Marco de Wit 5 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pedonatottajat ovat pitkään olleet raivoissaan Unkaria johtavalle Viktor Orbanille. Ensinnäkin, koska Unkari suojelee lapsia pridepropagandalta. Toiseksi, koska Orban veljeilee Venäjän kanssa ja jopa esti Ukrainan pääsyn Naton jäseneksi.

 

Orban ei edes tuominnut Venäjän hyökkäystä Ukrainaan ja on pitänyt Unkarin puolueettomana! Tämä sai Ukrainan juutalaisen pedopresidentin Zelenskyn raivoihinsa. Niinpä yhdessä Naton ja juutalaispomonsa Soroksen kanssa Zelensky tuki täysillä Unkarin oppositiota, jotta se syrjäyttäisi Orbanin Fidesz-puolueen vallan kahvasta.

 

Kävikin päinvastoin. Orban voitti vaalit ylivoimaisesti!

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

 

Yle tietysti syyttää Orbania diktaattoriksi, vaikka samassa lauseessa – kirjaimellisesti – myöntääkin kansan enemmistön kannattavan Orbania!

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Yle ei tietysti selittänyt Orbanin suosion johtuvan suurelta osin myös lastensuojelusta. Lukija kertoo, että vaalien yhteydessä järjestetyssä kansanäänestyksessä kansa kielsi lapsille suunnatun pridepropagandan selvillä luvuilla:

 

Tuetko seksuaalisen suuntautumistuntien järjestämistä julkisessa koulutuksessa oleville alaikäisille lapsille ilman vanhempien suostumusta? Ei 92,34%

 

Tuetko alaikäisten sukupuolenvaihtohoitojen edistämistä? Ei 95,89%

 

Tuetko alaikäisten seksuaalisen mediasisällön rajoittamatonta levittämistä heidän kehitykseensä? Ei 95,32

 

Tuetko sukupuoleen perustuvan mediasisällön näyttämistä alaikäisille? Ei 95,17

 

 

Orbanin murskavoitto on tärkeä myös Suomelle, koska Unkari esti jo Ukrainan haaveet Natojäsenyydestä. Luultavasti Unkari tulee estämään myös Suomen haaveet Natojäsenyydestä tai ainakin hidastelee niin paljon, että ehditään Suomessa pitää eduskuntavaalit.

 

Nyt on todellakin uusista suomalaisista pienpuolueista kootulla suurella vapaus- ja kansallismielisellä vaaliliitolla mahdollisuus saada valtava vaalivoitto!

 

Ei tarvitse tehdä muuta kuin saman mitä Orban eli korostaa:

 

1. Suojella itsenäisyyttä ja puolueettomuutta vastustamalla EU:ta ja Natoa

2. Suojella taloutta eli vastustaa pakotteita

3. Suojella lapsia eli vastustaa prideagendan tuputtamista

 

 

Onneksi Vapauden Liitto ja ainakin Totuuspuolue näitä kannattaa. Vaalivoiton vielä varmistaa, että nykypersut vastustavat itsenäisyyttä, puolueettomuutta, idänkauppaa ja lastensuojelua! Kaiken kukkuraksi persut myös puolustavat koronatyranniaa samalla, kun vastustavat suoraa demokratiaa. Itse asiassa persut käyttävät omissa puoluekokouksissaan naurettavia äänestyskoneita, joilla ei ole mahdollisuutta tarkistuslaskentaan!!

 

Nämä kaikki faktat kertomalla on vihdoinkin mahdollisuus upottaa valeoppositio persut ja saada massiivinen vaalivoitto!

 

Vaaliliitolla on nyt voiton avaimet käsissään, mutta uskaltaako se käyttää niitä eli paljastaa persujen mädännäisyyden? Ainakin Kavonius uskaltaa, mutta uskaltaako Tiihonen?

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä!

 1. ”Se on vaarallista meidän täytyy pysyä erossa siitä”

  Suomessa tuntuu että tehdään kaikkemme että päästään osaksi noita kahinoita ja selvittelyjä

 2. Suomessa ei tarvitse kysyä mitään. Liian vaarallista. Kahdet vaalit o käyty ilman kampanjointia ja vaaliväittelyjä. Mitä väliä, kun kaikki puolueet muodostavat yhden valtapuolueen.

  Nato muuten vie taisteluosastoja Unkariin. Vallanvaihto tulee kohta. Suomi- tyyppinen demokratia asetetaan kohta Unkariin eli yksipuoluejärjestelmä ja virkamafia.

  1. Jos kuka Jaanaa yhtään tuntee niin hän haluaa olla Capo Di Capo eikä kuuntelen keneltäkää mitään neuvoja. Ja kun se raivostuu jostain niin se uhriutuu ympäristölleen, kuten viimeksi kun ei saanut puheevuora miekkarissa vaan ”Joutui” Kansan Mikkiin. No, kyllähän Jaana muistetaan jo Persuista.

   Hän on loistava henkilö siinä hommassa mitä teki työkseen. Mutta en tiedä olisikä hänestä demokratian edistäjäksi. Jonkun puolueen oikeusoppineena Jaana olisi parhaimmillaan.

   1. Mistä näistä oikuttelevista naisista tietää. Netistä ei löydy mitään koko Kavoniuksesta saati puolueprojektistaan. Hyvin on kaiken piilottanut.

 3. Vaalit lähestyy .. ja taas alkaa sama kuvio kun viime vaaleissa ja sitä edellisissä jne jne. Kovalla innolla lähtee nää kaiken maailman sirpalepuolueet voittamaan yksinkertaista enemmistöä. Unohtaen omassa kaikukammiossaan että sitä tukea pitäs saada kuplan ulkopuolelta. Sitten taas tyrmistellään 0.2% kannatusta huudetaan vaalivilppiä jne, vaikka vika oli täysin omassa vaalityössä.

  Ja ainiin Suomessa ei kannata väittää että jos et äänestä meitä kannattaa ”pedonatottajia” tai vastaavaa.

  1. Niin. Suomessa ei kannata olla harhainen ja asettua ehdolle. Täysjärkisyydellä pärjää paljon paremmin.

 4. Ylen suvakit vihaavat demokratiaa ja Unkarin lastensuojelulakia! Pääministeri Orban on älykäs johtaja, kun hän tietää, että ei kannata sekaantua Ukrainan selkkaukseen, koska kyseessä on vain slaavien välinen sisäinen nujakka. Välillä slaavit tappelevat keskenään!

  Johtaja Orbanilla on myös naisellinen vaimo, joka on synnyttänyt monta lasta pääministerille. Siinä on suomalaisille naisille naisen malli!

 5. Lopulta Perussuomalaisetkin tullaan tutkimaan ja tuomitsemaan, sillä puolue on vieraiden valtojen ja maanpettureiden johtama hallittu valeoppositio.

 6. Minua pelottaa että Unkarissa syntyy ”kansannousu”. CIA on järjestänyt niitä jokaisessa maassa jossa se haluaa USA:n edustajan johtajaksi ja USA:n yritykset tuottamaan voittoja verotta uudelle mantereelle. Niinkuin TiSA ja TTIP sopimukset hyvin antoivat ymmärtää.

  Meillä on nyt kaksi valtiota Amerikkalaista mädätystä vastaan: Unkari ja Venäjä. Kumpikin on sitä avoimesti. Puola kiikkuu siinä rajoilla ja kumartaa aina sinne mistä sille on hyötyä. Ukraina… No se on ollut USA:n talutusnuorassa jo 2012 lähtien. Sinnekkin piti vaan ensin saada se kansannousu jota valmisteltiin vuodesta 1956.

  1. Puolahan on yksi Euroopan kovimpia Venäjän vihaajia ja Naton juoksupoikia brittien jälkeen. Itse asiassa Visegrad maatkin kiukuttelivat Unkarille eivätkä suostuneet kokoustamaan Orbanin isännöimänä.

  2. Visegrad-maat haluavat lähinnä poimia rusinat lännen pullasta ja jättää kaiken haitallisen ottamatta. Lännen rahaeliitti on tästä ollut kiukkuinen, että rahat kyllä kelpaavat, mutta ei mädätys. Tämä on sinänsä oikeaa ajattelua kansalta.

 7. Emme voi odottaa enää MONTAA VUOTTA! On lähdettävä laillisesti liikkeelle ja alettava harjoittamaan täysin laillista sotilastoimintaa. Tämä on täysin rikollista mitä meille on koko ajan tehty ja en suostu odottamaan kun mitään ei saada aikaan ja pysymme vain orjina!

  En tule koskaan alistumaan poliittisille poliiseilla ja maamme miehittäjille. He ovat vihollisia.

 8. Zelenskyähän Orban on sanonut mm. vastustajaksi. Ja on mm. kieltänyt Unkarin kautta tapahtuvan asekuljetuksen Ukrainaan. Sen sijaan Ukrainan suunnalta tuleviin sotapakolaisiin hän suhtautuu lämpimämmin; ”ei tarvitse olla mikään rakettitieteilijä tajutakseen eron tämän pakolaisuuden ja islamilaisen invaasion välilä” silleinhän on Viktor Orban kuvaillut tilannetta.

  1. En oikein koe romanialaisia, ukrainalaisia, bulgarialaisia ja muita vastaavia kovin samanlaisiksi kuin meitä suomalaisia. Jos olisi pakko ottaa Euroopasta porukkaa tänne, niin Ukraina ei todellakaan olisi minun listani kärkipäässä. Koen nämä itä-Euroopan valtiot melko vieraiksi pohjoiseurooppalaiseen kulttuuriin verrattuina.

    1. Viktor Mihály Orbán on unkarilainen poliitikko ja lakimies. Hän on ollut 29. toukokuuta 2010 Unkarin pääministeri ja vuodesta 2003 Fidesz-puolueen johtaja.

     Vuosina 1981 ja 1982 hän suoritti asepalvelusta Zalaegerszegissä.

     Hän oli myös puolueen johtaja vuosina 1993–2000 ja vuosina 1998–2002 pääministeri, mikä teki hänestä tähän mennessä pisimpään toimineen pääministerin nykyaikaisessa Unkarin historiassa.

     Vuosina 1987–1988 hän työskenteli Budapestissa maatalous- ja elintarvikehuollon laitoksen Executive Training Institutessa ja järjesti taitojen kehittämistä sosiologin oppipoikana.

     Huhtikuusta 1988 hän oli Keski-Euroopan tutkimusryhmän työntekijä Soros-säätiön kautta.

     Saman organisaation stipendin kautta hän opiskeli englantilaisen liberaalin filosofian historiaa vuosina 1989–1990 Oxfordin yliopiston Pembroke Collegessa.

     Orbán nämä tutkimukset vuoden 1990 parlamenttivaalien vuoksi.

     Soros suhtautuu erittäin kriittisesti Viktor Orbániin Unkarissa ja muihin autoritaarisiin ja nationalistisiin poliittisiin johtajiin ja hallintoihin.

     Järjestöjensä kautta Soros yrittää vaikuttaa moniin maihin, kohti sitä, mitä hän kutsuu ”avoimeksi yhteiskunnaksi”.

     Forbesin mukaan Soros on yksi maailman 30 rikkaimman ihmisen joukossa.

     Orbán-palkinnot.

     Orbán on saanut American Enterprise Instituten ja New Atlantic Initiativen vapauspalkinnon (2001), Unkarin kansallisen ansioritarikunnan suurristin (2001), Förderpreis Soziale Marktwirtschaftin (2002) ja Mérite Européen -palkinnon (2004). .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*