16 thoughts on “Nyt puhuu Natoa vastustava historioitsija – ”Mikään ei ole muuttunut Suomen ja Venäjän väleissä”

 1. Valtiota johtavat psykopaattirikolliset. Näkymättömät aidat pitävät ihmiset globaalin mafian näkymättömissä kahleissa.
  Totalitaristinenkommunistiskorporaatiokapitalistinenliberaalidemokraattinenfasistinenglobaalinatsimafiavaltio. Sota on rauhaa ja viha on rakkautta, hulluus on viisautta ja uskovaiset psykoottiset yksisilmäiset munattomat akat johtavat kohti täystuhoa.

  Picasson maalauksissa tämä nykyinen maailma on kuvattu. Surrealismia, käsi on kiinni perseessä ja peräreikä suun paikalla. Sairasta. Ei voi jatkua näin! Psykoottiset laumat vaativat verta ja kuolemaa. Sitä saa mitä tilaa.

  1. Täällä Aimolla ei enää olekaan moden oikeuksia.. Mielenkiintoista. Kirjoitteletko monillakin nimimerkeillä?

     1. No vaikka olisikin… Etumus pullottaa kireissä mustissa nahkahousuissa… Suomen Tomppa-Jamppa.

 2. Mikään ei varmaan tuon ”tutkijan” mukaan Venäjän ja Ukrainankaan suhteissa. Venäjä pitää Ukrainaa edelleen osana itseään ja koettaa liittää sen nyt väkivalloin. Putinhan tavoitteli Neuvostoliiton suuruutta jonka suunnitelmiin Suomikin kuului.

 3. Hyväksyykö suomalaiset naton ydinkärjet ja biolaboratiot maaperällensä?

  Ukraina on varoittava esimerkki siitä, kun ryhtyy jenkkien käsikassaraksi. Nyt Ukraina menettää itäisen alueensa ja koko rannikkoalueensa.

  1. Niin. Natottajat lupuuvat: ei tule Naton tukikohtia, ei tule ydinkärkeä, ei viedä suomalaisia sotimaan muiden sotiin ulkomaille, ei jouduta Naton ja Venäjän taistelualueeksi, emme kärsi Natosta, Suomen kansa ei tuhoudu, ympäristö ei muutu elinkelvottomaksi.

   Paljon myyntipuhetta ja katteettomia lupauksia. Pelkkää hyvää tulossa kuten EUn piti antaa. Pieni eliitti hyötyy, mutta kansa maksaa ja kärsii äänettömästi ja hiljaa kituen.

   Pahoinvointi ja epätoivo on käsin kosketeltavaa, kun tänään seurasin ihmisten ilmeitä. Siis ihan kävellen ns. kansan keskuudessa, jonne eliitti ei ikinä mene.

 4. Muuten olen samaa mieltä, muuta Niinistö on kansanvihollinen ja ilmastonmuutos on poliittinen silmänkääntötemppu ja köyhdyttämisoperaatio.

  Veikkaan, että potkut ja muu känselönti tulee haastateltavalle. Suomi on jo nyt hirttoköysi kaulassa, nyt se natojäsenyyden kautta potkaisee ihan itse jakkaran jalkojensa alta. Piste.

  Suomalaisten joukkotuhonta alkaa Naton ja Venäjän toimesta, kun Suomi on saatu Naton jäseneksi. Käy kuten Ukrainalle, mutta pahemmin. Kukaan ei auta, ketään ei kiinnosta. Venäjä laittaa meriväylät ja Ruotsi rajat kiinni suomalaisille.

  Päättäkää jäättekö taistelemaan vai lähdettekö hyvän sään aikana. Vielä pääsee pois. Sitten ette mene, kun sotatilalaki tulee voimaan.

   1. Siellä on kaksi miljoonaa raskaasti aseistautunutta jihadistia teitä vastassa. Ruotsi on kohta no go alue, ja milloin tahansa jihadistit voivat aloittaa ruotsalaisten kansanmurhan. Mitä kuvittelette heidän teille tekevän? Ainakin matkatavaroista, kelloista ja lompakoista pääsette vapautumaan. Vinkki: miten olisi Ahvenanmaa? Paitsi että sinne tulee kilpajuoksu ihan ensin.

    Omituisia nuo ruottalaiset. Venäjä on Itämeren takana, ja sitä vielä pelkäävät hysteerisesti, mutta eipä pelota sisäinen todellinen aseistettu uhka.

 5. Minäkin ihmettelen mikä tässä on muuttunut kun Suomi on ollut Venäjän/Neuvostoliiton rajanaapurina nykyisen kaltaisessa suhteessa ja maailmantilanteessa (YYA-sopimus, Kylmä sota, Nato) jo noin 70 vuotta. Edes 2014 kun tämä Venäjän ja Ukrainan välinen kriisi alkoi ei Suomea oltu viemässä Natoon saati koskaan sitä ennenkään.

  1. Se on huomattu. Mene vaan heinähäntäkenkä Ruotsiin omiesi joukkoon lutkuttamaan metsän nuotiopiiriin sitä, tiedät kyllä mitä…

 6. Valtamedian aivopesu on kyllä tehokasta, kun tuon videon youtube kommentteja katsoo niin siellä moni kirjoittaa, että tuo video vain lisäsi monen halukkuutta Natoon. Ymmärsivätköhän kommentoijat edes mitä videolla sanottiin?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*