Marco de Wit 10 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Rasismi-sana on tarkoituksella määritelty niin epämääräiseksi ja sekavaksi, että sillä voidaan lyödä leimakirves keneen tahansa.

 

Jos rasismia on olemassa, niin silloin kyse on jonkun ihmisryhmän leimaamisessa OLEMUKSELTAAN PAHAKSI. Eli väitetään jonkun ihmisryhmän olevan automaattisesti paha.

 

Viime aikoina suvakit ja natottajat ovat yrittäneet kanseloida kaikki venäläiset ja heidän kulttuurinsa. Jos tämä ei ole rasismia, niin ei mikään.

 

Chanel syrjii venäläisiä naisia! Kostavat tuhoamalla Chanelin laukkuja!

 

 

Alla yksi Laittoman Lehden lukija kertoo oman näkemyksensä hieman kärjistäen, mutta paljon miettimisen aihetta:

 

Suomessa on rasismi nousussa. Nyt siitä on tullut valtamediaa seuraavassa väestössä massapsykoosi. Minulle aukesi kristallin kirkkaana se, mistä mediassa on varoiteltu jo vuodesta 2015 alkaen.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Ovatko venäläiset rasismin uhreja?

 1. Ovat. Lappalaiset ja itäsuomalaiset kuulemma leimataan jo joissakin piireissä venäläisiksi ja heitä ei ole olemassa, ainakaan millään positiivisella tavalla. Tämä on johtanut myös puolustusvoimissa siihen ettei niitä alueita ole tarkoitus ensisijaisesti puolustaa, ne alueet ovat suoja-aluetta ja puskuria ”varsinaista” ydin-Suomea varten.

  Siis rasismia ei ole vain tiettyjä ulkomaalaisia vaan on myös maan sisäistä rasismia, kun jo ns. omia aletaan leimata ja känselöidä. Todella alhaista.

  1. Nykyrasismi on valkoisia ja alkuperäisiä vastaan, kuten Saamelaisia joita Venäläiset syrjii. Mutta maailmalla ei sitten ole muuta kuin tummia vastaan syrjintää, suurinosa tummilta valkoisiin, mutta se on hyvyyttä. Kunnes mustat ja sählämit voittaa anarkosuojelijoille koittaa avusta huolimatta loppu kuten meille muillekin, kun jatkuu eri maiden kuten Suomen mitään oppimattomuus. Siinä mielessä Venäjä hyvä, pitää ählämit kurissa ja mustat poissa. Ählämeitä vaan kun niin iso maa.

   1. Mielenkiintoinen mutta piilotettu menneisyyden tosiasia on se, että ”saamelaiset” ovat tulleet n. 5000 vuotta sitten Tiibetistä Suomeen. Paikallinen keisari oli alkanut hankalaksi tai sitten vain sekosi. Turvapaikkaa tiedettiin pyytää heti muinaisesta ”isien maasta” vielä silloin. Kaikki tunsivat Uudenmaan ja sen kantapaikan Hel. Sen aikainen kuningas Seppo Ilmarinen antoikin isänsä lisäsuostumuksella heille luvan tulla mutta vain omalle alueelleen. Kun katsotte monien heidän ulkonäköään sekoittuittumisenkin jälkeen tänä päivänä, huomaatte että asiassa on heti ulkoisestikin jo perää. Mm. Antti Tuisku on saamelainen.

  2. Jo 1960-luvulta lähtien on saatu profetioita, että Venäjä miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen sekä osan pohjoisinta Ruotsia. Nuo ovat tuntuneet aikanaan utopioilta, mutta nyt äkkiä on syntymässä tilanne, jossa miehitys on looginen seuraus Suomen ja Ruotsin Nato-aikeista. Pietari, Murmask, Jäämeren satamat ja Norjan Nato-tukikohdat ovat yhdessä ymmärrettävä syy sille, että Venäjä haluaa puskurialuetta Nato-hyökkäyksen varalle. Siten lappalaiset ja itäsuomalaiset tulisivat olemaan ainakin väliaikaisesti ”venäläisiä”.

   Ryssäviha on nyt jopa Suomen ylintä johtoa myöten kiihtynyt huippunsa. Halla-aho tuomittiin aikanaan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan mitättömissä tapauksissa. Nyt hän ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajana saa kiihkota kaikessa rauhassa venäläisten tappamisesta, Venäjän presidentin murhasta ja koko Venäjän hävittämisestä. Hallituksemme voisikin alkaa suunnitella uutta Barbarossa-projektia, jonssa hyökkääjien kärkenä olisi Suomen armeija. Olemmehan oman kansan kurittamisessa edelläkävijämaa ja venäläisten tappaminen vaikuttaisi hienolta amerikkalaisissa medioissa (eli mukaanlukien mm. YLE, MTV, Nelonen, HS).

   1. Todistit juuri teoriani oikeaksi. Ei näistä propagandistinen valtamedia kerro.

    Kysykää johtavilta upseereilta: Onko puolustusvoimilla tarkoitus puolustaa koko nykyistä valtakunnan aluetta? On yleistä tietoa, että Suomi on varautunut ja keskittynyt etelärannikon, laivaliikenteen turvaamiseen, estämään hyökkäyksen pohjoisesta.

    Mikä unohtui? Itä- ja Keski-Suomi. Aluepuolustus on, mutta mikä on reservin taso ja kyky. Asevarikot ja varuskunnat on poistettu suomenruotsalaisten puolustusministeriön ja kenraalien toimesta Itä- ja Keski-Suomesta. Sotilaallinen tyhjiö, joka on itse luotu, mikä oli valtava strateginen virhe. Se on ilmeisesti jätetty suoja-alueeksi viivytystaisteluun. Mikä rooli lie niillä jatkossa? Kiinnostaako eliittiä nykyisen Suomen säilyttäminen kokonaan?

    1. Nato-Suomen armeija ei riitä edes PK-seudun turvaamiseen. Käytännössä suunnitelmana on suojata vain suurimpia suvakkikuplia ja sitten Marcon ”älykkäät” petturit jättävät suurimman osan suomalaisista hyeenoille ja nälissään, sekä vainoavat heitä droneilla ja roboteilla Helsingistä käsin.

     1. Täytyy olla selviytymissuunnitelmat. Jokainen laatikoon omansa, mutta joitakin skenaarioita.

      Kuvitellaan tilanne, että Venäjä hyökkää maajoukoilla itärajalta kohti esim. Keski- Suomea. Etenevät nopeasti käyttäen teitä ja rautateitä. Aluepuolustusjoukot hidastavat etenemistä. Hyökkäys voi olla nopea. Siviileitä varmaankin jää miehitetyille alueille ja reservit eivät ehdi tarpeeksi tehokkaasti torjuntaan. Kuinka selviytyä miehitetyillä alueilla? Oletetaan, että ruoka ym varmuusvarastot ovat kunnossa ja hajautettuna ja suojattuna varkailta ym tuholaisilta. Suurin vaara on sitten nämä ehkä vihollisen ns. puolisotilaalliset tuhontajoukot, jotka etsivät naisia ja lapsia siirrettäväksi ”siperiaan”. Oletus on, että miehet ja huonokuntoiset ammutaan tavattaessa. Täytyy siis olla varauduttu, että metsästysaseet ja ammukset on varustettu riittävästi jo ennen tilanteen vyörymistä päälle. Ne on tarkoitettu vain itsepuolustusta varten, sitä tilannetta varten, että henkeä uhataan. Ei lähdetä siviiliaseilla leikkimään sotasankaria, se on puolustusvoimien tehtävä, pysytään piilossa ja turvataan oma toiminta ja kyky. Mikäli mahdollista, kootaan omat kodinturvajoukot ja siirrytään puolustukseen ”piilopirtteihin”. Odotetaan, kuinka tilanne kehittyy. Ei hötkyillä, pysytään koossa ja puolustetaan omaa ”tukikohtaa”.

  3. Sotatieteilijä Aimo – alias Marco ”murskavoitto” Bäckman. Kaksi viikkoa 50-luvulla puolustusvoimien hevosmiehenä ja siitä lähtien tämä Marsalkka on tiennyt sodista kaiken.

 2. Eikös rasismin alkuperäinen määritelmä ole se että jonkun rodun olemassaolo kielletään vain sen perusteella että se on olemassa. Kuten juutalaiset kieltää mslimit ja kristityt.

  Tällä alkuperäisellä määritelmällä Venäläiset kokevat NATO-kiimaisilta melkoista rasismia. Mutta onneksi on myös kehittyneempiä yksilöitä jotka näkevät kokonaiskuvan selkeämmin. Uudelle maallehan lähtivät kuolemaantuomitut, elinkautisvangit sekä opportunistit. Mitä muuta niiltä voisi olettaa?

  1. Nykyään se on kaikkea haittaa 99% ja se 1% vain oikeaa eli Saamelaiset ym. alkuperäisihmiset ja turhaan länsiyhteiskuntaan tuodut sekoilemaan viidakosta ja aboriginaalit Uudesta Seelannista länsi ihmisten joukkoon ryyppäämään ja vetämään suolaa mitä ennen saivat kalliosta matkojen päästä harvoin ja ruokaa, nyt vetää kaiken kalorisen luonnostaan, muttei sovi läsimaiseen elämään 60% ÄO:llä, kuten Amerikan Intiaanit.

  2. Esinahaton natsipresidentti esitti eduskunnalle omia näkemyksiä venäläisistä ja hän jopa kuseenalaisti venäläisten olevan ihmisiä!

   Jos tälle kansainvälisen vihapuheen tielle lähdetään nyt Suomessa, niin eikö olisi kaikkien etujen mukaista, jos vaikkapa esinahattomista juutalaisista esitettäisiin heidän ihmisyyden kiistäviä mielipiteitä?

 3. Suvakit aikovat taistella viimeiseen suomalaiseen asti, ensin räksyttämällä ja haastamalla riitaa ja sitten he eivät tule koskaan itse sotimaan, vaan tulevat juoksemaan ensimmäisinä karkuun.

  Onko tämä myös salainen juoni eliminoida rasistit olemasta? Rasistit ovat liian tyhmiä tajutakseen, että suvakit tapattavat heidät tahallaan haastamalla riitaa Venäjän kanssa.

 4. Myös ruotsalaiset ovat kaikki rikollisia ja vihollisiamme. Ulos Suomesta ja suomalaisten maat takaisin, helvetin sairaat massamurhaajat ja varkaat. Ihan täysin oikein, että ruotsalaiset rotusekoittuvat. Stop ruotsalaiset rajalle ja ulos maasta! Ruotsalaisilla ei mitään asiaa asua Suomessa! He ovat tunkeutujia ja vihollisiamme!

  1. Onneksemme Ruotsissa on nousemassa vastavoima ruotsalaisuudelle. Karma kostaa. Siellä on noin 70 jihadistien hallitsemaa mafiatyyppistä pikkuvaltakuntaa. Tämä on tulevaisuus. Yhtenäinen kansankoti hajoaa pikkuvaltioiksi. Siitä ei voi syyttää suomalaisia.

   Alunperinkin kaikki valtakunnat on perustettu väkivallalla, kuten nuo Ruotsin pienet jihadistimafiavaltiot. Teoria toteutuu Ruotsissa.

   Valtio on kuin mafia, väkivaltakoneisto. Verot ovat suojeluraha.

 5. Amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ovat todellisia vihollisiamme, jotka pitää saada ulos maasta ja pysäyttää rajalle! He ovat kaikki rikollisia varkaita.

 6. Ulkomaalaiskriittisyydessä ei ole mitään väärää. Meidän suomalaisten ei tarvitse vihata tai rakastaa venäläisiä/ukrainalaisia. Antaa heidän tapella keskenään siellä omilla alueilla. Eiköhän se heidän rajaselkkaus ole kohta ohi. Ukrainassa olevat slaavien väliset nujakat ja naton biolaboratiot eivät kuulu suomalaisille.

  Typerät suvakit kuvittelevat, että Suomen liittyessä natoon, niin Ukraina pelastuu jollain ihmeellisellä tempulla. Tosi asia on, että se mitä Ukrainasta jää jäljelle alueluovutusten jälkeen, niin on hyvin, hyvin köyhä kehitysmaa. Noh. suvakit pääsevät sitten lempipuuhaansa, eli auttamaan kehitysmaalaisia. Jo nyt Ukrainan armeijalla alkaa olla kalusto loppu ja tämän takia esinahaton natsipresidentti ruikuttaa joka päivä lisää aseita natolta.

  Venäjä haastaa nyt voimakkaasti natoa sotimaan, niin sopii kysyä nyt, että kumpi todellisuudessa tarvitsee kipeämmin kumppania, eli tarvitseeko Suomi natoa vai onko se sittenkin nato, joka tarvitsee Suomea?

  Esim. Murmanskin laivastotukikohta kiinnostaa hyvin paljon natoa.

  1. Nato tarvitsee Suomen. Maksetut kauppamiehet eli natottajat on laitettu kaikissa medioissa edistämään natojäsenyyttä.

   Ydinkärjet Suomeen Lappiin itärajalle ja kohteeksi Murmansk, niin Venäjä pohjoinen laivasto on muutaman minuutin ohjusiskun päässä.

   Suomen Natoon vieminen on suurvaltapolitiikkaa. Ei se lisää ns. turvallisuutta, vaan joudumme keskelle sotaa ja osapuoleksi juuri natojäsenyyden kautta ja omalla maaperällä.

   Kiittävätkö lapsemme ja lastenlapsemme meitä sitten siitä. 78 rauhan vuotta takana. Ei pidä korjata sitä mikä ei ole rikki.

   Natosta ei pääse eroon ilman sotaa sitä vastaan. Sama juttu kun aseveli saksalaiset piti ajaa Suomesta pois 1944-45. Tulisiko roinaa Naton taholta, jos se ajetaan pois. Taatusti.

   1. Juuri näin. Et saa Yhdysvaltoja, Iso-Britanniaa ja Israelin valtiota Suomesta ilman sotaa ja tämä tuleva sota käydään Marcon fanittamien ”älykkäiden”, matujen, suvakkien ja järjissään olevien tavallisten ihmisten välillä. Siitä on tulossa erittäin raaka sisällissota.

    Suomalaiset eivät varmasti tule antamaan anteeksi petturimaisille ”älykkäille”, jotka ovat liittoutuneet globalistien puolelle ja tulevat vainoamaan tavallisia suomalaisia, sekä pitämään rajat auki.

    1. Mafioosojen juoksupojat Niinistö, Stupido ym ketkut ja natokenraalit haluavat tapattaa mahdollismman paljon tervettä kansaa eli aitosuomalaisia, siksi suurin osa maasta jätetään ilman puolustusta, eikä vahingossa.

   2. Einatoon mitä järkee on tossa touhussa.Mutta kun me eivoida päättää siitä .Noi herrat sen päättää .Eiole kansanäänestys.

 7. Amerikkalaiset ja britit ovat automaattisesti pahoja ja rikollisia imperialistisia loisia. Joka ikinen. He ovat vihollisiamme, jotka yrittävät tuhota meidät.

 8. VENÄJÄ-PSYKOOSI
  Valtamedia onnistuu luomaan kollektiivisen psykoosin pelottelemalla. Näin luotiin suomalaisten koronapsykoosi ja nyt Venäjä-psykoosi. Psykoosi tarkoittaa käytöstä, joka ei ole realistista, vaan perustuu harhoihin. Koronapsykoosissa kansa saatiin pelkäämään ”tappavaa virusta”, Venäjä-psykoosissa kansa saadaan pelkäämään Venäjän hyökkäystä. Länsimaiset uutiset ovat sotapropagandaa, jota Zelenskyi ja hänen juutalaiset esimiehensä tuputtavat. Ja kaikki tapahtuu uskomattomalla tavalla. Aivan käsittämätöntä, kuinka monet yritykset ja tavallinen kansa ovat kääntyneet Venäjä-vastaisiksi. Metodi on sama kuin holokaustihuijauksessa. Sekin on massapsykoosi, joka on luotu massiivisella propagandalla. Siinä ihmiset on saatu pelkäämään samaistumista natseihin, jotka on mustamaalattu planeetan pahimmiksi ihmisiksi. Juutalaiset ovat taitavasti saaneet kaikki kansat pelkäämään juutalaisvastaisuutta, joka olisi terve reaktio juutalaisten kansainvälistä politiikkaa vastaan. Mutta tosiasia on tämä: jos saataisiin hirtettyä Siionin Viisaat, niin ihmiskunnassa ei olisi sotia, vaan YK toimisi todellisena rauhanturvaajana. Mutta juutalaisten valta on silmiinpistävää, vaikka harva uskaltaa sitä tutkia. Juutalaisten taktiikan peruste on ”hajota ja hallitse”. He luovat aina kaksi toisilleen vihamielistä ihmisryhmää. Tällä hetkellä USA-EU ja Venäjä. Kiinnostavaa on, että ne, jotka ovat perehtyneet koronahuijaukseen, ovat usein myös objektiivisia Ukrainan kriisin suhteen, eivätkä usko Ukrainan propagandaan. Suoni irti EU:sta ja eurosta, ei NATO:lle ja ei Venäjän vastaisille pakotteille, vaan itsenäinen ja puolueeton Suomi, joka luo ystävälliset suhteet kaikkiin maailman maihin. BENJAMIN

 9. Ryssäviha on valtamedian ja EU-globalisteja liekoitsevat umpi-tyhmät nk. ”suomalaispoliitikot” ovat sokeassa EU:n palvonnassaan ja ”hullu-uholaisessa” patologisessa Venäjä vihassaan ovat lyhytnäköisesti saastuttaneet itseään paljon fiksummat ja rehellisemmär suomalaiset rasismilla!!!

  Venäläiset ovat slaaveja temperamentiltaan hyviä ihmisiä ja paljon sydämellisempiä aitoudessaan kuin kusipäiset EU-johtajat sairaassa suvakismissaan palvomalla mustia ja arabi kurkunleikkaajia murhauttamalla näillä EU-kansalaisiaan syytäen kurjat tekopyhät syytöksensä omiensa päälle kuin tolpalle kusevat kapiset koirat!!!

  Videosta: TOSI VIISAS JÄTKÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*