Marco de Wit 12 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittomalla Lehdellä on muutama tärkeä päämäärä:

 

1. Kertoa vihafaktoja

Rationalistinen filosofia perustuu praxeologiseen toiminnan logiikkaan tukien maalaisjärkeä. (Hoppe, Lorenzen)

 

Klassinen biologia kertoo geenikoneyksilöiden, sukupuolten, seksuaalisten suuntautumien, sukupolvien, luokkien, kansojen ja rotujen keskimääräisistä eroista.  (Dawkins, Rushton, Lynn)

 

Evoluutiopsykologia kertoo geenikoneiden ikuisen resurssikilpailun vaikutuksesta geenikoneiden psyykkeeseen ja sosiaaliin suhteisiin. (Dutton, MacDonald)

 

Realistinen lääketiede käyttää geenikoneiden tutkinnassa selkeitä määritelmiä ja empiirisiä todisteita. (Lanka, Duesberg, Mullis)

 

Rationalistinen taloustiede korostaa geenikoneiden praxeologiaa ja näkymätöntä kättä. (Itävaltalainen koulukunta, Rothbard)

 

Realistinen valtiotiede korostaa geenikoneiden geopoliittista konfliktinomaisuutta. (Offensiivinen realismi, Mearsheimer)

 

Revisionistinen historia puolestaan kertoo miten geenikoneiden eliitti on pyrkinyt hallitsemaan maailmaa. (Irving, Quigley).

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

2. Kertoa miten valtaeliitti rakentaa globaalia poliisivaltiota

Rothschildien ja Rockefellerien johtama valtaeliitti suojelee rahakonettaan (Fedin johtama pankkikartelli) rakentamalla globalistista pankkitukiautomattia tukemalla ostamiensa valtamedian ja koulujen avulla sekä kulttuurimarxismia että globalismia (USA, EU, YK, IMF, BIS). Valtaeliitin rahakoneen nyrkit, Nato ja sionistinen Israel sabotoivat ja tuhoavat rahakoneen ja sen petrodollarin vastustajia järjestäen propagandaa, sensuuria, saartoja, värivallankumouksia, pedorinkejä ja false flageja mukaanlukien feikkipandemioita. (HCN)

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

3. Kannustaa vastarintaan

Tukea totuusliikettä, valeopposition paljastamista, katuaktivismia (Maidan, Convoy) sekä varsinkin suurta totuusliikkepuolueiden vaaliliittoa, joka on paras tapa kaataa valtaeliitti.

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

Niinpä Laiton Lehti ei missään nimessä halua sotkea skeneä ja häiritä vaaliliiton syntymistä. Se kritisoi muita kansallismielisiä vain, jos he ovat tehneet jotain todella törkeää eli:

 

1. Provokaattori: Kannatat tai vähättelet hyökkäävää väkivaltaa

2. Huijari: Tuet huijaavaa valeoppositiota

3. Myyrä: Estelet tai H-hetkellä kesytät katuaktivismia

4. Supermyyrä: Vastustat tai vaikeutat vaaliliittoa

 

 

Miksi Laiton Lehti on “hyökkäillyt” joidenkin kansallismielisten kimppuun? Kolme kuolemansyntiä!

 

 

Lukijat ovat huomauttaneet, että listasta puuttuu yksi asia: Vaaliliiton rakentamiseen kykenevien demonisoiminen. Youtube-ohjelma Leveli on nimittäin hyvin oudosti demonisoinut sekä Malista että Tiihosta.

 

 

Ossi Tiihonen pelasti Suomen: Vapausrintama -vaaliliitto tulossa! Levelikin mukaan vai sabotoi?

 

 

Viime viikonloppuna Leveli edelleen jatkoi demonilinjalla. Varsinkin Levelin Tapsalla on jotain hampaankolossa Malista ja Olli Postia vastaan. Tosin Tapsa ei koskaan suoraan syytä ketään mistään. Antaa vain ymmärtää samalla, kun yllyttää Junnua kovempaan puheeseen. Itse Tapsa vain toistuvasti viikosta toiseen valittaa miksei hänen tyttöystäväänsä arvosteta tarpeeksi. Aika erikoista toimintaa ohjelman juontajalta.

 

Niin kävi jälleen viime Levelin lähetyksessä. Tämä oli liikaa Levelin katsojille, jotka TAAS raivostuivat. Tämän takia Laittoman Lehden ei sen enempää tarvitse kommentoida varsinkin, kun Slimmi loistavasti salli Tapsaan ja Junnuun kohdistuneen kritiikin ohjelmassa, chatissa ja kommenteissa.

 

Slimmi myös myönsi, että peräti 90% chatistakaan ei enää halunnut kuulla sanaakaan vanhoista parisuhdedraamoista. Lähes kaikki toivoivat, että Tapsa, Junnu ja koko Leveli voisivat mennä eteenpäin ja alkaa jälleen keskittyä jatkamaan muuten niin loistavaa työtä kansallismielisyyden ja vapauden puolesta. Ehkä näin saataisiin aikaan se suuri vaaliliitto ja siten Slimmikin eduskuntaan.

 

Pakko siis antaa kaikesta huolimatta pisteitä Levelille, että antavat katsojien kritisoida ohjelmaa. Jokainen voi siis itse vetää omat johtopäätöksensä. Alla video ja muutamia kriittisiä kannanottoja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Mitä Levelille on tapahtunut? Limbo vai aikaluuppi?

 1. ”Youtube-ohjelma Leveli on nimittäin hyvin oudosti demonisoinut sekä Malista että Tiihosta.”

  Miten niin oudosti. Tiihonen otti ja lähti VKKsta varastaen sieltä koko valtuuston mukaansa. Tiedän että Marco pidät Tiihosen ideasta koska se on itseasiassa sinun ideasi, mutta oletko ihan sokea sille mitä tuo ukko oikein teki? Slim ja Junnu kuitenkin syvällä VKKssa ja rakentaneet sitä.

  Viimeksi kun katoin se Tiihonen piti vielä jotain omaa showta Junnun tiloissa mikä on ihan ennenkuulumatonta

  1. Kukaan ei ole varastanu mitään ja yhteisymmärryksessä on Tiihonen jatkanut siellä studiossa showta. Älä puhu paskaa.

  2. Minä tavallisena äänestäjänä olin sitä mieltä että VKK:sta tulee sellainen kansanliike että oksat pois. Mutta kun sitten katosoin sen auto-videon jossa Ano haukkui minut ja muut tukiyhdistysten jäsenet, niin minulle kävi selväksi että Ano oikeasti pelkää että se menettää otteensa vallasta. Että VKK:sta on kasvanut niin suuri kansaliike, ettei Ano enää hallinnut sitä. Vaikka se oli rakntanut hallituksensa kyynärpää-pyrkyreistä.

   No, Anon komennosta pistin kädet ristiin ja pyysin viisautta. Ja tulihan sitä. Ossi ilmestyi taivasta ja kertoi ohjaavansa meitä hukassaolevia kohti leveämpää leipää. Ja niin sitten vaihdoimme leiriä sekä kirkastimme aatetta. Tasavertaisina kumppaneina.

   Mitä tulee Maliseen niin se on järki jätkä. Mutta se odottaa että joku toinen tekee tai joku toinen pyytää sitä mukaansa. Sen pitäisi itse tehdä ja itse sanoa mitä kansan tulisi tehdä jotta tilanteet parantuisivat. Se että kertoo ongelmista mitkä jo kaikki tietävät, se ei auta ketään. Mutta niiden ratkaisujen kertominen, se on kultaakin kalliimpaa. Ja josstin syystä Tuomaskin panttaa tätä tietoa. Tai se ei sano sitä riittävän selvästi.

   1. Ossi on pyrkyri joka viimeiseen asti roikkui persuissa, sitten vietti ehkä kuukauden VKKssa ja vei sieltä Espoon valtuuston mukaansa johonkin pilipali viritelmään. Ano on uskovainen ja yritti käännyttää väkeä uskoonsa eikä sovi johtajaksi jos sitä ei huvita johtaa mutta VKKsta kannattaa pitää kiinni.

    Minä en ainakaan mihinkään Tiihosen viritelmiin lähde mukaan ja sillä kannatuksella mitä sillä on se ei kyllä päätä että kuka tulee vaaliliittoon ja kuka ei. Jos leveli ottaa tuon pois kanaviltaan niin koko ukko unohtuu.

 2. Joitakin saa kritisoida, suurta mahtavaa ei. Jotkut eivät ole prinsessoja, joku on. Vai mitä kullannuppu..

  1. Kuten prinsessa-Anoa ei saa kritisoida, muuten saa potkut. Sananvapaus on kaikilla ja ovikin on avattu eri mieltä oleville. Yle 11.4. : https://yle.fi/uutiset/3-12398273

   ”Ano Turtiaisen mukaan puolueessa on ollut sisäisiä ristiriitoja, mutta ne ovat poistuneet eronneiden mukana.”

   ”Ano Turtiainen kommentoi Ylelle sähköpostitse, että puolueessa on ollut sisäisiä ristiriitoja, mutta ne ovat lähteneet eronneiden mukana pois.

   – Molemmat eronneet osoittautuivat pelkästään oman edun tavoittelijoiksi. Kun he huomasivat puoluerakenteemme olevan tavoitteelleen myrkkyä, he alkoivat kyseenalaistamaan puolueen sääntöjä ja puoluejohtoa, Turtiainen kommentoi.”

   ”VKK:ta hajottaa tutkija Niko Pyrhösen mukaan erityisesti Ano Turtiaisen autoritaarinen johtamistyyli. Vain harva saa äänensä kuuluviin.

   – Päätöksenteko on paitsi itsevaltaista myös jokseenkin arvaamatonta. Luulen, että tässä on syy lisää harkita puolueen jättämistä. Käy jatkuvasti selvemmäksi, että VKK:n jäsenenä on hankala vaikuttaa edes puolueen omiin asioihin, saati edistää minkäänlaista poliittista agendaa valtakunnan tasolla, Pyrhönen toteaa.”

   1. Levelissä samaa skeidaa samoine studioineen kun katsoin viimeksi vuonna barbaara the black sheep.

   2. Lopetin kun nuoli ulkomaisia haittoja ja muutenkin aivan sekoja. Päiväni mursuna. Tommi vetää rahat, muuten olisi mennyt poikkeen.

 3. Naisia ei koskaan pidä päästää päättämään yhtään mistään ja sekaantumaan varsinkaan politiikkaan, talouteen jne. Tuloksena on vain ihmissuhdesekoiluja jne., koska naiset eivät edes osaa mitään muuta kuin ihmissuhteita, missä he voivat kyllä olla parhaimmillaan todella hyviä. Pisteet siitä heille.

  1. Naisten paikka kommentoida politiikkaa on kampaamossa, parturissa tai kotona. Naiset on ihania hoitajina ja soveltuvat myös juontajiksi, mutta naisia ei kannattaisi päästää ottamaan liikaa kantaa mihinkään. Muuten kaikesta tulee ihmissuhdedraamaa. Mikään asia ei etene mihinkään naisten käsissä.
   Kun ”koronahallitus” astui valtaan, niin ensin ne pysäytti suomen talouden. Nyt se vie suomen sotaan.
   Kaikki tämä sen takia että akat on johdossa.
   Yksikään mieshallitus ei ole kyennyt yhtä karmaiseviin saavutuksiin suomen historiassa.

 4. Slim on tosi harvinainen ihminen. On tunneälyä ja strategista ajattelukykyä.

  En usko caikuttaniseen puoluepolitiikan kautta. Varsinkin pienpuolueet ovat pahempia henkisen väkivallan paikkoja kuin uskonlnolliset lahkot. Niitähän puolueet ovatkin.

  1. Elokuvan tekijöistä
   Dokumenttielokuvan tekijöistä kaksi, Tommi ”Tapsa” Finnilä ja Nea Lundström, ovat samaa ryhmää suosittua LEVELI-podcastia vetävien Milad ”Slim Mill” Sardari Dehghanin ja Nico ”Junnu” Giansantin kanssa. Dehghan on Vantaan valtuutettu ja Giansanti Helsingin varavaltuutettu. Pian valinnan jälkeen perussuomalaiset erottivat molemmat puolueesta.

   Jokainen voi katsoa heidän lähetyksiään ja miettiä, mikä se syy on, PS:n puoluesihteeri Arto Luukkanen kommentoi erottamista Ylelle.

   40 minuutin mittaisen elokuvan tekoon on saatu tukea Valta kuuluu kansalle -puolueelta (VKK). Puolueen perusti PS:sta erotettu juvalainen kansanedustaja Ano Turtiainen onnistuttuaan keräämään vuorokaudessa vaadittavat 5000 kannatusilmoitusta. Turtiaisen erottamisen syynä oli PS:n mukaan Turtiaisen Twitterissä jakama, pilkkaavaksi koettu kuva Yhdysvalloissa poliisien tehtyä työtään väärän värisenä, joten uhrina kuolleenna Mustasta väkivalta-/huume-/omaisuus- ja pitkäaikaisrikollisesta, vasta vankilasta päästystä George Floydista.

  1. Leveli on oli täyttää paskaa ennen ja on myös sitä nykyään ja tulevaisuudessa. Samaa paskaa kuin tämä lehtikin.

 5. Puolueet ovat eräänlainen natsien keskitysleirin kapojärjestelmä. Valtiot ovat vankiloita ja keskitysleirejä ihmisille ja kapot vahtivat ja riistävät heitä. Katotaan saavat provikat isänniltään palveluksistaan.

 6. Minusta voisivat potkaista tuon Tapsan ulos ohjelmasta ja ottaa tilalle jonkun karismaattisemman tyypin.
  Tietyillä kommenteillaan Tapsa paljasti olevansa joko pihalla asiasta, tai tietoinen hajottaja.

  1. Kansallismiälisestä kentästä ei löydy karismaattisia tyyppejä. Sensijaan hörhöjä kyläkulluja sitäkin enemmän.

  2. Finni iässä oleva tommi pois kun ei osaa muuta kuin excelöidä. Kuovia koko palliton setelihuora. Junnu anna tikkali mullekin. Minäkin puhua kuin nuo tänne tulleet ei suomi puhu kunolla tikkunekut.

 7. ”Varsinkin Levelin Tapsalla on jotain hampaankolossa Malista ja Olli Postia vastaan.”

  Tapsa on kyllä tässä vaiheessa kävellyt punaisen viivan yli. Vieläkö se hajottaja urpo oikeasti jatkaa tota Malis juttuaan? Tapsa pois sieltä levelistä

  1. No kun Tapsa haluaa Nean pöksyihin ja Nea painostaa Tapsaa puolustamaan hänen kantaansa ja pitämään sitä Levelissä esillä, vaikka ketään ei kiinnosta joku Nea.

   Vanha Leveli takaisin, sekä Tapsalle ja Nealle oma keskusteluohjelma, jossa Nea saa kertoa omasta teoksestaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*