Marco de Wit 6 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo moneen kertaan todistanut, että suomalaisilla on paha geenivirhe: Patologinen naivius.

 

Tämä johtuu tietysti siitä, että maailman pohjoisimpana valkoisena kansana suomalaiset ovat taistelleet ensisijaisesti luontoa eikä muita ihmisryhmiä vastaan. Niinpä suomalaisten on vaikea ymmärtää täysin umpikieroja ihmisiä.

 

Suomalaisilla on esimerkiksi suuria vaikeuksia ymmärtää offensiivisen realismin kuudetta lakia: Viholliseni vihollinen on ystäväni, vaikka olisikin aiemmin teurastanut meikäläisiä.

 

 

Jos suomalaiset ovat eniten taistelleet luontoa vastaan, niin vähiten luontoa vastaan ja eniten muita ihmisryhmiä vastaan ovat taistelleet kaupunkikansa juutalaiset. Niinpä ei ole ihme, että juutalaiset ovelasti liittoutuvat kenen kanssa tahansa edistääkseen omaa etuaan.

 

Viimeisen kymmenen vuoden aikana tämä on käynyt selväksi sekä Syyriassa, jossa juutalaiset sionistit liittoutuivat jihadistien kanssa että myös Ukrainassa, jossa juutalaiset sionistit liittoutuivat natsien kanssa. Ukrainan sota onkin vain osa suurempaa sotaa, jossa Israel pyrkii tuhoamaan Israelin vihollisia Syyriaa, Irania, Hezbollahia ja Kiinaa tukevan Venäjän.

 

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Tämän takia juutalainen miljardööri Soros ja Ukrainan juutalaiset oligarkit, kuten Kolomoisky järjestivät juutalaisen koomikon, Zelenskyn Ukrainan presidentiksi.

 

 

 

Niinpä juutalaista sionistia, Zelenskyä ei ollenkaan haittaa, että ns. Azov-natsit ovat vuosia pommittaneet Donbassin siviilejä. Uhrithan ovat vain juutalaisten tuhatvuotisia verivihollisia, venäläisiä.

 

Juutalaisjärjestö ADL korostaakin, että Ukrainan natsit ovat niitä hyviä natseja, koska he ovat juutalaisten puolella.

 

 

Kuvassa linkki SGT-Report sivustoon

 

 

 

 

 

Niinpä Zelenskyä ei yhtään häirinnyt, että Azov-natsit ovat nyt teurastaneet venäläisiä sotavankeja. Zelenskyn mukaan ”natsit tekevät mitä tekevät”.

 

Ai et usko, että Zelensky voisi olla noin tunteeton? Et usko, että läntinen valtamedia tästä vaikenisi?

 

No, katsoppas alla olevasta videosta.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Fox-kanava järkyttyi Zelenskyn vastauksesta niin paljon, että sensuroi kyseisen kohdan nauhotteista.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Ukrainan juutalaispresidentti naureskelee, kun Azov-natsit murhaavat venäläisiä!

 1. Kuten Laiton Lehti on usein kertonut, relativismilla muutetaan käsitteitä ja merkityksiä… paha natsi, paha natsi, todella paha ja kuvottava natsi, hirveä natsi… mutta jos olet äärijuutalaisten puolella, niin olet niitä hyviä natseja!

 2. Fox News on jälleem todella kuvottava ja raukkamainen kanava kun lähti sensuroimaan ja peittämään tuota. Suorastaan rikollinen kanava, sillä tämä on todistusaineistoa hyvin vakaviin rikosjuttuihin.

 3. Todella surkuhupaisaa nähdä miten ihmiset, Suomessa myös Tuukka Kuru on saatu kannattamaan George Sorosta ja muita äärijuutalaisia, kuten Kolomoiskyä, Rothchildeja jne. Hupsista.

 4. Zelensky siis sanoo sekä: ”Azov on nykyisin osa Ukrainan virallista armeijaa.”, että: ”Natsit tekevät mitä tekevät.”.

  1. > Natsit tekevät mitä tekevät

   Tuo sa­non­ta on tot­ta ja yk­si mah­dol­li­nen se­li­tys Ve­nä­jän puo­lel­le teh­tyyn he­li­kop­te­ri-is­kuun.

   Jo vuo­sia on Uk­rai­nan ar­mei­jas­sa ol­lut usei­ta eri rin­nak­kai­sia ko­men­to­ja, jot­ka toi­mi­vat it­se­näi­ses­ti val­ti­ojoh­dos­ta riip­pu­mat­ta.
   – USA:n ko­men­ta­mat jou­kot, eri­tyi­ses­ti bi­oa­se­la­bo­ra­to­ri­ot.
   – Rans­kan ko­men­ta­mat jou­kot, jot­ka ot­ta­vat mää­räyk­set suo­raan Mac­ro­nil­ta ohi lin­ja­or­ga­ni­saa­ti­on.

   Pe­ri­aat­tees­sa ku­ka ta­han­sa voi men­nä Uk­rai­naan hei­lu­maan aseen kans­sa ei­kä si­tä es­tä kuin toi­nen ase.

  2. Puhut haisevaa putinia.

   Zelensky; ”Azov on osa Ukrainan Armeijaa. He (Ukrainan Armeija) tekevät mitä tekevät”

   Ei mitään viittausta natseihin.

   Sinä lisäilet sitä natsimaustettasi kommentteihin missä sitä ei ole. Putinisi on jo nyt löytänyt Natsin lähipiiristään. Tarkemmin ottaen semmoinen tuijotti häntä peilistä kun hän ihan rauhallisena yritti ajaa kuvitteellista partaansa.

   Oletko saanut jo siellä leningradissa päivittäisen kaalisoppa-annoksesi. Toivottavasti siinä oli sattumia. Pahanmakuisia.

 5. Foxin pitäisi känselöidä tuo rikollinen. Oligarkeillw valkoinen iminen on karjaa. Kuinka kauan me pelaamme niiden peliä? Helppo olisi eliminoida nuo rikkaat rikolliset yksi kerrallaan tarkka-ampujiwn toimesta. Sr on nopein tie normaaliin elämään ja maailmanrauhaan. Ei tarvitse kansojen tapella toisiaan vastaan, kun muutamat häiriintyneet rikkaat psykopaatit vain täsmäytetyllä eutanasialla poistetaan ja annetaan niiden omaisuus köyhille

 6. Nooh nazeja siellä nazeja täällä ja Venäjän päällä, mutta ainahan se on ryssäbon ryssä vaikka ja sananlain voisa paistaisi natsikortin niin aina n-kirjaimilla käytössä. Olemme valkoisina aina puhtaita lampaita ja häpeämme kun n:t kärsii muka meistä, joko Usasta ja sitten meidän rasismista. Ja Neuvostoliitto oli silloin ja ei voi syyttää seuraavaa sukupolvea hyökkäyksestä tänne. Sama ikuinen valkoisen velka kuin isoisä olisi ollut linnassa taposta ja meidän pitäisi kärsiä samaa tuomiota ja hävetä hyvyyttämme onnistumisineen toisin kuin ne joille olemme ikuisesti jotain muka velkaa. Ylpistykää ja rohkeasti kohti sonneutta kärpäset ja niiden pskat itsetuntoina.

 7. Azovit ovat valenatseja. Miettikää nyt! Heillä on esinahaton natsipresidentti, naton kouluttajat ja naton aseet. Oikeat urheat kansallissosialistit kääntyvät nyt haudoissaan! Hitler ei olisi koskaan hyväksynyt tällaista pelleilyä!

  Nyt Azovilla menee todella huonosti! Nimittäin piiritetyssä ja lähes vallatussa Mariupolissa on hätä kädessä. Eilen Venäjän armeija ampui taas alas Ukrainan kaksi helikopteria, jotka yrittivät tulla pelastamaan Azovin johtoporrasta. Tiedustelutietojen mukaan Mariupolissa on vielä elossa naton upseereja Ranskasta, Saksasta, Englannista ja puolueettomasta Ruotsista! Tarkka sijainti Azovin sotilasjohdolle on Azovstalin piiritetty alue, jota urheat tsetseenit ovat tykittäneet innokkaasti!

 8. Mikä kumma siinä on että nyt valkoista kansallismielisyyttä (Ukraina) ei pidetäkään enää takaperuisena, nolona, rasistisena, fasistisena, vaarallisena, haitallisena ja suorastaan typeränä konseptina? Jos avoimesti kansallissosialistisia pidetään hyväksyttävinä täälläkin, niin jokin on hullusti. Mitä Israel sanoo tähän? USA:han tunnetusti tukee vaikka vanhoillisia ääri-islamistejakin (kuten esim. Afganistanissa), jos vastassa on kommunismi. Mutta entä nyt 2022: valitaanko kansallissosialismi kun vastassa on Venäjä & Putin?

  Jo on siis aikoihin eletty kun Vihreät kannattavat ydinvoimaa ja juutalaiset ”nazzeja”.

 9. Ukrainassa jonkun äidin ja isän poika ja lasten veli taistelee ehkä vastentahtoisesti ja peloissaankin. Jokainen päivä voi olla elämän viimeinen. Miten kukaan voi seurata tätä sotaa ihannoiden jokaisesta väijytyksestä kun se päätyy vihollisen eliminoimiseen . ihminen on julma.

 10. CIA on tukenut WWII jälkeen 70-vuotta taloudellisesti ja materiaalisesti Ukrainan äärioikeistolaista nationalisteja haurastuttaakseen Neuvostoliiton kommunistista keskusvaltaa. Saksan WWII aikaisen miehityksen aikana ukrainalaiset natsit osallistuivat juutalaisten murhaamiseen sekä kommunistien eliminoimisimeen, joita kohtaan oli kova viha. Koska ennen kuin Neuvostoliiton sotilaat vetäytyvät pois Ukrainasta saksalaisten edetessä alun salamasota huumassa. Neuvostoliiton sisäinen poliisi NKVD murhasi suuret määrät summittaisaesti ukrainalaisia, jotka olivat heidän mielestään nationalisteja tai vähintäinkin saksalaisten yhteistoimintamiehiä.

  Ukrainan pakkokollektivisointi Stalinin toimesta aiheutti suuren nälänhädän, koska talonpojilta vietiin kaikki leipäviljat siemenviljoja myöten. Edellinen on jäänyt ukrainalaisten muistiin lähtemättömästi!!!

   1. Kyllä juutalaiset sen tekivät aivan itse, mutta koko holokausti on laitettu valkolaisten syyski valheilla ja asioiden salailulla. Täysin on näyttänyt menevän läpi tämä huijaus.
    Totuus holokaustista:
    1: Valkolaiset eivät ole arjalaisia, vaan arjalaiset ovat lähi-itäläisiä ja Adolf Hitler tiesi tämän vallanhyvin. Adolf Hitler kirjoittikin aiheesta kirjassaan näin:
    Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
    13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
    -Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki…
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
    -Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

    2: Juutalaiset itse polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin ja juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Nyt he paasaavat rotujen sekoittumisesta valkolaisille. Aika naurettavaa sakkia. Sekä väittävät että heitä on muka aina sorrettu ja vainottu.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
    Viides Mooseksen kirja:
    23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
    Nehemia:
    10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
    13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

    3: Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia(arjalaisia) muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

    4: Saksan lippuun laitettiin juutalaisten(arjalaisten) uskonnollinen hakaristi. SS-tunnuskin otettiin heiltä, sekä kotka ja tervehdys.
    http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
    -Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.

    5: Arjalaiset kansat, kuten natsi-Turkki, natsi-Iran ja natsi-Italia olivat Saksan puolella ja Adolf Hitler väitti heidän olevan valkolaisten ystävyyskansoja, vaikka tämä ei lainkaan pidä paikkaansa. Miksi he muuten olisivat polttaneet valkolaisiin sekoittuneet pois keskitysleireillä.
    http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
    -Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset, jotka eivät ole seemiläisiä…

    6: Adolf Hitlerin Saksassa ihailtiin filosofi Friedrich Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan: ”Näin puhui Zarathustra”. Ja kas kummaa, zarathustralaisuus on Iranin-arjalaisten hakaristi-holocaust uskonto, jota harjoittavat myöskin juutalaiset, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Zarathustralaisuuden uskonnollisia symbooleja ovat hakaristi ja kotka. Nämä symboolit olivat Saksassakin aikoinaan Adolf Hitlerin valitsemina.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
    Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
    7 Luku. Taistelu punarintamaa vastaan.
    -Kuitenkin minun täytyi poikkeuksetta hylätä kaikki lukemattomat ehdotukset, joita tuli siihen aikaan nuoren liikkeen piirissä ja joissa useimmissa oli hakaristi piirrettynä vanhan lipun sisään. Itse en-johtajana-halunnut heti paikalla esittää julkisuudessa omaa ehdotustani, koska oli mahdollista, että joku toinen keksisi ehdottaa yhtä hyvää tai ehkä parempaakin. Todellakin lähetti Stranbergistä muuan hammaslääkäri ehdotuksen, joka ei ollut ollenkaan hullumpi ja muistutti aika suuresti omaani, se vain siinä oli vikana, että hakaristi oli vinosakaraisena sovitettu valkoiseen kenttään. Itse olin sillä välin loppumattomiin yriteltyäni sommitellut lopullisen muodon: lipussa on punainen pohja, siinä valkoinen ympyrä keskessä ja ympyrän sisässä musta hakaristi. Pitkään kokeiltuani keksin myös oikeat suhteet lipulle ja valkoisen ympyrän koolle samoin kuin myös hakaristin muodolle ja leveydelle.

    1. Eihän noista seitsemästä kohdastasi yksikään liity holokaustiin, toisin kuin esim 1. Dieselpakokaasun ominaisuudet, 2. luvun 6 000 000 alkuprä, 3. ratakiskoista kyhättyjen grillien tarvitsema polttoaine, 4. Majdanekin kaasukammioiden lukumäärä, 5. Auschwitz krema I:n heiluriovet, 6. holokaustitutkijoiden uskontunnustus vuonna 1979 ja 7. radioaalloilla toimiva desinfiointilaite. Kerropas, ”Jones”, mitä ihmettä tarkoitat esim tuossa omassa kakkoskohdassasi? Yritätkö väittää, että juutalaiset olisi poltettu elävinä, siis tapettu polttamalla? Jos et, niin miten ne tapettiin? Kenen käskystä, kenen luvalla? Tiedätkö mitä ”sonderkommando” oikeasti tarkoitti? Vihje: suomenkielinen wiki on näissä asioissa täyttä höpöä.

     1. Se on täyttä höpöä että valkoiset olisivat muka arjalaisia. Kyllä Adolf Hitler tiesi aivan hyvin ketkä ovat arjalaisia. Sitäpaitsi juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa ja saivat valita ne jotka muuttivat Israeliin. Eikä sinne sekarotuisia huolittu. Kristityillä on vain juutalaissyndrooma, johtuen uskonnosta joka tekee juutalaisista Jumalia.
      Evankeliumi Johanneksen mukaan:
      10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
      10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*