Marco de Wit 10 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa paljastaa, että ihmisten älykkyysosamäärä on romahtanut.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti myös uskaltaa kertoa kansallismielisten ja varsinkin persujen alhaisesta keskimääräisestä älykkyysosamäärästä.

 

Mikä on persujen ÄO? Selittää natsipassin ja äänestyskoneet?

 

 

Moni on kuitenkin ihmetellyt voiko ÄO-testillä oikeasti mitata kuka on älykkäämpi kuin toinen?

 

Kyllä ja ei. On nimittäin ymmärrettävä, että ÄO-testi ei mittaa älykkyyttä (g), vaan se on proxy eli ÄO-tulos vain KORRELOI älykkyyden kanssa. ÄO-testit ovat oikeasti hyvin epätarkkoja. Lisäksi ne antavat epäreilun edun matemaattisesti lahjakkaille, koska niitä on helpompi testata.

 

ÄO-tulos on siis vain hyvin suuripiirteinen arvio. Tämän takia ÄO-testi on hyödyllinen vain SUURTEN ihmisjoukkojen KESKIMÄÄRÄISTÄ älykkyyttä mitattaessa.

 

 

Tosin on ÄO-tuloksella toinenkin kätevä puoli: Vaikka testi onkin hyvin karkea mittari, niin se pystyy mittaamaan tiettyjä älykkyysluokkia eli erottamaan toisistaan selvästi tyhmät (-90), keskitasoiset (90-110) ja älykkäät (110-). Tämä näkyy ihan käytännössäkin siinä, että alle 90 pisteen ihminen ei pysty mihinkään vähänkään monimutkaisempaan työhön ilman jatkuvia virheitä ja onnettomuuksia.

 

Amerikan armeijassa on pari kertaa yritetty alentaa pääsyrajaa alle 85-83 pisteen ja seuraus oli aina kaaos ja valtavasti vaarallisia onnettomuuksia. Tämän takia Laiton Lehti on ainoana mediana ihmetellyt Suomen yleisen asevelvollisuusarmeijan järkevyyttä. Tai siis älyttömyyttä. Varsinkin nyt, kun maahan on tullut vielä alemman keskimääräisen ÄO-tason porukkaa.

 

Joutuvatko lähes kaikki somalipojat Suomen armeijaan? Keskimääräinen ÄO alle 83?

 

 

Älykkäät puolestaan tunnistaa siitä, että he kykenevät oppimaan monimutkaisia asioita toimien lääkärinä, asianajajana, insinöörinä, tutkijana, jne. Esimerkiksi alle 100 pisteen ihmisen on täysin mahdotonta sisäistää pääsykoekirjat ja päästä läpi lääkiksen tai oikiksen pääsykokeista. (Toki nykyään joihinkin humanistisiin tiedekuntiin pääsee jo ilman pääsykokeita sääli- tai kiintiöpisteillä.)

 

Kannattaa huomata, että lähes kaikissa ammateissa on älykkäitä, mutta monissa ammateissa ei ole tyhmiä, koska vaadittava älykkyyden minimitaso on niin korkea. Ei siis voi sanoa, että kaikki kaupan myyjät tai vartijat olisivat tyhmiä, mutta voi sanoa, että kaikki lääkärit ovat melko älykkäitä.

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Mikä ÄO-taso sitten edellytetään älykkääseen keskusteluun? Riippuu aiheesta. Jos keskustelu edellyttää korkeaa yleissivistystä eli esim. laajaa lukeneisuutta sekä tieteellisen metodin ja lähdekritiikin ymmärtämistä, niin 110 pistettä näyttäisi olevan minimitaso.

 

Tosin 100 pistettäkin saattaa riittää, jos henkilö on tasapainoinen ja pitkäjänteinen luonne ja on systemaattisesti pyrkinyt sivistämään itseään laajalla lukemisella ja uutisten seuraamisella. Tämä on yleisempää Suomessa kuin missään muualla maailmassa, koska suomen kieli ja varsinkin sen kirjoittaminen on niin äärimmäisen helppoa. Lisäksi suomalainen kulttuuri arvostaa lukeneisuutta.

 

Tosin on tässä se huono puoli, että usein keskinkertaiset suomalaiset luulevat olevansa älykkäämpiä kuin ovatkaan ja pyrkivät liian korkeisiin asemiin. Tästä surullisesta faktasta vain Laiton Lehti on uskaltanut puhua.

 

Persuongelma: Onko suomen kieltä liian helppoa kirjoittaa? Ei siivilöi ääliöitä?

 

 

On onneksi yksi erittäin helppo keino selvittää onko henkilö kykenevä älykkääseen keskusteluun: Tieteellis-poliittisen esseen kirjoittaminen. Jos henkilö on kykenevä kirjoittamaan muutaman sivun esseen jostain monimutkaisemmasta aiheesta – politiikkakin riittää – punnitsemalla erilaisia argumentteja, niin hänellä on lähes varmasti vähintään noin 110 pisteen ÄO eli on kykenevä järjelliseen keskusteluun. Siis jos psyyke ei tule eteen.

 

Tämän psyykeongelma nähdään varsinkin monissa korkean ÄO:n naisissa, joilla tunteet voittavat järjen. (Tai siis evoluutiopsykologiset vaistot.) Psyykeongelma nähdään myös monissa autistisissa miehissä, jotka sopulien tavoin on helppo aivopestä suvakeiksi tai natottajiksi.

 

Mikä sitten on Laittoman Lehden vakiolukijoiden keskimääräinen ÄO? Taatusti yli 110. Tavallisten 100 pisteen ihmisten on mahdotonta olla pidemmän aikaa kiinnostunut monimutkaisesta poliittisesta analyysistä. Älykkäiden on tätä kuitenkin lähes mahdoton uskoa, koska älykkäät eivät kerta kaikkiaan pysty ymmärtämään tyhmien tyhmyyttä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

54 thoughts on “Onko persuilla toivoa? Korreloiko ÄO älykkyyden kanssa?

 1. Eli natottajat voivat olla autisteja, se ilmenee fanaattisuutena ja tietynlaisena yksisilmäisenä putkinäkönä

  1. Mikset Marco rehellisesti vaan vedä Aimolla moderaattorin oikeudet päällä? Tehnyt jo niin monta kertaa virheen ettei mene enää läpi.

   1. Natottajat, muttei Persut ja riippuu mihin olet älykäs, kieliin, matematiikkaan ym. itse huomasin että matematiikka täysi 5 Datanomi-opiskeluissa aikoinaan, mutta muuta ainetta ei voi verrata, vaikka sanotaan matematiikkaa ei voi opetella ulkoa, se on opeteltava järjellä eikä hauki on kala, eikä kyllä unohta ja laskupääkin on pitkälle kehittynyt, jota monet ihmettelee. Kiinnostuskin merkkaa paljon, eniten että haluat opiskella. Pitää suuntautua itselle edullisiin ammatteihin niin paljon kuin voi, riippuu lusikan ja kauhan väliltä, pääasia että olet hyväkäytöksinen parhaasi antava.

  2. Natottajat ja suvakit pilaa meidän autististen maineen. En pidä itseäni älykkönä, enkä edusta stereotyyppista autistista neroa, vaan arvioin olevani keskinkertainen. Silti minua kiinnostaa ottaa selvää eri näkökulmista liittyen politiikkaan ja yhteiskuntaan ja puhua niistä, mutta kaikki taas ei halua puhua näistä asioista. On niin turhauttavaa väitellä jonkun suvakin kanssa ja ihmetellä, että onko oikeasti ihmisellä ymmärrys- ja käsityskyky laskenut, että ollaan valmiina hyväksymään mm. pedofilia, koska ”hyväksikäyttäjä on eri asia kuin pedofiili”. Huvittaa myös korkeastikoulutettujen denialismit: heikkolahjaista ei saa sanoa heikkolahjaiseksi, vaan nykyään puhutaan heikosta prosessointinopeudesta ja laaja-alaiaista oppimisvaikeuksista. Kun suomensin näitä nykyajan termejä, niin olin varmasti näiden henkilöiden kauhu. Kysyinkin jopa, että mitä hävettävää on heikkolahjaisuudessa, eikö se ole yhtä lailla ominaisuus kuten silmien väri tai ihonväri. Tunnen itseni aivan eristetyksi tästä maailmasta, kun ihmiset tunnu tai halua ymmärtää ajatusmaailmaani, joka poikkeaa muista. Järjen ja totuuden olen löytänyt kansallismielisyydestä.

   1. Monille autistisille ihmisille aitokansallismielisyys ja kristinuskon Jumala tuovat järjestyksen ja järjen, sillä ne ovat täysin loogisia, luonnollisia ja pysyviä.

  3. Autistisuus ja siihen läheisesti liittyvä psykopaattisuus ovat useimmiten machiavellimaista ajattelua, eli petollista, vallan himoa ja oman edun tavoittelua keinolla millä hyvänsä. Tämän takia monet vammaiset ihmiset kannattavat Natoa. Toinen syy on, että nämä ja monet muut ihmiset eivät halua uhrautua oman ryhmänsä puolesta, jolloin he joko alkavat sivareiksi ja/tai kannattavat Natoa, jolloin muut kuolevat heidän puolestaan.

   Ns. ”älykkyys” korreloi hyvin vahvasti vammaisen ajattelun ja kansan, sekä rodun petturuuden kanssa. Jos henkilö on ”älykäs”, hän lähes varmasti ajattelee vammaisesti, vahingollisesti ja on kansansa, sekä rotunsa petturi. Tämä onkin hyvä keino selvittää ryhmän petturit, mädättäjät ja tuhojat, kun mittaa hänen ”älykkyyden”.

 2. Totuuden kartuttamisessa rehellisyys itselle vie pidemmälle kuin 10 pistettä lisää äossa. Suomalaisten bulkki on näitä 100-110 väliinputoajia jotka eivät ole tarpeeksi älykkäitä tai rehellisiä kyetäkseen itsenäiseen ajatteluun, kykenevät kyllä toistaan. Mutta sitten eivät ole myöskään tarpeeksi yksinkertaisia yksinkertaistaakseen asioita esim politiikkaa kuten pakolaiset jne muut alemman äon kulttuurin edustajat. Usein nämä ovat enemmän perillä asioista kuin se tavallinen suomalainen jumipää.

  Kyllä me näilläkin eväillä pärjättäisiin jos koulussa olisi mädätyksen sijaan istutettu valistuksen siemeniä

  1. Koulutuksen tehtävä onkin tyhmentäminen, marxilaisuuden ja korporaatiokapitalismin ihanteiden mukainen lauma-ajattelu Mitään tärkeää elämästä ei kerrota eikä opeteta tekemään omia havaintoja omasta elämästä eikä ajattelemaan omidta lähtökohdista omilla aivoilla.

 3. Niin mikä päätoimittajan oma älykkyysosamäärä on? Voisi kuvitella, että kritisoidessaan hänellä olisi siihen varaa, mutta kaikki mikään ei todista asian puolesta. Pääsetkö yli kengännumerosi? Entä molempien?

  1. 113 oma, ei kai sitä nykyisin, kun ei tiedetä mitä edes ollaan, cis eli heteroseksuaaleja on il:n mukaan eli SEiTAN 10% ja nuorista 5:s osa. Siis tuplat mitä ennen. Voi ei cis sentään.

  2. Marcolla on hyviä pointteja ja kirjoituksia. Perustele edes vähän ja asiallisesti tai muutoin olet itse se debiili.

   1. Perustelen sillä että Marco syöltää valheita 24/7 ja pelkään että uskoo jopa itse puheensa. Eihän tätä valkoiselle roskaväelle suunnattua propagandaa usko kuin idiootit. Ihmettelen silti että kuolemattomalla johtajallanne ei ole osoittaa omaa älykkyyttään, painoaan tai muutakaan mistä niin kuola valuen muita kritisoi. Riittääkö tämä Marco, anteeksi herra typerä kommentti sinulle perusteluksi?

  3. Laittoman lehden lukijatko keskimääräistä älykkäämpiä? Tuota väitettä on vaikea uskoa, kun lukee lehden juttuja ja niihin tulleita kommentteja. Salaliittoteorioiden salaliittoteorioiden perään, pedofiliaa siellä, pedofiliaa täällä, joka puolella pedofiliaa. Homosaation edistäjiä pedonatottajissa. Misogymiaa mausteena dewitin kirjoituksissa. Ja dewit uskoo offensiiviseen realismiin kuin kirveen silmään vaikka se on todistettu monelta osin vääräksi ja nekin tapaukset, joihin se voi sopia laajentumisen selitykseksi koskevat venäjän kaltaisia autoritaarisia valtioita. Näille valtioille hyökkäykset naapurivaltioiden kimppuun ovat suurelta osin pelkkää sisäpolitiikkaa ja oman kansan kurissa pitämistä demokratian lisääntymistä vastaan. Ei putinkaan pelkää Ukrainaa valtiona vaan niitä ajatuksia, joita se voi aiheuttaa omissa kansalaisissa. Luepa dewit tarkemmin kirjoitustesi kommentteja, niin et silloin voi väittää, että laittoman lehden lukijat ovat ÄO:taan yli 110. Ei sitten millään. Ei ainakaan joo-miehet (”aimo mies”, äkäslampola tai hetkinen)

   1. Hei yritä nyt rauhoittua! On kiistatonta, että homosaatio/pervojen ylivalta tullaan pysäyttämään Suomessa ja toiseksi Ukraina on jo menetetty ja tämän tekivät ukrainalaiset aivan itse! Kuka Ukrainassa sitoo siviilejä puihin/tolppiin, leikkaa housut pois ja sen jälkeen vielä ruoskii näitä alastomia ja avuttomia uhreja?!! Tällainen julkinen sadomasokimi ei sovi alueille, joissa liikkuu lapsiperheitä! Terveessä yhteiskunnassa me emme tarvitse siveettömyyttä!

    On vain ajan kysymys, kun Jumala ja hänen poikansa, Jeesus kyllästyvät ja sen jälkeen loppuu sekoilu!

    Kolmanneksi Laittomassa Lehdessä ei ole koskaan ollut mitään ”salaliittoteorioita” vaan tosiasioita, faktoja ja rehellisyyttä. Jos et tätä ymmärrä, niin silloin sinä edustat länsimaisen lehdistön vapaudenvastaista tyranniaa!

    Jos et pidä Laittoman Lehden nerokkaista artikkeleista, niin miksi et mene takaisin Elokapinaan, Setaan, Rasmukseen ja piffille?!!

   2. Maailma on täynnä oikeita salaliittoja ja todistettua eliittipedofiliaa. Laittoman Lehden lukijat ovat täysin oikeassa. Nämä ovat niin päivänselviä asioita, ettei kukaan edes todellisuudessa kiistä niitä! Eihän Nato edes peittele levittävänsä homosaatiota ja se lukee jopa Naton virallisissa säännöissä! Fucking älykääpiö. Oletko suvakki vai persu kun olet noin tyhmä tai epärehellinen Jussiboy?

    1. Osoita minulle missä kohtaa naton säännöissä lukee, että puolustusliiton tarkoituksena on edistää homosaatiota? Sinä vain luulet niin, koska dewit sanoo niin ja siksi toiseksi naton jäsenvaltiot sitoutuvat edistä mään demokratiaa ja tasa-arvoa.

     1. Fakta ja perustelut ei näillä sivuilla olemassaolollaan loista. Päävalehtelija ei jaksa edes omalla nimimerkillään enää puolustella, kun häviää joka ”väittelyn”.

 4. Jordan Peterson: Alle 83 ÄO ihmisillä ei tee yhteiskunnassa yhtään mitään.

  Tämä tietysti on maalaisjärkeä, jos he eivät suoriudu mistään omatoimisesti ja eivät pysty seuraamaan mitään ohjeita.

 5. Ei ole persuilla toivoa. Joko aivan liian tyhmiä tai pelkkiä epärehellisiä opportunisteja. Suvakit ovat olleet oikeassa, että persut ovat yksinkertaisia idiootteja, jotka eivät tajua mitään.

 6. Kuitenkin ateistit ja Jumalan kieltäjät näyttävät olevan juuri noin 105-110 ÄO:n mielisairaita ihmisiä. Lähes poikkeuksetta ns. ÄO korreloi kansan ja rodunpetturuuden kanssa.

  Tulevaisuudessa näistä kaikista Jumalan kieltävistä ateisteista, kansan ja rodun pettureista pitää hankkiutua laillisesti eroon. He ovat ne jotka oikeasti tuhoavat tämän kansan ja maan. Näillä kansanpettureilla ei ole mitään mitä tarvitsemme.

 7. Sanon vain, että miehiä vihaavia ja huonot geenit omaaville suomalaisille naisille sattuu monella tapaa omaan nilkkaan kun konfliktit alkavat ja se on suomalaisille lehmille täysin oikein. Teille koittaa erittäin kovat ajat ja suomalaisilla miehillä ei ole teille mitään sympatiaa.

  Että siinä Laittomalle Lehdellekin se pääsyy miksi suomalaiset naisia ei puolusteta. He ovat pettäneet oman ryhmänsä miehet, he vihaavat ja halveksivat suomalaisia miehiä, he rotusekoittuvat hyvin innokkaasti, suomalaisia naisia kiinnostaa vain miesten rahat ja ulkonäkö, sekä he vihaavat lapsia, perheitä ja avioliittoa. Ei ole mikään ihme, että suomalaisia naisia ei puolusteta ja oli valtava virhe, että kymmenet tuhannet miehet kuolivat sodissa näiden suomalaisten lehmien puolesta.

  Miehet puolustavat naisia jatkaakseen sukuaan tai turvatakseen epäsuorasti perimänsä jatkumisen.

  Uhrautumisessa suomalaisten lehmien puolesta ei ole evoluution kannalta mitään järkeä ja Marco koulutettuna ihmisenä tiedät tasan tarkkaan, että miesten ei kannata uhrautua suomalaisten naisten puolesta, jotka vihaavat, halveksuvat ja sylkevät suomalaisten miesten päälle, sekä erittäin herkästi haluavat vieraiden miesten lapsia. Suomalaiset naiset ovat hyvin uskottomia ja petollisia naisia.

 8. Halla-ahon sekoaminen Ukrainan rajaselkkauksen johdosta on hyvä esimerkki persun järjenjuoksusta. Nyt Halla-aho kannattaa kiimaisesti ”vihreää siirtymää”!

  Mitä siellä Ukrainassa on kun se niin nostaa tunteita pintaan Halla-aholla? Hetkinen! sehän on kasaarien vanhaa aluetta ja kun katsoo Halla-ahon kasvonpiirteitä, niin on syytä kysyä, että onko Halla-aho kasaarien jälkeläinen?

  Suomalaisten naiviudesta kertoo paljon myös se, että harvasen päivä julkisuudessa esiintyy hybridikeskuksen Hanna Smith asiantuntijana liittyen tähän Ukrainan rajaselkkaukseen. Hanna Smith ei ole suomalainen, vaan kasaari, joka näkyy jo hänen naamasta ja hulluinta tässä on se, että tällä hybridikeskuksen verenhimoisella asiantuntijalla on syytesuoja? Herää kysymys miksi?

  Jo aikoinaan tuli ilmi kasaarien verenhimo. Nimittäin heillä oli tapana juoda ihmisten verta!

  1. Jussi Halla-aho voi olla ainakin sukua juutalaisille, sillä Ruotsin hovi ja juutalaiset naivat myös toisiaan. Halla-aho on ruotsalaista sukua. Onko Halla-aho siis ainakin osittain juutalainen?

  2. Ai että vai kasaari ja miten se näkyy kasvoista? Mitä sinun kasvosi ilmaisee: misogymiaa. Istut pöydän päässä ja luet laitonta lehteä sillä aikaa, kun alistettu vaimo keittää sinulle ruokaa, jotta sinun ei tarvitse tehdä mitään. Sinulla on kiire veren veljien nuotiopiiriin kuuntelemaan toisen samanlaisen palopuhetta venäjän ja putinin erinomaisuudesta, myös keskustelette, miten pedofiliaa on joka puolella ja kuinka meidän ÄO on huipputasoa vaikka se ei missään näykään. Typeryys vain näkyy.

  3. Kommentoin vain sitä, että Jussi Halla-aho on erittäin verenhimoinen ja raukkamainen ihminen. Hänen sukunsa on varmasti ollut aikoinaan erittäin raaka ja häikäilemätön ruotsalainen suku, joka on vainonnut erittäin raa’asti suomalaisia.

   1. Edelleenkin vainoaa. Tuollaiset suomen syöjät pitää poistaa täysin laillisesti. Kielletään siltä nyt aluksi sähköpyöräily.

 9. Naisten äänioikeus, globalismi, orjien vapauttaminen totaalisesti ja omalle maaperälle olivat kaikki ”älykkäiden” ihmisten ajatuksia, puhumattakaan kaikesta muusta tuhosta jota he ovat saaneet aikaan ja saavat aikaan. He ovat oikeasti vammaisia ja vahingollisia ihmisiä, jotka lähes aina toimivat oman ryhmänsä etuja vastaan. He eivät voi ymmärtää sitä miten he toimivat koko ajan vihamielisesti omaa kansaansa ja rotuaan vastaan, vaikka ovat niin ”älykkäitä” ihmisiä.

 10. Miksi käytätte täysin turhaan niin paljon energiaa puoluetoimintaan, kun laillinen sotilastoiminta pelastaa Suomen kansasta mitä siitä jää jäljelle.

  Miksi Laiton Lehti hehkuttaa amerikkalaisia, vaikka he ovat verivihollisiamme, jotka pyrkivät tuhoamaan ja mädättämään kansamme? Eihän tässä ole mitään järkeä. Toivotatteko viholliset avosylin tervetulleeksi, vaikka he yrittävät tuhota teidät?

 11. ÄO 120: Kaikki ihmiset ovat samanlaisia. Minusta rajojen aukaisu ja ihmisten sekoittaminen ovat kaikki hyviä ajatuksia. Jumalaa ei ole olemassa. Heti Natoon. Lisää rahaa pankeille. Äänestäkää Kokoomusta tai Vihreitä. Vieläkö tämä näyttää älykkäältä?

  Siinä Laittoman Lehden ”älykäs” kansanpetturi pähkinänkuoressa.

 12. Miten Miki Sileoni voi sanoa olevansa samaan aikaan kansallismielinen ja samaan aikaan kannattaa ja vaatia Natoa? Nato levittää pedofiliaa, huumekauppaa, tuhoaa perinteiset perhearvot, levittää islamistisuutta ja jihadismia, feminismiä jne. Nato riistää kansojen perusoikeudet ja järjestää terrori-operaatioita, sekä haastaa sotaa myös Venäjän kanssa. Nato valehtelee aivan jatkuvalla syötöllä.

  Mikä Miki Sileoni on miehiään?

 13. Korkean ”älykkyyden” naiset ovat usein autistisia, eli eivät usein hillitse hermojaan ja asiat eivät välttämättä vaikuta heille järkeviltä, muuten kuin asioina ja järjestelminä, mutta heillä ei kuitenkaan ole usein kovinkaan paljon aivokapasiteettia järjestellä asioita järjestelmiksikään. Lisäksi he ovat hyvin vaistopohjaisia, eli hyvin pitkälti tyhmiä eläimiä.

  Monet psykopaattiset naiset ovat myös äärimmäisen kylmiä, sillä normaalisti naiset ajattelevat vain tunteilla, jolloin jos heillä ei psykopaatteina ole mitään tunteitakaan, heistä tulee äärimmäisen kylmiä ja manipuloivia ihmisiä ja jokainen tietää, että huonon tyyppiset naiset osaavat manipuloida. Heistä tulee vielä hyvin häikäilemättömiä manipuloijia.

 14. Todella järkevää sekoittaa amerikkalaisia ja brittejä verisesti vihaavia kansallismielisiä suomalaisia aseella uhaten taistelemaan Naton puolesta. Tästä tuleekin todella mielenkiintoista.

 15. Siinä vaiheessa kun Miki Sileoni paljasti itsensä avoimesti kunnon natottajaksi, oli yhdentekevää mitä hän on koskaan ikinä tehnyt, sillä tällainen natottaminen ja Naton vaatiminen vainoamaan ja alistamaan suomalaisia kumoaa kaikki muut hänen tekemisensä.

 16. Käytännössä jokainen 115 ÄO ihminen on pelkkää haitallista ihmissaastaa, jotka ajattelevat mielisairaasti ja vahingollisesti. Eikö se jo kerro jotain, ettei näistä ihmisistä käytännössä kukaan ajattele millään tavalla oman kansansa etuja, vaan pyrkii kaikin tavoin vahingoittamaan omaa kansaansa? Melkein kaikki ”edistys” johtaa lopulta tuhoon. Näille fucking älyköille se ei mene perille. Rajat auki, ääni Kokoomukselle ja Vihreille, heti Natoon, äänioikeus naisille, maskit ja piikit vain kaikille, kaikki ovat aivan samanlaisia ja tasa-arvoisia. Lopetetaan orjuus ja päästetään ne meidän omistamat orjat vielä vapaaksi meidän maahamme, eikä kotimaahansa. On todella älykkäitä ja ajattelevia ihmisiä. Voi vitut teidän kanssanne. Ja vielä väität, että on jotain älykkäitä ajattelijoita.

  Juuri näiden itsekkäiden edistyksellisten takia Suomen kansa on TUHOUTUMASSA, ei Laittoman Lehden syyttämissä idiooteissa. Juuri nämä ns. ajattelijat ovat tuhoamassa koko kansamme ja maamme.

 17. Meitä ei oikeasti kiinnosta kuinka moni heistä kirjoittaa jonkun esseen, jos he kaikki ovat kansansa ja rotunsa vihollisia.

 18. Amerikkalaiset, britit ja ”älykkäät” suomalaiset ovat tuhoamassa ja vahingoittamassa tavallisia suomalaisia. Jokainen heistä on petturi ja kansansa vihollinen.

  Tavallisille suomalaisille on vain kaksi vaihtoehtoa:

  1) Järjestäytyä täysin laillisesti ja lakeja noudattaen sotilaallisesti harvojen uskollisten suomalaisten kanssa.
  2) Tehdä laillinen ja lakien mukainen diili venäläisten kanssa.

  Siinä ovat ne kaksi vaihtoehtoa. Voit valita jomman kumman. Kaikki Laittoman Lehden mainitsemat ”älykkäät” ovat pettureita ja vihollisia, jotka tuhoavat ja vahingoittavat sinua. Tavallisille ihmisille ei ole muita vaihtoehtoja.

 19. Mutta mikä sai Tuukka Kurun kannattamaan juutalaisen miljardöörin Kolomoiskyn rahoittamaa yksityistä Azov-natsiarmeijaa?

  Mystisiä takinkääntöjä. Ns. älykkäät ihmiset ovat kaikki petollisia ja epäluotettavia ihmisiä, jotka kääntävät vain takkiaan.

  Oikein odotan ja pidättelen naurua kun Tuomas Malinen kääntää takkia ja puukottaa selkään. Marcolle tämä tulee yllätyksenä, mutta ei ”tyhmille” ja ”yksinkertaisille” ihmisille.

  Ei ”älykkäisiin” voi koskaan luottaa.

  1. No. älykkäät ovat erityisen alttiita lahjonnalla koska yliopistojen rahoitusta on leikattu yli sietorajan. Yliopistojen väki joutuu pyytämään yrityksiltä apurahoja, että voivat jatkaa mukavissa viroissaan. Eikö tuo ole selvä lahjontakuvio.

   Miksi kukaan muu ei näe tuossa miyäännongelmaa?

 20. Tavallisilla suomalaisilla on vain muita tavallisia suomalaisia. Kaikki ”älykkäät” ovat moninkertaisia epäluotettavia ja itsekkäitä pettureita ja selkäänpuukottajia, jotka elävät muiden suomalaisten selkänahasta loisimalla keskuspankkien ilmaisella rahalla ja muilla eduilla. Sotien jälkeen lopetettiin puhumasta kuinka ”älykkäät” ja rikkaat loisivat tavallisista suomalaisista, mutta enää meitä ei saa hiljaiseksi totuuden puhumisesta. Tämä on se syy miksi he rikastuvat ja saavat yhä enemmän valtaa.

 21. Koronatyrannian aikaan rikkaat sekä loisivat rahaa tavallisista ihmisistä, että elävät täysin normaalisti. He voivat kokoontua miten haluavat ja matkustaa minne haluavat ilman rajoituksia. Loisivat rikkaat pysäytettävä laillisesti.

 22. Mitä väliä sillä on osaako joku käsitellä jotain tietoa vähän eri lailla kuin toiset, jos he ovat kaikki pahoja, itsekkäitä ja pettureita, jotka vahingoittavat ja tuhoavat muut ihmiset. Ei ole mitään väliä. Kaikki pätevät mädättäjät ja petturit helvetin kauas tavallisista ihmisistä. Nämä ihmiset tuhoavat meidät. Minua ei kiinnosta mitä he sitten osaavat, jos he eri tavoin vahingoittavat ja tuhoavat kansaa. He ovat täysin hyödyttömiä ihmisiä, jotka ovat nyt tuhoamassa ja pettämässä suomalaiset! Meidän ei pidä päästää näitä ihmisiä osaksi yhteiskuntaa.

 23. Tulevaisuus on niissä ihmisissä joilla on vähintään 100 ja korkeintaan n. 115 älykkyys, koska alle 100 on liian tumpeloa porukkaa ja yli 115 ovat kaikki epärehellisiä kansan ja rodun pettureita, huijareita ja pelaajia, jotka vain vahingoittavat ja tuhoavat kansaa. 115 ja yli ”älykkyys” on käytännössä varma merkki vahingollisesta, pahasta, itsekkäästä ja kansalle vaarallisesta ihmisestä.

  Vai haluatko näyttää poikkeuksia, jotka ovat sekä ”älykkäitä”, että hyödyllisiä osia yhteiskuntaa, jotka eivät vahingoita muita ja loisi muista? Ei heitä ole!

 24. Mm. toinen tapa mitata älykkyyttä on reaktiokyky. Ihmisiltä mitataan kuinka pitkään heillä menee ratkaista jokin tehtävä tai ongelma ja näin ihmisiä voidaan verrata toisiinsa. Tämä voidaan myös muuttaa melko tarkasti ÄO-arvioksi. Yleensä tyhmemmillä ihmisillä menee pidempään ratkaista tehtävä tai eivät pysty ratkaisemaan ollenkaan. Juuri tämä reaktiokyky on laskenut valtavasti vuodesta 1860.

  Kuten Laiton Lehti korosti, ÄO-testit mittaavat vain osaa ihmisen älykkyydestä ja monet, varsinkin uskonnollisuuteen, sosiaalisuuteen jne. liittyvät älykkyyden osa-alueet on jätetty pois, koska niitä on vaikea mitata ja vertailla, mutta nekin ovat osa älykkyyttä.

  Todellisuudessa mm. Jussi Halla-ahokin on todella tyhmä ihminen. Hän on täysin surkea matematiikassa ja kuten tohtori Edward Dutton on tuonut esille, kielitaito ei oikein mittaa älykkyyttä. Käytännössä Halla-ahossa ei ole mitään mikä viittaisi erityiseen älykkyyteen, mikä selittää hyvin sitä miksi Halla-aho on alkanut rahaeliitin rahahuoraksi ja myy itseään.

  1. P******** Hslla-aho. Uksi hänelläkin. En saata ajatella mitä sieltä tulee. Hänellä ei ole mitään annettavaa noiden piirien ulkopuolella.

 25. Elämme täysin läpikorruptoituneessa maassa, jossa hallinnolla on totaalinen valta, kaikkea valvotaan ja lait eivät ole voimassa, niin mitä luulet Marco, luuletko minun noudattavan lakeja tässä maassa?

 26. Hyvä Marco! Juuri noin kommentoidaan nimettömänä. Ei tarvitse aina piiloutua muiden aliaksien taakse. Yhtä uskottavaa tämä on ja saat silti ”keskustelua” aikaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*