Free speech 8 huhtikuun, 2022

 

YK:n ihmisoikeusneuvosto on tunnetusti täysi farssi. Se ei välitä Amerikan tai edes Saudi Arabian sotarikoksista Irakissa ja Jemenissä.

 

Nyt neuvosto sitten naurettavalla tavalla erotti Venäjän, vaikka sotarikoksia ei ole edes ehditty tutkia.

 

Butsan ruumiskasojen mysteeri ja offensiivisen realismin neljä lisälakia

 

Samaan aikaan neuvosto ei välitä, vaikka Amerikka itsekin myöntää tappaneensa puoli miljoonaa lasta.

 

Tappoiko USA puoli miljoonaa irakilaista lasta? Puolustiko sionistinen YK-suurlähettiläs massamurhaa?

 

 

Mielenkiintoista Venäjän erottamisessa oli äänestystulos. Enemmistö maailman maista ei nimittäin äänestänyt erottamisen puolesta! Monet maat kuitenkin jättivät äänestämättä ja näin kyllä-ääniä tuli enemmän varsinkin, kun Amerikka oli lahjonut parikymmentä liiliputtivaltiota puolelleen.

 

Muutamia yllättäviä äänestystuloksia myös nähtiin. Ensinnäkin Serbia hämmästytti kannattamalla ikivanhan liittolaisensa Venäjän erottamista. Nähtävästi Amerikka ja EU ovat pystyneet lahjomaan Serbian poliittisen eliitin.

 

Myös Venäjän ja Kiinan liittolainen Venezuela hämmästytti äänestämällä tyhjää. Olisiko Venezuela lähestymässä USA:ta? Vaikea kuvitella, että Venäjä antaa tuollaista petturuutta anteeksi.

 

Lisäksi Latinalaisessa Amerikassa Argentina ja Kolumbia äänestivät Venäjän erottamisen puolesta. Ei kuitenkaan merkittävimmät latinomaat eli Meksiko ja Brasilia!

 

Argentiina ja Kolumbia ovat melkein Amerikan vasalleja, mutta tästä huolimatta eivät kuitenkaan aiemmin suostuneet äänestämään pakotteiden puolesta, kuten ei mikään muukaan Latinalaisen Amerikan maa.

 

 

Afrikassakaan yksikään maa ei suostunut äänestämään pakotteiden puolesta, mutta muutaman USA oli nyt lahjonut hyvesignaloimaan. Nähtävästi ei paljon maksanut lahjoa Kongon Demokraattista Tasavaltaa, joka toivoo amerikkalaista pääomaa rahoittamaan kaivosoperaatioita.

 

 

Aasiassa oli vain kaksi yllätystä. Ensinnäkin oli todellinen shokki, että Venäjän ikiaikainen liittolainen Armenia äänesti tyhjää. Ei ihme, että Venäjä antoi azerien valloittaa Nagorno-Karabahin. Näin Venäjä sai hyvät suhteet Turkkiin ja yleensäkin turkkilaisiin kansoihin, joka nyt äänestyksessäkin nähtiin. Kertoo aika paljon Putinin strategisesta rohkeudesta, että uskalsi vaihtaa armenialaiset ja myös kurdit turkkilaisiin. Tällä on myös Suomelle suuri merkitys, jos Turkki torppaa Suomen natohakemuksen.

 

Toinen Aasian yllätys oli Burma/Myanmar, joka on perinteisesti ollut Kiinan ja Intian liittolainen. Nähtävästi Myanmar pystyy pelaamaan niitä toisiaan vastaan ja on siten ihan oikeasti itsenäinen maa. Niinpä se sitten päätti ottaa muutaman pisteen Amerikalta. Tosi ovelaa peliä.

 

 

Länsi voitti siis äänestyksen vain, koska sai puolelleen muutamia erittäin pieniä saarivaltioita varsinkin Amerikan takapihalta Karibiasta. Yllättävää sen sijaan oli, että Amerikka sai lahjottua myös muutaman Tyynen Valtameren saarivaltion, kuten Fidzin, Tuvalun ja Naurun. Nämäkään eivät ole pakotteisin lähteneet, mutta nähtävästi päättivät ottaa muutaman pisteen hyvesignaloimalla.

 

Väkiluvulla mitattuna Venäjä tietysti voitti äänestyksen, mutta USA:n lahjomat ja painostamat lilliputtivaltiot käänsivät tällä kertaa vaa’an Venäjää vastaan.

 

 

 

 

23 thoughts on “YK poisti Venäjän politisoituneesta ihmisoikeusneuvostosta vähemmistön äänillä!

 1. Valtiot ovat mafiajärjestöjä ja riistokoneistoja. Ne pitää lakkauttaa. Et omista mitään, mutta silti vituttaa, se on lopputulos kaikella mafiarikollisten johtamalla sekoilulla ja hämmentämisellä.

  1. Marco luovu oikeasti tosta Aimo nimimerkidtä, kun et näköjään onnistu jättämään modeoikeuksia aina pois. Vedä pelkkänä nimettömänä kuten tähänkin asti. Säälittävää.

   1. Se on nyt käynyt sama juttu Marcon faneilla ja nuijillakin kuten muillakin natottajilla, että näette Putineita ja Marcoja joka nurkassa, kun ryömitte ja suurennuslasilla tähystelette.

    Todella pahasti vainoharhaista.

    1. Ja sinulla on modenoikeudet mistä syystä? Koska olet osa eliittiä vai koska olet niin näppärä sanailija? Ja yhtaikaa Marco on hiljaa. Ompa jännä yhteensattuma.

  2. Marco vedä oikeesti pelkällä nimettömällä, kun näköjään välistä unohdat Aimolle modenoikeudet. Uskottavapaa siten.

 2. Ja kun äänestetään 93-24 niin kyllä enemmistö oli erottamisen puolella. Se että 58 maata jätti äänestämättä ei muuta enemmistön kantaa. Katsos Marco äänestäjien äänet lasketaan ei äänestämättömien. En enää ihmettele mikset pärjää vaaleissa mikäli tämäkin tuottaa vaikeuksia ymmärtää.

  1. Onko seurakunta jo huomannut, että pääpelle ei enää omalla nimimerkillä kommentoi valheitaan? Miettikää millaista klovnia seuraatte.

   1. Sitähän mä olen tässä sanonut että toi pelle mellastaa usealla nimimerkillä hullu kun on. Ainoa lehti maailmassa jonka päätoimittaja on noin saatanan mielenvikainen.

 3. Turkilla ja Venäjällä on varmasti jonkinlainen sopimus. On vain ajan kysymys, kun Turkki aloittaa oman turvallisuusoperaation sikailevia kurdeja vastaan ja tähän tarvitaan Venäjän lupa, koska Venäjällä on omia tukikohtia Syyriassa ja he pystysivät hetkessä tekemään massiivista tuhoa Turkille. Turkki ei myös ole päästänyt naton sotalaivoja Bosporin salmen läpi Ukrainan kriisin aikana. Nato on myös pari vuotta sitten siirtänyt ydinkärkensä pois Turkissa olevasta tukikohdastansa.

  Tosin sähläävien kurdien päivät alkavat olla pian luetut. Kurdeista on tullut täydellisiä jenkkien huoria ja tästä ei shia-muslimit ole yhtään tyytyväisiä! Tuoreessa muistissa on muslimien ohjusisku jenkkien tukikohtaan kurdien alueella pohjois-Irakissa.

  On syytä muistaa, että ystävävälliset turkkilaiset ovat varoittaneet suomalaisia kurdiongelmasta jo vuosia sitten!

  ”Te suomalaiset saatte vielä paljon harmia kurdeista” Nyt tätä asiaa kun tutkii, niin turkkilaiset ovat olleet tässä täysin oikeassa!

  Suomalaisten pitäisi ryhdistäytyä ja häätää kurdit pois meidän alueilta!

 4. Todella erikoista ettei Venezuela äänestänyt Venäjän puolesta. Vaikea keksiä mitään syytä miksi Maduro haluaisi pakitella. Serbian Venäjää vastaan äänestys on myös iso pettymys..

 5. No, ehkä Venäjä perustaa oman ”YK:nsa”. Perustihan se EU:nkin rinnalle BRICS-maat joiden keskinäinen kauppa on 2/3-osaa koko maailman kauppataseesta. Ei dollareissa mitattuna koska kauppa käydään keskinäisillä valuutoilla. Mutta tavaran arvolla mitattuna.

  Kai se Venäjä voisi perustaa liiton nimeltä ”VK” eli Vapaat Kansakunnat.

 6. 93 vs 82, selvä enemmistö toi on. Ketään kansallismielistä ei kiinnostaa anti-fasistinen ja natsi vastainen suvakki Venäjä joka tappaa valkoisia ihmisiä.

 7. Marcolta on näemmä jääny jotain oppimatta äänestyksistä.. (tai varmaan SKE tappio kaivelee). MUTTA. Äänestys kuin äänestys, äänestämättä jättäneitä ei lasketa äänestäneisiin, koska sanakirjamaisesti ollaan jätetty äänestämättä. Eli toisin kuin valheellinen otsikko kertoo niin enemmistö todellakin äänesti kansanmurhaajien potkuista.

 8. Hienosti pelattu Marco. Sananvapauden puolella loppuun asti ja kaikki kriittinen sisältö sensuuriin. Miten isot kengät sen punaisen pellenenän kanssa vedät jalkaan?

 9. YK on sinänsä ihan turhanpäinen, mutta tämmöset eri maailman maiden kannat asioihin on mielenkiintosta ja tärkeetäkin tietää varsinkin tässä asiassa.

 10. Serbian yk lähettiläs Vucic kertoi ”Alkuperäinen päätöksemme oli pidättäytyä äänestämästä, mutta sitten jouduimme lukemattomien ja vaikean painostuksen kohteeksi ” ”He sanoivat – tiedätkö, että ollaan tekemässä päätöstä siitä, vapautetaanko Serbia öljyä koskevasta pakotepaketista ja voiko se tuoda öljyä 15. toukokuuta jälkeen?”

 11. Nk. YK:n ”Rauhanturvaajat” ovat raiskanneet satojatuhansia naisia ja lapsia sekä käyttäneet hyväksi köyhissä kehitysmaissa rahaa ja ruokaa tarjoamalla hädänalaisessa asemassa olevia naisia ja tyttöjä. YK:n ”humanitäärisen” toiminnan jäljiltä on jäänyt määrättömät määrät isättömiä lapsia todisteeksi globalistizsen korruptiojärjestöm vierailusta!

  Ja kuinka paljon onkaan Suomi lappanut rahaa tuolle pelkälle byrokraattiselle pahennuksen pesälle!

 12. Pelkkää näytelmää jotta tämä idän ja lännen muka-kahtiajaottelu olisi uskottavaa.
  Sekä Kiina että Venäjä allekirjoittivat 4.2.2022 julkilausuman otsikolla ”Joint Statement of the Russian Federation and the People’s Republic of China on the
  International Relations Entering a New Era and the Global Sustainable Development”-

  Dokumentti on yhtä NWO:n, The Great Resetin ja YK:n Agenda 21/2030:n hehkutusta ja siihen sitoutumista. Huvittaa kun Janut Putkonen aina jaksaa hehkuttaa että Venäjä olisi joku vastavoima länsimaiden NWO hankkeelle. Paskanmarjat. Putin on mukana kuviossa yhdessä Kiinan kanssa aivan täpöllä. Sodat täytyy käydä ensin jotta päästään kaaoksesta uuteen järjestykseen. Suomen rooli jää nähtäväksi, onko tarkoitus kenties siirrellä Suomen rajoja? Lappiahan on kauan povattu Venäjälle meneväksi, Euron kolikossakin Suomi on Oulun korkeudelta katki.

  Dokumentti löytyy täältä. Ja btw, Justin Trudeau on allekirjoittanut lähes samansisältöisen julkilausuman Kanadan puolesta. Semmosia ”vihollisia” nämä velikullat. Soditaan ja sanktioidaan ja vittuillaan puolin ja toisin ja taustalla allekirjoitellaan NWO-soppareita: https://www.airuniversity.af.edu/Portals/10/CASI/documents/Translations/2022-02-04%20China%20Russia%20joint%20statement%20International%20Relations%20Entering%20a%20New%20Era.pdf

 13. Jokainen imperialistinen amerikkalainen ja britti on rikollinen loinen ja varas. He ovat verivihollisiamme ja kansamme murhaajia.

 14. Espoossa oli WEF-antifa-polpon cheka putkakiduttanut taas kuoliaaksi uhrinsa,vilmeisesti uhri oli kantasuomalainen kristitty.
  On väärin, että nuo polpon sotarikolliset, väestövaihtosortajat ja ihmisyyttä vastaan rikkojat antifa-käsikassaroineen vieläkin hengissä.
  https://yle.fi/uutiset/3-12395264

Comments are closed.