Marco de Wit 11 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo vuosia kertonut kuinka länsimaat ovat vajoamassa idiotismiin ja erilaisiin mielisairauksiin.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Mielisairauksien leviäminen ei johdu vain luonnonvalinnan katoamisesta, vaan myös pankkiirien nyrkin, Naton toiminnasta. Tämä johtuu kahdesta syystä. Ensinnäkin nato levittää kulttuurimarxismia, jotta voitaisiin nationalismia heikentämällä luoda globalistisia pankkitukiautomaatteja. Toiseksi Nato levittää kulttuurimarxismia, koska se on liittoutunut suvakkien kanssa. Tämä liitto suvakkien kanssa näkyy hyvin myös Suomessa, jossa jopa Vasemmistoliitto on alkanut tukemaan Natoa.

 

Päivän kuva: Nato tulee

 

 

Laiton Lehti on vuosien ajan varoittanut, että Naton liitto suvakkien kanssa tulee johtamaan länsimaiden armeijoiden mädättämiseen. Amerikassa jopa transut päästetään armeijaan! Natoa johtavan USA:n armeijan rekrytointivideot ovat täysin naurettavia tasa-arvo ja monikulttuurisuusmainoksia.

 

Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 

 

Vielä pahempaa on, että Nato on aktiivisesti demonisoinut EU:n ja euron vastustajia putinisteiksi. Käytännössä myös kaikki perinteisten arvojen puolustaminen on nykyään ”putinismia”. Venäjä ei nimittäin ole lähtenyt mukaan pridettämiseen, vaan päinvastoin suojelee lapsia homo- ja prideagendalta.

 

Nato: Venäjä on pahuuden valtakunta! Täynnä patriarkkaalisia homo- ja transufobeja!

 

 

Voikin vain ihmetellä miksi monet konservatiivit kannattavat Natoa. Eivätkö he tajua, että länsimaat nimenomaan tukevat pridettämistä?? Siihen tietysti myös kuuluu miesten demonisoiminen ”toksisina”, hysteerinen metoo-liike, ”positiivinen” syrjintä sekä lasten erottaminen ja vieraannuttaminen ”toksisista” isistä.

 

Tuskin koskaan historian aikana ollaan nähty tilannetta, jossa miehet fanittavat tahoja, jotka haluavat vieraannuttaa, kidnapata ja jopa leikellä (sukupuolen”vaihdokset”) heidän lapsensa!

 

 

Amerikassa korkeimpaan oikeuteen valittiin juuri tuomariksi musta feministinainen, joka kieltäytyi vastaamasta kysymykseen mikä on nainen.

 

Nyt tämä hulluus on leviämässä myös terveysviranomaisiin. Lukija kirjoittaa:

 

Suomalaisilla on neuroottinen kuulo siitä, että herrat tietävät paremmin, pitää luottaa johtajiin. Todellisuudessa ne herrat ovat täysiä idiootteja ja mielisairaita.
Esimerkkinä videolla Australian johtavia viranomaisia pyydetään määrittelemään mikä on mies ja mikä on nainen. Australian terveysviranomaisten johto ei osaa määrittää miestä ja naista, vaikka kysyjäkin pyytää määritelmää ja muistuttaa kysymyksen olevan hyvin yksinkertainen ja helppo.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Natottajat eivät tiedä mikä on nainen! Kannattavat isien demonisoimista!

 1. Nämäkin on niitä Marcon fanittamia ”älykkäitä”. ”Älykkäille” kaikki on vain näkemyskysymys. On monta tapaa nähdä asiat. Ovat nämä helvetin älykkäitä professoreita (ÄO ainakin n. 115).

 2. Kaikesta tulevasta tullaan syyttämään Venäjää. Esim jos euroopassa talous romahtaa mahdottomuuksiinsa esim negatiivisiin korkoihin ja vastaaviin.

  Niin sitä peliä vaan pelataan. Ei tärkeätä ole edes se että uskooko ihmiset siihen vaan että saadaan joku tekosyy jolla oikeutetaan totalitaristisia toimia

  1. Niin. Ja Suomessa kun olet mistä tahansa eri mieltä lauman kanssa, olet automaattisesti putinisti. Natojäsenyyden aikana noilta toisinajattelijoilta otetaan kaikki pois. Osa kyyditetään eli muilutetaan Venäjä rajalle kuten 1930-luvulla Lapuan liikkeen aikana.

   Laittomuudet, jonka esivalta sallii ja hyväksyy, vihapuheet ja känselöinti edeltävät aina sotaa. Ensin vaiennetaan omat toisinajattelijat, sitten demonisoidaan kuviteltu vihollinen ja sitten ollaankin täysin sotapsykoosin vallassa ja aletaan nähdä tuhottavia uhkia kaikkialla.

   Eikös kuulostakin jotenkin tutulta, natottajat?

 3. Niin mikäli kahdesta pitäisi valita Venäjä vai Nato.. Sovitaan että suurta Venäjän armeijaa johtaa oikeat Marcon ihailemat karvaiset miehet. Hienosti niillä menee. Heillä oli maailman toiseksi pelätyin armeija ja nykyään maailman häpeällisin. Kyllä minä Naton valitsen. Marco Bäckman saa edelleen julistaa kansanmurha ja lastenraiskaaja armeijan hienoutta.

  1. Nato on idioottien pridearmeija. Etkö tajua lolmatta vaihtoehtoa? Neljäskin on olemassa. Ei ole valintaa vain Naton ja Venäjän välillä.

  2. Kyllä minä Venäjän armeijaa, sen iskukykyä ja ohjuksia sen verran pelkään että en minä NATO:on halua liittyä. Mutta kansalta ei taaskaan kysytä mitään.

   No, esikunnan luukulla tavataan passeja palauttelemassa.

   1. Kysytään. Suurin osa kannattaa. Mikäli pelottaa niin muutat Venäjälle vaan. Ei ne omia ammu. Eiku Mainilan lau.. Kyllä ne muuten ampuukin. No onneksi heikommalta kansanosalta ei silti kysellä kuinka maata johtaa. Mar on kanssa pakolaiseksi vain. Toivottavasti eivät toimi kuten Marco toimisi pakolaisten kohdalla.

    1. Mites sinä voit tietää keneltä kysytään gallupeissa? Ei mitä mieltä ollaan oikeasti, vaan keneltä kysytään. Se määrittää tuloksen. Väitetyillä mielipidetuloksilla ohjataan mielipiteitä haluttuun suuntaan.

  1. Tätä minä olen koittanut toitottaa ja vuosia. Mutta kuuroille korville tuntuu menevän.

   Katsokaa historiaa… Joka kerta kun Venäjä/Neuvostoliitto on ilmoittanut että Pietari on uhattuna (sen ei tarvi olla edes konkreettinen uhka, niiden mielessä oleva uhka riittää) niin joka ikinen kerta on syttynyt sota.

   No, Lavrov sanoi seitsemisen vuotta sitten että ”Venäjä ei hyväksy sitä että Suomi liittyy NATO:on”. Ja se on lausunto joka taarkoittaa että Venäjä ei salli Suomen liittyvän NATO:on.

   Kuvitelkaa… Suomenlahti on 60km leveä kapeimmasta kohtaa. Suomeen tulee 110-120 rahtlaivaa kuukaudessa jotka tuovat rahtia. Jos laivojen määrä putoaa 90:een, niin ylellisyystuotteet puuttuvat hyllyistä. Banaanena ja omenoita löytyy mutta niillä on ihan uudet hinnat. Peruselintarvikkeetkin vähenevät muutamaan merkkiin.

   No, Pietariin kulkee 350 rahtilaivaa samassa ajassa. Ja kun Viro on NATO-maa, niin jos Suomikin liittyy NATO-maaksi, ne voivat pistää Suomenlahden tukkoon. Ja siten estää rahdin Pietariin. Painotan että se ei tarvitse olla konkreettinen uhka. Tämä abstrakti uhka riittää sodan aloittamiselle.

   Ja jos Suomi liittyy NATO:on, niin aivan varmasti sota syttyy.

   Paljon on spekuloitu minkä alueen Venäläiset valtaisivat. Yksi skenario on että Hangosta Lahteen ja siitä Vaasaan. Innokaimmat jo puhuvat sissisodasta. Mutta muistakaa että siviili joka ryhtyy sissisotaan, ei ole enää siviili vaan ”sotilas”. Mutta ilman sotilaan tunnusmerkkejä sillä ei ole sotilaan oikeiksia. Eli sen saa ampua ja sitä saa kiduttaa kuulusteltaessa. Onneksi Suomi rakensi nelikaistaista moottoritietä rajoiltamme Hankoon. Pääsevät sitten nopsemmin sitä pitkin tänne. Ja onhan sitä vielä ne vanhatkin tiet. Eli ainakain kuusi kaistaa hyvää asfalttitietä. Kunhan ensin ovat pudottaneet ohjukset ydinvoimarenkaaseen että energia on alhaalla. Ja sammuttaneet Imatran sähkönsyötön. Sieltä kun tulee noin 70% suomen kotitalouksien sähköstä. Eli, pukkaa kylmää asuntoihin.

   Valinta on suomalaisten. Ja jos päättäjämme päättävät että mennään NATO:on, niin olkoot he sitten ne jotka näyttävät mallia. Muut kun palauttavat sotilaspassinsa niin siinähän ihmettelevät. Stubb ja Katainen kilpaa yhdessä muiden NATO-kiimaisten kanssa.

   1. ”No, Lavrov sanoi seitsemisen vuotta sitten että ”Venäjä ei hyväksy sitä että Suomi liittyy NATO:on”. Ja se on lausunto joka taarkoittaa että Venäjä ei salli Suomen liittyvän NATO:on.”
    ”Ja jos Suomi liittyy NATO:on, niin aivan varmasti sota syttyy.
    Paljon on spekuloitu minkä alueen Venäläiset valtaisivat. Yksi skenario on että Hangosta Lahteen ja siitä Vaasaan.”
    Mitä pelättävää venäjällä on Suomen liittymisestä Natoon? Ei Suomi ole heti hyökkäämässä venäjälle ja miksi olisi. Venäjä on autoritaarinen valtio ja pelkää, että vapaus ja demokratia kansan parhaaksi voi romahduttaa koko korttitalon. Suomi on aina ollut hyökkäyksen kohteena venäjän taholta, Suomi ei ole hyökännyt venäjälle. Viime sotien aikana Suomi vain halusi takaisin venäjän varastamat alueet. Virhearvioiteja tehtiin, se myönnettäköön. Historiantutkimus on sen todistanut mutta se poista sitä tosiasiaa, että venäjä on ollut jo Novgorodin ja Pietari Suuren ajoista lähtien laajentumishaluinen ja pelkästään sisäpoliittisista syistä. Venäjän feodaaliyhteiskunnan vallitessa, neuvostoliitin ja nyt venäjän johtajien suurin pelko on, että kansa omaksuisi demokratian ja vapauden ihanteet. Niitä vastaan pitään kaikin voimin taistella vaikka oman kansan kustannuksella. Vaikka USA ja muutkin länsi maat ovat vastuussa paljosta, niin se länsimaissa on hienoa, että meillä on vapaa tiedonvälitys ja se paljastaa epäkohtia valtion hallinnossa. mutta miten on venäjällä ja muissa autoritaarissa valtioissa? Voitko vapaasti vastustaa mitä tahansa, mitä valtio tekee näissä maissa. Et. Väärien sanojen käyttö johtaa suurella todennäköisyydellä vainoon ja pahimmassa tapaukseesa pitkiin linnatuomioihin ja jopa kuolemaan. Käykö näin missään länsimaisen demokratian maissa?

    1. Maailman laajentumishaluisin valtio on USA. Se haluaa Naton kautta haalia lisää vasallivaltioita määräysvaltaansa ja siten samalla laajentaa markkinoita aseteollisuudelleen. Ja tietysti kuviossa on mukana dollari, joka lepää sen varassa, että se on kaupankäynnin valuutta kaikkialla maailmassa.

     Nato-maiden johdossa on USA:n nukkehallitukset (kuten Suomessa). Yksi poikkeus on Unkari , jossa Orban pitää kansansa puolta. Senpä takia Unkari ei olekaan tyrannimaisten globalistien mielestä demokraattinen oikeusvaltio. Länsimaiden media on göbbelsmäinen keskitetty propagandakoneisto, joka sensuroi toisinajattelijat. Varteenotettavimmat toisinajattelijat vangitaan ja tapetaan, kuten Janistsikinille kävi ihan meillä Suomessa, jossa on median omasta mielestä maailman vapain ja luotettavin media.

     Jos Suomi liittyy Natoon, Venäjä vahvistaa ja lisää tukikohtia heti rajan takana. Voimme sitten jännätä sitä, milloin Venäjän ja Naton välillä alkaa kahakka jollain suunnalla. Silloin Venäjä joutuu ensi töinään varmistamaan, että Suomi on riittävästi lamautettu ja että taistelut saadaan pysymään Suomen maaperällä.

    2. Venäjän on pakko muuttaa suuntaa. Eivät ne voi kovin kauan elää jotain Neuvostoliiitto2- utopiaa. No ehkä kansa sielläkin oppii, jos kärsivät sodissa ja ihan turhaan.

     Ottaisivat mallia Pohjoismaista. En näe niille parempaa ylöspääsyä muuten. Ei Venäjällä ole esimerkiksi vapaata maanomistusta. Valtio omistaa kaiken. Kommunismi siellä vieläkin.

     Kaksi asiaa tarvitaan: yksityisomistus ja sananvapaus. Ilman toista ei ole toista. Ihan perusteista pitäisi rakentaa.

     Suomessa joillakin Nato-jäsenyyden motiivina on ”Karjala takaisin” esim. Mikä Sileoni ja sitten on näitä muita kansallismielisiä, joilla sama haave.

     1. Ethän saa esimerkiksi Kanadassakaan omistaa maata. Kaikki Kanadan maat kuuluvat Iso-Britannian hoville. On julkinen salaisuus, että esimerkiksi Kanada ei ole itsenäinen maa, vaan Iso-Britannian alustaa, kuten Australia ja Uusi-Seelanti.

   2. Murmansk ja Pietari. Erittäin tärkeitä Venäjälle.

    Suomalaiset eritin typeriä ja paskamedioiden ohjailtavissa. Ette te sieltä kuule ja näe tosiasioita. Natokauppiaat ne siellä esiintyy. Kun saaneet kaupattua Suomen Natoon, niin lähtevät hevon vittuun täältä. Alkavat kaupata sitten jotain muuta agendaa herkläuskoisillw idiooteille.

    Onhan Venäjällä eri skenaariot eri tilanteisiin. Mielestäni se iskee ensin sinne missä puolustus on pehmein tao sitä ei ole. Veikkaan että tulee Itä-Suömesta suoraan kohti sisämaata eli suuntana Pieksämäkii – Jyväskylä ja siten ottaa helpoiten paljon pinta-alaa hallintaan. Tai siis osittaiseen hallintaan. Jos ei jokaista taajamaa ja mökkiä kierrä, niin eihä ne alueen ole sen hallinnassa. Siihen menisi aikaa.

    Totta kai sissisota on vaihtoehto, mutta sen pitää olla pv:n organisoimaa ja varustamaa. Vai meinaako joku lähteä yksin haulikolla taistelemaan. Ei mitään järkeä. Jos jää ns. linjojen taakse, niin ei muuta kuin matala profiili ja aseet käyttöön vain itsepuolustustilanteessa. Kyllä jossakin vaiheessa vihollisen hyökkäys hyytyy.

 4. Halla-aholaiset kun ovat nousseet johtoon puolueen sisäisenä oppositiona niin he osaavat luoda työkalut ja verkostot sen tukahduttamiseksi.

 5. Biologialla ei ole enää merkitystä vaan sillä miksikä sukupuoleksi tuntee itsensä ja sekopäisimmät vielä kelsivät itselleen ihan oman sukupuolen.

 6. nato ei ilmeisesti ole kuitenkaan kyennyt levittämään kulttuurimarksismia unkariin kun orban on johdossa. eli jos suomessa olisi oikeat henkilöt vallassa niin tällöin suomessakaan mädättäminen ei onnistuisi naton jäsenenä. näinkö?

  1. Hyvä pointti. Periaatteessa on mahdollista olla Naton jäsen, mutta silti vastustaa kulttuurimarxismia. Se olisi kuitenkin hyvin vaikeaa eli vaikeuttaisi valtavasti kulttuurimarxismin vastaista taistelua. Tämä nähdään sekä Unkarissa, Puolassa että Norjassa, joita läntinen eliitti painostaa koko ajan suvakismiin. Tosin näitä maita auttaa se, että ALUNPERIN Nato ei ollut niin kulttuurimarxistinen eli silloin kun ne liittyivät Natoon. Sen jälkeen Nato on kuitenkin globalisoitunut ja suvakoitunut nopeaa vauhtia ja vauhti vain kiihtyy varsinkin, kun Nato mädättää nuorison ja vanhukset kuolevat.

   Eikä tämä mädättäminen ole mikään sattuma, koska Naton tehtävä on globalismia levittämällä tukea sekä petrodollaria että vähimmäisvarantopankkijärjestelmää valtavilla globalistisilla pankkitukiautomaateilla. Nato on pankkiirien nyrkki. Eikä se levitä kulttuurimarxismia vain julkisesti, vaan myös Soroksen ja sionistien kanssa järjestää kulissien takana värivallankumouksia sekä murhaaiva false flageja.

   Johtava Natomaa USA on yhdessä Soroksen kanssa tehnyt kaikkensa kaataakseen Orbanin. Ovat saaneet jopa Jobbikin mädätettyä ja yhdistettyä koko opposition Orbania vastaan. (On se kumma, miten helposti vaaliliitot syntyvät, kun täytyy taistella aitokansallismielisiä vastaan eikä puolesta.) Huvittavaa, että myös PERSUT vastustaa nykyään Orbania ja ovat Soroksen johtaman suvakkiopposition puolella!! Tämän takia Suomen Uutiset oli hiljaa, kun Unkarissa oli vaalikampanja ja vielä hiljempää, kun Orban voitti Soroksen rahoittaman opposition.

   Nato nimenomaan tekee kaikkensa tuhotakseen Sveitsin mallia kannattavat aitokansallismieliset puolueet ja pyrkii aina lahjonnalla ja salaisilla kiristysoperaatioilla kääntämään ne uuskonservatismiin, joka nimenomaan hyväksyy Naton ja sen puolustaman rahakoneen ja kulttuurimarxismin. Katsokaa vaikka miten kokoomus ja persutkin on Naton tuella mädätetty.

   Samalla aitokansallismieliset sabotoitu Suomessakin estämällä toisaalta Maidanin ja Convoyn kaltaista katutoimintaa ja toisaalta konservatiivista totuusliikettä kannattavat vaaliliitot, koska ne pystyisivät uhkaamaan uuskonservatiivisia persuja.

   On äärimmmäisen naivia kuvitella, etteikö Nato pyrkisi manipuloimaan Suomen sisäpolitiikkaa ja nykyään nimenomaan mädättämällä.

   Tärkeintä on muistaa, ettei tarvitse valita Naton ja Venäjän välillä, VAAN voi olla alkuperäisen Sveitsin mallin mukaisesti itsenäinen, vapaa ja puolueeton maa.

   1. Suomi toteuttaa Naton arvopohjaa ja politiikkaa kuulumattakin siihen ja toteuttaisi myös EU:n arvoja ja politiikkaa vaikkei kuuluisi siihen ja maksaisi varmaan vapaaehtosesti euromaiden velatkin, vaikka meillä olisi vielä markka. Se tässä maassa on helvetin turhauttavaa. Unkari taas taistelee näiden haittoja vastaan ja kerää vain hyödyt.

   2. Itä-blokin maat ovat onnistuneet vastustamaan kulttuurimarxismia kommunismin perinnön lisäksi myös sillä, että ne teollistuivat ja siirtyivät pois ankarassa luonnonvalinnassa erittäin myöhään. Itänaapurin ihmiset ovat myös sekä nopeamman elämänhistorian ihmisiä, että usein matalamman älykkyyden ihmisiä, jolloin he ovat seuranneet terveitä vaistojaan. Lisäksi iso osa heidän ”älyköistä”, eli mädättäjistään ja myrkyllisistä mutanteista muuttivat pois maasta, nimittäin länteen ja pohjoiseen, kuten Hanna Nohynek tuli kansanmurhaamaan suomalaisia!

 7. Lääkärit ja terveysviranomaiset ovat koko ajan, vuosia ja kymmeniä vuosia valehdelleet ihmisille. Miksi ihmiset uskovat vieläkin lääkäreitä ja ”terveysviranomaisia”? Uskotko sinä ihmisiä jotka valehtelevat sinulle koko ajan ja tiedät, että he ovat aina valehdelleet sinulle ja, että he ovat umpikorruptoituneita?

  1. Uskotaanhan poliitikkoihinkin. Valehdeltu vuosikymmeniä ja yhä sakenee. Missä sinä näet rehellisen poliitikon tai minkä tahansa korruptioammatin (jossa pääsee käyttämään verorahoja) edustajan.

   Ei toisinajattelijaksi tuleminen vaadi muuta kuin ymmärtää tuon perusasian. Verorahat=KORRUPTIOriski. Kukaan ei valvo, kaikki ovat samassa mukana=PUOLUEMAFIA.

 8. Tällä viikolla tulee jännät ajat, kun ruplilla maksettavat kaasulaskut erääntyvät. Mitä mahtaa tehdä naton miehittämä Saksa?

  Aiemmin Saksa jo ilmoitti, että heillä alkaa olla asevarastot tyhjillään ja he eivät voi enää avustaa Ukrainan esinahatonta natsipresidenttiä. Ukraina myös tilasi Saksalta panssarivaunuja ja Saksa on kyllä valmis kaupankäyntiin, mutta ilmoitti toimitusajaksi 30 kuukautta!

  Typerä esinahaton natsipresidentti luuli, että hän saa Saksalta aseita vain sormia napsauttamalla. Samaan aikaan Venäjä on aloittanut uuden vaiheen Ukrainassa. Eilen Venäjä käytti niin suurta pommia Nikolajevissa, että paikallinen pormestari luuli ydiniskun tapahtuneen. Slovakian lähettämä S-300 ilmapuolustusjärjestelmä myös tuhottiin kokonaan, kun se oli vasta matkalla määränpäähänsä. Natolla tulee vielä kiire Ukrainan aseistamisessa!

  Australia on muuten raivoissaan, koska Kiina aikoo rakentaa tukikohdan Salomon-saarille. Jotkut poliitikot ovat jo vaatineet, että Australian täytyy miehittää Salomon-saaret.

  1. Saksa ja Ranska käyvät kauppaa täysillä. EUn mallityttöoppilas on kussut esim. oman ruoantuotannon kannattavuuden pakotteilla jo vuodesta 2015.

 9. Tietääkös joku semmoisenkin jutskan että muuan Vladimir Putin ehdotti eräälle Bill Clintonille Venäjän natojäsenyyden mietintään laittamista .. Tämä tapahtui Putinin ollessa Pietarin kaupungin palveluksessa 90-luvun lopulla. Putinin tehtävänä oli mm. houkutella ulkomaisia yrityksiä Venäjälle. Juu, semmosta. Erinäisistä syistä johtuen asia ei edennyt ideaa pidemmälle.

 10. Olemme kymmenet vuodet olleet puolueettomina ja hyvien idän suhteiden kautta turvassa sodalta niin minä en ainakaan natottajien provosoimia sotia käymään tai Nato ja EU-Suomea puolustamaan!

 11. Jos Venäjä saa intressin hyökätä Suomeen maamme Nato-pyrkimysten vuoksi niin natottajat saavat ihan keskenään lähteä Naton puolesta kuolemaan!

 12. Natottajilla ei ole helppoa kun Ranskassakin äärivasemmiston Natoa vastustava ehdokas pärjäsi odotettua paremmin

 13. Hyvä Marco, nyt menee kommentointi oikein. Käytät nimetöntä nimimerkkiä, etkä unohtele Aimon nimelle modentunnusta päälle. Sinähän alat oppia.

 14. Kylläpäs marco tuntuu kovin ihailevan karvaperseäijiä. Ja naisia vihaavan. Tarvitseeko tässä edes rivien välistä lukea? #sananvapaus

 15. Suomesta tehdään Pentagonin ja USA:n aseteollisuuden mannekiini kun ”Tuntemattomassa Sotilaassa” esiintyi ”Tikkajkosken mannekiini”, joka oli ”Rehellistä kuin suomalainen ruisleipä!”

  Vääntelipä asiaa miten päin hyvänsä, vaikka kuopan reunalla, jonne uusi uljas NATO-Suomi kyörää kaikki ne, jotka vat ”NATO-vastaisia”! Tämä ei pääty hyvin ei ulkopoliittisesti eikä sisäpoliittisesti, sillä valta, mikä vääryydellä otetaan sitä myös vääryydellä ylläpidetään!!!

  Ja ne tahot, jotka korottavat itsensä kansansa yläpuolelle. Sitä ontommalla pohjalla he seisovat. Ja se ylimielisen riemullinen ilo siitä ettei sillä koidu mitään huonoja seurauksia heille itselleen. On vain harhaa, koska nämä laittomuuden ajat sen tässä ajassa heille suovat. Mutta toinen tuleva aika tulee sen tuomitsemaan tavalla, jossa raha, rikkaus ja kavalat puolustusasianajajat eivät valtaa saa oikeiden ja totuuden yli. Ja se ”selli” on tulinen meri, jossa valhe, viekkaus, itserakkaus, julmuus, ahneus, murha, välinpitämätrtömyys ja itsensä ylentäminen liitossa itse saatanan kanssa saa palkkansa, jonka sovitusaika on ikuisuudeta iäisyyteen!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*