Marco de Wit 9 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Länsimaita johtaa pieni Rothschildien ja Rockefellerien pankkiirieliitti, joka haluaa turvata rahakoneensa luomalla globalistisen pankkitukiautomaatin. Sen tiellä on vain kaksi asiaa: Nationalismi ja BRICS-maat. Niinpä pankkiirit ovat ostaneet valtamedian ja levittävät toisaalta kulttuurimarxismia/suvakismia ja toisaalta natotusta.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

Niinpä Naton ollessa laajentumassa Ukrainaan asti Venäjä päätti hyökätä ja pakottaa Ukrainan neutraaliksi valtioksi. Tämän vuoksi Nato päätti sitten kostaa aloittamalla totaalisen infosodan. Osana tätä infosotaa Nato yritti toistuvasti järjestää false flaggeja eli yrittämällä pistää ukrainalaisten tekemiä sotarikoksia venäläisten syyksi. Tätä Nato ja Israel ovat tehneet kymmeniä vuosia eri puolilla maailmaa Lavonista ja Gladiosta alkaen.

 

Butsan ruumiskasojen mysteeri ja offensiivisen realismin neljä lisälakia

 

 

Nato kehtaa järjestää false flaggeja, koska länsimaat ovat sensuroineet niitä paljastelevan venäläisen RT-kanavan. RT on nimittäin tehnyt lukuisia ohjelmia Gladiosta ja myös monista Israelin rikoksista. Nyt RT on saanut käsiinsä nauhoituksen, jossa ukrainalaiset sotilaat keskustelevat kuinka Buchassa nimenomaan ukrainalaiset ryöstelivät ja terrorisoivat ihmisiä eikä suinkaan venäläiset, jotka päinvastoin vain auttoivat ihmisiä.

 

Alla RT:n juttu, joka on tehty juuri niinkuin pitääkin eli ei väitetä mitään varmaa, mutta kerrotaan asian molemmat puolet ja tarjotaan mahdollinen alkuperäislähde sotilaiden keskustelusta. Lukijalle jätetään sitten johtopäätösten tekeminen.

 

Alla oleva RT:n juttu on tietysti sensuroitu EU:ssa, mutta pääset sinne käyttämällä Brave-selaimen yksityistä Tor-ikkunaa. (Se on erittäin helppoa eli hanki ihmeessä Brave!)

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Jos sinulla ei ole Brave-selainta, niin voit kuunnella nauhoituksen myös Veterans Today -sivustolla.

 

Kuvassa linkki Veterans Today -sivustoon

 

 

Ukrainalaisten harjoittama ryöstely ja siviilien terrorisointi on täysin loogista ja odotettavaa, koska Ukrainahan on jakanut massiivisesti aseita – singot mukaanlukien – KAIKILLE halukkaille. Siis myös pahimmille rikollisille. TOTTA KAI nämä rikolliset ovat sitten venäläisten vetäydyttyä ryöstäneet kyliä puti puhtaaksi ja samalla varmasti myös murhanneet ihmisiä.

 

Kummalla on suurempi motiivi ja myös kyky ryöstellä ja murhata siviilejä? Ukrainalaisilla rosvoilla vai venäläisillä ammattisotilailla?

 

Tosin natottajien mielestä kaikki venäläiset ovat jotenkin synnynnäisesti pahoja eläimiä, kun taas kaikki ukrainalaiset – mukaanlukien paatuneet rikolliset – ovat suorastaan enkeleitä.

 

Yle hurraa: Ukraina aseistaa sekopäitä ja rosvojoukkoja!

 

 

Epäilemättä Ukrainan hallituksen hulluudessa on metodi. Jakamalla aseita kaikille tahoille ukrainalaiset varmistivat siviilien tulevan terrorisoiduksi ja näin saavansa paljon mahdollisuuksia lavastaa venäläisiä syyllisiksi.

 

Onhan se nimittäin selvä, että jos joka puolella pyörii epämääräisiä asejoukkoja, niin CIA:n ja Mossadin erikoisjoukkojen on erittäin helppo pyöriä keskellä kaaosta järjestelemässä false flaggeja. Tämä on varmasti ollut CIA:n ja Mossadin juoni alusta asti.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Ukrainalainen sotilas: Buchan ruumiskasat eivät venäläisten, vaan ukrainalaisten ryöstäjien tekemiä!?!

 1. Myös Kramatorskin väitetty ”rypäleohjusisku” näyttää aivan selkeältä huijaukselta ja lavastus hyvin tökeröltä. Paikalle ei ole voinut osua mitään ohjusta vaan sinne on tuotu kuvatavaksi vain epämääräinen ohjuksen raato. Räjähdyksestä ei ole muuta merkkiä kun pari palanutta autoaa jotka ovat aseman etupuolella kun taas kuolleita on aseman takana laiturilla. Ruumiita makaa siististi vielä jopa pystyssä olevien matkalaukkujen keskellä. Vaikea uskoa että paikalla olisi räjähtänyt edes papattimattoa vaan ihmiset on todennäköisesti ammuttu Ukrainan joukkojen suorittamana joukkomurhana.

 2. Venäjän feminismi alkaa kostautua! Nyt Ukrainan homot hyppii silmille esinahattoman natsipresidentin toimesta!

  Venäjän olisi pitänyt pommittaa Kiova kivikaudelle jo konfliktin ensimmäisinä päivinä, mutta femakko-Putin jänisti!

  Nyt Ukrainalaiset hintit sikailevat ja tekevät false flageja. Noh…. ei meilläkään hyvin mene. Nimittäin meillä on pääministerinä esinahattoman Klausin sätkynukke, presidenttinä kummityttönsä kanssa parittelija ja ulkoministerinä julkihomo, eli ”false fag”!

  Mitä tulee Ukrainan nujakkaan, niin antaa slaavien tapella keskenään. Osapuolet voivat sitten myöhemmin tehdä toisistaan rikosilmoituksia, joita sitten aikanaan selvitetään demokraattisesti oikeudessa!

  Tämä slaavien rajaselkkaus ei kuulu etenkään suomalaisille! Vain todellinen typerysvaltio sekaantuu tähän farssiin!

  1. Marco, kannattiko marssia homojen ”oikeuksien” puolesta? Kiittivätkö homot ja transut sinua? Sama juttu kun ”älykkäät” antoivat naisille äänioikeuden ja valtaa. Ai niin, he antoivat naisille enemmän oikeuksia saadakseen lisää valtaa. Ai niinhän se menikin. Keskiajalla se oli juuri yläluokka joka ei kannattanut noitien metsästystä ja keskiluokka kannatti!

 3. Näin on. Kaikki ovat valehtelevia sekopäitä ja hulluja tappajia sodassa. Toisen helvetti on toisen taivas. Kuinka paljon sotahulluja vielä menee Ukrainaan tappamaan siviilejä? Satoja tuhansia kuolleita jo varmaan.

 4. > nаtоn ollessa laajentumassa Ukrainaan asti

  Uu­si tek­no­lo­gia ja yli­ää­ni­oh­juk­set ovat yk­si mer­kit­tä­vä syy Uk­rai­nan ti­lan­tee­seen. Suo­men kan­nal­ta on ky­se sii­tä, pi­tää­kö mei­dän asen­taa itä­ra­jal­le yli­ää­ni­oh­juk­sia, jos nаtо ha­lu­aa. Täl­lai­nen yli­ää­ni­oh­jus is­kee Pie­ta­riin pa­ris­sa mi­nuu­tis­sa ei­kä sil­le ole täl­lä het­kel­lä mi­tään tor­jun­ta­kei­noa ole­mas­sa.

  Uk­rai­nas­sa on ky­sy­mys yli­ää­ni­oh­juk­sis­ta

  Me tie­ten­kin sa­nom­me, et­tä juu­ri sen ta­kia mei­dän on lii­tyt­tä­vä nаtооn, et­tä «pää­sem­me päät­tä­viin pöy­tiin» es­tä­mään tuon ti­lan­teen syn­ty­mi­sen (et­tä saam­me uu­sia huip­pu­vir­ko­ja omil­le po­lii­ti­koil­lem­me).

  Mi­tä voim­me teh­dä, jos ase­voi­miem­me ko­men­to on luo­vu­tet­tu nаtоl­le? Juo­da­ko samp­pan­jaa ja syö­dä­kö ka­vi­aa­ria siel­lä päät­tä­vän pöy­dän pe­do-hu­mus­sa, ilon ja rak­kau­den il­ma­pii­rin ym­pä­röi­mä­nä; jo­ka ei ää­nes­tä oi­kein jää il­man «pien­tä il­ta­pa­laa» ja myös­kin hun­ter-an­nos­ta saa­te­taan pie­nen­tää.

  1. Ja Suomen herrat tietysti tottelevat. Lahjotut poliitikot ja upseerit pitävät siitä huolen. Toiset saavat rahaa lobbareilta, tarjouskisa on aina auki, ja toiset opetetaan jo teini-iässä nuoleskelemaan ylempien karvaisia perseitä.

   Suomalaisilla on ollut kolme sortokautta aikajärjestyksessä: a) ruotsalaiset, b) venäläiset c) suomalaiset.

   Elämme kaikkien aikojen aikojen pahinta sortokautta. Omat herrat saatana sortavat aina pahimmin.

   Kysykää vaikka venäläisiltä. Siellä sortajina ovat olleet juutalaiset ja muut ulkomaiden agentit.

 5. ” katsoin ohjeet Laittomasta lehdestä” ja ”käytin Brave-selaimen yksityistä Tor-ikkunaa”. Tästä riittää kiikkustuolissa kerrottavaa, kun silkohapset aikanaan kyselevät, millaista oli elää sota-aikaan.

 6. Jos näistä tapauksista ei järjestetä täysin puolueetonta tutkintaa niin homma alkaa haisemaan entistä enemmän. Jos iskut ovat false flaggeja niin silloin Suomenkin antama aseapu Ukrainalle joutuu ihan uuteen valoon, samoin myös eduskunnan halukkuus liittyä Natoon.

  1. Nimenomaan eduskunnan halukkuus. Natoa kannattavat vain lahjotut upseerit, massamedian propagandistit ja kansanedustajat, jotka ovat lahjottu uskonlahko. Pienen piirin hanke. Sekoilevat keskenään ja repivät hatusta heille itselleen osoitetun gallupin tulokset isoilla otsikoilla.

   Eivät tietenkään järjestä kansanäänestystä ja rehellistä ääntenlaskentaa.

   Törkeä mediatemppu ja harhautus taas. Hanke on laiton ja juridisesti pätemätön.
   Hävetkää itsekkäät maanpetturit!

 7. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet rikollisia ja hyväksikäyttäviä varkaita ja loisia, jotka lopulta levittivät loisivan ja varastelevan imperiuminsa muihin maihin. Tulemme taistelemaan laillisilla keinoilla amerikkalaisia ja brittivihollisiamme vastaan.

  Vihaa laillisesti tavallisia amerikkalaisia ja brittejä. He ovat kansamme murhaajia ja valkoisen rodun vihollisia. On vain hyvä, että he rotusekoittuvat nopeasti erittäin älykkäisiin neekereihin. Nämä loisivat amerikkalaiset ja brittirikolliset ovat sen aina ansainneet.

 8. Saamme imperialistiset amerikkalaiset ja britti-ihmiset lopulta vastuuseen rikollisuudestaan. Jokainen heistä on syyllisiä varkaita, murhaajia ja loisia.

 9. Voimme tuomita tavalliset amerikkalaiset ja britit laillisesti vaikka yksitellen. Jokaisella heistä on suomalaisille kuuluvaa varallisuutta. Lait voimaan joilla jokaiselta amerikkalaiselta ja britiltä takavarikoidaan omaisuus rikostensa korvaamiseksi. Näin lopulta oikeus toteutuu edes jossain määrin. Tämä on varallisuutta jonka he ovat varastaneet muilta.

 10. Nyt on kyllä niin valheellinen uutinen kuin olla voi. Näinkö alas voi tämä sivusto vajota uutisoinnissaan? Tällaista uutisointia ei ole voinut odottaa kuin venäläisiltä sivustoilta, mutta nyt päätoimittaja Wit alentuu venäläiseen uutisointiin ja samalla paljastaa koko suomalaiselle kansalle fanittavansa venäjää!
  Luojan kiitos, Suomi kallistuu NATO-kantaan ja siitä päätetään kevään kuluessa. NATO on paras vaihtoehto Suomelle ja Suomen itsenäisyydelle.
  Lehden päätoimittaja Wit ei ole koskaan (4 vuotta kaduilla riekkuneena) edes osannut kertoa miksi NATO ei ole hyväksi Suomelle! Karjumista ämyreistä on riittänyt vuosien varrella mutta missä on ne faktat, miksi Suomen ei tarvitse liittyä Natoon?
  Hyvä se on aina kirjoitella näitä juttuja omassa ”pierukuutiossaan”.

  1. Jopettelija elää harhoissa, maailmaasi ei mahdu kuin Nato, joka kuulemma ratkaisee maagisena taikakuluna kaikki ongelmat.

   Riittääkö vaikka 80 rauhan vuotta Venäjän kanssa, miksi Nato ja natottajat ovat perseestä.

   Opiskele juniori historiaa vai onko se sinulle liian vaikeaa, kun elät pörssin kvartaaleissa.

   Nato-gallupit tehdään keskitetysti joiden natokanta on tiedossa eli edsukunta, natokoulutetut upseerit ja vaikutusvaltaisimmat toimittajat. Siitä tulee se 1000-1500 henkilöä, joilta kysytään mielipidettä gallupeissa.

   LAITTOMASTI ON PÄÄTETTY, että kansalta ei kysytä. Ei tietenkään, koska hylsy tulisi kaikille eliitin hankkeille, ihan vaikka periaatteessa, koska kansa ja eliitti ovat eri mieltä. Äläkä väitä ettei ole ns. eliittiä, ainakin omasta mielestään jumalan valittuja.

   1. Hyvä Aimo mies… joko olet itse sivuston päätoimittaja nimimerkillä tai sitten muuten aivan sekaisin.
    Ensinnäkin minä en ole mikään juniori vaan suurella todennäköisyydellä sinua vanhempi mies.
    Kirjoitit että riittääkö 80 vuotta rauhallista yhteiseloa Venäjän kanssa. Vastaus on että NYT RIITTÄÄ! Venäjä on osoittanut Ukrainan sotatoimillaan sen että se pyyhkii ”perseellään” kaikki sopimukset muiden valtioiden kanssa, mukaanlukien Suomi!
    Aimo mies voisi myös herätä todellisuuteen, raukka pieni. Jos Suomi ei nyt liity Naton puolustusliittoon, niin kuka meitä auttaisi Venäjän mahdollisessa hyökkäyksessä? Olisiko Aimo mies ensimmäisenä puolustamassa Suomen rajaa vihollisen hyökkäykseltä, epäilen suuresti!
    Lienee faktaa se, että Aimo mies lähtisi rahtilaivalla kohti Hollantia ja turvaan Suomea kohtaavaa sotilaallista hyökkäystä. Hollannista olisi taas hyvä kirjoitella näitä ”aivopieruja” ja olla niin helvetin asiantuntijaa joka asiaan!

  2. Aivan varmasti on sinullekin saatettu tietoon ne merkittävimmät haitat, mitä NATO Suomelle ja suomalaisille muodostaisi.

   Ongelma sinun ja kaltaistesi kohdalla kuitenkin on tämä kognitiivinen dissonanssi, se että te yksinkertaisesti ette ole kykeneviä kuuntelemaan, saati muodostamaan rationaalisesti ajatustyötä kokonaisinformaation pohjalta. Lopulta onkin aivan sama mitä tuollaiselle tyhjäpäälle sanoo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*