Marco de Wit 5 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa kertoa kaikista elämän tosiasioista. Eli vihafaktoista.

 

Yksi suurimpia vihafaktoja on valkoisen rodun ylivoimaisuus lähes kaikessa aina kauneudesta, tieteeseen ja kulttuuriin.

 

Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että musta (negridi) ja keltainen (mongolidi) rotu ovat ns. äärirotuja, jotka ovat kehittyneet ääriolosuhteissa eli viidakossa ja jäätiköllä. Näin nämä rodut ovat vähän liiankin kiinni selviytymisessä kovassa fyysisessä todellisuudessa, kun taas valkoinen rotu on kehittynyt helpommassa leudossa ilmastossa. Tämän vuoksi valkoisilla on ollut enemmän mahdollisuuksia ja taipumuksia tavoitella korkeuksia sekä intellektuaalisesti että fyysisesti.

 

Vain valkoinen rotu on ollut todella kiinnostunut tutkimusmatkailusta. Vain valkoiset ovat innoissaan valmiita asettamaan henkensä alttiiksi saavuttaakseen jotain mitä ei ole ennen saavutettu. Niinpä vain valkoisille purjehtiminen, sukeltaminen, lentäminen, laskuvarjohyppely ja vuoristokiipeily ovat kaikki myös ITSEISARVOJA. Ei siis ihme, että niitä harrastavatkin lähes pelkästään valkoiset.

 

Vieraile missä tahansa purjehdusseurassa, niin paikalla ei juuri näy sen enempää mongolideja kuin negridejäkään. Sama juttu kaikessa muussakin monimutkaisemmassa ja vaarallisemmassa urheilussa.

 

Valkoisten geeneissä on aina ollut valtava tarve hallita ja siten myös mitata elementtejä eli aikaa ja tilaa. Tämän vuoksi nimenomaan valkoiset kehittivät parhaat kellot ja sitten vielä sovelsivat niitä sukeltamiseen (diving watches), purjehtimiseen (sailing watches), lentämiseen (aviation watches), moottoriurheiluun (racing watches) ja tutkimusmatkailuun äärimmäisen haastavissa olosuhteissa (rescue watches).

 

Valkoinen sivilisaatio: Seikkailu ja kellot

 

 

Kaikissa valkoisissa asuu geneettisellä tasolla halu paljastaa maailman ja jopa universumin salat sekä älyllisesti että fyysisesti. Kaikki valkoiset ovat ainakin hengessään tutkimusmatkailijoita. Jopa valkoiset naiset kunnioittavat jonkun verran tutkimusmatkailijoita. Itse asiassa vain valkoisissa koko perhe saattaa lähteä seikkailemaan eli vauvasta vaariin.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämän valkoisten ainutlaatuisuuden ymmärtää paremmin, kun kuuntelee muiden rotujen edustajia. Esimerkiksi negridit eivät voi millään käsittää miksi valkoiset harrastavat vuoristokiipeilyä. Mitä järkeä on käyttää kauheasti aikaa ja vaivaa jonkun tyhmän vuoren päälle kiipeilemiseen?? Sehän on ihan älytöntä.

 

 

 

Ehkä muut rodut ovat oikeassa. Esimerkiksi sekarotu juutalaiset eivät todellakaan tuhlaa aikaansa johonkin vuoristokiipeilyyn puhumattakaan henkensä riskeeramisesta jossain aavikolla tai jäätiköllä. Sen sijaan he sijoittavat aikansa ja rahansa sosiaaliseen dominanssiin. He käyttävät kaiken aikansa hankkiakseen rahaa ja sitten käyttävät sitä mediaan ja politiikkaan pyrkien saamaan valtaa.

 

Jos joku juutalainen luo jonkun organisaation, jonka tarkoitus on edistää juutalaisten agendaa ja/tai kritisoida sitä agendaa vastustavia muita rotuja, niin rahaa tulvii lahjoituksina ovista ja ikkunoista. Siis muilta juutalaisilta.

 

Jos taas joku valkoinen luo jonkun valkoisten etuja ajavan organisaation, niin lahjoituksia ei tule mistään. Ei siis edes muilta valkoisilta, koska heillä on kiire lähteä purjehtimaan tai hoitamaan jotain hyväntekeväisyysorganisaatiota.

 

Valkoisen rodun halu paljastaa universumin salat ja auttaa koko ihmiskuntaa on erittäin kaunis piirre, mutta rotujen välisessä kilpailussa se saattaa olla kuolettava heikkous.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Valkoisen sivilisaation kuolettavat heikkoudet vuoristokiipeilystä hyväntekeväisyyteen!

 1. Selitit Marco aiemmin että suomalaiset ovat laktoosi intolerantteja ja siksi jotain metsä keräilijöitä jne. Ihmettelin koska suomalaiset ovat oikeasti ehkä maailman vähiten laktoosi intolerantteja. Luulen että siellä puhuu nyt se toksisia noitia jahtaava tohtori Dutton omiaan.

  En sanoisi että euroopassa on mitenkään vaikea selvitä mutta Suomi on ainakin ääripaikka verrattuna johonkin Afrikkaan jossa kasvaa kottikärryn kokoisia perunoita vuoden ympäri

  1. Suomessa ei lähtökohtaisesti ole laktoosi intoleranssia. Osa ihmisistä kuvittelee sen ja toisille se puhkeaa Valion kehitystyön seurauksena.

   Kas kun Valio aikoinaan kehitti ”kevytmaidon”, jossa oli vähemmän rasvaa. Se maistui aluksi vetiseltä, mutta ne keksivät että ajetaampa pait 8bar paineella seinää päin, jolloin maidon rasva hajoaa pienemmiksi partikkeleiksi. Näin maito maistui vähemmän vetiseltä ja tasalaatuiselta. Paitsi että… osa rasvasta oli niin pientä että se meni suolen seinämien läpi ja aihetutti suolistossa tulehduksia. Ja laukaisee tänä päivänkin laktoosi ntoleranssai . Kiitos Valio.

   Oma lukunsa kokonaan ovat Kotipitsat. Ne tehdään GMO-maissijauhosta ja sekä pullat että soosit tulevat lisäaineiden ja E-koodien sekä laktoosin kanssa Hollannista. Onkohan niin että ko. tuotteita saa lainkaan myydä hollannissa? Suomessakaan ei kaikesta tarvitse imoittaa koska raaka-aineiden lisäaineista ei tarvitse pitää listaa. Siinä soijat ja palmuöljyt pysyvät piilossa kuten osa E-koodeistakin.

   Suomalaiset maanviljelijätkin ruksaavat joka vuosi vilja-vilmoitukseen ”viljelyssä ei ole käytetty glyfosaatttia (round-up) vaikka kaikki (pl. luomutilat) viljelykierrossa kolmen vuoden välein myrkyttävät peltonsa. Ja kun tiedetään että roud-up nousee viisi vuotta ksveihin ja sitäkautta eläimiin sekä ihmisten syömiin viljatuotteisiin, niin ei ole ihme että 70% EU:n asukkaiden virtsasta löytyy glyfosaattia (Round-Up).

   1. Erittäin mielenkiintoista luettavaa nimimerkiltä ”ruokamme myrkyllistä”.

    Itse voisin tohon laktoosi intoleranssiin lisätä vielä että olen kuullut teorian että pastörointi tappaa maidon bakteerit jotka ovat ikäänkuin mukana sen sulattamiseksi. Ihminen ei sitten saa niitä tarvittavia bakteereita ja maidon sokeri eli laktoosi ei sulatu

  2. Etelä-Suomessa ei kestetä maitoa jostain kumman syystä. Maailmalla etelässä ei yleensä juoda maitoa, koko elimistö on kestämätön, oliko se että 10% kestää maitoa maailman ihmisistä ja meillä päin suurinosa, ja kantiksista tietenkin enempi. Aasiassa palkokasvit ym. tuovat kalsiumia ja kaikkea vitamiineista proteiiniin. Kaliumia saa banaaneista, perunoista ym. lihaa vähän tarvitaan b12-vitamiinin takia. Suomalaiset sekä keräilee marjat, sienet että ampuu riistan. Riistametsälle ja kalastukseen, siihen kunnon kalastukseen, ei onkimiseen ym. ajankuluun sintteineen, lähtee miehet. Marjaan lähtevät kummatkin. Sienessä yleensä naiset, eihän niitä saatana erota. Afrikka on monimuotoinen viljelys-, hedelmä-, vihannes-, karja-, kalameri- ja puuparatiisi, jonka asukkaat pilaavat ja kuolevat mieluummin ripuliin eniten. ***** on *****, vaikka kuin auttaisi, loppuu yllä pitäminen kun valkoiset avustajat lähtee/valkoiset asukkaat viljelyn ja hyvän ylläpitäjät ajetaan pois tai tapetaan, kun emme ota Suomeen heitä vaan heidän/meidän haittaa ja apuraha kuluu lisääntymiseen ja kaivot, istutukset. Lisääntyvät avunajan vaan, kunnes loppuu rahat ja kaikki kaivot käyttökelvottomia, istutukset myös, rahat, ilmaisryyppääminenkin ja ruoka. Tulee lisää *********, nuorista entistä enemmän lähtee kelakullan perään kun tietää entistä enempi maailmalla. Hyvä suomilia, hyvä hallitus. Kiitos Juha Sipilä, tulit takaisin ehdolle, äänestämme varmasti olemmehan lampaita, kerroit ensimmäisenä että täällä on kaikkea hyvää ja palatsit oottaa ilmaiseksi.

  3. Tilanne ei ole aivan näin yksinkertainen. Juuri hyvin helpon, mutta erittäin vaarallinen ympäristön takia yleensä eri puolilla maailmaa näiden ympäristöjen rodut ja kansat kehittyvät kaikin tavoin hyvin heikkohermoisiksi, lyhytpinnaisiksi ja keskimääräisestä älykkysosamäärältään keskimäärin heikoiksi, sillä kuka tahansa selviytyy jossain helpossa ja lämpimässä ympäristössä, jossa on joka puolella ruokaa ja vettä.

 2. Keniassa miesten elämä on helppoa. Juovat kaljaa ja harrastavat kestävyysjuoksua. Naiset tekevät vain kaiken muun tarpeellisen välttämättömän. Lisäarvoa ei synny, niin ei tarvitse sillä keinotella eikä tapella.

 3. Lisäarvo on muuten marxilaisten käsite, toisin sanoen länsimainen vaurastumisen tavoittelu aiheuttaa luokkataistelun.

  1. Nuo taas taistelee uskonnon takia toisia vastaan ja meidän pitäisi auttaa kaikki miehet milloin mistäkin puolustamasta paikkaansa ja lapset äiteineen ja naiset kuolemaan jätetään, mitä jos Suomi olisi tehnyt samoin ym. valkoiset. Hävetkää!

  2. Lisäarvohan on sinällänsä aivan oikea ja järkevä käsite. Jos toinen osapuoli kykenee tuottamaan riittävää lisäarvoa, usein on järkevämpää vaihtaa vaihtoehtoon joka tuottaa enemmän lisäarvoa, eli hyötyä.

   Kommunistit olivat lähes kaikessa väärässä, mutta siinä sentään olivat oikeassa, että eliitti ja rikkaat oikeasti loisivat kaikista muista ihmisistä. Kuten Laiton Lehtikin on todennut, ainoastaan kommunistien tuoma ratkaisu oli täysin väärä.

   Tavallisten ihmisten kapinoidessa loisiva eliitti osti Suomen valkoiset puolelleen antamalla heille joitain etuja, jolloin nämä lopulta lopettivat taistelemasta loisivaa eliittiä vastaan ja lopulta kommunistit tuhottiin tai heidänkin kanssa tehtiin diili, jolloin rahaeliitti sai lopulta totaalisen vallan yhteiskunnassa.

    1. Naton sääntöihin kuuluu mm., että maan tulee kannattaa ”markkinataloutta” (eli nykyistä riistokartellia), ”vähemmistöjen” ja naisten oikeuksia (eli näin samalla saadaan suvakit kannattamaan Natoa, sekä saadaan mädätettyä maata henkisesti ja geneettisesti) jne.

     Eli on suvakkienkin henkilökohtaisten etujen mukaista osoittaa tukea Natolle ja haluta Natoa, koska se lupaa jo säännöissään edistää erilaisten degeneroitujen ryhmien ja maturyhmien etuja.

 4. Loisivat valkoiset ”älykkäät” ihmiset ovat myös mestareita loisimaan myös muiden valkoisten selkänahasta. Myös tämä Laittoman Lehden ihailema pankkiirimonarkki loisii ihan samaan tapaan tyhjästä luotavan keskuspankkirahan ja muun avulla. Yksikään näistä ihmisistä ei toimi oman valkoisen kansansa ja valkoisen rodun etujen mukaisesti. Päinvastoin. Etuoikeutetut loisivat valkoiset vain imevät elämää tavallisten valkoisten selkänahasta. Todella kuvottavia ja säälittäviä ihmisiä, oman kansansa ja rotunsa vihollisia ja pettureita. Ei paljoa tarvita, että eräs röyhkeä ryhmä on saanut totaalisen vallan, kun näitä valkoisia loisia ei kiinnosta pätkääkään valkoisten asiat ja edut.

 5. Miksi syyttää pelkästään erästä ryhmää, kun perimmäinen vika on valkoisissa itsessään ja rikkaissa valkoisissa, joista iso osa on kirjaimellisesti vihollisiamme, jotka vain loisivat muista valkoisista ja nyt yrittävät kaikin tavoin vahingoittaa ja tuhota meidät? He tässä ovat suurimpia vihollisiamme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*