Marco de Wit 10 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Amerikassa suurin osa miehistä kannattaa Trumpia eikä ole siten mädätetty feminismillä.

 

Niinpä tavalliset amerikkalaiset miehet vielä uskaltavat pilailla naisten kustannuksella. Eivätkä tavalliset naiset ole moksiskaan, vaan nauravat mukana!

 

Laulussa kerrotaan miksi olut on parempi kuin nainen.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Päivän video: Olut vs. naiset

  1. Koska emme ole itsevarmoja, vaan tosikko lampaita, eikä miehet nykyään voi sanoa edes vitsillä mitään. Onnellisin kansa, miksi, no kun elintaso on vielä hyvä.

  2. Suomessa on aina ollut miehiä vihaavia ja vaikeita naisia. Kaikkein surkeimpia naisia mitä länsimaista löytyy. Laittoman Lehden lukijoiden pitää kertoa totuus suomalaisten naisten huonoista geeneistä ja huonosta tasosta kun Laiton Lehti ei sitä tee. Jokainen suomalainen mies tietää minkälaisia miehiä vihaavia lehmiä suomalaiset naiset ovat. Kysy keneltä tahansa suomalaiselta mieheltä.

   Nykyisin suomalaiset miehet pystyvät vaihtamaan nämä miehiä vihaavat täydelliset lehmät parempiin valkoisiin naisiin.

 1. Ööö… Olipas hilibili murretta. Tuosta ei montaa sanaa ymmätänyt. Mutta hei, mitä voi olettaa jos asuu suistoissa ja kulkee haalaierssa.

  Se minua aina ihmetyttää kun nykyihmisillä on tapana avata suu auki kun ne kuulee jotain poikkeuksellista. Suomessakin telkkaria katsottaessa ihmiset ei enää naura, ne avaa suunsa ja päät pyörii kun ne katselee muita.

 2. Menepäs Suomessa soittelemaan, niin suomalaiset naiset vetävät oikeuteen ja ottavat avioeron. Laiton Lehti ei uskalla puhua siitä, että myös suomalaisilla naisilla on erittäin huonot ja virheelliset geenit. Osa saattaa olla ulkoisesti kauniitakin, mutta lähes kaikki on surkeita elämänkumppaneita, vaimoja ja äitejä. Tulevaisuus on vaaleiden ukrainalaisten ja venäläisten naisten kanssa, ei miehiä, lapsia ja perheitä vihaavien, uskottomien ja huonot geenit omaavien suomalaisten naisten kanssa. Suomalaiset naiset vihaavat myös Jumalaa.

  Ulkoisella kauneudella ei tee mitään elämänkumppanissa, jos suomalaisten naisten geenit ovat muuten huonot ja virheelliset.

  Jokainen suomalainen mies tietää minkälaisia miehiä vihaavia narttuja suomalaiset naiset ovat. Jopa ulkomaalaiset miehet kysyvät välillä, että miksi teillä suomalaisilla on niin hirveitä naisia, jotka eivät myöskään pidä itsestään huolta.

  Suomalaisille naisille mies on korkeintaan vain komea tai iso pankkitili. Vastaavasti suomalaiset naiset pitää nähdä arvottomina katuhuorina. Suomalaisia naisia ei kiinnosta miehissä mikään muu ja miehet kyllä tietävät miten naiset näkevät miehet. Eivät miehet ole niin tyhmiä. Jos et ole komea tai rikas, niin näitä suomalaisia huoria ei kiinnosta.

  1. Se on hjuva, että on saanut olla noilta rauhassa. Vaara kasvaa jos status tai varallisuus kasvaa. Siksi ei kannata hankkia yli oman tarpeen omaisuutta ja ns. ulkoisen menestyksen merkkejä, että huonot naiset alkaisivat kiinnostua.

   1. Tuostakin huomaa hyvin mikä suomalaisia naisia miehissä kiinnostaa, ainoastaan ulkonäkö ja rahat, ei mikään muu. Kaikista pahimpia pinnallisia huoria valkoisten naisten keskuudessa. Eivätkä itse ole edes mitään hyvätasoisia huoria, vaan siinäkin pahimmasta päästä, eli sekä kalliita huoria, että oikeita narttuja.

 3. Naisilta ei pidä koskaan kysyä yhtään mitään. Tulevaisuudessa naisilta ei tulla kysymäänkään yhtään mitään, sillä naisten mielikuvitusvalta on romahtamassa ja palataan kovaan miesten valtaan, jossa naisilta ei tulla koskaan kysymään mitään, vaan nainen tottelee.

  1. Näin on. Kuten Afganistanissa, jossa on järkeviä miehiä. Sen vallan palauttaminen kesti yli 40 vuotta taistelua, mutta se kannatti.

 4. Vihaan syvästi amerikkalaisia. Onneksi pääsen heidän kanssaan vielä samaan joukko-osastoihin, kun maanpetturit pakottavat aseilla uhaten. Sinussa on ongelma jos osoitat tukea amerikkalaisille ja brittivihollisille. Olet petturi jos et vihaa amerikkalaisia ja brittivihollisiamme. Heilläkään ei ole mitään sympatiaa sinua kohtaan, miksi sinulla on heitä kohtaan? Jokainen amerikkalainen ja jokainen britti on vihollinen.

 5. Ei enää lisää vihollisemme hehkuttamista Laittomassa Lehdessä. Olemme sodassa amerikkalaisten ja brittiläisten ihmisten kanssa, joka ikisen kanssa. Emmekä tule alistumaan heille.

  1. Ei ikinä alistuta. Englannin kielelle käy kuten latinalle. Kohta kukaan ei puhu sitä äidinkielenään. Kaikki muut kielet vahvistuvat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*