Marco de Wit 10 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ensinnäkin otsikko on väärin. Kritiikki on normaali osa elämää eikä mitään ”kimppuun käymistä”. On äärimmäisen väärin sekoittaa kritiikki fyysiseen väkivaltaan. Toisaalta otsikon pitää olla houkutteleva ja helposti ymmärrettävä, joten nyt oli pakko käyttää kielikuvaa.

 

Fakta nimittäin on, että ainoastaan Laiton Lehti uskaltaa paljastaa kansallismielisten sisäistä korruptiota. Samalla Laiton Lehti myöntää, että liika kriittisyys saattaa heikentää kansallismielisten menestystä. Niinpä Laiton Lehti ”hyökkää” joidenkin kansallismielisten ”kimppuun” vain kolmesta syystä:

 

1. Väkivallan vastustaminen

Alusta asti Laiton Lehti on kannattanut passiivisen VÄKIVALLATONTA vastarintaa eli esim. massaistumisia, kuten Convoyssakin olisi pitänyt tehdä poliisin vyöryttäessä mielenosoittajia pois mielenosoitusalueelta.  Samalla Laiton Lehti on ehdottomasti vastustanut VÄKIVALTAISTA vastarintaa, koska se vain johtaa ruumiisiin ja on strategisestikin typerää antaen polpolle lisää valtaa. Tämän takia polpo nimenomaan yllyttää ja usein myös auttaa väkivaltaisia provokaattoreita.

Samalla Laiton Lehti ei kuitenkaan jatkuvasti kerro kansallismielistä kenttää myrkyttävistä väkivaltaporukoista, koska se yrittää hoitaa asian ensin kulissien takana. Lisäksi on selvää, että väkivaltatyypit ovat usein valeoppositio persujen yllyttämiä.

 

2. Valeopposition paljastaminen

Alusta asti Laiton Lehti on korostanut persujen olevan natottajien johtama valeoppositio, jonka tehtävänä on kääntää ihmiset POIS aidosta alkuperäisestä vapautta, perinteisiä arvoja ja Sveitsin mallia kannattavasta aitoisänmaallisuudesta. Tämän takia Laiton Lehti on ainoana mediana kertonut persujen takinkäännöistä ja varsinkin Matti Putkosesta ja hänen äänestyskoneistaan.

Yksikään muu media ei ole sanallakaan kertonut kuinka Putkonen, Lipponen ja Niinistö ovat kaikki lapsesta asti olleet ruotsinkielisen pääoman frontteja vieden yhdessä Suomen pois puolueettomuudesta lännen pankkiirien syliin ja suurvaltojen ydinaseiden testikentäksi. Kolmikko on rauhassa saanut huseerata, koska sekä valta- että vaihtoehtomedia ovat antaneet heille työrauhan.

 

3. Sabotaasin paljastaminen

Kansallismielisessä kentässä sabotaasia on kolmenlaista:

 

a) Kieltäytyy kritisoimasta valeoppositiota ja sen päivänselviä huijauksia, kuten persujen takinkääntöjä ja äänestyskoneita.

Supon sabotäärien tehtävänä on nimenomaan estää valeoppositioon kohdistuva kritiikki. Tämän takia kansallismielisessä kentässä yksikään tunnettu aktivisti ei ole kritisoinut persujen äänestykoneita johtavaa Matti Putkosta. He ovat yksinkertaisesti joko tyhmän tietämättömiä tai myyriä.

 

b) Estää tai kesyttää katuaktivismia, kuten Maidanin tai Convoyn.

Polpo pelkää kaikista eniten kansan lähtevän kaduille, joten Supon agenttien päätehtävä on estää tehokas katutoiminta. Tämä tapahtuu joko demonisoimalla Maidania/Convoyta tai sitten kesyttämällä se levittämällä tappiomielialaa ja vastustamalla esim. massaistumisia. Yleensä Supon agentit toimivat yhteistyössä niin, että toiset demonisoivat ja toiset pyrkivät johtoasemiin kesyttääkseen mielenilmaisun.

 

c) Estää tai häiritä vaaliliiton syntymistä.

Vaalilainsäädäntö tekee käytännössä mahdottomaksi pienpuolueiden nousun eduskuntaan ELLEI pienpuolueet laadi vaaliliittoa. Niinpä helpoin tapa varmistua vaalimatematiikkaa osaavan olevan myyrä on katsoa vastustaako hän vaaliliittoa.

 

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

Siinä kaikki! Tiedät joutuvasi Laittoman Lehden tutkinnan ja kritiikin kohteeksi jos olet:

 

1. Provokaattori: Kannatat tai vähättelet hyökkäävää väkivaltaa

2. Huijari: Puolustelet tai vähättelet valeoppositiota

3. Myyrä: Estelet tai kesytät katuaktivismia

4. Supermyyrä: Vastustat tai vaikeutat vaaliliittoa

 

 

Kaikista noista sabotääreistä on tehty paljon yksityiskohtaisia paljastusjuttuja, mutta nyt niitä ei silti tähän juttuun liitetty. Miksikö? No, koska Laiton Lehti toivoo, että kansallismielinen kenttä pystyisi sekä aktiiviseen katutoimintaan että vaaliliittoon.

 

Jos ei pysty, niin vaalien jälkeen paljastetaan kaikki.

 

Enää myyrät eivät voi selittää, etteivät vain ymmärtäneet valeopposition luonnetta sekä katuaktivismin ja vaaliliiton äärimmäistä tärkeyttä. Nyt kaikki kansallismieliset tietävät mitä pitää tehdä. Jos vastustat persujen kritisoimista, katuaktivismia ja suurta vaaliliittoa, niin olet suvakki, mielisairas tai Supon myyrä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

28 thoughts on “Miksi Laiton Lehti on ”hyökkäillyt” joidenkin kansallismielisten kimppuun? Kolme kuolemansyntiä!

 1. Marco kommentoi nyt äkkiä Aimona tänne. Näyttää pahalta tyhjät kommenttikentät. Kehut vain vähän juttua ja omaa komeuttasi.

  1. Halla-aho on Mestari! Master of the dark who come and safe you if you take his to your heart. Lord of the free. Ukko ylijumala. Sanat ei riitä kertomaan. Ota pelastus vastaan äläkä turhaan lausu Herrasi Jussin nimeä.

  2. Ei Natottavia persuja voi pitää kansallismielisinä. Persujen koronavalhe estää myös täysijärkisen äänestämästä persuja. Persut olisivat voineet estää pakkorokotukset. Riikka Purran persut kannattavat myös EUta.

  3. Tänään on yllättävän tyhjä tämä kommenttiosio. Tämä on yleensä ollut miellyttävää lukemista. Kiitos hyvien moderaattorien.

 2. Katsoin Eurovaalit 2019: YLE Pienpuoluetentin
  ja huhhuh! olipa settiä!
  -puhuttiin hiirinieluista
  (ainut hiirinielu josta minä keskustelisin on metrin pvc-putki maassa pystyssä)
  -rahaton ja autoton kommunisti sanoi ympäristöteoksensa pienessä yksiössä asumista
  -eläinten oikeuksien puolustaja halusi tuoda afrikkalaisia välimeren yli lentokoneella
  Aitokansallismielisiä sabotoivia hybridimyyriäkin oli jo näin varhaisessa vaiheessa paikalla.

 3. ”Ensinnäkin otsikko on väärin”. Niin on persujen puoluejohto ei ole kansallismielistä. Kannattajat saattavat olla mutta erehtyneet puolueesta

 4. PS on menettänyt kannatustaan, koska se on nyt enää halpa kopio Kokoomuksesta. Halla-aho sanoi Soinin ollessa vielä puheenjohtajana, että PS:aa äänestetään, jos se on vaihtoehto. Nyt ovat vaihtoehdot vähissä. PS koettaa enää kalastaa ääniä vastustelemalla veltosti haittamaahanmuuttoa. Valveutuneet äänestäjät tajuavat, että PS:n kannattamat asiat (EU, euro, elvytyspaketit, urkintalait, Nato, GCM,…) pitävät sisällään massamaahanmuuton jatkumisen ja kiihdyttämisen. PS tykkäsi (de facto) kovasti koronapassista ja hoitoalan pakkorokotuksista. Pakkoruotsin turvaaminen kuuluu myös PS:n perusarvoihin. Varmaan myös Gesundheitspass/digi-ID tulee olemaan PS:n johdolle mieluisa.

  PS:n äänestäjät ovat pääosin Nato-vastaisia, joten ilmeisesti puolue on ottanut itsemurhatehtäväkseen Natoon liittymisen. Sen jälkeen PS:n harventunut lammaslauma voi hajaantua kuka minnekin.

  1. Loppujen lopuksi ei ole mitään väliä mitä joku on mieltä, sillä totaalisen poliisivaltion avulla ”älykkäät” kansanviholliset (ne Marcon esseitä kirjoittavat rikkaat) voivat betonoida valtansa Suomessa ja riistää kaiken tavallisilta suomalaisilta.

   Ainoa vaihtoehto on laillisen sotilastoiminnan aloittaminen. Muu ei johda yhtään mihinkään.

    1. Laillista sotilastoimintaa voi harjoittaa monella tapaa. Periaatteessa kuka vaan voi sitä tehdä. Eihän laillinen sotilastoiminta ole varsinaisesti ketään vastaan. Se on vain harjoittelua ja teorian opettelua.

  1. Tuohan sopii kuin se siihen dewittiin. Suurin osa hänen kirjoituksistaan ovat vainoharhaisia ja hän näkee pedofiliaa siellä ja pedofiliaa täällä, joka puolella pedofiliaa ja pedonatottajat ajavat homosaation asiaa. Misogymiaa on myös hänen mieliaiheitaan. Mistähän se johtuu?

   1. Totuus on se että Laiton Lehti (eli käytännössä Marco) on ollut oikeassa KAIKESSA mitä täällä on kirjoitettu. Erityisesti tämä oikeassa oleminen koskee perseenmyyjä persuja.

    1. Kiitos. Taidat olla ainoa, joka on noin suoraan sanonut, että ollaan koko ajan oltu oikeassa varsinkin persuista. Tosin ei se auta, koska nyt kaikki ovat ihan oikeasti muuttuneet natottajiksi ja ovat vain iloisia, että natottajat valtasivat persut Putkosen äänestyskoneilla.

     Ennen sitä luuli, että jos saa persut tajuamaan natottajien juonet, niin persut kääntyvät natottajia vastaan, mutta se oli vähän naivisti ajateltu.

     1. Voisiko olla, että he ovat aina olleet natottajia? Tai sitten ovat ahneita, henkisesti epävakaita, pelkureita jne? Ihmiset haluavat sivareiksi ja Natoon juuri sen takia, että Nato tuo heille sekä valtaa, että joku muu sotisi heidän puolestaan.

     2. Niin väitätkö Marco, että historiallisesti ajateltuna valkoisten taktiikat kommunisteja vastaan eivät olisi olleet tehokkaita ja toimivia? Miten tuo Gandhin malli on mielestäsi toiminut nykypäivänä, kun Supolla on totaalinen valta Suomessa ja koko maa on täysin umpimätä?

     3. Hyvä kysymys. Fennomaanit käyttivät pitkään Gandhin mallia, mutta sitten kun punaiset menivät tarpeeksi pitkälle, niin otettiin kovemmat välineet käyttöön. Historia taitaa toistaa itseään.

     4. Onhan tämä persujen idiotismi ollut surullista seurattavaa mutta minkäs teet.

      Kyllä se todellisuuteen heräämisen hetki vielä koittaa ja se herätys tulee olemaan karu. Todella karu!

   2. Botin kääntämästä tekstistä ei saa mitään tolkkua. Tarvitaan parempaa tekoälyä. Selvä ero botin ja ihmisen tuotoksella ihmisen eduksi.

 5. Missä vaiheessa Laiton Lehti katsoo laillisen fyysisen vastarinnan oikeutetuksi? Ei koskaan? Kuinka pitkään aiotte tuhlata aikaa puolueisiin ja intuellektiin väittelyyn, kun Supo kerta toisensa jälkeen tuhoaa liikkeet ja aktiivit.

 6. Luettelosta puuttuu Chabad-Rotta ja Portinvartija.
  KGB käsikirjankin teroittama Moskovan sääntö pätee molempien tunnistamiseen: yksi kerta voi olla sattumaa, kaksi kertaa on hajuaistin herkistävä yhteensattuma. Kolme kertaa on kilometrien päähän löyhkäävä manipulointioperaatio.
  Nämä hahmot tulevat n. 50% ns. älykköpiireistä, joissa jyrsijän näköinen ja ympäri vuorokauden somessa sähläävä miehimys on nykyajan normi.

   1. Olet oikeassa! Halla-aho ei näytä ihmiseltä, vaan eräältä haittajyrsijältä, joka aikoinaan mm. levitti ruttoa Euroopassa!

 7. Hybridi-chekan antisuomiittisia, antikristillisiä tallmudokommunatseja, suomalaisvastaisia vainolaisia,
  jotka black propagandalla kansanmurhaisesti tuhoavat alkuperäiskansaan kuuluvia kantasuomalaisia kristittyjä
  Venäjän ja koolaid-pedovore sinhogien, huostalapsikauppiaiden transpedo-LGBTjne. ideologian ja intressien mukaisesti,
  mm. käyttäen sortovaltaisesti pakkoverorahoitteista YLEä antisosiaalisten ja sadististen hybridivainojensa käsikassarana:
   Veli-Pekka Hämeläinen,
  Teemu Halljamaa,
  Antti Hakanpää,
  Joonas Hafverinen
  https://yle.fi/uutiset/3-12374536

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*