14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Mikäli yhdessäkään ”jutussa” on aimo the loser ennen muita kommentteja niinnselvä todistus että Aimo = Marco. Herralla ei ole vain enää edes munaa tunnustaa ”suurta” huijausta. Koska lopetit jopa itsellesi valehtelun ja aloit vain ryssäksi Marco?

   1. Mihin väitteesi perustuu? Ensinnäkin olen yleensä nukkumassa, kun nerokas kansainvälinen media Laiton Lehti julkaisee uusimmat artikkelinsa ja toiseksi minulla ei ole aikaa pyörittää kansainvälistä uutismediaa.

    Jos minä perustaisin median, niin se olisi sekoitus Pahkasikaa,Alibia ja Raamattua!

   2. Olette KAIKKI Puuttini ihan selvästi. Ja minäkin olen kun täällä kirjoitan. Kieroa mielipidevaikuttamista.

 2. Kuinka pitkään säälittävät suomalaiset orjat pitävät jopa näitä herroinaan? Olette suomalaiset todella säälittäviä, alistuvia ja pelkurimaisia ihmisiä, jotka tottelevat ja uskovat mitä tahansa teille kerrotaan.

 3. En voi mitään, mutta aina nähdessäni Emma Kari Karin naaman, niin mieleeni tulee mustalaisten perinnehame!

  Olisiko aika tehdä geenitestit kyseiselle viherhörhölle?!! Voi olla, että sieltä paljastuu epäsuomalaiset geenit!

  Sanna Marin oli tänään telkkarissa. Luojan kiitos, että pääministerillä ei ollut korona-altistumista tällä kertaa! Pääministeri oli erittäin kalpea ja huonovointisen näköinen. Myös laihtuminen kiihtyy ja nyt pääministerillä ei ole enää edes rintoja, eli Sanna Marin on nyt virallisesti lauta!

  Mutta mistä tämä pääministerin heikko kunto johtuu? Onko hän sairastunut esim. syöpään tai aidsiin? Vai onko taas tullut juhlittua liikaa homojen kanssa?!!

  Juhlivat homot usein vetävät kaikenlaisia huumeita, kuten extaasia ja metamfetaaminia. Esim. Jari Sillanpää on varoittava esimerkki pahamaineisesta juhlivasta homosta! Yääkh!!!

  1. Näinpä. USA:ssa seniili presidentti ja Suomi nimisessä globaalilahkolaisten hallintoalueessa nimellinen johtaja on pääministeri, jolla on henkilökohtainen ongelma. Käytetäänkö poliitikot huumetestissä?. Ilmeisesti ei, mutta sen pitää olla pakollinen jatkossa.

   Emma Kari ulkonäkönsä puolesta ei ole aitosuomalainen. Aina tulee romanialainen mieleen. Ei kestä kuunnella. Geenitestit oltava pakolliset ja tulokset julkiset poliitikoilla.

  2. Marinia pelottaa, kun tajuaa nyt ihan oikeasti, että 1. Kaikki tai lähes kaikki rokotetut kuolevat tuskallisesti immuunipuutteeseen, ja ehkä hänellä sittenkin oli tyhjässä ontossa rinnassaan jotain alkeellisia tunteita suomea ja suomalaisia (tai edes sukulaisiaan) kohtaan, ja 2. Jos edes zelenskylle ja mariupolissa oleville natokomentajille ei saada pelastushelikopteria veroparatiisiin petoksen paljastuessa, niin marinille ei varmana sellaista tule.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*