Marco de Wit 11 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Päinvastoin kuin monet muut lehdet, niin Laiton Lehti sallii täysin anonyymin kommentoinnin. Samalla se myös sallii suvakkien häiriköinnin ja jopa herjat. Ainakin tiettyyn pisteeseen asti.

 

Jokainen kommentti kuitenkin moderoidaan, koska muuten valtakunnanvainoaja sulkee lehden. Tämän takia kommentti ei heti ilmesty, vaan vasta moden tarkastettua sen. Onneksi modet ovat olleet ahkeria ja usein kommentit ilmestyvät parin tunnin sisällä.

 

 

Ukrainan sodan alettua kommenttien määrä on kuitenkin kaksinkertaistunut, joten modet eivät enää ole ehtineet niin nopeasti kommentteja julkaista. Välillä myös sattuu käymään, ettei yksikään modeista ehdikään katsoa kommentteja. Näin kävi myös sunnuntaina, kun klo 11-20 yksikään mode ei ollut käytettävissä.

 

Kommentteja ei siis sensuroitu, vaan kaikki julkaistiin illalla. Kiitos modeille ahkerasta työstä!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Miksei Laittoman Lehden kommentit menneet sunnuntaina läpi? Sensuuria?

 1. Hyvä Aimo alias Marco! Hienosti modattu ja kaikki muutkin Marcon aliakset. Teitä modejahan on tunnetusti tasan yksi.

  1. Ja se on ihmeellistä, että jos minä kirjoita kommentin vastauksena, niin sitä ei näy pitkään aikaa ja kun näkyy, niin siihen on jo vastakommentteja. Miten on mahdollista, että kommenttiani kommentoidaa vaikka sitä ei ole ollut näkyvillä. Jos minä aikan x katson kommenttiosiota, niin minun kommenttiani ei näy mutta kun se julkaistaan niin siihen on jo kommentoitu. Miten se on mahdollista? Tai onhan se, koska minun kommenttini annetaan joo-miehille luettavaksi jo ennen kuin se julkaistaan. Toinen selitys on se, että suurin osa kommenteista on dewitin omia eri nimimerkkien takaa.

   1. Kysyit: ”Miten on mahdollista, että kommenttiani kommentoidaa vaikka sitä ei ole ollut näkyvillä.”

    Mielenkiintoista. Olisiko ollut, ettet ole refreshoinut omaa sivuasi?

    Modeilla on jatkuvasti sellaisia ongelmia, että kun ne julkaisevat jonkun kommentin, niin kohta se taas on julkaisematon. Tosin tähän voi olla moniakin syitä eli ehkä eivät ole kunnolla refreshoineet omaa sivuaan. Tai sitten on vain joitain bugeja. Laiton Lehti käyttää kovin alkukantaista editoria.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*