22 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tarvitaan vain muutama nainen tuhoamaan kaikki. Minua oksettaa vielä enemmän se miten suomalaiset miehet ovat alistuneet naisille. Miksi te miehet kuuntelette naisia ja alistutte heille? Todella raukkamaisia ja pelkureita miehiä. Naisia ei pidä kuunnella ja totella. He ovat täysin idiootteja.

  1. Tekovaginoita on olemassa. Niiden avulla vältytte pakkonussimasta suvakkeja ja femakkoja ja kaikkia huonoja naisia.

   1. Niin nimetön trolli, ei mennyt läpi Aimolle. Huonoja naisia, ei nimetön kaikkia, emme voi mitään kun et ole saanut ketään, ei silti tarvi kaikkia vihata.

    1. Mutta on tuolla aloittajalla pointtinsa. Nimittäin vaikka hallitus tai eduskunta ei aio kysyä kansan mielipidettä NATO-liittymiseen, niin aina voi äänestää ”jaloillaan”.

     Minä ainakin sotilasvalassa lupasin puolustaa itsenäistä puolueetonta Suomea. No, se oli aikana ennen EU:ta. Sitten tuli EU joka kohta ratifioidaan liittovaltioksi ja joka on pettänyt kaikki lupauksensa niin vapaasta työvoiman liikkuvuudesta kuin alkoholeista huoltoasemille ja sen ympärivuorokautisesta jakelusta. Suomen piti olla nettosaaja muttaa joka vuosi maksamme EU:lle noin 800 miljoonaa euroa. Niiden lihapatoja.

     Ja jos tulee NATo, jonka kustannukset ovat noin 5400 miljoonaa euroa, voi osoittaa mielensä pahoittumista esim. menemällä esikuntaan, palauttamalla sotilaspassinsa ja täyttämällä yhden A4-lomakkeen. Sillä näin toimimalla esim. NATO-kenraalien käyks hyökätä Venäjälle tai marssia Ukrainan sotaan tai Balkanin sotaan, ne eivät kosketa sen jälkeen.

     Jonkun pitää aina kotikonnuilla ylläpitää infraa ja viljelyä. Sekä varmistaa että erilaiset rahdit kulkevat. Ja voihan olla että kun 10stä miehestä 9 lähtee niin saattaapi olla kysyntää… Ja kukas silloin on määräävässä asemassa: Mies vai nainen?

     1. Parempi olla netottaja kuin natottaja. Netottaja on saantipuolella, natottaja aiheuttaa vain menoja, monellakin tavalla.

     1. Niin ja sitten Aimo mies ja minä, menkää Marconne kanssa hoitoon ja ota omat jussipojat riseineen mukaan. Minä olen ehkä nero, olen lähes Fabio.

 2. Et niitä venäjämielisiä sotakarttoja jaksa laittaa tulemaan vaikka puolueeton oletkin? Kuinka yllättävää.

 3. Oliko kiireinen päivä eilen kun et saanut oksennettua kuin viisi juttua joista yksi itsensä kehuminen modena? Painaako työstressi? Ei vitsi vitsi.. Ei varmasti paina..

  1. En yleensä spammaajille vastaa, mutta ”takaisin netissä” ei ole suomea. Se on ”taas netissä”, ”jälleen netissä”, ”on palannut nettiin” tai ”on tullut takaisin nettiin”.

   1. Tun­nen it­se­ni imar­rel­luk­si ja nöy­rän kii­tol­li­sek­si, kun kui­ten­kin alen­nuit vas­taa­maan kom­ment­tii­ni.

    Nöy­rim­mät kii­tok­se­ni.
    — Ja vie­lä ker­ran: kii­tos! … Opet­ta­ja.

    Voi­ko suo­men kie­len vää­rin­kir­joi­tuk­seen kuol­la?

 4. Lieköhän bändin nimi jotain ukrainalaista huumoria, miten lienee, vaan eivät ainakaan päällisin puolin näytä miltään ”myrkyllisiltä mutanttinoidilta”, vaan lienevätkö ihan kunnon virpojia?:-| aikas liuhakka esitys kyllä; https://youtu.be/GupbGBxHOiI

 5. Eurooppa romahti, kun Venäjä myi energiaa liian halvalla.
  – We used to think that Russia’s economy was the equivalent of a small European country

  Venäjän hinnoittelu oli sosialistista «tuotantokustannuksiin perustuvaa» hinnoittelua.
  – Tämä sosialismi lopulta onnistui tuhoamaan koko läntisen «arvo»yhteisön.

  Oikean hinnan olisi pitänyt olla marginaalihinnoittelu eli otetaan se raha, jonka ostaja joutuisi maksamaan seuraavaksi kalliimmasta vaihtoehdosta:
  – se hinta, jonka Eurooppa maksaa energiasta nyt.

 6. Kuinka suuri Afrikan manner oikein on?
  – The True Size Of Africa Is Shocking

  Yleisimmin käytetty Mercator-karttaprojektio saa pohjoiset ja eteläiset alueet näyttämään paljon suuremmilta kuin ne ovat.
  – Kiinakin mahtuu Afrikkaan kahteen kertaan.
  – Entäpä Afrikan energiavarat, jos auringon paiste lasketaan mukaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*