Marco de Wit 12 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti kertoo vihafaktoja miesten ja naisten välisistä eroista. Miehet ovat yleensä parempia johtajia. Käytännössä naiset ovat kuitenkin hyviä innostamaan kansanliikkeitä, joten Laiton Lehti hurrasi Jaana Kavoniuksen ilmoitettua perustavansa Totuuspuolueen.

 

Uusi AIDOSTI virkamafian vastainen Totuuspuolue perusteilla!

 

 

Heti puolueen perustettuaan alkoi Kavoniuksen mustamaalaaminen ja sabotoiminen sekä kansallismielisessä liikkeessä että viranomaisten taholta. Niinpä Laiton Lehti pelkäsi, että Kavonius luovuttaa. Lähes kaikki naisethan ennen pitkään luovuttavat pelästyen viranomaisia ja varsinkin vankilaa. Laittoman Lehden pelot näyttivätkin toteutuneen, kun Kavonius hävisi julkisuudesta viikoiksi.

 

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Kavonius oli vain sairaana ja nyt on tervehtynyt. Energisempänä kuin koskaan!

 

Lisäksi on selvinnyt, että lukuisat poliisikuulustelut eivät olekaan pelästyttäneet Kavoniusta. Päinvastoin. Nyt hän hyökkää entistä kovempaa virkamafiaa vastaan!

 

Totuuspuolue on nimittäin nyt saatu rekisteröityä. Kavonius kertoo:

 

Rakkaat Suomen kansalaiset!

 

Totuuspuolue (Y-tunnus 3269142-4) on merkitty PRH:n rekisteriin 6.4.2022. Totuuspuolue on tehnyt 10.4.2022 puoluerekisteriin hakemuksen. Ilmoitamme sähköisten kannatusilmoitusten keräysajankohdan tällä viikolla ja suoran linkin OM:n sivuille. Tarvitsemme 5000 kannatusilmoitusta, jotta Totuuspuolueesta tulee virallinen puolue. Ole mukana tärkeässä 5000 ihmisen joukossa tekemässä Suomen historiaa ja kannata Totuuspuoluetta!

Arvomme perustuvat perustuslakiin ja entisen presidenttimme Paasikiven linjaan: ”Kaiken viisauden alku on tosiasiain tunnustaminen”.

Totuuspuolueen tärkein tehtävä on lopettaa virkamafiaverkosto Suomesta ja palauttaa sananvapaus ja muut perustuslailliset oikeutemme. Totuuspuolue on perustettu totuuden, oikeudenmukaisuuden ja laillisuuden palauttamiseksi, suomalaisten velkuuttamisen lopettamiseksi sekä itsenäisen Suomen olemassaolon ja perustuslakimme aidoksi rohkeaksi puolustamiseksi. Tavoitteena on korruptoimaton Suomi. Virkamiesten on palveltava kansaa eikä päinvastoin.

 

 

Lisätietoa Totuuspuolueen sivuilta.

 

Tilaa myös Totuuspuolueen uusi Youtube-kanava!

 

 

Kavonius on todella rohkea nainen. Sellaisia todellakin Suomessa tarvitaan!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Totuuspuolue rekisteröity! Taistelu virkamafiaa vastaan kiihtyy!

  1. Anna kaikille mahdollisuus. Puolueen kannatus ja äänestäminen ei maksa mitään ja kunhan ääni mene muualle kun eduskunnan korruptiopuolueille.

  2. Näinkö VKK:ssakin julistettiin:

   ”Parasta työtä Suomen pelastamiseksi on lopettaa valtiojohtomme vittuilu Venäjän suuntaan, pitää Paasikiven linja ja tukea Jaanaa presidentiksi, jotta Paasikiven linja on järkevän Venäjä-suhteen ytimessä jatkossa.”

 1. Yksi pilipali puolue lisää. Sitten vedot sisään, kuinka kauan kestää ennenkuin tämänkin puolueen järjen jättiläiset alkavat tapella keskenään? Veikkauksia, veikkauksia..

 2. Mites Marco, kun sähän olet sanonut että naisia ei pitäisi missään nimessä päästää mukaan politiikkaan? Ovatko Kavonius, päivän Jenspa ja Mari jollain tavalla poikkeuksia tässä?

  1. Noin ei ole tietysti sanottu. Päinvastoin. On sanottu, että naiset ovat tälläkin hetkellä niitä kaikista tehokkaimpia toimijoita sekä kansallismielisessä että varsinkin vapaus- ja varsinkin totuusliikkeessä. Samalla on kuitenkin sanottu, että miehet ovat evolutiivisesti lähes aina parempia johtajia silloin kun on kovat paikat eli sota tai vaino päällä. Naiset eivät nimittäin helposti kestä edes kuulusteluja ja varsinkaan vankilan uhkaa. (Osittain, koska eivät halua tulla erotetuksi lapsistaan.) Niinpä he alkavat helpommin joko vasikoimaan tai luovuttamaan. Kavonius ei kuitenkaan näytä polpoa pelkäävän. Lisäksi hänen tyylinään on olla innostaja ja kansanliikkeen vetäjä turuilla ja toreilla. Tällainen rooli sopii naisille loistavasti.

   1. Vasikoimisen vastustaminen, kapinointi jne. vaativat usein miehille paljon tyypillisempää tapaa rikkoa sääntöjä, vastustaa auktoriteetteja, sopivassa suhteessa olevaa yksilökeskeisyyttä, määrätietoisuutta ja itsevarmuutta. Naiset ovat kehittyneet lähinnä hoivaamaan, rakastamaan ja huolehtimaan, sekä hakemaan sovinnollisuutta, kun taas miehet ovat kehittyneet metsästämään eläimiä ja muita ihmisiä, suojelemaan ja sotimaan.

    Moraalikäsitys, oikea ja väärä jne., on myös pitkälti vain miesten juttu. Naisilla moraalikäsitys voi vaihdella hyvinkin paljon, johtuen pitkälti evoluutiosta, kun taas miesten ajattelu ja moraalikäsitys oikeasta ja väärästä on paljon ehdottomampaa ja selkeämpää.

    Naisia ei ole yksinkertaisesti luotu kapinoimaan, sotimaan jne., eikä heidän pidäkään olla. Valkoiset miehet ovat vain degeneroituneet niin surkeiksi ja heikoiksi, että jopa naiset näyttävät rohkeita ja vahvoilta nykyisten valkoisten miesten rinnalla, mikä kertoo hyvin paljon valkoisten miesten surkeasta tilasta.

    Valkoisten suomalaisten miesten on pakko rohkaistua ja onnistua tekemään hyvin tehokasta yhteistyötä muiden hyvien ja geneettisesti terveiden valkoisten suomalaisten miesten kanssa tai kuolemme kaikki.

 3. Mutta onko Kavonius valmis liittoutumaan? Tähän mennessä ei ole kuulemma kelvannut eikä ollut mukana edes Nato-vastaisessa kansalaisalotteessa.

  1. Laittoman Lehden saamien tietojen mukaan Kavonius EI ole suurta vaaliliittoa vastaan. Hän on kuitenkin melko epäilevä tiettyjen suhteen, joten haluaa rauhassa katsoa miten tilanne kehittyy.

  2. Ei ole valmis liittoutumaan. Haukkui jo Tiihosen. Taas yksi joka havittelee itselleen vaan valtaa. Kavoniuksesta ei koskaan tule Suomen presidenttiä vaikka hän niin kuvittelee.

 4. Perustat puolueen ja joudut poliisikuulusteluihin. Siis mitä? Eikö EU-Suomi ole poliisivaltio ja puoluemafiaperhe valvoo ettei tule muita uusia perheitä jakamaan yhteistä varallisuutta. Poliisi on puoluemafian nyrkki, kuten Nato on globalistipankkiirien nyrkki.

 5. Hyvä Jaana Kavonius 👍🏻
  Toivotan kaikkea hyvää puoluehankkeelle.
  Jokainen ääni mikä ei mene korruptoituneille vanhoille puolueille on voitto ihmisyydelle.

 6. Naisia ei pidä päästää politiikkaan – viimeistään sodan aikana joutuvat poistumaan näyttämöltä.

  Suomi on sodassa – naiset vain ei sitä hahmota.

 7. Ja taas. Puoli vuotta ja de wittupää haukkuu kavoniuksen pystyyn ja toteaa, miten tiesi ettei naisista ole johtamaan jne… #sananvapaus

 8. Ukraina alkaa olla eu kunnossa

  Maaliskuussa Zelenskyi ilmoitti toistaiseksi lakkauttaneen Medvedtšukin puolueen ja usean muun oppositiopuolueen toiminnan.

 9. LL on kyllä outoa kaksinaismoralismia… Samaan aikaan laitetaan eugeniikkaa siitä miks naisten pitäs pysyä kotona ja sitten postataan jenspan bikinikuvia ja kavoniuksen puolueprojekteja.

  1. Vaikea ottaa sinun ”kritiikkiä” vakavissaan, mutta vastataan nyt tähän pointtiin. Eugeniikka ei tietysti tarkoita, että ”naisten pitää pysyä kotona”. Riippuu tietysti naisesta ja tilanteesta. LL on toistamiseen korostanut sitä kuinka hyviä naiset ovat geneettisesti innostamaan sohvaperunamiehiä nousemaan sohvaltaan. Eugeniikka nimenomaan mahdollistaa myös supernaisten toiminnan.

   1. Osa naisista haluaa geneettisistä syistä olla kotona, palvella valitsemaansa elämänkumppania, huolehtia, rakastaa ja hoivata. Ei kaikki, mutta osa heistä.

    Marcon esittämässä sekessiomallissa erilaiset ihmiset voivat perustaa omia paikallisyhteisöjään ja kuntiaan, jossa osa yhteisöistä voi olla edellä mainitun kaltaisia naisia ja heidän miehiään ja sitten on toisenlaisia yhteiskuntia, jotka eivät voi sietää Jumalaa.

    Miksi Kriitikko vihaat Jumalaa ja kristinuskoa?

  2. Sitähän se on. Marco on myös sanonut tosin ”nimetön” nimimerkin takaa että naisilta pitää ottaa kaikki oikeudet pois ja niitä pitää ruoskia. Ja tää on ihan fakta. Tuskimpa toi valehteleva päätoimittaja tätäkään kommenttia tulee julkaisemaan. On se sellainen liero.

  3. Perimäänsä jatkavat naiset pistetään kuriin. Ne naiset jotka eivät tähän suostu eivät jatka sukuaan ja saa jälkeläisiä. Erittäin yksinkertaista. Ei heidän ole pakko suostua, mutta sitten he eivät jatka enää sukuaankaan.

 10. Onnea ja menestystä Jaanalle! Hän on osoittautunut vahvaksi naiseksi ja myös ymmärtää oikean ja väärän toisin kuin suurin osa muista lakimiehistä. Jaanalla on lakimies koulutus ja osaaminen, joten hänellä on vankka pohja mitä tietoon tulee ja siksi hän uskaltaa enemmän kuin naiset, joilla ei ole tietoa mitä voi tehdä ettei yllättäen katoa kokonaan kartalta. Kannatan Jaanaa ja toivon hänelle terveyttä ja voimaa tärkeässä työssään! Upea nainen hän on!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*