Marco de Wit 7 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa puolueettomuutta eikä siten ole sen enempää idän kuin lännen puolella. Samalla Laiton Lehti kuitenkin kannattaa offensiivista realismia eli ei usko sotapropagandaa. Niinpä se ei nielemättä usko sen enempää Venäjän kuin Ukrainan väitteitä.

 

Valtamedia kuitenkin automaattisesti uskoo KAIKKI Ukraina villeimmätkin väitteet. Hyvänä esimerkkinä Butsan tilanne.

 

Buchan joukkohaudat Naton ja Ukrainan valtioterroristinen false flag?

 

Juttu synnytti paljon keskustelua ja viestejä tuli toimitukseen. Tässä yksi lukijan analyysi:

 

Venäjä on välttänyt Butsan kuvia väärennetyiksi. Kuvissa ei näy luodin reikiä ruumiissa tai taustoissa, ei räjähdyksen jälkiä, ei verta jne. Normaalisti ammutuissa pitäisi olla siistimpi reikä ampumissuunnassa ja poistumisreiän pitäisi olla repaleisempi ja suurempi. Ihmisillä vaikuttaa olevan melko siistit vaatteet ilman verta.

 

Nyt lännessä kaikki syyttävät heti Venäjää ja uskovat Ukrainaa ja annettuja tietoja, sekä pitävät esimerkiksi Butsaa selvänä asiana.

 

 

Kuvissa ruumiiden lähellä ei tosiaan näytä olevan luodin iskemiä, verta tai luotien sisään ja ulosmenoaukkoja. Ruumiit saattavat olla aitoja, mutta ainakin niitä näytetään siirretyn. Mutta miksi ne oltaisiin siirretty näin typeriin paikkoihin, ellei kyseessä olisi lavastus? Itse asiassa Ukraina myöntää, että se on siirtänyt Buchan ruumiita, mutta selittää, että pommien ja ansojen takia, eli on vetänyt ruumiita vaijereilla.

 

Satelliittikuvat voidaan väärentää, sekä ruumiit lavastaa. Kaikki tietysti pitävät Venäjää valehtelijana ja uskovat kaiken länsipropagandan, mutta ruumiiden perusteella Venäjä voi olla oikeassa tässä asiassa ja itse ainakin näen, että jo itse ruumiissakin on jotain mätää. Venäjä tietysti voisi näyttää omaa materiaaliaan Buchasta, mutta se ei välttämättä halua näyttää kaikkea materiaaliaan tai sitten ihmiset eivät kuitenkaan usko Venäjää. Venäjä on aiemmin manipuloinut omia kuviaan eri asioista jne., jolloin Nato voisi väittää Venäjän kuvia väärennetyksi disinformaatioksi.

 

 

Miksi tällaista sitten olisi esiintynyt vain Buchassa, eikä vähän joka puolella Ukrainaa? Ukraina ja Nato ovat koko ajan yrittäneet saada Venäjää kaikin tavoin iskemään siviilejä vastaan, jota se on aiemmin ilmeisesti yrittänyt suurimmaksi osaksi välttää ja jonka takia se ei ole voinut tykittää täysillä Ukrainan joukkoja.

 

Venäjä on myös aiemmin Syyriassa ja nyt Ukrainassa varoittanut etukäteen, että Naton liittouma järjestää jonkinlaista kemikaali tai bioase-iskua, jolloin Nato ei välttämättä uskalla tehdä niitä tai voi olla, että Buchassa käytettiin jotain Naton liittouman kemikaaleja tai bioaseita.

 

 

Todella huvittavaa, että koskaan ei kiljuta Naton liittouman ja Israelin tekevän sotarikoksia, vaikka Nato ja Israel olisi todella helppo ja selvä osoittaa sotarikollisiksi. Israelinkin iskuissa erittäin iso osa on siviilejä. Itse asiassa Israel selittelee täysin avoimesti taistelevansa terroristeja vastaan ja tekevänsä kaiken oikein, sekä katsoo toimintansa oikeutetuksi palestiinalaisia vastaan. Israel on myös täysin myrkyttänyt Palestiinan maaperän pommittamalla sitä kymmeniä vuosia ja kaiken lisäksi vielä saartaa Palestiinaa joka puolelta.

 

 

 

LL: Offensiivinen realismi on tämän kaiken ennustanut laeillaan:

 

1. Jotkut sotarikokset ovat niitä parempia sotarikoksia.

 

2. Lännen varmat sotarikokset eivät ole niin vakavia kuin idän mahdolliset sotarikokset.

 

3. Idän varmat sotarikokset (Tsetseenian sota, ks. kansikuva) eivät olleet niin vakavia, koska silloin Venäjä oli lännen kaveri.

 

4. Idän mahdolliset sotarikokset ovat nyt varmoja sotarikoksia, koska Venäjä ei ole enää lännen kaveri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Butsan ruumiskasojen mysteeri ja offensiivisen realismin neljä lisälakia

 1. Naton rikolliselle pedofiili, huumekauppa ja kansanmurhaliitolle on pakko tehdä jotain, mutta tietysti Naton liittouma pyrkii kaikin voimin estämään, ettei sille juuri tehtäisi mitään.

  1. Laajenemisen estäminen on se mitä voi tehdä. Natojäsenyyden kannatus on n. 22 %, 80% vastustaa. Se ei muuksi muutu, vaikka massamedia vääristelee totuutta.

  2. Natoon ei ole viime vuosikymmeninä liitetty kuin vanhoja Jugoslavian ja Varsovan liiton maita. Suomi olisi ensimmäinen ja ainoa muu maa sitten Francon jälkeisen Espanjan, sillä edes Ruotsia ei pahemminkin kiinnosta Suomen kiimainen tyrkyttely mukaan pedoliittoumaan.

 2. Jälleen kerran Herra ”en nuoleskele niin itään kuin länteenkään” toistaa venäläistä narratiivia höystettynä hörhöilyllä.

   1. Jos lukisit juttua nii näät että tadaa ne oliki georgialaisii vapaaehtosii.. sehän jäi huomaamatta kun ei sovi narratiiviin.

    .

 3. Ensin kaduilla ei ollut ruumiita, sitten yhtäkkiä oli, sitten niitä olikin siirrelty ja sitten sanottiin että satelliittikuvien perusteella ruumiit on olleet viikkoja paikoillaan. Ja länsimaat kuorossa julistavat tämän heti päivänselväksi sotarikokseksi. Todella uskottavaa!

  1. Pääset itsekin katsomaan niitä kuvia mikäli yhtään viitsit nähdä vaivaa. Se että löytyykö taitoa lienee suurin kompastuskivi.

 4. Samaa länsimaiden huijausten jatkumoa kuin kuuluisat Syyrian valkokypärät eli siis länsipropagandassa pelastajia, mutta todellisuudessa terroristijärjestöjen näyttelijöitä.

 5. Miksi Venäjä ei alunperin vain ampunut rajan takaa ohjuksia alueille, joissa se olisi hetkessä tuhonnut infran ja väestön? Näin Venäjä olisi säästänyt omia sotilaita ja kalustoansa. Ettei vaan Putin ole feministi?!!

  Kuinka paljon suvakkien mukaan vaikka esim. Hersonissa tai Melitopolissa on kansanmurhattu Venäjän toimesta? Niinpä!

  Tosiasia on, että Ukrainan armeija epäonnistunut. He eivät kyenneet pysäyttämään Venäjän armeijaa rajoillensa, eivät kyenneet evakuoimaan siviilejä hyökkäyksen alle jäävistä kohteista, eivät kyenneet toimittamaan ruokaa siviileille konfliktialueilla ja ennen kaikkea suurin epäonnistuminen heille on heidän johtajansa, eli esinahaton natsipresidentti!

  Ukrainan armeija ei edes kykene puolustamaan tärkeää Mariupolin kaupunkia!

 6. No, Venäjähän oli heti valmis tutkintaan, mutta tutkimuksia vaatinet tahot pakittivat.

  Kannattaa kuitenkin uhrata pari tuntia elämästään jonka jälkeen näkee tämänkin sodan kaavat ja tarkoituksen paremmin:

  https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OSkpIq3T-Zc

  Ukrainalla oli heti alussa reipas miesylivoima 3:1. Siihen nähden Venäläiset ovat pärjänneet yllättävän hyvin.

  Ja kuten aiemminkin todettua, lisää tietoa löytyy sivustoilta:

  https://thegrayzone.com/

  https://southfront.org/

  https://www.thelastamericanvagabond.com/

  https://www.moonofalabama.org/

  …ja pitää muistaa että ne tsetseeni-vapaaehtoiset, ne meni vain putsaamaan maapalloa juutalaisista. Sillä sitähän ne ovat: kasaari-juutalaisia. EI ne sillätavalla välitä kuka voittaa ja kuka häviää. Ne vaan putsaa maailmaa juutalaisista.

 7. Juutalaiset oikeuttavat tekonsa syyttämällä valkolaisia holokaustista, vaikka holokausti oli juutalaisten itsensätekemä rotupuhdistus. Holokausti laitettiin valkolaisten syyksi valheilla ja asioiden salailulla. Ja ikävä kyllä, kristinuskon mukaan juutlaiset ovat Jumalia, joita ei saa syyttää eikä tuomita.
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.
  Paavalin kirje roomalaisille:
  4:7 ”Autuaat ne, joiden rikokset ovat anteeksi annetut ja joiden synnit ovat peitetyt!
  8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.

 8. Kuuluu lännen esittelemiin tosi ”tapahtumiin” perustuviin Saddam Husseinin kemiallisiin aseiseisiin kuten myös Bashar al-Assadin ”apulantasäkkeihin”. Siis yhtä kuivakkaasti kuin joku aika sitten ”koti-natsien” pomminteot, josta polliisi ja aina valpas diktatuurin tukipylväs SUPO niin suurella ammattimaisella ilolla meille umpityhmille veronmaksajille ilmoitti!

  Ulkomailta ja paikan päältä tulleiden tietojen ja peräti nykyään niin harvinaisen perinpohjaisen tutkinnan ja aivotyön sekä kokemuksen perusteella. Kyseinen installaatio on ukrainan armeijan ja Ison-Britannian MI5:n ”somisteluosaston” suorittama kattaus eli False Flak, jolla yhteisten ”rappioarvojen” vallassa elelevä läntinen puhtaiden jauhonaamojen” suuret sydämmet voivat purkaa sielujensa pienuutta Venäjää vastaan! Länsi voi niistää suuret nenänsä homolippuun ja miettiä vyön alusia. Ja sitä kaikkein suurinta mysteeriä: Mikä on nainen???

 9. Oho oho… Täällä sensuroidaan faktoja… Ei saa kertoa että sotarikosten tekijät Ukrainan puolella oli georgialaisii eikä ukrainalaisia…

  1. Mikä logiikka sinulla edes on? Väitätkö myös amerikkalaisista ja brittivihollisistamme, että eivät olleet amerikkalaisia ja brittejä, vaan etnistä ryhmää X? Mitä väliä etnisyydellä on kun kyse on Ukrainan virallisesta armeijasta, jolla on koalitioarmeija, kuten muilla Nato-mailla? Väitätkö aina samaa ja vedät uuden etnisyyden esiin?

   1. Mitä vihollisia? Liitymme Natoon niin kannattaa opetella kutsumaan heitä veljiksi tai muuttamaan Venäjälle. Toivon että valitset jälkimmäisen vaihtoehdon. Marcohan pakenee turvapaikanhakijana taikaisin pilvenpössyttelijöiden Hollantiin, mikäli tilanne yhtään pahenee.

    1. Kyllä, verivihollisiamme ja ovat olleet satakin vuotta. He eivät koskaan tule olemaan tovereitamme ja ystäviämme, vaan vihollisiamme, miehittäjiä ja kansamme murhaajia.

     Luuletko etten tiedä, että lahtaamisenme ja orjuutemme odottaa kun Naton liittouman valta vahvistuu entisestään Suomessa? Osa meistä taistelee laillisesti loppuun asti, ilmeisesti sinä et.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*