ilman puolustusliitto NATOa.

  Tällä hetkellä raha ei riitä edes kertausharjoituksiin. Tarvittavaa puolustusmateriaalia ei saada hankittua. Määrärahat on niin tiukassa että se vaarantaa Suomen puolustuksen. Maavoimien sodan ajan joukkojen vahvuus on vain 180 000 sotilasta! Jokainen ammattilainen tietää että näin pienellä määrällä ei yksin kyetä koko Suomea puolustamaan.

   1. Minä nimenomaan kannan huolta ja varaudun siihen että Suomen puolustusta vahvistetaan ja että sen suorituskykyä kasvatetaan mahdollisimman nopeasti. Kun taas te olette tasoittamassa tietä uudelle Terijoki hallinnolle ja YYA sopimukselle Venäjän kanssa.

  1. Heikkous on huonot reserviläisjohtajat. Nimim. ”kokemusta on ”. Aivottomia tumpeloita. Turhantärkeitä pikkupomoja.

 13. 1.) Mikäli yli 60% suomalaisista kannatta notojäsenyyttä miksi vastustatte kansanäänestystä asiasta josta teille mieluisen mielipiteen pitäisi helposti voittaa?

  2.) Oletteko lukeneet 4 ja 5 artiklan nato sopparista ajatuklsen kanssa? Jos ette niin niissä todetaan ettei mikään pakota lähettämään joukkoja saati kalustoa maahan johon hyökätty ja että jokainen maa päättää mitä lähettää avuksi. Mikäli liitymme natoon, venäjä vastaa tähän hyökkäämällä suomeen ja nato tekee suomelle oharit olette valmiita ottamaan vastuun asiasta?

  3.) Onko oma näkemykseni siitä että jos natoon olisi haluttu liittyä se olisi pitänyt tehdä saamaan aikaan kun viro, latvia ja liettua sen tekivät kuinka ”väärä”? Tuolloin kun baltian maat liittyivät natoon venäjä oli heikommassa hapessa ja toisin kun nykyään siellä ei ollut niin ennaltaarvaamatonta johtoa. Toisin sanoen se nato-juna meni jo lähes 20 vuotta sitten ja sen perään on turha enää itkeä.

  1. Tuohon pieni tarkennus: Putin totesi moneen otteeseen ennen sotaa ryhtyvänsä sotilaallisiin toimiin, jos Itä-Ukrainan venäläisalueiden pommitus jatkuu ja toisekseen, jos Ukraina edelleen havittelee Natoon liittymistä. Siten Putinin ennalta arvaamattomuudesta ei todellakaan ollut kysymys. Myös Suomen Nato suunnitelmista Putin on todennut, että vihollisblokin tuominen mm. Pietaria ja Muurmanskia uhkaamaan ei jään seuraamuksitta.

   Muistettakoon, miten USA reagoi, kun Neuvostoliitto oli vuonna 1962 tuomassa massatuhoaseita Kuubaan. Jotta ei sorruttaisi kaksoisstandardeihin, tulee pitää Venäjän reaktioita yhtä ymmärrettävinä.

  2. Venäjä hyökkää joka tapauksessa. Kyse on vain siitä että milloin. Yksin emme pärjää sotilaalliselle suurvallalle. Joukossa on voimaa. Ei uskalla Venäjä käydä yhdenkään NATO maan kimppuun. Koska se tietää että siitä seuraa niin kova selkäsauna että on parempi jättää rauhaan.

   Sotilaallinen pelote pitää Venäjän loitolla. Ilman sotilaallista pelotetta eli NATOa Suomi jää Venäjän armoille.

 14. Miten alas Persut ovat valmiit vajoamaan tässä Nato asiassa? Saavatko rahaa jostain vai ovatko oikeasti noin sekaisin? Jos Miko olisi julkaissut tuon tekstinsä aprillipäivänä niin sen olisi vielä jotenkin voinut ymmärtää huonona vitsinä.

  1. Palkkiovirat on luvattu ja pääsevät jakamaa saalista, tapettujen suomalaisten omaisuutta. SE on poliitikkojen motiivi Natoon liittymisessä. Kuten eräällä vaikutusvaltaisella vähemmistöllä joka hallitsee maailmaa. Poliitikot ovat rahaeliitin huoria.

 15. Marcollehan on monesti sanottu, että hän on terminaalisen naiivi ihminen. Tosin välillä itsekin yllätyn kuinka hulluja, ahneita ja petollisia ihmiset ovat.

 16. Kun Venäjä hyökkää Suomeen ja te olette jättäneet Suomen yksin, miten te puolustatte Suomea? Millä sotamateriaalilla ja miten te järjestätte puolustuksen?

  1. Sillä mitä jo on ja mitä vielä ostetaan niillä useilla miljardeilla per vuosi mitä muuten maksaisimme NATO-tyrannimafialle, onko se n. 7-8mrd.
   Lisäksi pikkutytöt pois varastamasta meiltä rahar ja heittämästä niitä ulkomaille niin on jo parempi. Sitten vielä Euvostoliitosta ulos niin meistä tulee vahvempia kuin koskaan ennen.

   1. Ei osteta juuri mitään kalustoa koska budjetti on pieni kuin kärpäsen paska suoraan sanottuna.

    2010-luvulla puolustusbudjetti on vaihdellut noin 2,6 miljardista lähes 2,9 miljardiin. Budjetin osuus BKT:sta oli korkeimmillaan vuonna 2010, jolloin osuus oli 1,46 prosenttia. Alimmillaan osuus oli 1,29 prosenttia vuonna 2015.

    Budjetista noin kolmasosa menee palkkakuluihin ja toinen kolmasosa vuokriin ja muihin hallinnollisiin kuluihin. Vain noin viidennes budjetista menee materiaalihankintoihin.

    Kun Venäjä hyökkää se iskee ensimmäiseksi kaikkiin sotilaallisesti tärkeimpiin kohteisiin. Näitä ovat ilmavoimien tukikohdat, merivoimien tukikohdat tai laivastoasemat, kaikki tiedossa olevat asevarikot, komento ja viestijärjestelmät, satamat, lentokentät sekä muut puolustajan kannalta keskeiset kohteet.

    Ilman sodanjulistusta Venäjä tuhoaa hetkessä ballistisilla, risteily ja muilla ohjuksilla niin paljon kuin mahdollista Suomen sotilaallisesta voimasta. Hävittäjäkoneet, sota alukset ym.

    Kun huomattava osa hävittäjäkoneista on tuhottu kykenee Venäjä ottamaan ilmaherruuden.

    Miten Suomea sen jälkeen puolustetaan kun Suomi on jätetty yksin? Siinä tilanteessa te olette vastuussa, kun ei tule sotamateriaalin toimitukset perille Suomeen.

    Tämä skenaario on hyvin todenmukainen.

 17. Samaa mieltä – Suomen on oltava tässä sekavassa tilanteessa riippumaton. Ei länsi (hienoista puheistaan huolimatta) auttanut talvisodassakaan Suomea, mutta Suomen vihollista ne kyllä auttoivat, esim. materiaalitoimituksin Neuvostoliitolle.

  Ihmettelen siis tätä nyt täysin ajattelematonta puolien ottamista – suuntaan tai toiseen. Ei tajuta isoa kuvaa ollenkaan, eikä yhtään oteta asioista selvää. Uskomatonta, kuinka ns. äärioikeistokin on noin helposti saatu mukaan. Tukemaan Venäjää ja Putinia. Ikäänkuin jonain messiaana. On mieletöntä, että Lännen nationalistit on saatu tukemaan muun vaihtoehtoväen ja toisinajattelijoiden kanssa Putinia.

  Putin ei edusta oikeaa kansallismielisyyttä, tai puolusta Kristinuskoa ( v. 2016 Putinin allekirjoittama laki kieltää ilman viranomaisten lupaa tapahtuvan evankelioimisen Venäjällä!). On siis järjetöntä tukea Putinin oligarkki-diktatuuria jonkun houreen vuoksi. Hän ei ole hyvä diktaattori eikä edusta kristinuskoa.

  Putin on kaikkea muuta kuin valkoisten ja nationalismin asiaa ajava johtaja. Pikemminkin Venäjän propaganda saarnaa kuolemaa ”natseille”, antisemiiteille, fasisteille ym.

  Entäpä jos Putin onkin vain yksi oligarkeista? Hiljattain israelilainen lehti kirjoitti, että Putinilla on rinnallaan juutalaisten miljardöörien armeija?

  Venäjän poliittinen järjestelmä on kulissi, jossa Kremlin koneisto määrää ehdokkaat ja menestyjät, laskee äänet ja palkitsee toimijat. Todelliset vallankäyttäjät käyttävät valtaansa usein kulisseissa eivätkä osallistu politiikkaan.

  Todellisuudessa Putin on alistanut venäläiset ja muut Venäjän kansat täydellisen mielivallan alaisuuteen ja Neuvostoliiton kaltaiseen totalitarismiin. Oligarkit hallitsevat maata ja tuoreista pikku boikoteista huolimatta heillä on pyyhkinyt melko hyvin myös Lännen suhteen. He ovat saaneet harjoittaa monopolikapitalismia ja keskittää omaisuuksia itselleen kyseenalaisin keinoin. Myös mafia on jatkanut rellestystään ja sen asema on vahva. FSB ja muut tiedustelupalvelut käyttävät mafiaa kuten KGB ja ne ovat mafian kanssa kuin samaa organisaatiota. On mieletöntä, että Lännen nationalistit on saatu tukemaan muun vaihtoehtoväen ja toisinajattelijoiden kanssa Putinia.

  Kenties ne ovat alusta lähtien olleet valeoppositioita ja suurin osa johtajista/ suurista nimistä soluttautujia? Koko ”truth movement” vaikuttaa huijaukselta. EI Venäjä tosiasiassa ole kv.pankkimafian ja NWO:n vihollinen, vaan rikostoveri ja NWO:n osa. Myös Venäjän keskuspankki on pankkikartelli BIS:n jäsen ja heidän hallussaan siis. Merkillistä on myös Putinin 2014 asettama holokaustin epäilyn kiistävä laki, joka suojelee voittajien rikokset arvostelulta ja paljastamiselta ja kaikkki saksalaisvastaisen propaganda on aikoja sitten tullut voimaan Venäjällä.
  (lähde alla)

  PUTIN IHAILEE AVOIMESTI LENINIÄ, STALINIA JA NEUVOSTOLIITTOA! Ettekö tienneet? On siis todella typerää pitää Putinia jonain Kristimuskon suojelijana tai pelastajana, kun hän ihailee muutamia pahimmista Kristittyjen lahtaajista. Monet eivät tiedä, että Neuvostoliiton aikojen Cheka lahtasi kymmeniä miljoonia syyttömiä Kristittyjä, ja Putin kunnioittaa Chekan perustajan muistoa!
  https://www.themoscowtimes.com/2014/09/23/putin-renames-police-unit-after-bloody-cheka-founder-dzerzhinsky-a39672
  Lisäksi evankeliointi Venäjällä on Putinin kieltämää 2016 lähtien;
  https://relevantmagazine.com/current/world/putins-war-on-christianity-is-the-russia-issue-that-cant-be-ignored/
  Suomennos tuolta;
  ”Yksi Putinin viimeisimmistä kiistanalaisista toimista tapahtui heinäkuussa 2016, kun Putin allekirjoitti Jarovaja-laeiksi kutsutut lait, joita kutsutaan terrorisminvastaisiksi laeiksi ja joissa kielletään evankelioiminen määrättyjen uskonnollisten paikkojen ulkopuolella. Lain perusteella, joka on jo johtanut uskonnollisten henkilöiden pidätyksiin, ystävien tai tuntemattomien ihmisten kutsuminen kirkkoon jollakin tavalla olisi rikosoikeudellisesti rangaistava teko. Lait edellyttäisivät, että ulkomaisilla lähetyssaarnaajilla on oltava Venäjän viranomaisten lupa edes puhua kirkossa.

  Lait koskevat kaikkia yli 14-vuotiaita, ja niitä sovelletaan jopa tilapäisen jumalanpalveluksen pitämiseen tai uskon jakamiseen omassa kodissa. Näitä lakeja pidetään yleisesti yhtenä tiukimmista laeista, joita Venäjällä on nähty neuvostokauden jälkeen. ”

  Hänessä on myös paljon kommunismia, kuten koko ”uudessa Venäjässä”. Kansallissosialisteina itseään pitävätkin ovat raivonneet USA:ssa Putinin puolesta, vaikka koko ajan koko maan koneisto julistaa kuolemaa fasisteille ja ”natseille”. Kaikki näyttää olevan pitkään suunniteltua megahuijausta, keinotekoista vastakkain asettelua eri osapuolten välillä. Uskomatonta, kuinka ns. äärioikeistokin on noin helposti saatu mukaan. Tukemaan kaikkea mielipuolista Saksalaisvastaista agendaa, jota Venäjän propaganda levittää. Ihmiset Venäjällä ja muuallakin on alennettu valehtelukoneiksi, jotka suoltavat jatkuvasti silkkaa roskaa suustaan. Vain valehtelu on sallittua.

  Lainaus muualta: ”Jotkut murhasarjat tuntuisivat liittyvän myös mafian invaasioon. Putinin itämafia ja nämä italialaiset ym. mafiat ostavat valtavilla rahoillaan koko ajan lisää ja poliitikot ovat niiden puolella. Poliitikot estävät poliisia kitkemästä järjestäytynyttä rikollisuutta. Siksi poliisi ei koskaan pysty etsämään huumekauppaa.

  Tuosta jo huomataan, että koko maailman järjestäytynyt rikollisuus on myös näiden poliitikkojen isäntien eli banksterien pyörittämää. Miksi pankkimafia ottaa yhteiskunnat haltuun? Ilmeisesti laillisen menon vallitessa tämä eliitti joutuu aina sietämään tai ainakin niin kauan kun ei olla ihan kommunismissa muitakin liikemiehiä? Mutta kun pankkiireilla on kaikki mikä on ja koko ajan lisää, niin loppuja voidaan hallita täysin mafian avulla. Mafian pauloissa olevat toimijat eivät käytännössä omista oikeasti mitään. Ja ylin kerros on omien miesten hallussa.

  Ko. mafian kautta tämä määräävä taho voi myös hallita täysin despoottisesti valtapiiriään. Kyseessä on kuin messiaaninen visio uudesta maailmanjärjestyksestä: ehdoton herruus.

  Siksi koko Eurooppa on saman (pankki)mafian omistama ja näköjään myös oppositiota myöten ohjailema.

  LÄHTEET :
  oheinen artikkeli;
  http://truth.prabhupada.org.uk/putin-the-jew

  Ja tämä video;
  WILL PUTIN SAVE THE WORLD?
  https://www.bitchute.com/video/76WVakvKRwkB/
  (Video on jostain syystä EU alueella kielletty, mutta se aukeaa opera selaimen VPN:n avulla)
  latauslinkki;
  https://seed177.bitchute.com/wdNv4eWePRjI/76WVakvKRwkB.mp4

  1. Totta puhut Mooses. Putin on KGB:n tiedustelu-upseeri, kommunisti, ateisti ja kaikkea muuta. Nykyinen Venäjä on Neuvostoliitto 2.0.

   Kahinan jälkeen Venäjän on sisäisesti muutettava 180 astetta suuntaa. Valta kun vaihtuu väkivallan kautta niin se tapahtuu.

   Kreml on vain yksi rahaeliitin peitejärjestö. Venäjän armeija on samanlainen globalistien nyrkki kuin Nato. Olevinaan taistelevat keskenään, mutta niillä on sama tavoite; kansojen pelottelu, vastakkainasettelu ja toisinajattelijoiden eliminointi. Lännessä se on pehmeää vielä, mutta koko ajan kovenee, Venäjällä ja Kiinassa toisinajattelijat teilataan konkreettisesti. Kaikista pahin on lait toimeenpaneva virkakoneisto.

   1. Näin on. Moni ei tiedä, millaista on meno nykyvenäjällä. Siellä pistetään oikeasti muut kuin hallinnon hyväksymät valeoppositiotoisinajattelijat linnaan ja kielletään Kristillinen evankelioiminen terrorilain varjolla!
    Moni ei todellakaan tiedä näitä asioita. Venäjän kansa on täysin alistetussa asemassa, varattomia (3% klikki omistaa kaiken), ja sananvapaus viety.
    Meille annetaan aivan harhainen kuva jostain vapaasta nykyVenäjästä.

  2. Suomi jäi yksin Talvisodassa koska Suomi ei kuulunut mihinkään puolustusliittoon, eikä ollut kahdenvälistä puolustussopimusta toisen valtion kanssa.

   Ja siitä on nimenomaan otettava opiksi. Suomi ei voi jäädä yksin sotilaallisen suurvalta Venäjän kanssa.

   Suomi liittyy puolustusliitto NATOn täysivaltaiseksi jäseneksi joka tulee heti Suomen avuksi jos Venäjä hyökkää Suomeen. Hyökkäys yhtä jäsenvaltiota vastaan on hyökkäys koko puolustusliittoa vastaan joka laukaisee sotilaalliset vastatoimet.

   1. Etkö lukenut juttua? Et nimittäin vastannut yhteenkään argumenttiin. Etkö pelkää, että Suomi joutuisi suurvaltojen taistelutantereeksi ja ydiniskujen kohteeksi?

    1. Venäjä on ainoa joka hyökkää Suomeen, jos hyökkäystä ylipäätään tulee. Silloin on parasta että rinnalla taistelee vahva liittolainen joka puolustaa Suomea. Jos Suomi on yksin Venäjä hyökkää joka tapauksessa, kyse on vain siitä että milloin. Suomi ei hyökkää Venäjälle, joten ydinaseiden käyttö on erittäin epätodennäköistä Suomen maaperällä. Jos joku ydinaseita käyttää se on Venäjä koska sillä on matalampi kynnys käyttää niitä. Mutta Venäjä ei hyökkää Suomeen kun Suomi on NATOn jäsen. Ei sodassa ole mitään valmista käsikirjoitusta. Kaikki osapuolet pidättyvät käyttämästä ydinaseita viimeiseen asti.

     Kyllä kuin jutun.

     Koska yksin Suomella ei ole sotilaallista pelotetta Venäjään nähden, on 100% varma asia että Venäjä hyökkää Suomeen. Kyse on vain ajankohdasta.

     1. Kiitos argumentaatiosta. Sitä pitäisikin analysoida tarkemmin. Ensin pistää silmään empiiristen ehdottomuuksien käyttäminen samalla, kun praxeologiset eli sosiaaliset lainalaisuudet puuttuvat. Ihan oikeasti äärimmäisen mielenkiintoista.

   2. Jopa Trump ja valtamedia on myöntänyt, että Naton jäsenyys ei tarkoita, että Natosta tulee joukkoja tai aseita. Luuletko oikeasti, että Naton liittouma alkaisi lähettämään jotain mielisairaita kiintiösotilaitaan ja jengirikollisiaan Suomeen?

 18. Aika lyhyitä ovat amerikkalaistenkin lupaukset ja sopimukset. Antoivat esimerkiksi Israelille ydinaseteknologiaa.

 19. Mitä yhteistä on ollut Yhdysvalloilla, Eurostoliitolla, Neuvostoliitolla, Israelilla ja Ukrainalla? Mikähän mahtaisi olla se kaikkia yhdistävä tekijä?

 20. Bergbomin kannattaisi tonkia historiaa vähän syvemmältä kuin vain wikipediasta, silloin aukeaisi moni asia paremmin ja ymmärtäisi Naton sotaisan luonteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*