Marco de Wit 6 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jokainen historiaa vähänkään lukenut tietää, että sotaan kuuluu aina kaksi asiaa:

 

1. Sotapropaganda

2. False flagit (valtioterrorismi)

 

 

False flageillä yritetään saada toinen osapuoli näyttämään siltä kuin se olisi tehnyt jonkun sotarikoksen. Esimerkiksi Israel on toistuvasti lavastanut arabeja syyllisiksi juutalaisten tekemiin massamurhiin aina Lavon-skandaalista alkaen. Samalla tavalla Nato yritti operaatio Gladiolla lavastaa Neuvostoliittoa syylliseksi Euroopassa 70- ja 80-luvulla tapahtuneisiin pommi-iskuihin.

 

Tunnetuin false flag on tietysti 911-iskut, jotka Israelin Mossad järjesti yhdessä liittolaistensa CIA:n ja Saudien kanssa, jotta saisi tekosyyn kaataa viisi Israelia vastustavaa hallitusta Afganistanista Irakiin.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Israel järjesteli solkenaan false flaggeja myös Syyrian sodan aikana. Aina kun venäläiset olivat tuhoamassa Isiksen ja muiden jihadistien joukkoja, niin Israel ja CIA järjestivät false flagin syyttäen Venäjää kaasuiskusta, tms.

 

 

Niinpä kaikki ovat nyt jännityksellä odottaneet, että milloin Mossad ja CIA järjestävät jonkun false flagin Ukrainaan, jotta saisivat tekosyyn lähettää amerikkalaisia hävittäjiä ja joukkoja Ukrainaan aloittamaan kolmatta maailmansotaa Israelin puolesta.

 

Ensin yritettiin väittää, että venäläiset ovat tuhoamassa ydinvoimalaa. Sitten, kun se ei onnistunut, niin yritettiin väittää venäläisten suunnittelevan biologista sodankäyntiä. Tämäkään false flag ei onnistunut, koska venäläiset osasivat odottaa sitä ja lisäksi vielä paljastivat Mossadin ja CIA:n Ukrainassa sijaitsevat biolaboratoriot.

 

Niinpä sitten on taidettu järjestää perinteinen false flag eli joukkohaudat Bosnian ja Kosovon sodan tyyliin. Valtamedian mukaan Venäjän vetäydyttyä Kiovan ympäriltä, niin Venäjä olisi lahdannut valtavasti siviileitä ja jättänyt ruumiita pitkin teitä ja mantuja.

 

 

Tämä tietysti herättää kysymyksen, että miksi Venäjä olisi niin tyhmästi toiminut? Eikö olisi kannattanut vaikka kuskata ruumiit piiloon Venäjän puolelle eikä jättää todisteita joka puolelle?

 

Samaa kysyy myös legendaarinen toimittaja Paul Joseph Watson varsinkin, kun Ukrainan poliisi itsekin myöntää suorittaneensa ”siivousoperaation” venäläisten vetäydyttyä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Buchan joukkohaudat Naton ja Ukrainan valtioterroristinen false flag?

 1. Rikolliset amerikkalaiset ja britit pitää saada ankarille tuomioille ja aloittamaan rikostensa korvausten maksut kymmenien ja satojen vuosien uhreilleen. Sama koskee Israelin valtiota.

 2. Ruumiita on siirretty varta vasten tapahtumapaikalle ja kaikki on lavastettua. Kuinka alas Zelenski voi mennä propagandassaan?

  1. Varsin eläväiset ruumiit jotka on ostaneet uusia vaatteita, nousevat peruutuspeilin kuvassa kävelemään. Voihan aitojakin ruumiita olla, mutta niissä kuvissa tuskin on aitoja.

 3. Ukrainan kriisi on vain slaavien välienselvittelyä, jossa toisella osapuolella on naton aseet, biolaboratiot, upseerit ja sotilaskouluttajat.

  Mielestäni yhdenkään ulkopuolisen tahon ei pitäisi ottaa kantaa tähän slaavien sisäiseen nujakkaan. Jos siellä jotain epäselvää on tapahtunut, niin riidelköön Venäjä ja Ukraina keskenään siitä, että mitä on tapahtunut.

  Ukraina on jo epäonnistunut sotapropagandassaan, koska ainakin Kiina uskoo Venäjän todisteet Ukrainan maaperällä olleista vihamielisistä naton biolaboratioista.

  Lähes kaikki tämän Ukrainan nujakan yhteydessä kuolleet ovat geneettisesti ja kielellisesti venäläisiä. Miettikää sitä!

 4. Voisivatko viranomaiset sulkea tämän sivuston välittömästi, täällä levitetään erittäin väärää ja vaarallista valeuutista. Tämä on suorastaan sairasta ja kuvottavaa.

  1. Jos täällä mielestäsi levitetään väärää valeuutista niin voisitko kertoa mitkä ovat semmoiset kohdat. Ja antaa sitten ne oikeat uutiset näistä vääristä kohdista. Vai onko niitä?

   1. Mitäs jos kerranki toisitte todisteita ite… Tääkin juttu toistaa vaan suoraan kremlin linjaa maustettuna Marcon natopedofiileillä… Ei siis todisteita niin false flagista kun natopedoistakaan…

   2. Lähin omainen tuo että ruumita on siiretty paikkoihin ja ei ole oikeita🤣 pahenee vaan teidän harhat kevään myötä😂

  2. Luonnollinen sananvapaus ja siihen älkööt mitkään viranomaiset kajotko. Ei ole kenenkään pakko katsoa.

 5. Tai miksi Venäjä olisi tappanut ihmisiä pitkin katuja? Yksi näytti kuolleen kesken pyöräilyn ja yksi makasi kauppakasseineen maassa. Eihän siinä ole mitään järkeä paitsi jos halutaan kuvia sydämettömistä ja pahoista venäläissotilaista, jotka voidaan sitten kuorossa teatraalisesti tuomita, jotta saadaan taas vahvistettua vihaa Venäjää kohtaan ja mahdollisuus Naton sotatoimillekin. Pakotteiden toimimattomuus on myös saanut lännen ärsyyntymään ja yrittävät nyt hakea tukea ja oikeutusta niiden koventamiseen entistä rajummin keinoin.
  Tässä kaikessa Ukrainan hallinto on keskeisessä roolissa, sillä nimenomaan he ovat vaatineet käytännössä maailmansodan aloittamista ja Venäjää täydellisen kauppa ja energiasaartoon. Zelenskyi ilmestyy videonäytöllä selostamaan niitä näitä kaikenmaailman läntisten teekutsuille. Se oli ollut jopa Grammy-gaalassa!

 6. Salamurhaamista kovasti pelkäävä ja neuvottelu ja kenraalikunnastaan ”maanpettureita” potkinut Zelenskyi kävi myös paikanpäällä näyttömöllä Buchassa. Enää olisi puuttunut se naurettava läpikorruptoitunut juutalaisoligarkki Poroshenko saattueineen sieltä uhoamasta ja aseineen heilumasta.

 7. Ja sit kun lukis muutaki ku vaihtoehtoista todellisuuden tulkintaa näkis että on olemassa SATELLIITTI KUVIA, jotka todistaa ettei ruumiita ole raahattu paikalle viimeisenä päivänä vaan ne ovat maanneet sijoillaan monta päivää.

  Se on kiistaton fakta. Toisaalta olen varma että joku ”itsenäinen ajattelija” tulee tähänkin ulisemaan saatanasta natosta ja juutalaisista. Marcolta ei löydy selkärankaa tuomita idän rikollista toimintaa.

  1. Mistä tiedät mihin ajankohtaan ne satelliittikuvat on otettu? Buchan joukkomurha ilmestyi paikalle Ukrainsn viestinnässä ja kuvissa vasta päivien jälkeen siitä kun Ukrainan viranomaiset ja armeija oli vahvistanu ottaneensa alueen haltuun ja raivanneensa sitä.

   1. Kuvien metadata on hyödyllinen väline. Satelliitti kuvat vain täydentävät maassa todettua. Ja kumoaa täysin niin Venäjän kuin marconkin väitteet jostain harhaisista false flageista.

    1. Ja sinäkö pääset sellaseen käsiksi? Satelliittikuvat ovat Maxarin informaatiosodankäyntiä samoin kuin tämä Bucha on Ukrainan hallinnon itsensä aloittama propagandakampanja.

     1. Voi kuule… Kun se metadata on saatavilla kun vaan osaat käyttää internettiä ja tai ladata sisältöä… Turhaa väität noita omias jollet osaa todistaa

  2. On kuvia Buchasta ja kuvia joiden sanotaan olevan Buchasta. On myös muuten vaan outoja aitojenkin ruumiiden kuvia, jotka eivät välttämättä ole Buchasta, kuten tämä, jossa jostain syystä kuvaan on tuotu ruumiin jalkojen päälle polkupyörä ja jonkun kuvausryhmästä omistaman ihmisen koira jonka hihnan toinen pää on asetettu oudosti ruumiin alle. Miksiköhän? Kukaan koiria ymmärtävä, ja kuran jälkiä tai tuon hihnan asentoa ja pyörän. Koiran puhdasta turkkia… ei voi kuvitella, että tuo koira olisi tuon ruumiin kanssa jossain tekemisissä.

   https://fotos.perfil.com/2022/04/04/trim/1140/641/war-crimes-bucha-1336419.jpg

  3. Jos seuraisi virallisia valtioiden pätöksiä, tietäisi, että Bucha on false-flag johon Venäjä on syytön. UK laittomasti esti YK turvallisuusneuvoston kokouksen asian käsittelyksi, käytännössä paljastaen että tietää Bucha tapauksen lavastetuksi.
   Britannian toiminta myös vahvistaa sen olettaman, että Ukrainan alueella on ainakin Britannian, ellei myös Ranskan, upseereita sekaantuneena toimintaan ja ne nyt pelkäävät informaatiota joka ennen pitkää tulee, kun Venäjä saa viimeisetkin joukot vangittua ja kaikki Azov johtoportaan evakuointi yritykset Mariupolista ovat epäonnistuneet.

 8. Venäjän joukot lähti 30.3 ja Buchan pormestari piti puheen 1.4 ja kertoi, että kaikki on kunnossa kaupungissa. ”Ruumiit” ilmestyä kaduilla pari päivää tämän jälkeen? Ja on videoita, missä osa ”ruumiista” nousee istumaan, kun kuvausauto ohittaa ne? Zelesnyi sotilaineen kävi paikalla? Niin yhden sotilaan olkatunnus näkyy, niin ukrainan lippu on ”väärin päin”, keltainen puoli ylhäällä eli kuva on ”photosopattu” huolimattomasti tai tietämättään väärin. Kiovassa asuva amerikkalainen elokuvaohjaaja kertoo, että pitkällä videolla että ne kuvat sieltä on tehty samoin kuin…elokuvissa.

  1. Sateliittikuvien auringon valaistuksen ja säätilan perusteella kuvien on todettu olevan huhtikuulta sen jälkeen kun Venäjän joukkojen 30. 3. lähdön jälkeen sekä Ukrainan sotavoimien että erikseen myöhemmin poliisivoimien toimesta kaduille olli tehty ns. siivousoperaatio.

 9. Ei millään vaaleilla saa muutettua enää mitään. Supo ja rahaeliitti hallitsevat Suomessa poliittista kenttää totaalisesti. Ainoastaan erittäin likaiset, mutta ainoastaan lailliset keinot voivat enää muuttaa tilanteen.

 10. Suomen maanpetturihallinto ostaa nyt lisää ammuksia ja lennokkeja, joilla suvakeista, ukrainalaisista, lähi-itäisistä jne. koostuvat Naton salaiset Operaatio Gladio-verkostot tulevat vainoamaan ja kansanmurhaamaan suomalaiset.

 11. Länsi väittää, että Venäjän kädet ovat paskassa kun sen omat kädet ovat joka päivä kainaloita myöten samassa ”elementissä”!
  Kertoimet ovat Venäjän hyväksi jo pelkästään sen vuoksi, että siellä tiedetään mikä on nainen!

  Länsi on rappiolla kuin Rooman valtakunta, joka ajattelee, että orgiat tarvitsee vain siirtää vartilla Venäjän saamiseksi polvilleen.
  Ylimielisyys on varmin tae hävitä alta aikayksikön. EU:n ”helmikanat” ja ”riikinkukot” eivät itse joudu tinkimään pätkääkään loputtomasta omasta tyhmyydestään ja narsistisesta ylimielisyydestään. Päinvatoin! Nuo ”saatanan tunarit” uhittelevat vielä asettamalla itsensä kauppa- ja energiasaartoon, josta kärsivät ja riutuvat vain EU-kansalaiset aivan kuten Ukrainan tavallinen köyhä kansa sodasta, jota WEF:n ja samassa pahnasta puristettu kuin EU:kin tuon USA:n vasallin upporikas nukke-presidentti. Keikaillessaan jossain perunakuopassa Kiovan lavasteissa!!!

  1. Pakotteista ovat aina kärsineet vain tavalliset ihmiset, naiset ja lapset. Irakissakin Nato on tappanut satoja tuhansia ihmisiä, samoin Kuubassa jne. Murhaajien ja pedofiilien liitto.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*