8 thoughts on “Päivän video: Potkut

 1. Who cares? Maailma pyörii, mies osti tyhmiltä keräämillään rahalla ilmaiskäyttö-softaa. Jota ei tarvita elämiseen eikä sitä tarvita kommunikointii. Se on täysin ”ylimääräisen” ajan viihdekäyttöön tarkoitettu. Ei siis ihme että ihmiset ei enää harrasta edes seksiä ja sen seurauksena kaikki ovat takakireitä, agressiivisia ja naamat on väärinpäin kaduilla.

  Kuinka monen ihmisen ole nähnyt hymyilevät tänään?

  Ennen ihmiset olivat rentoutuneempia. Parisuhdetoimintaa harrastettiin päivittäin eikä siitä tarvinnut unelmoida iltapäivälehtien ”naiset kertovat” osioilla.

  1. Ei hymyillä, kun ei ole syytä. Sitä paitsi se on kiellettyä. Naamat rutussa kuin stasin DDR:ssa, kanalinnun perseet. Värisokeita, kaikki pukeutuvat tummiin. Synkkää, pimeää, toivotonta kuin itä-Euroopassa nukkumaan aikoina. Kolhoosisysteemi on tuotu takaisin EUnkautta. Et omista mitään, silti vituttaa, eikä sinulla oke mitään arvoa.

 2. Jos haluat julkaista vapaasti, niin aina voit perustaa oman alustan, tai sitten vaan ostat jonkun valmiin.

 3. Näkökulma kohu-Pikkaraisen tuomiosta: hannut ja matit raiskaavat joka yö.

  Hyvä media go go girls
  Yön timo on poissa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*