Marco de Wit 11 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on vuosien ajan kertonut miten Matti Putkosen johtamat natottajat ovat luoneet äänestyskoneillaan puoluediktatuurin persuihin. Nyt tämä Putkosen johtama natodiktatuuri vainoaa puolueen sisällä kaikkia Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden kannattajia. Putkonen tulee onnistumaan, ellei häntä vihdoin paljasteta.

 

Onko Vapauden Liitto paljastamassa persujen Nato-agenttia, Matti “CIA” Putkosta ja hänen äänestyskoneitaan?

 

 

Laiton Lehti on saanut valtavasti viestejä eri puolelta Suomea ja varsinkin Pohjanmaalla vaikuttavilta persuilta siitä miten puoluejohto syrjii, vainoaa ja suorastaan terrorisoi kaikkia Natoa vastustavia jäseniä. Persuissa on käynnissä todellinen puhdistus. Kannata alkuperäistä Sveitsin mallista itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, niin olet persuissa merkitty mies/nainen.

 

Alla Laittoman Lehden toimituksen juttu, joka perustuu useampaan persuista erotetun tai lähteneen haastatteluun.

 

 

 

Laiton Lehti on usein varoittanut millainen huijaus PS on. Lyhyesti sanottuna kyseessä on kaikkien aikojen vedätys.

 

Tosin hyvin läpinäkyvä vedätys. Halla-aho ei ole missään vaiheessa piilotellut natokiimaansa, vaikka harva uskoikin hänen olevan valmis viemään Suomen idän ja lännen ydinaseiden testikentäksi. Ei ihme, että nykyään puhutaankin Hullu-uhosta.

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

Halla-ahon frontti, Riikka Purra on vuosia valmisteltu operaatio. Purra on tiennyt Halla-ahon henkilökohtaisista ongelmista ja luopumissuunnitelmista jo vuosia. Purraa onkin valmisteltu tehtävään vuosia. Jussin lempityttö ja ihastus on saanut puolueen lehdessä ja medioissa enemmän tilaa kuin kukaan ennen kesän 2021 puoluekokousta.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Sisäpiiriläisten mukaan alunperin globalistieliitti halusi Purran ensin puoluesihteeriksi, mutta suunnitelmaa muutettiin, kun Jussilta suljettiin ovet hallitukseen. Niinpä Purra tilattiin mädättämään persut hallituskelpoiseksi.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Purran takana on isoja globalistisia toimijoita. Tunnetusti Purra myös toimii lähellä vapaamuurariverkostoja. Moni pelkääkin kritisoida Purraa edes nimettömästi, sillä rappariverkostojen kosto voi olla julma: Työpaikan menetys, pahoinpitely tai jopa pahempaa. Kasvislitkuja litkivän Purran takana häärää armoton globalistiklikki.

 

Niinpä kukaan ei persuissa uskaltanut protestoida, kun Halla-aho ja Purra käänsivät totaalisesti takkinsa ja vaativat Naton liittolaisia, pedoafgaaneja Suomeen.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Kaiken kukkuraksi Purra on myös globalistisen lääkemafian agentti, joka manipuloi persut päästämään läpi pakkorokotukset.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

Purra on kuitenkin vain globalistijäävuoren huippu. Onkin syytä mainita vähälle huomiolle jääneitä PS-toimijoita, joilla natotus on ykkösagendaa.

 

 

Sebastian Tynkkynen

Harva tietää, että puolueen sisäistä puhdistusta koordinoi Sebastian Tynkkynen. Homot ovat hyviä verkostoitumaan ja juonittelemaan, joten hän käyttää omia verkostojaan sekä urkintaan että Nato-kriittisten vaientamiseen. Tynkkynen jopa laatii puoluehallitukselle ”erottamislistoja”. Huhujen mukaan Tynkkynen ilmiantaa valtion turvallisuuskoneistolle Nato- ja EU-kriittisiä PS-jäseniä.

Alunperin Tynkkynen esitti Nato-kriittistä, vaikka tosiasiassa on lämmennyt Natolle sitä enemmän mitä enemmän se on alkanut pridettämään ja tukemaan monikulttuurisuutta.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

 

Se oli myös Tynkkynen, joka puhdisti persunuoret ja nosti ”läheisen” ystävänsä Miko Bergbomin uusien ja suvaitsevaisten persunuorten puheenjohtajaksi.

 

Persunuorten pj. Miko Bergbom: Suomi idän ja lännen taistelutantereeksi!

 

 

 

Arto Luukkanen

Puoluesihteeri Arto Luukkanen toteuttaa ”likaiset työt” ja painostaa puolueen paikallisiakin toimijoita. Luukkanen on täysin alistunut Matti ”CIA” Putkosen alaiseksi, vaikka jäsenistö ei ole koskaan valinnut Putkosta mihinkään. Tästä huolimatta Luukkanen poukkoroi Putkoselle ja suorastaan tukee tämän alkoholiin meneviä likaisen työn osastoja.

 

Leveli: Ossi Tiihonen vs. Jussi Patinen

 

 

Juhani Huopainen

Eduskuntaryhmän talouspoliittinen neuvonantaja Juhani Huopainen. Huopainen on sairaaloisen russofobinen ja ennustanut, että Venäjän talous tulee romahtamaan toukokuuhun mennessä. Talouspoliittinen ”neuvonantaja” onkin tosiasiassa Nato-lobbari, joka ottaa ohjeita ulkomailta. Hän käyttää suuren osan ajastaan Natoa kritisoivien jäsenten vaientamiseen.

 

Juhani Huopainen. Linkki himonatottavaan Twitter-tiliin

 

 

 

Mikael Lith

Puoluetoimiston ”poliittinen suunnittelija” Mikael Lith on tosiasiassa natopropagandisti, joka tiettävästi valmistelee puolueen ulko- ja turvallisuuspoliittista ohjelmaa pyrkien natottamaan sen täysin. Lith hoitaa myös puolueen salaisia suhteita globalististen maiden salaisiin asiamiesverkostoihin (suurlähetystöihin) Helsingissä.

 

Moni on ihmetellyt miksi persujen johdossa on niin paljon huume- ja väkivaltatuomioita saaneita aina raiskaajasta pahoinpitelijään. Voisiko se johtua siitä, että näin he ovat paremmin Naton ja Supon talutushihnassa?

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

Persujen sisäinen terrori ja puhdistus on johtanut siihen, että satoja jäseniä on eronnut tai erotettu. Puolue on repeämässä liitoksistaan, mutta se ei Purraa haittaa. Millään muulla ei ole väliä, kunhan vain Suomi saadaan Natoon.

 

Jani Mäkelä

Perussuomalaiset onkin kehittynyt aivan kuten Laiton Lehti on selostanut. Vallan ovat ottaneet sota-Jussi Hullu-uhon omin kätösin valitsemat natokiimaiset globalistit. Heillä on puolueessa monia myötäjuoksijoita, jotka luulevat saavansa ministerinpaikkoja kokoomushallituksessa. Tällaisia agitaattoreita eduskuntaryhmässä ovat esimerkiksi tietotasoltaan keskiolutbaarin uhoajaa muistuttava Jani Mäkelä.

 

Persujen kansanedustaja Jani Mäkelä raivoaa Laittomalle Lehdelle!

 

 

Sanna Antikainen

Taustalla piipittää myös himonatottaja Sanna Antikainen, joka on tyhmä kuin saapas. Antikainen oikeasti kamppailee vihreiden naisten kanssa eduskunnan tyhmimmän tittelistä.

 

Persujen nobelisti Sanna Antikainen luennoi maskeista

 

Mauri Peltokangas

Tyhmimmän persumiehen tittelistä puolestaan taistelee suurisuu Mauri Peltokangas. Tietyllä tavalla hän on kaikista kuvottavin natottaja, koska aina esittää suoraselkäistä miestä, mutta on ollut valmis myymään itsensä ja Suomen sekä EU:n että Naton globalisteille. Moni on epäillyt Peltokangasta Supon mieheksi varsinkin sen jälkeen, kun hän sabotoi Convoyn.

 

Supo ja Nato ovat varmasti erittäin kiitollisia Peltokankaalle, koska jos ensimmäisenä Suomeen rantautunut Convoy olisi onnistunut, niin se olisi saattanut synnyttää Eurooppaan dominoefektin.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

Nato-kopla

Hullu-uhon valitsemat varapuheenjohtajat Sebastian Tynkkynen ja Mauri Peltokangas sekä edukuntaryhmän varapuheenjohtaja Jani Mäkelä ja naisjärjestön perässähiihtäjä Sanna Antikainen ovat se aktiivisesti jäseniä kiusaava ja terrorisoiva Nato-kopla puolueen sisällä. Hullu-uho ja tyttönsä Purra eivät voi nimittäin ihan suoraan liata käsiään, vaan se tehtävä on jätetty katastrofaalisen koulutustason omaavalle suurisuiselle kakkosketjulle, joilla ei taatusti olisi mitään muuta uraa missään.

 

 

Vilhelm Junnila

Pehmeämmin ovelammilla otteilla hääräävät myös natokiimaiset Vilhelm Junnila ja Ville Tavio, kumpikin kiltisti Yhdysvaltain tiedustelun liekanarussa. Junnilalle on tiettävästi luvattu kovia virkoja tulevaisuudessa, jos hän jatkaa natotustaan. Huolimatta Junnilan alhaisesta koulutustasosta, hän saanee ”suuret saappaat”.

 

Ville Tavio

Eduskuntaryhmän pj. Ville Taviolle on mahdollisesti luvattu jopa suurlähettilään paikkaa, kun persut todennäköisesti tulevaisuudessa romahtaa ja hajoaa. Hänen lapsikauppaa fanittava vaimonsa Erika ”Sossu” Veltheim saanee persuissa kovan nosteen, sillä kuinkas muuten Vantaaseen mitenkään liittymätön Veltheim olisi päässyt Vantaalla lähes ilman kampanjaa valtuustoon. Feministien pikahissillä hän pääsi saman tien jopa sen puheenjohtajistoon.

 

Tavio ja Veltheim ovat aina esittäneet kansallismielisiä, vaikka oikeasti he ovat aina valmiita myymään itsensä globalisteille. Siis jos hinnasta sovitaan. Jopa lapset ovat myytävissä.

 

Persujen Ville Tavio puolustaa poikavauvojen silpomista

 

Tavio on globalisteille hyvin tärkeä henkilö, koska hän osaa lakimiehenä aina keksiä perustelut perusoikeuksien loukkauksille.

 

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio ovat kuin paita ja peppu. Purra rakentaa takaportit ja Tavio sitten kehittää ovelat perustelut.

 

Ville Tavio taas kaksilla rattailla: Vastustaa koronapassia, mutta “ei se loukkaa perusoikeuksia”!

 

 

 

Juoksupojat terrorisoi rivijäseniä

Natokoplan juoksupoikina persukentällä toimii monia opportunisteja. Helsingin PS-aktiivi Jarmo Keto pyrkii vaientamaan Nato- ja EU-kriittiset voimat. Myös Espoon PS:n pj. Mikko Wikstedt ja espoolainen PS-aktiivi Ari Ampuja suorastaan ”metsästävät” Uudenmaan alueella Natoa ja EU:ta kritisoivia jäseniä. Natokriittisiä ilmiannetaan puoluejohdolle, joka sitten torppaa heidän urakehityksensä ja alkaa savustamaan ulos puolueesta.

 

 

Haamukysely

Laiton Lehti on saanut tietää useista lähteistä, että puolueen lähettämä Nato-kysely tavoitti korkeintaan joitakin tuhansia jäseniä. Tietysti se lähetettiin siten, että saatiin Nato-myönteinen kyselytulos. Kyselyn dataa ei ole tietysti koskaan julkistettu!

 

Haamukyselyllä viestitettiin, että nykyään persuissa riittää kokoomuslainen ajattelu. Täytyy vain noudattaa Purran natomielistä linjaa, alistua Peltokankaan EU-mielisyyteen ja pelätä puolueen ”salaista poliisia” Sebastian ”Stasi” Tynkkystä.

 

Jos vielä on kuuliainen Tavion ja Junnilan CIA-ohjeille, pärjää hyvin.

 

Puolueen oma lehti Suomen Uutiset on ottanut tästä opista onkeensa. Kaikki natokiimaiset pridettäjistä Suur-Suomi fanaatikkoihin käyvät persulehden päätoimittaja Matias Turkkilalle. Samalla kaikki natokriittiset kommentit sensuroidaan armottomasti.

 

Persujen Suomen Uutisten Matias Turkkila sensuroi natokriitikoita ja haastattelee Suur-Suomi fanaatikkoa!

 

 

Edes Orbánin vaalivoitto ei ollut nykyään Nato- ja EU-mielisessä Suomen Uutisissa enää uutiskynnyksen ylittävä tapahtuma!

 

Onneksi sentään Laiton Lehti kertoi veret seisauttavasta Unkarin konservatiivien vaalivoitosta, joka oli pitkälti seurasta Orbanin pride- ja sotavastaisesta politiikasta.

 

Eli juuri sellaisesta kansallismielisestä politiikasta, jota persutkin ajoi alunperin.

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä. Pelastavatko nyt Kavonius ja Tiihonen Suomen?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Perussuomalaisista tuli Natosuomalaiset! Top 10 Natopersua!

  1. KAIKKI puolueet ovat, poliittinen järjestelmä on niin rikki, ettei sitä edes voi korjata.
   Se pitäisi räjäyttää ja rakentaa perustuksia myöden uusi.

  2. Vihreitä äänestämällä saa haluamansa, kun ihan rehellisesti osoittavat vihan Suomea, sen kulttuuria, kansaa ja uskontoa kohtaan ja tekevätkin konkreettisesti kaiken haluamansa.

   Perussuomalaiset antavat ymmärtää, mutteivät ymmärrä antaa ja mielipiteet vaihtuu kuin sukat. Vaalien jälkeen he toteavatkin, että kyllä se Nato-hakemus laitetaan eikä se EU:kaan ole enää niin kamala. Myös monikulttuurisia naisseikkailuja fanitetaan.

 1. Persuihin on kertyny kyllä suomen heikoimmat ja typerimmät ihmiset. Kaikki ihmistä muistuttavat on saanu lähtöpassit jo ajat sitten

 2. Miten ruotsalaiset pyörivät joka paikassa, vähän kuin yksi toinen ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa, mutta joka hallitsee kaikkea ja jonka nimen kaikki tietävät, juuri se ryhmä.

 3. Persut tippuvat kokonaan eduskunnasta. Soinin takinkäännöt eivät ole mitään verrattuna nykyisiin. Puolueet ovat kansaa imeviä mafiaperheitä. Vihaavat yli 100 % suomalaisia.

  Akat ja sivarit pois ulkopolitiikasta ja maanpuolustusasioista.

 4. Tykkään enemmän käyttää termiä perusnatottajat, mutta tästä taas huomaa kuinka itsenäinen ajattelu persuissa tukahdutetaan aina uudestaan ja uudestaan. Tulee vähän mieleen Unkarin Jobbik-puolue, joka aikanaan oli Euroopan radikaaleimpia puolueita ja merkittävin kirittäjä ja vaihtoehto Orbanille. Sittemmin puolue on kuitenkin tuhottu ja kuihtunut keskustaoikeistolaiseksi mössöksi ja siitä irtautunut radikaali siipi taas otti suuren vaalivoiton. Myöskin Marine Le Pen on puhdistanut puoluettaan salonkikelpoisemmaksi vuosi vuodelta.

 5. Suomalaiset poliitikot eivät voi käsittää sitä että Ruotsissa demarit todennäköisesti eivät suostu myymään periaateitaan ja viemään Ruotsia Natoon vaikka kuinka Suomi kinuaisi. Suomalaiset poliitikot kun ovat tottuneen vaikka myymään oman äitinsä tarvittaessa.

  1. Ne perkeleet myyvät kaiken. Natun vitsit. Naton kenraalitkaan ei ole niin venäjävihan vallassa kuin persut. Nuo saatanat käynnistävät vielä kolmannen maailmansodan, siis tuo persuporukka.

   Perukaa aseenkantoluvat ja heittäkää nuo perusnatsit ulos armeijasta. Saatanan mafioosot ja loiset.

 6. Tuo Juhani Huopainen on kuin identtinen kaksonen toiselle Podestan veljeksistä, John Podestalle. Empä ihmettelisi vaikka olisi samaa verilinjaa. Niin on DNA kohdillaan.

  Mutta joo. kai sitä sitten voi kehitellä lausahdusta ”Pesu myy persettään” tms.

 7. Persujen heikkous näkyy myös siinä, että he eivät uskalla ottaa kantaa homosaatioon.

  Jos persut puolustaisivat Suomen kansaa, niin silloin he vaatisivat maahamme lastensuojelulakia, joka on jo käytössä demokraattisessa Unkarissa.

  Sinänsä hauska seurata persujen natokiimaa, koska Venäjä haastaa nyt agressiivisesti natoa taisteluun. Eli liittymällä natoon Suomi olisi varmasti pohjoinen rintama Venäjän ja naton välisessä sodassa.

  Persut haluavat sotia. Mutta mitä mieltä Kiina on tästä sekoilusta? Kiina on jo ilmoittanut, että se ei hyväksy naton laajentumista ja itse asiassa eilen lensi kolme Kiinan ilmavoimien rahtikonetta Turkin ilmatilassa. Koneet olivat oletettavasti menossa Syyriassa sijaitsevaan Venäjän tukikohtaan. Mitäköhän jännää Kiina toimitti Venäjälle?

  Turkki ei edelleenkään päästä naton sotalaivoja mustalle merelle ja Venäjä kontrolloi itäistä välimerta ja tarvittaessa se kykenee tuhoamaan jokaisen alueella olevan naton sotalaivan.

  Kiina myös uskoo Venäjän todisteet naton biolaboratioista ja vaativat Washingtonilta selvitystä.

  Jotain mullistavaa tulee tapahtumaan ennen kuin Suomi ehtii edes jättää naton jäsenhakemuksen!

 8. Miksi aina keskityt persuihin? Hallituspuolueet (vasemmistohallitus) ovat ne, jotka hallitsee ja vie Suomea tuhoon päätöksillään. Persut on oppositiopuolue, jota ei arvosteta hallituksessa sitten mitenkään. Seuraava hallituskin tulee olemaan jo sovittu, eli demareille ja kokkareille, eikä siihen huolita persuja, muistappas Orpon aikaisempia lausuntoja, ettei lähde PS kanssa mihinkään. Persut on muutenkin putomassa 8% puolueeksi, joten keskittyisit niihin puolueisiin, jotka todella vaikuttaa.

  1. Oppositiolla on aina paljon valtaa varsinkin, jos heillä on kymmeniä kansanedustajia. Tällöin he voivat:

   1. Vaikuttaa lakeja valmistelevissa valiokunnissa.
   Persut olisivat voineet esim. hidastaa tai jopa estää pakkorokotuslait perustuslakivaliokunnassa. Samalla tavalla ulkoasiainvaliokunnassa persut voisivat puolustaa Suomen itsenäisyyttää ja puolueettomuutta varsinkin, kun Halla-aho on sen puheenjohtaja. Tekevät kuitnekin päinvastoin eli ovat aivan sotahulluina.

   2. Tehdä välikysymyksiä ja lakiehdotuksia.
   Persut voisivat haastaa hallitusta yrittämällä luoda koalitioita yhden asian aiheiden ympärille. Näin he olisivat voineet tehdä myös natsipassiasiassa, jossa hallituspuolueissa oli suuri hajaannus. Näin persut olisivat voineet myös vastustaa pedoafgaanien tuomista.

   3. Jarrutuskeskustelu
   Opposition on mahdollista suuresti hidastaa, vaikeuttaa ja jopa estää lakipakettien läpimeno varsinkin silloin, kun niillä on tiukka aikataulu, kuten esim. EU-tukipaketeilla. Persut olisivat voineet siten pysäyttää velkaunionikin läpimenon, mutta eivät sitä tehneet.

   4. Vaikutttaa yleiseen mielipiteeseen
   Persuilla on valtakunnallinen organisaatio, miljoonien budjetti sekä pääsy valtamediaan. He pystyvät suursti vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen, jos niin haluavat. He ovat kuitenkin siunanneet hallituksen linjan kulttuurimarxismissa, pakkoruotsissa, pedoafgaanien hakemisessa, koronasuluissa ja nyt Natoon hakemisessa.

   Tässä oli vasta muutama esimerkki. Ikävää, että monet ihmiset ihan tosissaan luulevat, ettei oppositiolla ole yhtään mitään valtaa. Ehkä näin persut sitten pystyvät selittämään takinkääntönsä kannattajilleen.

   Tosin ei heidän tarvitse selittää mitään jäsenilleen, koska puoluekokouksissa on äänestyskoneet, joiden tulosta ei voi tarkistuslaskea. Tiettävästi missään muualla Suomessa tai Euroopassa ei ole vastaavaa järjestelmää. Tämä selittää miksi persupuolue on ollut helppo saada kääntämään takkiaan kymmenissä asioissa ja näin nopeasti muuttunut valeoppositioksi.

   1. Persut eivät tee yhtään mitään. Purran kaudella ei yhtään mitään elonmerkkejä puolueessa. Natottajat keskittyvät puoluee puhdistamaan isänmaallisesta väestä. Eikä johtoa kiinnosta vaikka jäseniä lähtee puolueesta tasaiseen tahtiin. Ihan samanlaista kuin VKK suhtautuminen kannattajiin. Tuota puoluetta ei tarvita mihinkään eikä se nouse enää.

  2. Kokoomus ei tarvitse persuja enää mihinkään kun Suomi on viety Natoon. Kaikki se pj vaihto ja nuoleskelu ihan turhaa. Vallanhimosille perusnatottajille jää vain musta pekka käteen.

  1. Tai Venäjä ja USA pelaavat yhdessä Suomi-pelin yhteiseen pottiin? Salainen suunnitelma. Mitä merkitsee joku viiden miljoonan porukka suurvalloille? Ei mitään.

 9. Kiina on lennättänyt armeijan rahtikoneita jo kolmena päivänä peräkkäin Serbiaan! Ainakin ohjuksia ja nykyaikaisia ilmapuolustusjärjestelmiä on toimitettu vahvistamaan itsenäistä Serbiaa. Serbit tarvitsevat kunnon ohjuksia!

  Miksi näin toimitaan, niin se on erittäin hyvä kysymys. Onko joku hullu natottaja kenties uhkaillut iloisia serbejä?!!

  Mitä tekee natopersut? Julkaiseeko Halla-aho jonkun uhmakkaan viestin Kiinan johtajalle? Tuskin!

 10. On se kyl aika paksua että Marco haukkuu muita puolueita minkä kerkeää… Jos persut vihreet jne on niiiiiin saatanallisia ja väärässä, miksei SE/SKE/muut projektit missä MdW tai Kosonen on ollu mukana ei ole saanut YHTÄKÄÄN edustajaa MIHINKÄÄN? Ois kaunista nähdä marcolta itsetutkiskelupostaus.

  1. Ensinnäkin noille projekteille kävi niin kuin niin monilla muillekin viime vuosikymmeninä eli kaapattiin. SE:ssä kannatuskortit varastettiin ja SKE:ssä päivänselviä väärennyksiä. Molemmissa tapauksissa ideana estää toisaalta kilpailu persujen kanssa ja toisaalta Maidan/Convoy-tyyppiset radikaalimmat rauhanomaiset miekkarit.

   Miksi sitten pienpuolueet eivät ole saaneet edustajaa. No, sitähän on selitetty moneen kertaan eli syynä vaaliliiton puute. Vaalimatematiikka on armotonta ja taatusti estää läpimenon, jollei ole vaaliliittoa. Tästä huolimatta vain Laiton Lehti on promonnut vaaliliittoa. Onneksi nyt muutkin ovat siihen heränneet ja nyt on vihdoin siihen mahdollisuus.

   1. Nyt sitä vähän peiliin katsomista Marco … Jos syytät Suomen lakia siitä että SKE lipsu sulta nii… Juuri… Sit ei onnistu kyllä edes keskustelu. Miksei ne väärennyssyytteet oo ilmestyny oikeuteen?

    Ja tän fantasianomaisen vaaliliittosekoilun voi jättää käsittelemättä. Koska se että onko 5 vai 50 puolueen vaaliliitto ei paljon auto kun kilpaillaan samoista äänistä… Kato vaikka viimeisten kuntavaalien ja eduskuntavaalien tuloksia. Vaikka koko pienpuoluekenttä kommareista sakeimpaan salaliittosekoiluun ois ollu yhdessä niin ei ois eduskuntaan menny ketään tai kunnanvaltuustoihin vähemmän kuin VKK sai…

    Kannattaa tutkia tän vaaliliittoidean viabeliteetti

    1. Siis polpo ja tuomioistuimet ovat todella mätiä ja erittäin hitaita. Kaikkeen menee vuosia, joka varmasti on ideakin, mutta jostain syystä suomalaiset pitävät sitäkin normaalina. Ollaan tosin jo saatu tuomioistuin paljastamaan karvansa eli esim. selittäämään, ettei kaikkia jäseniä edes tarvitse päästää puoluekokoukseen, yms. älytöntä. Pahinta on kuitenkin hitaus, joka tekee yhdistyslaista kuolleen kirjaimen.

     Ai ei vaaliliitto auta, kun kilpaillaan samoista äänistä?? Ootko ihan sekaisin? Totta kai aina kilpaillaan tietystä äänipotista eli vaaleissa pyritään aina uudelleenjakoon. Nyt kun persut ovat pettäneet kannattajansa sekä koronahysterialla että sotahullulla himonatotuksella, niin uudelleenjako hyvin mahdollista. Vaalimatematiikka kuitenkin tekee pienpuolueiden menestyksen mahdottomaksi ilman vaaliliittoa. Jos aluevaaleissa olisi ollut suuri vaaliliitto ja yhteinen vaalikampanja, niin olisi tullut useampi prosentti ääniä. Vaaliliitolla eduskuntavaaleissa on siis todellinen mahdollisuus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*