Marco de Wit 5 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ei naurata. Seniili valepresidentti Joe Biden sekoili ennen joka viikko, mutta nyt lähes joka päivä!

 

Natoa johtava seniili valepresidentti Joe Biden paljasti vahingossa 80 ÄO-pistetason muistikorttinsa!

 

 

Biden on taas keittänyt niin kuvottavan sopan, ettei sitä pysty edes tutkimaan. Hänen puheistaan ei nimittäin hullukaan ota selvää.

 

Tällä kertaa Biden selitti, että hänen vaimonsa on varapresidentti. Tai sitten hän tarkoitti Michelle Obaman olleen varapresidentti.

 

 

Molemmat mahdollisuudet ovat täysin älyttömiä, koska kai hän nyt tietää, ettei hän vaimonsa ole varapresidentti, vaan Kamala Harris.

 

Mutta kyllä kai hän nyt sentään myös tietää, ettei Barack Obaman varapresidentti ollut tämän transuvaimo Michelle Obama, vaan Biden ITSE!

 

 

Yrittää Bidenin puhetta ymmärtää sitten miltä kantilta tahansa, niin aivoja alkaa särkeä, koska eihän tässä ole mitään järkeä!!

 

Miettikää natottajat, että Natoa johtaa pedofiili, joka on kaiken kukkuraksi tällainen seniili sekopää! Eikö teitä hävetä kuinka syvälle mädätykseen länsi on uponnut?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Seniili valepresidentti Joe ”Pedo” Biden sekoilee taas: Luulee Michelle Obaman olleen varapresidentti!

 1. Ei ole vielä nimitellyt Kamalaa vaimokseen. Oudosti Bidenin vaimo ja perhe on kadonnut julkisuudesta. Yleensä presidentit esittelevät heitä ylpeinä. Huhutaan ettei Biden asu Valkoisessa talossa.

 2. Lännessä johtajien pitää olla joko bimboja nuoria pissiksia tai seniilwjä vanhuksia. Tärkeintä on että nuppi on sekaisin ja tekevät puudeleina mitä käsketään. Idässä johtajat ovat sekopäisiä kommareita.Valitkaa puolenne siitä.

  1. Ymmärsin että hän puhuu vaimostaan Jill Bidenistä. Lause viittaisi siihen että Jill olisi ollut ”de facto varapresidentti” eli Joen handleri (käsittelijä, ohjaaja) kun seniili, ahne ja pervo puhe-moottori Joe oli de jour varapresidentti. Eli Jill oli aloittanut Joining Forces Initiativen yhdessä Michelle Obaman kanssa. Kyseessä saattaisi hyvinkin olla jälleen kerran Joen freudilaisesta lipsahduksesta, kuten silloin kun sanoi suoraan että vaalien huijausjärjestelmä on kehittynein koskaan. Yhtä kaikki, Joe ei ole koskaan ollut ajan ja tiedon tasalla mistään, vaan läpi uransa puhunut ja ajanut sitä mikä on linjassa hänen tukijoidensa, rahottajien (eli uraintressiensä) kanssa ja vanhetessa roolin vetäminen ja valehtelu on tullut vaikeammaksi.

   https://www.military.com/daily-news/2021/01/14/future-first-lady-jill-biden-relaunch-military-focused-joining-forces-initiative.html

  2. Parempi yhdistyä olemaan vain Pohjois-Suomessa ostoineen Oulusta ylöspäin, harkiten tilata muualta maailmasta, joissa ei matuja.

 3. Toisaalta hän on myös aiemmin sekoillut, ettei hän tiennyt kenen presidentin varapresidentti hän itse oli 2 kautta, eli 8 peräkkäistä vuotta!

 4. Natottajat eivät tunnu kyllä häpeävän siis yhtään mitään. Ihan oikeasti. Tsiisus… edes liittoumaa johtava seniili pedofiili ja tämän pedofiili poika.

 5. Surullista katsottavaa. Seniili esikuntineen tulee jäämään yksin huijaamalleen paikalle liittovaltion johtoon kun repuplikaanit ottavat koko kongressin haltuunsa syksyllä.

 6. Bidenia ei minkään maan pitäisi tunnustaa edes oikeustoimikelpoiseksi saati sitten presidentin virkaan kuuluvaksi.

 7. Venäjän olisi hyvä tehdä tässä aloite muulle maailmalle ja lakata tunnustamasta Bidenia Yhdysvaltojen johdossa vetoamalla sekä vilpillisiin vaaleihin että hänen mieleltään sekavaan käytökseen sairaudesta johtuen.

 8. Miten natottajat oikeasti edes kehtaavat olla tällaisen mädän, rikollisen ja avoimen pedofiilisen liittouman takana? Ovatko ihmiset seonneet täysin? Onko heillä minkäänlaista rajaa ja moraalikäsitystä mistään?

 9. Miten voit olla samaan aikaan ”islamisaatiota” vastaan, mutta samalla Naton kannattaja? Tuo on täysin mielisairasta ja hullua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*