Marco de Wit 8 huhtikuun, 2022

 

Huh, huh. No, tulihan se sieltä. Laiton Lehti on nimittäin noin vuoden ajan ihmetellyt miksei KUKAAN – siis sen enempää vaihtoehtomedia kuin yksikään kansallismielinen poliitikko tai edes aktivisti – uskalla puhua persujen takapirusta ja todellisesta johtajasta, Matti Putkosesta.

 

Siis vaikka Putkonen on yksi Suomen historian merkittävimpiä – ja ehkä myrkyllisimpiä – politiikan henkilöitä. Sauli ”Salora” Niinistön tavoin Putkonen on kirjaimellisesti lapsesta asti kasvatettu ruotsinkielisen pääoman frontiksi. Matti Putkonen nimittäin aloitti uransa Serlachiuksen fronttina.

 

Persujen takapiru Matti Putkonen RKP:n ja Serlachiuksien palkkasoturi? Osa 1.

 

 

Niinpä sitten Putkonen yhdessä CIA:n, Serlachiuksien, Per-Erik Lundhin ja Ulf Sundqvistin kanssa sai ensin kaapattua demarit ja lopulta sekä puna- että sinivalkoisen pääoman ruotsinkielisen pääoman hallintaan. Tämä oli kuitenkin vasta alkua, koska sitten Putkonen siirtyi Paavo Lipposen oikeaksi kädeksi ja yhdessä tämän ja Sauli Niinistön kanssa vei Suomen EU:iin, euroon ja natokumppanuuteen.

 

 

Persujen Matti “Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

 

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt CIA:lle ja Niinistölle, jotka halusivat Suomen Natoon. Niinpä sitten Putkonen hämmästyttävällä tavalla loikkasi demareista natovastaisiin persuihin. Samalla hän toi sinne täysin ennenkuulumattomat äänestyskoneet, joilla valta on puolueessa betonoitu Putkosen ja natottajien käsiin. Äänestyskoneillaan Putkonen myös järjesti vihreän feministin, Riikka Purran persujen puheenjohtajaksi, jotta persut pääsisivät hallitukseen natottamaan.

 

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Tämä kaikki on tietysti aivan kiistämätöntä faktaa, jota itsevarma Putkonen ei ole oikeastaan edes yrittänyt pimittää. Sen takia onkin uskomatonta, ettei yksikään media ole ihmetellyt Putkosen toimintaa. Ei edes vaihtoehtomedia Kansalaisesta Partisaaniin ja MV-lehteen. Ei koskaan sanaakaan.

 

(Jos tiedätte jonkun vaihtoehtomedian kritisoineen Putkosta sanallakaan, niin ilmoittakaa [email protected])

 

Miksei MV-lehti ja sen päätoimittaja Janus Putkonen kerro Matti Putkosen juonista?

 

 

Matti Putkonen on selvästi ns. koskematon. Jopa korkein oikeus melkein päästi hänet pälkähästä raiskauskeississään. Tuomaritkin selvästi pelkäävät Putkosta ja tämän kontakteja.

 

 

Demla-tuomarit suojelevat persujen takapirua Matti “Vapaaherra” Putkosta

 

 

Putkosella on niin mahtavat taustavoimat, ettei kukaan häntä ole uskaltanut kritisoida. Leveli vähän yritti, mutta sitten antautui Putkosen vallan edessä ja on ollut hänestä hiiren hiljaa aivan kuten myös Hirvisaari ja Turtiainen.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

 

Miettikääpä, ettei YKSIKÄÄN merkittävä persu tai ex-persu ole KOSKAAN uskaltanut sanallakaan kritisoida sen enempää Putkosta kuin hänen hallitsemia farssimaisia persujen puoluekokouksen äänestyskoneitakaan. Siis vaikka ne tuotiin persuihin jo 2013. Ja vaikka niillä EI voi tehdä tarkistuslaskentaa.

 

 

Laiton Lehti on ollut epätoivoissaan, että edes uudet korruptiota vastustavat pienpuolueetkaan eivät ole persujen äänestyskoneista uskaltaneet puhua, vaikka se olisi tehokkain keino saada rivipersut tajuamaan persujohdon korruptio. Tiettävästi sen enempää VKK, Totuuspuolue, Sinimustat kuin Vapauden Liittokaan eivät ole puhuneet sanaakaan Putkosesta ja persujen äänestyskoneista. Siis vaikka ne kaikki vastustavat kyllä AMERIKAN äänestyskoneita, joilla Trumpilta varastettiin vaalivoitto. Onhan se aina helpompi vastustaa kaukaisia kuin läheisiä äänestyskoneita ja korruptiota.

 

Persujen äänestyskoneista puhuminen olisi helpoin tapa saada rivipersut loikkaamaan uusiin puolueisiin. Jos persujen kannattajat saadaan tajuamaan äänestykoneiden absurdius, niin jopa 100 000 persua voi loikata. Uusien kansallismielisten puolueiden hiljaisuus on kuitenkin ollut ehdotonta.

 

Siis kunnes Tiihonen ja Vapauden Liitto vihdoin eilen hieman mainitsi asiasta. Toivoa on sittenkin.

 

 

 

 

 

 

 

23 thoughts on “Onko Vapauden Liitto paljastamassa persujen Nato-agenttia, Matti ”CIA” Putkosta ja hänen äänestyskoneitaan?

 1. Tää Putkonen sopisi Sken kaappajaksi….nynnyt on selviä Persuja….sama Putkonen on myös Ukrobi.natsi

 2. Nämä CIAn kytkyt SDPn, Koiviston ja Lipposen kautta tiedetään. Lipponen meni sitten huoraamaan venäläisille. Valtionyhtiöiden yksityistämiset laitettava tutkintaan. Poliitikot myivät alihintaan kansallisomaisuutta.

  Eroavat peruttu loikkaavat nukkuviin. Onko Purra alkanut nauttia siideriä runsain määrin, kun naama on turvonnut? Miksi se on niin näkymätön? Akat alttiita ottamaan ohjeet globaalimafialta. Se ohjaa blmbohallitustakin.

  1. Wanha kuva.
   Tsetseenit raiskoo ja kiduttaa tappaen lopulta myönsi Sensuroimattomassa Päivärinnassakin. Ja IS:ssä eilen että Ukraina tekee samaa, mutta kaikki, ei vain muutamat natsikat.

  2. Se mitä itse etnisiä venäläisiä tunnen, niin ovat ihan suomaalaisten veroisia geneettisessä naiviudessaan. Jos Suomi on hölmölä, niin on tuo itänaapurin samanrotuinen väestönosa aivan yhtä naiveja, sentimentaalisia ja herkkäuskoisia. Lisäksi pokkuroivat herroja, historian partasuita ja peruukkipäitä ja ”hengen ihmisiä” nöyrän rengin innolla, eivätkä ymmärrä edes perusasioita psykologisesta manipuloinnista.
   En pitäisi mahdottomana, että sekä Lipponen että Harvardissa oppia hakenut Esko Aho olivat molemmat CIA assetteja Venåjän valtionyhtiöissä. Ja näitä meritoituneita ja venäläisiä kohtaan suopeita ja imartelevia, ystävällismielisen naapurimaan herroja kohtaan oltiin Moskovassa rähmällään kuin talonpoika krusifiksin edessä.
   Nekin jotka juonen tajusivat, olivat muutenkin synnyinlahjana CIA: lle ja Rebbe Schneersonin kultille lojaalia viidettä kolonnaa ja ainoastaan yllyttivät muita rähmälleen.

   1. Venäläiset ovat monesti melko tyhmiä, eivät kaikki, mutta eivät suinkaan naiiveja. Venäläistenkin sisällä voi olla paljon geneettistä hajontaa.

  3. Aivan.
   Venäjällä tätä tekivät oligarkit, jotka kaappasivat valtion yhtiöitä hallintaansa. Koska Venäjä paha, niin siellä se on huono asia, niin suomessa täsmälleen sama on ihan ok. Ihmiset ovat todella typeriä kun eivät tätä tajua.
   Venäjän tapahtumat eivät meille kuulu, mutta oma pesä pitäisi pystyä pitämään kuivana.

 3. Leveli teki vähimmäisosansa ja toi laittoman lehden lisäksi ainoana asiaa esiin. VKK:n olisi pitänyt seuraavaksi alkaa oppositiona tykittämään asiaa, mutta eivät tehneet mitään ja MV ja Partisaani ovat vain olleet hiljaa.

 4. Amerikkalaiset ja britit ovat niin hirveitä rikollisia ja kuvottavia ihmisiä, että heihin tullaan vihaamaan joka puolella maailma, kunnes luojan kiitos tulevat rotusekoittumaan erittäin älykkäisiin neekereihin ja se on HYVÄ asia. Amerikkalaiset ja brittivihollisemme ovat kansamme ja valkoisen rodun vihollisia. On paljon parempi, että he ovat nopeasti rotusekoittumassa erittäin älykkäisiin neekereihin.

  Amerikkalaisia ja brittejä pitää vihata laillisesti joka puolella maailmaa mihin tulevat. He ovat rikollisia loisia ja varkaita.

 5. Magneettimedia ja LL kuvittelee, että persuissa jäsenistö heräisi.

  Se ei toimi niin Suomessa. Ne jotka huomaa kusetuksen ottavat hatkat. Luovuttavat.

 6. Siis juuri näistä asioista tulee ”Lapin lisä”. Aikoinaan kun eduskunnan paikkajakoa koitettiin saada jokaisen lobbarin mieleiseksi niin Lapin alueelta ”ostettiin” ääniä. Suomeksi sanottuna lahjottiin äänestäjiä että ne äänestäisivät teollisuuden, porvareiden, kommunistien ja kepun mielen mukaisesti. Näin parin vuosikymmenen ajan lappalaiset saivat nelinkertaisen palkan muuhun Suomeen nähden tekemättä mitään. CIA, KGB ja Suomen teollisuus rahtasivat rahaa Lappiin rekka-autoittain. Ja lappalaiset äänestivät mitä kukin sitten äänesti. Mutta raha kelpasi.

  Se aiheutti runsasta alkoholismia kun rahaa tuli eikä tarvinnut tehdä mitään. Ja sitä perua nykyäänkin ovat hinnat ja ahneus lapissa. Se mitä maksaa viikko lapissa puolihoidolla, sillä elää etelässä kaksi viikkoa täyshoidolla. Ja menet sielä minne vaan niin aina enimmäinen kysymys lappalaisilta on:”Onkho teillä viinaa?”.

 7. On suorastaan hämmentävää miten oikeassa Laiton Lehti on ollut KAIKESTA.

  Persujen petturuuteen langenneet ihmiset: NYT ON AIKA IRTAANTUA TUOSTA VALEOPPOSITIOSTA! ÄLKÄÄ ENÄÄ ANTAKO PIIRUAKAAN ENERGIAA ULKOA OHJATULLE RIKOLLISPORUKALLE JOKA ON AIKANAAN LAITETTU PYSTYYN VAIN JA AINOASTAAN KERÄÄMÄÄN A I T O K A N S A L L I S M I E L I S T E N ÄÄNET JA TYREHDYTÄMÄÄN MERKITTÄVÄN GLOBALISMIN VASTAISEN KANSANNOUSUN.

  Olet enemmän hyödyksi kun et tee yhtään mitään kuin kuulumalla petturi persuihin.

  1. Laittoman Lehden päätoimittaja on erittäin älykäs. Hänellä on ilmeisesti niin järki kuin tunne balanssissa jota tarvitaan oikean älykkyyden mittaamiseksi. Harva on se, jolla on kyky haistaa totuus jo matkan päästä.

 8. Jos ei ole todisteita vaalivilpistä niin turha siitä on puhua. Erikoista on vain se että suomalaiset eivät vielä ole tajunnut persujen politiikan olevan kusetusta. Nato persuilla ja korona kusetusta tukevilla persuilla ei Suomi tee mitään. Ano Turhiainen paljastui jo persujen kannattajaksi vaikka sai potkut sieltä.

  1. Vauhtia että 5000 täyttyy tässä kuukaudessa, on siellä hyvää enemmän kuin pahaa, siis Sinimustat.

 9. Muistamme hyvin vuoden takaisen tilanteen jossa Perussuomalaisesta puolueesta puhuttiin tulevana pääministeripuolueena. Persujen kannatus ennen uutta puoluejohtoa oli yli 20 %…… Nyt se on alle 11 % ja alamäki yhä vain jatkuu Nato- kiimaisen johdon ansiosta. Se ei tunnu heitä häiritsevän…..

  1. Ei tunnu häiritsevän persujen idiootteja ja vammaisia kannattajiaankaan. Persuilla on oikeasti tyhmät äänestäjät ja aktiivit.

 10. Laiton lehti on rohkea totuutta kertoessaan kuten pitääkin. Samanlaista selkärankaisuutta toivoisi kaikilta vaihtoehtomedioilta. Toivottavasti päätoimittaja pysyy terveenä kaikesta rohkeudestaan huolimatta. Elämme aikaa jossa rikollisuus rehoittaa ja sitä monet jopa arvostavat.

 11. Raiskaustuomion saanut ”ex-demari” johtaa persuja. Eikö persuissa soita kelloja että puolue on kaapattu?

 12. Rikollisuus, loisiminen ja varastaminen varastaminen on monilla imperialistisilla amerikkalaisilla geeneissä. Täysin kuvottavia olioita, eivät edes ihmisiä.

 13. Laittomalle lehdelle iso kiitos monista jutuista joissa Persujen johdon touhuja on tuotu päivänvaloon.

 14. Viimeistään puolen vuoden kuluttua haukkuu de wittupää vapauden liittoa päivittäin läpyskässään. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*