Marco de Wit 9 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Legendaarinen Ossi Tiihonen perusti kuukausi sitten Vapauden Liiton.

 

 

Ossi Tiihonen perustaa uuden Vapauden Liitto -puolueen! Suuri vaaliliitto vihdoin tulossa?

 

 

Laiton Lehti innostui tästä valtavasti, koska Tiihonen jos kuka pystyisi vihdoin perustamaan suuren vaaliliiton, jolla oikeasti olisi realistiset mahdollisuudet saada usempi kansanedustaja.

 

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

Onneksi Tiihonen teki heti selväksi, että hänen päämääränään on nimenomaan luoda mahdollisimman laaja vaaliliitto.

 

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + RKP + Tiihonen

 

 

Nyt Vapauden Liiton ohjelma on saanut oikeusministeriön hyväksynnän, joten kannatusilmoitusten kerääminen alkaa jo 14.4.2022!

 

 

 

Alla Tiihonen ja Kristallipuolueen Lyytikäinen jo keskustelevat vaaliliitosta.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Vapauden Liitto sai oikeusministeriön hyväksynnän. Kannattajakorttien keräys alkaa torstaina 14.4.2022!

 1. Eikös pullero päivitysaika ole 24.00? Menikö juomalla pitkäksi vai oliko taas ”datassa” vikaa? Klo on nyt 1.19.

  1. Ehkä taas jotain häikkää julkaisuautomaatissa. Ainakin aikavyöhyke näyttää vaihtelevan, tms. Jättää myös välillä julkaisematta joitan juttuja, mutta yleensä julkaisu sitten onnistuu manuaalisesti.

   1. Vuosien varrella olen huomannut, että kesä- / talviaika siirtää julkaisuhetkeä tunnilla. Ikään kuin serverin kello pysyisi koko ajan talviajassa.

    Olen ajatellut että kyse on poliittisesta kannanotosta yhden ajan puolesta

 2. Ainoa vaan että Tiihosella ei ole käytännössä minkään sortin toimivaa puoluetta ja siltojen rakentajaksi sai mahtavan idean polttaa ne lähtiessään VKKsta :D

   1. Ja sitten ei kummankaan ole. Te hylkäätte Tiihosen heti, jos hän on jossain asiassa eri mieltä. Onhan se nähty.

     1. Varsinkin kaikki ”älykkäät” ovat jokainen pettureita, pelaajia ja huijareita. Jokainen on paha ihminen, jolla on lähinnä vahingollisia ajatuksia.

  1. Hyvin mahdollista ja todennäköistä. Tämä on vain hyvä asia, sillä ei ole ollut alunperinkään tarkoitus antaa kansan itse päättää ja kansan olla aidosti vapaa, puolueeton ja neutraali. Nyt rahaeliitti ja sen nyrkit Nato, sekä YK ovat pudottamassa maskinsa ja se todellinen hirviö joka on ollut koko ajan olemassa ja vaikuttamassa, on nyt vain paljastunut. Sinun ja minun on vain uskoteltu, että olemme vapaita, sillä jos luulemme olevamme vapaita ja, että päätämme itse, emme tietysti ala kapinoimaan satanisteja ja vihollistamme vastaan, jonka nimeä ei saa sanoa tai Laittoman Lehden toimitus joutuu heti vankilaan, mutta kaikki tietävät mikä tämä ryhmä on.

   1. Niin ovat. Kansa heittää haudalle raskaat Lepikon Torpan mullat. Jäljelle jää vain Väyrynen, joka taas esiintyi edukseen tänään.

    Väyrynen on tyyppiesimerkki kuinka toisinajattelijat vaiennetaan median toimesta.

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3b91f7fd-0e54-46f7-8c2b-7fcd2ea35d0b
    Kokouksessa vanhaa maailmaa piti esillä lähinnä Paavo Väyrynen, joka ei tosin ollut äänivaltainen kokousedustaja.

    ”Väyrysen ohella paikalla oli yksi mies, joka suoraan vastusti Nato-jäsenyyttä, mutta hänkään ei tehnyt vastaehdotusta. Vastarannan kiiskenä toiminut Ilmari Pokela vertasi Suomen Nato-keskustelua mieheen, joka pelkäsi kuolemaa niin kovasti, että teki itsemurhan. Hän näki Naton tuovan kaikissa skenaarioissa vain murhetta.

    Pokela kuitenkin muistutti aivan oleellisesta asiasta, joka Nato-keskustelussa on jäänyt vähemmälle. Mahdollisen Nato-jäsenyyden myötä Suomen tulisi varautua siihen, että jonain päivänä suomalaisia sotilaita voidaan tuoda kotiin sinkkiarkussa.”

    Niin tuodaan sinkkiarkuissa. Suomalaisten isien ja äitien tehtävä on siittää ja synnyttää poikia sotakoneen ruoaksi. Tosi paska tulevaisuus ja kansanmurha. Alistutteko aivottomat suomalaiset tuohon. Eikö ajatus kanna omaa nenää pitemmälle?

    Saarikko säestää seuraavassa ja ennakoi tulevaisuuden. Tulevaisuus vuosisadoiksi on niitattu tuohon agendaan, jos ei suuntaa ja päättäjiä vaihdeta.

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000008741503.html
    SAARIKKO kertoo kokeneensa vahvasti viime viikkojen aikana, että ”näitä ratkaisuja tehdään lapsille ja lapsenlapsille”.

    – Eikä siihen varmasti voi olla vaikuttamatta se, että minulla on itselläni pieniä lapsia, joista vanhemman kanssa käymme keskusteluja sodasta, rauhasta, turvallisuudesta ja siitä, mitä Ukrainassa tapahtuu ja miksi Putin tekee pahaa.

    1. Mitä sitten vaikka suomalaisia maanpettureita tuodaan sinkkiarkuissa Suomeen? He ovat pedofiileja, pedofiilien ja huumekauppiaiden suojelijoita, sekä vieraille valloille toimivia maanpettureita jne. ihmissaastaa.

 3. Opposition yhdistyminen on AINOA keino vastustaa ulkomaista hallintoa Suomessa nykyisen hallintomallin sisällä.
  – Pitää kuitenkin ymmärtää, että tämä hallintomalli ei ole enää voimassa, päätöksenteko ei enää perustu demokratian periaatteille. (Vaan informaatiovaltaan.)

  Vaaleihin pitäisi mennä VKK-puolueen johdolla, koska sillä on tällä hetkellä eniten edustajia parlamentissa.
  – Jokaisen vaan pitää hyväksyä se että, kun lähtee kilpailemaan voitosta, voikin tulla toiseksi.

  Miksi muuten VKK-puolue mollattiin lyttyyn täälläkin LaitonLehti’ssä?
  – Oliko kyse onnistuneesta psy-op iskusta VKK-puoluetta vastaan. Erittäin onnistuneesta!

  Jos yhdellekin puolueelle on mahdotonta hyväksyä jotain toista puoluetta samaan vaaliliittoon, nykyinen «hajautettu meno» tulee jatkumaan ja vaikuttamiskeinot on löydettävä jostain muualta kuin nykymuotoisesta parlamentarismista.

  1. Siis yritimme SALAA eli kulissien takana yli puoli vuotta saada VKK:ta ymmärtämään kolme EHDOTTOMAN tärkeää asiaa:

   1. Suuri vaaliliitto ehdottoman välttämätön

   2. Persujen petturuutta on kritisoitava.

   3. Katuaktivismi ehdottoman välttämätöntä (varsinkin tyyliin miekkarit, Maidan ja Convoy)

   VKK ei kuitenkaan suostunut. No, ei se mitään, mutta sitten se alkoi SABOTOIMAAN niitä, jotka yrittävät noita kolmea päämäärää toteuttaa!!

   Eli kieltäytyi käytännön vaaliyhteistyöystä muiden puolueiden ja sitoutumattomien kanssa kieltäytyen jopa vaalikiertueen järjestämisestä ja varmistaen NANOLISTAT.

   Näin VKK jäi persujen apupuolueeksi kieltäytyen haastamasta persuja vaaleissa. Toisaalta persujen petturuutta (esim. pedoafgaanit, pakkorokotukset ja varsinkin ÄÄNESTYSKONEET) ei kritisoitu ja toisaalta ei vaaleissa tarjottu läheskään tarpeeksi ehdokkaita, kun puoluejohtokaan ei suostunut ehdokkaaksi. Joillakin alueilla ei ollut YHTÄÄN ehdokasta.

   Kaiken kukkuraksi VKK vielä demonisoi ja sabotoi katuaktivismia ja varsinkin Convoyta. Se oli liikaa ja vasta sitten oli pakko kertoa ihmisille mitä VKK oikein hommaa.

   Nyt on kuitenkin mahdollista, että VKK tulee järkiinsä ja liittyy vaaliliittoon tai ei ainakaan yritä aktiivisesti estää sitä. Onko liikaa vaadittu? No, suuren vaaliliiton toivossa lopetimme VKK juttujen julkaisun, vaikka paljon tietoja ja pyyntöjä on tullut. Emme ole edes julkaisseet yhtään lisäjuttua Vähänvainun hommista. (Osittain myös, koska hän on oikeasti älyttömän väkivaltaisine juttuineen yleinen vaara koko kansallimieliselle liikkeelle. Täysin vastuuton ja sekopäinen ihminen.)

   Yleensäkin vaalien lähestyminen on taas vaikeuttanut juttujen julkaisemista. Yleensähän julkaisemme paljastusjutut aina vaalien JÄLKEEN. Nytkin on taas tullut valtavasti lisää tietoa ketkä kentälllä oikein myyräilee. Kokonaiskuva alkaa nyt olla hyvinkin selkeä, mutta ehkäpä pitää odottaa vaalien jälkeiseen aikaan. Tosin jokainen aktiivisesti Laitonta Lehteä lukenut pystyy kyllä päättelemään ketkä ovat myyriä ja mitä ne hommaavat. Tai ehkä ei sittenkään, koska suomaliset on oikeasti patologisen naiveja. No, ehkäpä vielä paljastetaan kaikki, kun aika on oikea ja ollaan varmoja.

   1. VKK:n katuaktiivit ja muut kannattajat ovat usein hienoja ihmisiä, mutta Laiton Lehti on edelleen terminaalisen naiivi, sillä ei VKK:n johto tule muuttumaan yhtään miksikään. He tekevät kaikkensa tuhotakseen aitokansallismielisen liikkeen.

    1. Niin, ei ihminen yleensä miksikään muutu kun kyseessä on perustavanlaatuinen ajattelu (sen puute) ja tapa toimia (stressi ym. paljastaa todellisuuden ihmisen psyykkeestä). Lisäksi jos on kiihkoisasti umpi-ideologinen (uskonto tm.) niin kaikki on sinetöity ja laput silmillä.

   2. Laittoman Lehden lukijat eivät oikein ymmärrä Laittoman Lehden logiikkaa, sillä persut ovat täysin tiedustelupalveluiden ja rahaeliitin hallitsema valeoppositio. Samoin varsinkin VKK:n johto, vaikka aktiiveina on hienoja ja kunnon ihmisiä.

 4. https://youtu.be/mvCF_pPZL5A

  Miki Sileoni ja muut natottajat saavat vain koko ajan enemmän vauhtia. Sileonin mukaan nyt on se aika kun Suomen pitää hakea Natoon. Toista näkemystä edustanut Tillikainen korosti hyvien suhteiden pitämistä Venäjään, vaikka korosti myös, että Venäjää ei kuitenkaan pidä nöyristellä ja nuoleskella, kuten Neuvostoliiton aikaan.

  1. Tillanen on erinomainen laulaja ja älykäs mies! Yksi Tillanen vastaa noin sataa suvakkia ja matua!

   Tillanen on tehnyt erinomaista työtä mm. elokapinan vastaisessa taistelussa!

   Tillanen on orgaaninen tietopankki!

 5. Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.

  Silti kaikki välttää gallupeiden tekemistä kuin ruttoa.

  Se on varsin epäilyttävää.

  Arvelen että syy on siinä ettei nyt oikeesti kellään ole pienintä aikomustakaan oikeasti totettaa kansan tahtoa

  1. Eipä tietenkään. Eivät voi toteuttaa kansan tahtoa, kun eivät tiedä sitä. Natottajia ei kiinnosta Suomi ja suomalaiset. Kauppaavat vain Nato-jäsenyyttä kuten mitä tahansa tavaraa, sen jälkeentaas jotain muuta mikä sortaa ja riistää aiotsuomalaisia.

   Kysykää tämä kysymys natottajilta: kuoliko ja haavoittuiko sinun lähisukulaisia sodissa Neuvostoliittoa vastaan. Jos vastaus on kyllä, niin pitäisi tajuta ettei kukaan muu kuin Venäjä voi hyökätä. Siksi oma puolustus kuntoon ja hyvät suhteet Venäjään, eikä alennuta lännen ja Naton kynnysmatoksi.

   Natottajat eivät ole aitosuomalaisia vaan heillä on ulkopuolisia geenejä, yleensä lännestä. Ei niillä ole geeneissä vaistoa miten kannattaa elää Venäjän kanssa.

  2. Päättäjät pelkää että kansalaiset kansanäänestyksessä Natosta äänestävät EI liitymiselle. Siksi he yrittävät viedä Suomen kuin varkain Natoon kysymättä kansalta. Nyt on tärkeää saada Nato vastaisia puolueita eduskuntaan niin voimme erota Natosta jos nämä nykyiset puupäät vie meidät Natoon. Sen jälkeen ei Suomea enää huolinta Natoon kun ensin liityimme ilman kansan mandaattia ja sitten erosimme kansan mandaatilla. Median aivopesu koronassa ja Natossa on valtava. Vaikuttaa siltä että suomalaiset poliitikot ovat menettäneet järkensä. Muistaakseni Natolla on huonoja kokemuksia Suomen kaltaisista maista jossa kansa vastustaa Natoa mutta poliitikot vei maan väkisin Natoon ja seuraavissa vaaleissa kansa äänesti ei Natolle ja erosi sotilasliitosta.

 6. Suomeen lait joilla virallisesti ja laillisesti takavarikoidaan jokaiselta amerikkalaiselta ja brittiviholliseltamme omaisuus takaisin. Jokainen tavallinen amerikkalainen ja britti on rikollinen varas.

 7. Ei meillä ole enää vuosia aikaa joihinkin intuellekteihin lässytyksiin ja puoluetoimintaan jonka Supo sabotoi ja tuhoaa yhä uudestaan ja uudestaan. Tarvitaan kykeneviä ihmisiä tekemään laillista sotilastoimintaa. Minulla ei ainakaan ole VUOSIA aikaa odottaa kun pyöritellään jotain papereita ja naiivisti katsotaan kun kaikki sabotoidaan yhä uudestaan. Luuletko, että jossain Neuvostoliitossa, Venäjällä tai nykyisessäkin Yhdysvalloissa puolueiden kautta on saanut mitään poliittista muutosta aikaiseksi? Ei tietenkään. Laillinen sotilastoiminta on kaikkein tärkein.

  1. Sotilastoiminta itsessään ei kovin laillista voi olla, mutta sillä voidaan tietysti palauttaa laillisuus ja itsenäisyys eli aseellisella kapinalla syrjäyttää rikollinen ylikansallisesti johdettu hallinto tai sitten aseellisesti vallata jokin alue ja luoda erikseen kapinallishallinto.

   1. Sotilastoimintaa voi olla laillista ja laitonta. Tarkoitin tietysti vain laillista sotilastoimintaa. Suomessa on täysin laillista harjoittaa monenlaista sotilastoimintaa, joka ei riko lakeja.

 8. Mielestöni suomen kannattaisi taktikoida nato hakemuksen kanssa. Antaa Tuotsin hakea ensin, jos Venäjä pistää sinne ydinpommin, niin Suomen ei kannaya hakea.

  Epäilen että nyt Ruotsi taktikoi.

  1. Unohdat, että suomalaiset ovat syntyneet herrojen perseennuolijoiksi, ja sen lisäksi eivät kykene ymmärtämään mitään yhtä lausetta monimutkaisempaa selitystä. Ajatus, että esimerkiksi poliitikko ajaisi maatalouden alasajoa sen takia, että hänelle on maksettu rupuinen miljoona jonkun pankkiirihimmelin taholta, joka saa itselleen ruokapulan syntyessä sekä ruokamarkkinat että parhaimmillaan digi-id:hen perustuvan sääntely- ja valvontajärjestelmän, aiheuttaa suomalaisissa vain hallitsematonta ivallista röhönaurua. Ei sen takia, että he olisivat eri mieltä, vaan sen takia että ei maailmassa voi mitenkään olla noin monta asiaa.

 9. Tämäkin into ja energia käytettäisiin laillisiin sotilaallisten organisaatioiden rakentamiseen ja lailliseen sotilastoimintaan, niin ei olisi ajan ja energian hukkaa. Supo ja muut tiedustelupalvelut tulevat tuhoamaan nämä suunnitelmat. Suomalaiset pelastaa enää laillinen sotilastoiminta.

  Sinänsä on hienoa, että intoa ja yritystä riittää, mutta energian voisi käyttää tehokkaammin lailliseen sotilastoimintaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*