Free speech 6 huhtikuun, 2022

 

 

Jokainen joka osaa lukea karttaa ja taloustilastoja tajuaa, että Venäjää on mahdotonta kaataa sotilaallisesti, värivallankumouksilla tai pakotteilla niin kauan kuin se on liittoutunut Kiinan kanssa.

 

 

Kaiken kukkuraksi Venäjä on suorastaan nerokkaasti rakentanut hyvät suhteet yli 100 maan kanssa. Hyvänä esimerkkinä Intia, joka on Venäjän liittolainen, vaikka Kiina on Intian pahin vihollinen.

 

USA on tietysti yrittänyt saada Intiaa puolelleen, mutta se ei ole onnistunut. Intialaiset ovat nimittäin niin älykkäitä, että ovat valinneet puolueettomuuden. Tämän takia KUKAAN ei voi heille mitään ja näin Intia voi olla aidosti itsenäinen.

 

Intia nimittäin pelaa USA ja Venäjää toisiaan vastaan lypsäen molemmilta maksimaaliset sotilaalliset ja taloudelliset edut. Tämä on juuri se mitä Suomenkin pitäisi tehdä.

 

Intian puolueettomuuden hyödyt kävivät jälleen selväksi, kun sekä USA:n että Venäjän edustajat saapuivat nuoleskelemaan Intiaa ja kilvan tarjoamaan kaikenlaista kivaa.

 

 

 

Vaikka Intia on sotilaallisesti puolueeton, niin silti se kuuluu läntiseen QUAD:iin eli vapaakauppa-alueeseen. Näin se on saanut valtavat vientimarkkinat tuotteilleen.

 

 

 

 

Intia ei pelkää pätkääkään Amerikkaa. Päinvastoin. Se pisti jopa kuriin Visan ja Mastercardin.

 

 

 

Niinpä Intia on luonut oman maksujärjestelmänsä ja luottokorttinsa Rupayn, jonka muuten jokaisen kannattaa hankkia itselleen. Sen enempää itä kuin länsi ei uskalla sitä sabotoida.

 

 

 

Intia jopa kielsi vähäksi aikaa yhteistyökyvyttömän ja liian isottelevan Mastercardin.

 

 

 

Intia on myös maailman ainoa maa, joka uskaltaa pistää hanttiin lääkemafialle.

 

 

 

Samoin kuin monikansallisille yrityksille ja niiden myrkyllisille tuotteille.

 

 

Intialaiset eivät pätkääkään luota Amerikkaan, vaan tietävät, ettei sen enempää idän kuin lännen imperiumeihin pidä luottaa.

 

 

 

 

Niinpä ei ole ihme, että Pakistanin ex-krikettitähti ja nykyinen pääministeri Imran Kahn haluaa tehdä myös Pakistanista puolueettoman.

 

 

 

 

Kahnin pyrkimys puolueettomuuteen kävi kaikille selväksi, kun Kahn vieraili Venäjällä eikä ole suostunut tuomitsemaan Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

 

 

 

Tämä ei kuitenkaan käynyt Amerikan rahoittamalle Pakistanin armeijalle.

 

 

 

Epäillään armeijan suunnittelevan Kahnin murhaamista.

 

 

Kahn on paljastanut, että USA yrittää syrjäyttää hänet vallasta.

 

 

 

Armeijan johto on raivoissaan ja haluaa Pakistanin palaavan Amerikan kaveriksi.

 

 

 

 

Armeijan johdolla oppositio on yrittänyt äänestää Kahnin ulos.

 

 

Kahn on vastannut syyttämällä Amerikkaa Pakistanin sisäisiin asioihin sekaantumisesta sekä kutsumalla uudet eduskuntavaalit.

 

 

 

 

Intialainen kanava WION on kertonut tästä kaikesta hyvin tasapuolisesti, joten Youtube yritti sensuroida sen. Valtava määrä ihmisiä ympäri maailmaa protestoi ja Youtube palautti WION-kanavan. Edes juutalainen Youtube ei siis uskalla ryppyillä intialaiselle kanavalle!

 

 

 

 

 

 

 

Intia on loistava esimerkki puolueettomuuden hyödyistä. Jos Kahn voittaa eduskuntavaalit, niin Pakistan tulee myös puolueettomaksi. Samalla Intian ja Pakistanin suhteet tulevat lämpenemään. Näin koko Intian niemimaan kaksi miljardia ihmistä tulisi aidosti itsenäiseksi. Näin tie olisi auki sekä rauhaan että vaurauteen!

 

 

 

 

7 thoughts on “Taas värivallankumousyritys: Nato yrittää kaataa Pakistanin pääministerin, Imran Khanin!

  1. Amerikkalaiset ja brittivihollisemme pitää saada ankarille tuomioille ja lopettaa Yhdysvaltojen, Iso-Britannian, sekä Israelin valtion miehitys Suomessa.

  2. Muistakaa aina osoittaa laillista vihaa ja laillista halveksuntaa tavallisille amerikkalaisille ja briteille kun tapaatte heitä. Osoittakaa tavallisille amerikkalaisille ja briteille laillista vihamielisyyttä mihin tahansa he tulevatkin.

  3. Mahtavia uutisia. Armeijaa viluttaa, että menettivät messevät lahjusrahat, toisin kuin erään pohjoisen rupukehitysmaan kenraalit, joiden lahjukset vain kasvavat natojäsenyyden myötä. JA KÖYHÄ KANSA MAKSAA.

    Puolueettomuus kannattaa ja hyvät suhteet NAAPUREIHIN. KENELTÄKÄÄN TÄYSJÄRKISELTÄ EI TULISI MIELEE SUHTEIDEN PILAAMINEN NAAPUREIDEN KANSSA, varsinkin kun itse on pieni ja siksi jää. Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku. Nykyjohto pitää syrjäyttää.

  4. USA:lle olisi tärkeää saada Pakistan kontrolliinsa koska se on ydinasevaltio ja sen avulla amerikkalaiset voisivat painostaa varsinkin Intiaa.

  5. Lisää tuskaa länsiblokille toi myös itsenäisen ja puolueettoman Serbian presidentti ja parlamenttivaalit, joissa presidentti Vucic ja hänen puoluekoalitionsa ottivat selkeät voitot. Vucic tuli tunnetuksi maansa ja maailman tennistähden Djokovicin tiukkana puolustajana Australian koronatyranniaa vastaan sekä myöskin presidentti Putinin ystävänä. Serbia ei olekkaan lähtenyt mukaan edes Venäjän vastaisiin pakotteisiin ja maassa on muutenkin ollut jopa Venäjän sotatoimia tukevia mielenilmayksia.

    1. Millä perusteella kaksoisolento? Kuva on niin huonolaatunen ettei sitä voi edes analysoida.

Comments are closed.