Marco de Wit 12 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Monet lukijat ovat ihmetelleet mihin hävisivät Laittoman Lehden päivän kartat Ukrainan sotatilanteesta. Yksinkertaista: Sodalle tuli paussi, kun venäläiset eivät halunneet tykityksellä ja ohjuksilla jyrätä Kiovaa. Niinpä Venäjä on parin viikon ajan siirtänyt joukkojaan Donbassin rintamalle.

 

Päivän 37 kartta: Keskitys

 

 

Jos venäläiset saavat tuhottu Donbassissa olevat Ukrainan valiojoukot, niin Ukrainan on pakko antautua.

 

Tässä videota venäläisten joukkojen siirtämisestä Donbassin rintamalle.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Kolonna

 1. Ukrainalle aseapua Suomesta:

  BMP rynnäkköpanssareita jotka on modernisoitu Suomessa.

  Raskaita ja kevyitä kranaatinheittimiä ja niihin ammuksia. Myös Patrian AMOS kaksiputkisia kranaatinheitinvaunuja jotka laukovat myös liikkeestä kranaatteja.

  Rynnäkkökivääreitä ainakin 10 000 kpl. Varastossa on halpoja kiinalaisia 100 000. Sekä runsaasti lippaita ja ammuksia.

  Panssarimiinoja.

  Kertasinkoja.

  EU rahasto korvaa Suomelle nämä ja me voimme hankkia uutta materiaalia.

  Ja NATO hakemus sisään pikaisesti.

  1. NATO ja Amerikka jatkaa siitä, mihin Adolf Hitler jäi. On typerää mennä huijaukseen. He haluavat taas valkolaiset tappamaan toisiaan, ja lähi-itäläiset korjaavat sadon. Ehkä Ukrainassa on suunnitteilla alkaa viljelemään ooppiumia, sillä taleban on lopettanut ooppiuminviljelyn Afganistanissa.

 2. Siihen mitään paussia tullut, Venäjä eli Putin the kansanmurhaaja otti vain nokkiinsa. Sinun on enää turha jauhaa mitään puolueettomuudesta.

  ”Jos venäläiset saavat tuhottu Donbassissa olevat Ukrainan valiojoukot, niin Ukrainan on pakko antautua.” – Aivan perätön väite. Vitsi, kuten mies ja lehti.

  1. Jauhat täällä vain paskaa kun voisit yksin hyökätä ja valloittaa Venäjän parissa tunnissa!
   Sen jälkeen sinä voisit kertoa aivan autenttista tietoa kuinka suur-Suomea tehdään. Ensimmäinen hengähdyspaikka on Vladivostok. Sitten Jaappaniin vetämään geishoja perseeseen. Tietenkin suorassa striimauksessa uuden tykinruuan ”kokkaaminenkin”!

   Absoluuttinen totuus on se, että Putin on rautaa kun tietää mikä on nainen
   Täälläpä sitä ei tiedetä. Ja niinhän siinä käy kuin Jugoslaviassa, Irakissa, Libyassa, Syyriassa ja Afganistanissa kun länsi tappoi naisia siinä missä miehiäkin mattopommituksilla kun eivät edes viitsi sukupuolia toisistaan erotella! YK:n ”räyhänturvaajatkin” ovat sotarikos listoilla korkealla, sillä nuo pehmo-pojat ovat raiskanneet naisia ja tyttöjä koko ”humanismin” edestä ja takaa!!!

 3. Noi sun sotatilanne analyysit on ollut ihan täyttä paskaa tähänkin mennessä. Jo sodan neljäntenä päivänä väitit että Venäjä voitti sodan ym. Kartat on jäänyt vähiin kun olet itsekkin tajunnut että et sä näistä mitään ymmärrä.

 4. Venäjä ei ole pystynyt valtaamaan edes suurta venäläiskaupunki Harkovaa ja Mariupol taipuu vastaa yli kuukauden saarron jälkeen niin en ihmettele että luovuttivat koko pohjoisrintamansa suhteen.

  1. ”Luovuttivat” murhaamasta kaiken mikä liikkuu. Eihän lännessä voi kukaan sellaista ymmärtää, joka sentään on ”sivistyksen” kehto aina lasten seksuaalista hyväksikäyttöä ja omien kansalaistensa myrkky piikittämistä myöten. On se vaan tuo Putin kammottava jätkä. Ei kuulu edes rappareihin ja ei ole avioliitossa kummityttönsä kanssa! Ja se päät käärii, että Putin suojelee omaa lihaansa ja vertaan raiskaajilta, kansanmurhaajilta ja rasistiselta sorrolta, jota kaikkea EU tekee eurooppalaisille nuollen eläinten tasolla olevien kädellisten persettä, joita ”sotapakolaisiksi” sanotaan. Vain hullut ja vähämieliset ovat ylpeinä esittämässä edellistä!

   1. Kerroitpa Nakke ajatuksiani. Juuri noin. Ihmiset ovat maassamme todella hukassa valtamedian pyörityksessä. Arvostavat tyhjäpäitä eivätkä tiedä totuudesta yhtään mitään.

  2. Onnistuuko vemäjäläisiltä Moslovan valtaaminen? Biden jo pelkäsi tv-haastattelussa, että Putin hyökkää Venäjälle.

 5. Miksi Zelensky ja Kolomoisky puhuvat Ukrainan olevan ”heidän” maansa? Millä oikeudella? Ja nyt jopa Suomi sotii Venäjää vastaan, että ”he” saavat oman maansa? Suomi sotii aina viimeiseen mieheen kaikkien muiden puolesta. Tässä on yksi pääsyy miksi suomalaisilla on nykyään niin köyhät geenit ja tästä syytetään suomalaisia itseään. Kuinka röyhkeää!

  1. Kohta pääsevät natottajat toteuttamaan vuosisatojen suomalaista unelmaa: lähettämään suomalaisia sotimaan Naton sotia minne ikinä pyydetään. Pitää olla olla solidaarinen muita kohtaan. Suomalaisilla ei ole mitään väliä. Ei niin voi edes ajatella. Tyttöhallitus sanoo olemme muita varten. Tulkaa kaikki ja nuuskaa täältä kaikki arvokas.

   Akat, suvakit ja sivarit eivät sovi johtajiksi. Se on kansan tuho.

 6. Marconkin kannattaa jatkossa ottaa karttansa Southfrontin sivuilta. Sielä on joka päivä päivitetty kartta jossa on päivän taistelut ja valloitukset suuntaan tai toiseen päivitettynä. Ei siis kuten yllä oleva hiilipiirros josta ei saa mitään selvää. Tai alma-median käyttämä koululaiten tekemä provokaatio-kartta.

  https://southfront.org/military-situation-in-eastern-ukraine-on-april-11-2022-map-update/

  Muuten Marco, kun sinulta taipuu tuo flaamin kieli niin mikset käännä Hollantilaisia ja Luxenburgilaisia sekä ranskalaisia uutisia Suomeksi? Sielä kerrotaan paljon sellaista mistä ei saa puhua englannin tai saksan kielillä. Niinkuin jo se että Amazon teki vuonna 2020 4.2 miljardia euroa voittoa eu:n alueella, mutta ei maksanut veroja pennin jeniä koska löysi Luxenburgin laista jonkun porsaanreiän. Pistäisi ihmisiä mietimään Amazonista tilaamista.

  1. Suurkiitos karttavinkistä. Seurasin tuota saittia Syyrian sodan aikana, mutta se tosiaan näyttää hyvältä myös Ukrainaa koskien. Olen käyttänyt ISW:n karttoja, koska olisi hauska nähdä miten natottajat väittävät kartan olevan puolueellinen. (ISW on äärinatottava äärisionistien laitos, joskaan ei pärjää ukrainan fanituksessa Ylelle ja Hesarille.)

   Kielitaito minulla ei ole kovin hyvä. Ymmärrän jonkin verran monia kieliä, mutta oikeasti vain suomi ja englanti menee hyvin.

   1. Ei meidän tarvitse edes väittää. Kuten myöskään meidän ei tarvitse enää väittää ettet tajua sodasta ja sotimisesta mitään. Kyllä sen kaikki tajuaa jo ilman väitteitäkin. Jatka toki suurmarsalkka Marco ”Murskavoitto” Bäckman.

   2. Käsittääkseni jopa Suomen valtamedia käyttää välillä ISW:n karttoja ja sitten tämän feikkitutkijan karttoja. Hän oli ensin ”historian tutkija”. Sitten häntä kuultiin sotastrategioiden asiantuntijana Ukrainan sodassa ja mikähän se kolmas oli. No relativistisessa maailmassahan kaikki ovat yhtä päteviä ja tasa-arvoisia.

     1. Tarkistin huvikseni, niin ainakin Yle, HS, Iltasanomat/Iltalehti, Kokoomuksen lehti jne. Ovatko ne kaikki valemedioita?

 7. Mu..mu..mutta Venäjän armeijalta piti loppua kalusto, ohjukset, ruoka, polttoaine, sotilaat jo pari viikkoa sitten. Näin meille kerrottiin valtamedian toimesta!

  Mutta milloin alkaa Ukrainan armeijan tehokas vastahyökkäys, jolla vallataan menetetyt alueet takaisin? Nyt on esinahattomalla natsipresidentillä näytön paikka. Puheitten aika on ohi! On vain ajan kysymys, kun nato kääntää selkänsä Ukrainalle ja mitä jää jäljelle? Entistä pienempi Ukraina, jolla ei ole enään rannikkoalueita ja täydellinen talouden romahdus! Hei suvakit! Auttakaa Ukrainaa!!! Nyt on hätätilanne!

  Natolle on kova paikka, että Venäjällä on ohjuksia, joita Ukrainan/naton ilmapuolustus ei kykene torjumaan.

  Milloin Kiina lähettää rauhanturvaajia alueelle? Kiina voisi helposti lähettää vaikkapa 100 000 sotilasta palauttamaan kuria järjestystä Ukrainaan! Kiinalla on myös erinomaisia aseita!

 8. Marcon fanitiimi
  12 huhtikuun, 2022 4:07 am

  Tällä SIIS..Täydellinen KUSIPÄÄ kutsuu Putinia Kansanmurhajaks..Kun Päätti Lähteä Ukrainaan Estämään NIITTEN Suorittamaa…KANSANMURHAA..ItäUkrainass…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*