Marco de Wit 8 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Videossa feministiset naiset selittävät, että naisurheilijat ovat aivan yhtä hyviä kuin miesurheilijat ja niinpä ansaitsevat ihan saman palkan.

 

Mielenkiintoista tai kauhistuttavinta on, että nämä naiset ihan oikeasti uskovat puheisiinsa. Tai sitten heille todellisuus on sosiaalinen konstruktio.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Päivän video: Naiset vs. miehet

  1. Näinhän se on. Tämä naisten väittämä että he ovat yhtä hyviä urheilussa kuin miehet pohjaa sille keskustelulle että miksi naiset eivät saa yhtä suuria palkkioita urheillessaan kuin miehet. No, se johtuu ihan siitä yksinkertaisesta syystä että naiset eivät mene urheilukilpailuihin yhtä sankoin joukoin kuin miehet. Eli, palkkiot muodostuvat lipputuloista. Ja kun naiset ei käy katsoamassa naisurheilijoita yhtä paljon kuin miehet miesurheilijoita (joihin tulee kyllä naisiakin) niin palkkiot ovat kylmää seurausta siitä.

   No, tämän talven ampumahiihdossa ei ollut enää kuvakulmia naisten takapuolista, kuten vielä viimevuonna. Ja se näkyi heti katsojatilastoissa. Tänä talvena oli vai kasvokuvia ja sivukuvissakin takapuolet rajattiin pois. Oli se vaan mukavaa katseltavaa kun makuulla haettiin hyvää asentoa.

   1. Kesää ja naisyleisurheilun pituushyppyä, pika- ja aitajuoksuja odoteteltaessa ja etenkin mustien naisten reisiä ja pakaroita. Olenko rasisti?

 1. Naisjalkapalloilu on samanlaista räpellystä kuin naisten politikointi tai pallonheitto.

  Kos olisin nainen, makaisin vain kotona enkä tekisi mitään.

 2. Voitaisko tehdä uusi sarja.. Marco vastaan naiset? Olen varma että se pallero ei pärjää missään kellekään.

  1. Ilmeisesti ei. Herra pallero ei ole vieläkään valmis haasteisiin. Olisi hienoa mikäli ”päätoimittaja” olisi selkärangallinen. Sitä odotellessa tyydymme propagandaan.

 3. Pitäisikö tämä ottaa kirjaimellisesti? Minulla ei ainakaan vielä ole kokemuksia naisjalkapalloilijoista.

 4. Siellä missä eniten katsojia niin enempi sponsoreitakin ja tienestiä, valitse nainen naisen laji esim. Taitoluistelu ja jos miestä haluat niin paritanssiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*