Marco de Wit 12 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakkituomarit ovat jo pitkään antaneet tuomion jokaiselle, joka puolustaa itseään pahoinpitelijää vastaan.

 

Viime aikoina tuomioita on myös alkanut tulemaan, jos yrität mitenkään estää varkaita.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Päivän video: Varas

  1. Ei niitä kiinnosta, ei edes kuvaavia ja katsovia samoja rotuja. Semmosta se on. Vie jyvät akanoista. Hyvin röyhkeää kiinni jääneenä jatkaa häpeämättä kasausta ja rauhassa lähtee kuin maksaneena.

  2. Varmaan Kaliforniasta. Siellä on laki, että alle 950 dollarin myymälävarkaudesta ei rangaista. Niinpä myymälävarkaat kulkevat kaupassa taskulaskimen kanssa keräämässä ostoskärrin täyteen ja poistuvat sitten kaupasta.

    Jos varastaminen ei ole laitonta, sen estäminen on selkeä vapaudenriisto: estetään henkilön ihmisoikeuksia vaikka hän ei ole tehnyt mitään rikollista.

  3. Juuri näin uutisen että ”nuoret” (varmaan 1.1. syntyneitä) hyökkäsivät pizzakuskin kimppuun metalliputken kanssa. Pizzakuskin onnistui niitata ainakin yhtä Suomen kansantalouden pelastajaa takaisin. Hän on nyt syytteessä pahoinpitelystä.

    Muistakaa sitten niitata kunnolla. Paras tapa on niin, että uhri kuolee vasta myöhemmin sairaalassa. Tuolloin pääsee mahdollisimman pienellä.

  4. Eihän tuollaista lökäüösyä tarvi kun ottaa vyöstä kiinni ja nykästä housut kinttuihin. Siinä sätkii kun kilpikonna selällään.

    Tuo kuvaaminen ei tuo vakuutusrahoja jollei kaveri jää kiinni.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*