Marco de Wit 7 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Harvinaista, että suomalainen yrittää nähdä myös asian toisen puolen.

 

Tosin alla olevassa videossa ei puhuta siitä kuinka Ukrainan sota on vain osa Syyrian sotaa, joka puolestaan on osa Israelin ja Venäjän välistä tuhatvuotista sotaa. Tämän vihafaktan kaikki historioitsijat tietävät, muttei kukaan uskalla siitä puhua.

 

Mietippä kuinka mädätetty on nykyään historiankirjoituskin, kun ei uskalleta puhua geopolitiikan tärkeimmästä konfliktista!

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Hienoa silti, ettei tässä videossa olla ihan täysin Suomen valtamedian armoilla.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Toisenlainen totuus Ukrainan juutalaispresidentti Volodymyr Zelenskyistä

 1. Mietippä kuinka yksinkertainen ja vietävissä olet mikäli uskot ”toimituksen” valheet. Mietippä mietippä, mietippä sitä.

 2. Hiljaa kaikki! Zanna ja Zelenskyi puhuvat nyt! Kädet heiluvat (niitä heilutellaan naruilla verhojen takaa) ja suut liikuvat.

 3. Kyllä juutalainen Zelenskyi puhuu aivan omalla suullaan, ja ajaa lähi-itäläisten asiaa. Nyt taas huijataan valkolaiset sotimaan keskenään, ja samalla lähi-itäläisten valta kasvaa. Niinkuin ennemminkin. Eipä siis ihme, että Ukrainan natsipataljoonalla on lähi-itäläisten tunnukset, hakaristi ja SS-tunnus. Kuten ennemmin oli saksalaisialla.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

 4. Miksi kaikki Suomessa on noin heikkolahjaisia tai epärehellisiä tai moraalisia pelkureita, että aina sössöttävät Venäjän tekemistä vääryyksistä, vaikka eivät yhtäkään osaa nimetä? Onko pakko aina yrittää olla näennäisen enutraali ja väkinäisesti tuomita kaikki jostakin oletetusta pahasta näennäisen neutraliteetin nimissä? Se ei ole tosiasiassa eettisesti oikein, eikä se ole länsimaisen oikeuskäsityksen mukaista toimintaa. Jos jonkun vääryyden tietää, se nimettäköön, muutoin olkoon heittelemättä kiviä. Itse en ainakaa ole tämän Ukraina operaation tiimoilla kuullut mistään enkä keneltäkään esimerkkiä yhdestäkään Venäjän tekemästä vääryydestä joka ei olisi todistettavasti tosiasiass Ukrainan joukkojen tekemä tai puhtaasti valhetta. En edes aitoa tosiasiallista epäilyä menettelystä joka edes saattaisi olla Venäjän tekemä vääryys, mikä viittaa äärimmäiseen huolellisuuteen Venäjän toiminnassa.
  Heti jos joitain näyttöä muusta ilmenisi sen kyllä huomioisin, mutta täysin perusteetonta on, kun perusteita kerran ei ole, puhua mistäänVenäjän vääryyksistä tämän kansanmurhan estämis- ja rauhanturvaoperaation yhteydessä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*