Marco de Wit 13 huhtikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Matti Putkosen, Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran johdolla persuista on tullut himonatottava puolue.

 

Perussuomalaisista tuli Natosuomalaiset! Top 10 Natopersua!

 

 

Persut tukevat Natoa fanaattisesti, vaikka se levittää kulttuurimarxismia.

 

Natottajat eivät tiedä mikä on nainen! Kannattavat isien demonisoimista!

 

 

Useat persut eivät välitä Naton pridettämisestä, vaan ovat siitä vain ihan iloisia.

 

 

 

Osa persuista kuitenkin myöntää, että Nato ja varsinkin sen johtava maa USA mädättää pridetyksellä ja muulla kulttuurimarxismilla. Vaikea sitä olisikaan kieltää, koska TOTTA KAI Nato pelkää aitokansallismielisiä puolueita. Edes YLE ei tätä faktaa kehtaa kiistää.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Älykkäimmät natopersut siis myöntävät Naton tukevan suvakkeja. He kuitenkin selittävät, että Natoa voi yrittää SISÄLTÄ käsin muuttaa konservatiivisemmaksi. (Ihan niin kuin EU:kin.) Lisäksi natottajat selittävät, että voi konservatiivimaatkin olla Natossa. Esimerkkinä he tarjoavat Itä-Euroopan aitokansallismielisiä natomaita, kuten Puolaa ja Unkaria.

 

Haloo! Eivätkö konservatiiviset natottajat muka tiedä, että Natomaat koostuvat USA:sta ja EU-maista, jotka nimenomaan mädättävät täysillä Itä-Eurooppaa??? Tässä on taas loistava esimerkki määritelmäkikkailusta, jossa kulttuurimarxistiset USA ja EU yhtäkkiä muuttuvatkin ihan neutraaleiksi Natomaiksi.

 

Tosiasiassa USA:n ja EU:n sisäpolitiikka määrää myös Naton strategioita. Niinpä myös Natomaat tulevat yhä suvakimmaksi pyrkien mädättämään myös Itä-Euroopan maat. Tämä on aika helppoa, koska niidenkin nuorisoa globalistinen valtamedia mädättää kiihtyvällä vauhdilla.

 

Tämän näkee myös Puolassa, joka liittyi Natoon 90-luvulla, kun se ei ollut vielä niin kulttuurimarxistinen. Viimeisen 20 vuoden aikana länsimaat ja siten myös Nato ovat kuitenkin mädättäneet kiihtyvällä vauhdilla Puolan älymystöä ja nuorisoa. Aika on näin suvakkinatottajien puolella, koska nuorissa on tulevaisuus!

 

Sama nähtiin myös Unkarissa, jota Nato on yhdessä pankkiiri Soroksen ja sionistien kanssa yrittänyt myös suvakoida. Onneksi Orban on kuitenkin rajoittanut koulujen ja valtamedian mädätystä. Tätä on helpottanut, että Unkarissa ollaan aina oltu hyvin epäileviä sionistien, Soroksen ja muiden juutalaisten juonille. Soroshan on nimenomaan juutalais-unkarilainen. Ennen vanhaan juutalaiset dominoivat täysin Unkaria. Pääkaupungissa Budapestissä jopa 25 % väestöstä oli juutalaisia, jotka hallitsivat kaikkea aina mediasta pankkeihin.

 

Päinvastoin kuin Suomessa, niin suuren juutalaisvähemmistön omaavassa Unkarissa tavallinen kansa tajuaa kyllä pelin kuvion.

 

 

Kuvassa linkki Politicoon. Kuvatekstissä kerrotaan Orbanin hyökänneen vaalimainoksillaan Soroksen kimppuun.

 

 

Orban on myös saanut Venäjältä apua hankkimalla paljon edullista energiaa. Niinpä sitten länsimaat ovat valtavasti demonisoineet konservatiivista Orbania ”antisemiittiseksi” ”putinistiksi”. Nato-maat jopa auttoivat Soroksen johtamaa oppositiota hyökkäämään Orbanin kimppuun. Orban hävisikin juutalaisten dominoimassa pääkaupunki Budabestissä, mutta voitti maaseudulla varsinkin maaseudun vanhempien ihmisten tuella!

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä. Pelastavatko nyt Kavonius ja Tiihonen Suomen?

 

 

Miettikää! Nato ja Soros yhdessä sionistien kanssa tukemassa Unkarin vasemmistoa!

 

Nato-Suomessa Nato entistä enemmän tukisi Suomen kulttuurimarxisteja. Suomessa se olisi kuitenkin Natolle paljon helpompaa kuin Itä-Euroopassa, koska Suomessa ei ole kommunismin ajan muistoja ja nuoriso on jo täysin mädätetty.

 

Jos konservatiivi fanittaa Naton puolesta, niin hän on joko todella tyhmä tai sitten Halla-ahon kaltainen tekokonservatiivi, jolla ei ole mitään ongelmaa tukea pridetystä, homoadoptioita ja jopa liukuhihna-abortteja.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Toisaalta tämä ei ole mikään ihme, koska Halla-aholle ei myöskään ole mikään ongelma pyörittää vaikka pornokauppaa.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Eikä tämä Naton harjoittama mädättäminen ole mikään sattuma, koska Naton tehtävä on globalismia levittämällä tukea sekä petrodollaria että vähimmäisvarantopankkijärjestelmää valtavilla globalistisilla pankkitukiautomaateilla. Tämä on jostain syystä persuille vaikea ymmärtää, joten toistetaan: Maailmantaloutta ja siten koko maailmaa rahakoneellaan johtavat pankkiirit vihaavat nationalismia ja perinteisiä arvoja, koska se estää globalistiset pankkitukiautomaatit.

 

Nato on pankkiirien nyrkki. Eikä se levitä kulttuurimarxismia vain julkisesti, vaan myös Soroksen ja sionistien kanssa järjestää kulissien takana värivallankumouksia, eliitin pedorinkejä sekä murhaavia false flageja. Nato ja Israel ovat nimenomaan erikoistuneet yhdessä järjestämään false flageja. Jos ne kehtasivat järjestää Gladio, 911 ja pedo-Epstein operaatiot sekä tukea Syyriassa jihadisteja ja Ukrainassa natseja, niin mitä ne eivät muka olisi valmiita tekemään??

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Nato nimenomaan tekee myös salaisilla operaatioilla kaikkensa tuhotakseen Sveitsin mallia kannattavat kansallismieliset puolueet. Nato pyrkii aina lahjonnalla ja salaisilla kiristysoperaatioilla kääntämään ne aitokansallismielisestä aitokonservatismista uuskonservatismiin, joka nimenomaan hyväksyy Naton ja sen puolustaman rahakoneen ja kulttuurimarxismin. Katsokaa vaikka miten kokoomus ja persutkin on Naton tuella mädätetty.

 

Samalla aitokansallismieliset on sabotoitu Suomessakin estämällä toisaalta Maidanin ja Convoyn kaltaista katutoimintaa ja toisaalta konservatiivista totuusliikettä kannattavat vaaliliitot, koska ne pystyisivät uhkaamaan uuskonservatiivisia persuja.

 

Onko pienpuolueita liikaa? Ei, JOS suostuvat suureen vaaliliittoon! Miksei VKK suostu?

 

 

On äärimmmäisen naivia kuvitella, etteikö Nato pyrkisi manipuloimaan Suomen sisäpolitiikkaa ja nimenomaan taistelemaan aitokansallisuusmielisyyttä vastaan. Suomi on Pietarin porteilla, joten totta kai Nato käyttää valtavasti resursseja Suomen sisäpolitiikan manipuloimiseen. Totta kai Ukrainassa nuorena asunut russofobisen ruotsinkielisen eliittisuvun vesa, Jussi Halla-aho on natoagentti. Tämän takia hän ei ole koskaan sanaakaan puhunut valtaeliitin johtamasta romahdusalttiista vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä eli tyhjästä rahaa luovasta pankkikartellin rahakoneesta. Siis vaikka se rahoittaa globalismia ja uhkaa tuhota koko maailmantalouden. Tärkeintähän on, että se rahakone rahoittaa myös Natoa ja Israelia, jotka pyrkivät hajoittamaan sekä Venäjän että Kiinan.

 

Naton geopoliittiset edut ovat Halla-aholle ja natopersuille paljon tärkeämpiä kuin suomalaisten vapaus ja itsenäisyys perhearvoista puhumattakaan.

 

Niinpä liittoutuminen kulttuurimarxistien kanssa ei ollut Halla-aholle temppu eikä mikään, koska tärkeintähän on saada vasemmistokin tukemaan natotusta. Tämän takia Halla-aho toi myös homoringin persuihin.

 

Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

 

 

Jos sitten Suomi pitää laittaa idän ja lännen väliseksi sotatantereeksi ja ydiniskujen harjoituskentäksi, niin kyllä se Halla-aholle ja natopersuille sopii. Tämänhän persunuorten puheenjohtaja jo sanoi ihan suoraan.

 

Persunuorten pj. Miko Bergbom: Suomi idän ja lännen taistelutantereeksi!

 

 

Kansallismielinen kenttä on mädätetty Israel ensin, Ukraina ensin ja Nato ensin ”kansallismielisillä”. Näin kaikki ovat unohtaneet, ettei tarvitse valita suvakki-Naton ja diktatoorisen Venäjän välillä, VAAN voidaan seisoa omilla jaloilla. Voimme olla alkuperäisen Sveitsin mallin mukaisesti itsenäinen, vapaa ja puolueeton maa. Vain näin voimme suojella lapsiamme ja säilyttää kansamme.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

43 thoughts on “Miksei Halla-ahon Natopersut välitä, vaikka Nato on kulttuurimarxistinen Soros-pankkiirien nyrkki?

 1. Tosiasiassa NATO ajaa äärijuutalaisten asiaa. Tietyt porukat ovat suunnittelemassa kolmatta maailmansotaa, jossa valkolaiset laitetaan taas tappamaan toisiaan, kuten kahdessa edellisessäkin maailmansodassa. Median ansiosta Ranskassakin äärioikeistolainen presidenttiehdokas, juutalainen Éric Zemmour, on suosion huipulla, sillä tosiasiassa juutalaiset ovat äärioikeistolaisia. Jopa niin äärioikeistolaisia, että pitävät itseään Jumalina.
  https://yle.fi/uutiset/3-12394712
  Evankeliumi Johanneksen mukaan:
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

  Eikä ole mitenkään kumma asia se, että Ukrainan presidentiksi päässyt juutalainen Volodymyr Zelenskyi synnytti sodan Venäjän ja Ukrainan välille. Ovathan äärioikeistolaiset aina vihanneet venäläisiä. Aikoinaan saksalaiset äärioikeistolaiset. Ei siis ihme, että Ukrainan natsipataljoona kantaa juutalaisten tunnuksia, hakaristiä ja SS-tunnusta. Ovatko arjalaiset kansat taas synnyttämässä maailmansodan? Jossa he huijaavat valkolaisia tappamaan toisiaan, kuten teki Adolf Hitler aikoinaan.

  Onkin aika hupaisaa, että juutalainen presidenttiehdokas Éric Zemmour on päässyt suosioon maahanmuutosta johtuen, johon juutalaiset taitavat olla suuressamäärin osallisina. Ainakin juutalaiset väittivät näin lehdessään ”hakehilassa” kertomalla sen tosiasian, että juutalaisten pakolaisjärjestö HIAS on maksanut siirtolaisten matkoja Eurooppaan ja tukee muutenkin siirtolaisia. Mistä HIAS sitten saa rahansa? Luultavati eri maiden valtiot antavat heille rahaa, johtuen holokaustista, ja näillä rahoilla HIAS kustantaa siirtolaisten matkoja Eurooppaan.
  Ote juutalaisten lehdestä Hakehilasta:
  -Amerikan juutalaiset perustivat vuonna 1881 New Yorkissa HIAS-nimisen järjestön.
  -Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.
  https://www.youtube.com/watch?v=F2JQYPY7ueU

  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

  1. Ja Halla-aho on Mestari, mutta ei pysty johtamaan kun ei halua kuin organisoijaksi. Hevijumala pelasta Suomi laittomilta, kiitos Herra jo etukäteen.

  2. Ja tällainenkö ”mielipide” on rakentavaa tai edes kriittinen. Ei sinnepäinkään. Alkaa näyttämään suuresti siltä, että kaiken vastustuksen takana ja pontimena on pelkkä homofobia ja eikä mikään muu. Aika köykäisesti ollaan matkassa. Pedofiliaa siellä, pedofiliaa täällä, jokapuolella pedofiliaa. Homosaatiota täällä, homosaatiota siellä, jokapuolella homosaatiota. Tuollaiselle teidän puheelle nauraa naurismaan aidatkin.

   1. About viikko sitten tuli dokumentti pedofiilista, josta taas koitettiin tehdä nyyhkytarinaa ”väärinymmärretystä pedofiilista, joka ei lapsiin sekaannu, kunhan vain haaveilee”. Jostain syystä katsoin ja kuuntelin koko roskaa. Eiköhän kyseinen miekkonen lapoa katsele, ei vain dokumentin luojat älynneet kysyä näkymyksiä asiaan liittyen. Samalla logiikalla voisi tehdä dokumentin koulusurmaajasta, joka ei toteuta tekojaan ja puolustelee fantasioitaan miettien, että miten voisi surmata oppilaita, mikä olisi tavoitemäärä ja miten ja missä tappaisi lopulta itsensä. Pedofiliassa on aivan samat piirteet kuin psykopatiassa, molemmilla ei ole käsitystä omatunnosta saati sairaudentuntoa.

 2. Liberaalipersuja ei pridetys häiritse vaan se on luonnollinen osa heidän politiikkaa siinä missä vaikka vihreillekin.

 3. Laitoin tiedustelua vakuutusyhtiölle, että myykö ne vakuutusta siltä varalta että NATO.n liittymisen jälkeen tulee sota, joka voi aiheuttaa arvon menetystä ja omaisuuden päätymistä vieraan vallan haltuun.
  Jos NATO pelastaa, niin vakuutusyhtiöllehän se on hyvä bisness myydä sellaisia vakuutuksia.
  Katsotaan mitä vastaavat.

  1. Saas nähdä. Veikkaan ettet saa mitään vakuutuksia sodan varalle. Vakuutusyhtiöt eivät yleensä korvaa sodan aiheuttamia omaisuusvahinkoja.

 4. Juuuuuu aivan varmasti. SKE ja MdW oli niin jumalaton uhka natolle ja maailman pedofiilihomosukkkimarxisteille, että se oli aivan varmasti Yhdysvaltain valtakoneisto ja Soros henkilökohtaisesti, jotka savusti Marcon ulos käyttäen väkivaltaisia alkkisnarkkihomoja fronttinaan? Näinkö siis?

  Sitten Kosonen vois antaa marcolle halin että laskee kierrokset sydämen kannalta terveellisiin lukemiin.

 5. Nato pistää kaikki vaihtoehtomediat kiinni ihan ensin Suomessa. Sitten alkaa toisinajattelijoiden elinkeinojen tuhoaminen ja digi-id- perustainen syrjintä työpaikoilta. Sitä ne yrittivät jo koronapassilla, mutta sitä vastaavaa siruteknologiaan perustuvaa syrjintää ulkoa ohjattu hallitus jatkaa salaisesti.

  1. NATO ei laita yhtäkään ns. vaihtoehtomediaa kiinni, saatte jatkaa köykäistä kirjoitteluanne, se ei heilauta natoa millään lailla. Länsimainen demokratia kestää itseensä kohdistuvan arvostelun toisin autoritariset venäjä ja Kiina. Näissä maissa vääriäkin sana voi viedä sinut linnaan, eriävää mielipidettä ei hyväksytä.

   1. Mistäs tiedät? Jos ei Nato suoraan pistä niin sitten korruptiopoliitikot pistävät. Paljosta veto? Natolla ei ole suoraa komentovaltaa, mutta he käyttävät hyödyllisiä idiootteja.

    1. Minäkin lähden tähän vetoon. Laitetaanko kiinni kuukauden palkka? Ei.. Korvaukset ei kelpaa minulle. Pahoittelut.

    2. Mitä ”aimo mies” uskaltaa laittaa likoon? Minä laitan saman summan kuin sinä. Helppoa rahaa. Tämähän on ns. sure bet, en voi hävitä.

 6. Raha puhuu. Persut on ostettu ja ulkoa ohjattu valeoppositio ja Suomen kansan vihollinen. Oksennetaan niiden lakeerikenkien päälle.

 7. Natoa kannattava ja valeoppositiota vähättelevä, kehuva ja puolustava on ”konservatiivi” on joko myyrä, idiootti tai teeskentelevä mädättäjä ja opportunisti, joka nuoleskelee mihin tahansa suuntaan mistä saa itselleen etuja, kuten vaimoaan pettävä, avioliiton ulkopuolisen lapsen tehnyt ruotsalainen kulttuurimarxisti Jussi Halla-aho.

 8. Miksi ruotsalaiset pyörivät Suomessa joka puolella mädättämässä, sabotoimassa ja tuhoamassa, vaikka heitä on kuitenkin melko pieni määrä? Luuletteko, että tämä on vain sattumaa, että pahimmat mädättäjät ja viholliset sattuvat aina olemaan tiettyä ryhmää jonka kaikki tietävät tai sitten ruotsalaisia? Ruotsalaiset pyörivät hyvin ahkeraan muiden puolueiden lisäksi myös persuissa. Vieläkö kuvittelet tämän olevan vain sattumaa?

 9. Jokainen tavallinen amerikkalainen ja tavallinen britti on vihollisemme. Saksan upean kansan he jo tuhosivat, mutta voitamme amerikkalaiset ja britit lopulta laillisin keinoin.

 10. Orjuutemme lopettamisen ratkaisu on joka puolella maailmaa näyttää laillisesti vihamielisyyttä ja halveksuntaa tavallisia amerikkalaisia ja tavallisia brittejä kohtaan. Näytä laillisesti suurta vihamielisyyttä ja halveksuntaa jokaiselle tavalliselle amerikkalaiselle ja britille jonka tapaat.

 11. Oikeastaan en halua edes tietää minkälaisia sairaita kiristysrinkejä puolueiden jne. sisällä pyöritetään. Kertoo hyvin paljon kuitenkin siitä kuinka henkisesti sairaita ihmisiä johtavat persutkin ovat.

  1. No joo. Ajattelin itsekin, että esimerkiksi Ohisalo on ihan liian terveen ja normaalin näköinen ihminen, ja että todellisen kakistokratian aikaansaamiseksi Purran tai Halla-ahon naama sopii ministerikaartiin paljon paremmin.

 12. Kuten tohtori Edward Dutton on analysoinut, kaikki mahdolliset mittarit kertovat siitä kuinka amerikkalaisten ja brittivihollistemme imperiumit ovat kaatumassa ja kuolemassa:

  – Älykkyys.
  – Talous.
  – Etnisyys josta ryhmä ja ryhmän armeija on koostunut ja etnisyydet joista ryhmä ja ryhmän armeija koostuu nyt.

  Jne. Tämä kaikki on tapahtunut monta kertaa aiemminkin ja nyt amerikkalainen, sekä brittivihollisemme ovat tekemässä kuolemaa ja hyvä näin. He ovat sekoittamassa ja kuolemassa pois, mikä on mahtava asia, sillä he ovat valkoisten kansojen ja valkoisen rodun verivihollisia.

  1. Jep. Kaatuvat kuten kaikki mädät imperiumit. Tosin sellaista satanismivaltiota kuin Yhdysvallat ei liene ollut sitten Khazarian.

 13. Ukrainalaiset tulevat lopulta kiittämään Putinia, että slaavilainen veljeskansa pelasti toisen slaavikansan tuholta ja tämä ei ole mikään vitsi. Länsiliittouma ja yksi ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa ääneen, mutta kaikki tietävät mikä ryhmä, yrittävät oikeasti tuhota myös ukrainalaiset.

 14. Samaa pienen katkeran miehen itkua aamusta iltaan leipätekstissä ja eri nimimerkeillä. Silti maailma rullaa eteenpäin, eikä kukaan kuuntele. Kerro mitä teit elämässäi niin muut osaavat välttää virheesi.

 15. Miettikää heteropersut, kuinka voitte olla samassa puolueessa kuin joku T. Pälve. Varmaan hän on persujen toinen natoasiantuntija, koska ei ole suorittanut asevelvollisuutta. Sehän antaa parhaimman asiantuntemuksen, kun ei tajua asiasta mitään.

  1. Halla-ahon paikka olisi Azovstalissa odottamassa (turhaan) helikopteripelastusta, ellei olisi tuollainen palliton lymyilevä antisankari. Oikea Suomen Rothschild naamansakin puolesta.

   1. Jussi Halla-Aho voi hyvin olla jotain kautta sukua Rothchildeille. Ruotsin ja Ranskan hovit ovat olleet satoja vuosia hyvin läheisiä keskenään. Tiedä vaikka olisi joku Rothchild-suvun tekemä äpärälapsi.

 16. Täällä on muutama Jyri ja Aimo. Sitten on muutama joka nauraa näille teidän älypäiden sakeuksille kuten esim minä. Loput on Marcon useat eri nimimerkit. Ei voi sanoa että kovin hyvä succee on tällä paskapaperilla. Lol

 17. Tyhmät ja vähä-älyiset persut eivät tajua, että Naton päätehtävänä on ollut tuhota eurooppalainen kansallismielisyys ja pitää Venäjä ”kaukana”. Näin sanoi Naton oma pääsihteeri Naton päätehtävästä.

  Aina on sitten joku vähä-älyinen persu vinkumassa, että ”Ei se sitä tarkoittanut. Ei se sitä tarkoittanut.”. Minkä teet kun persut ovat kaikki idiootteja.

 18. ”…Voimme olla alkuperäisen Sveitsin mallin mukaisesti itsenäinen, vapaa ja puolueeton maa…” (suora lainaus Witin artikkelista)
  Tästä ns. ”Sveitsin mallista” tämän sivuston pääkirjoittaja jaksaa kirjoittaa lähes jokaisessa artikkelissaan. Väkisinkin tulee ajatus että tästä ns. ”Sveitsin mallista” on tullut pääkirjoittaja Witille joku ylitsepääsemättömän kiimainen mielihalu.
  Herra Wit voisi ensitöikseen ottaa esiin Euroopan kartan ja hieman tutkailla eri maiden sijaintia kartalla.
  Ensinnäkin Suomella on pitkä valtionraja Venäjän kanssa ja Venäjä on ainoa valtio maailmassa joka mahdollisesti voisi uhata Suomen itsenäisyyttä.
  Toiseksi Sveitsi on valtiona Nato-maiden ympäröimänä ja suojassa Venäjältä, niinkuin sikiö on äitinsä kohdussa. Edes Venäjällä ei olisi mitään mahdollisuutta koskaan hyökätä Sveitsiin.
  Joten pääkirjoittajan lapsenomainen lässytys siitä että Suomen pitäisi noudattaa Sveitsin mallia olemalla itsenäinen, vapaa ja puolueeton maa on täysin Suomen kansalaisia harhaanjohtavaa populismia.
  Tässä maailmantilanteessa NATO on ainoa tapa varmistua siitä että Venäjä ei uskalla sotilaallisesti astua jalallakaan Suomen rajojen sisäpuolelle.
  Vielä jos saadaan NATO perustamaan Suomeen sotilastukikohtiaan niin suomalaisten olisi turvallista olla ja elää. Suomellahan olisi esimerkiksi entinen Kauhavan Ilmasotakoulun alue käytettävissä NATOn tukikohtana. Siellä on fasiliteetit kunnossa jo valmiiksi. On valmiina sotilaslentokenttä lennonjohtotorneineen, asuinrakennukset, lentokonehallit, ihan kaikki ja Venäjän rajallekin on vielä sen verran matkaa ettei venäläiset pystyisi ihan yllättäen sinne iskemään.

  1. Sveitsi on ollut puolueeton vuosisatojen ajan ja näin pysynyt lukuisten sotien ulkopuolella. Edes saksalaiset eivät uskaltaneet toisen maailmansodan aikana hyökätä Ranskaan Sveitsin kautta.

   Liittoutumalla tulisimme Naton eturintamaksi, jossa amerikkalaiset taistelisivat viimeiseen suomalaiseen, mutta eivät riskeeraisi omia kaupunkejaan ydinsodalle sen enempää kuin Venäjäkään, vaan yhdessä suurvallat sopisivat käyttävänsä Suomea taistelukenttänä. Eli Suomesta tulisi helposti näin myös taktisten ydinaseiden taistelukenttä.

   1. Hyvä Marco De Wit, en allekirjoita kantaasi tässä asiassa.
    Jos hypoteettisesti ajatellaan että Suomen liityttyä NATO:n, Venäjä ampuisi ydinohjuksen Suomeen niin eiköhän NATO ampuisi ydinohjuksen suoraan Moskovaan. Miksi NATO-joukot alkaisivat sotimaan Suomen maaperällä? Suomen oma armeija + reserviläiset pitävät kyllä siitä huolen, että tänne on turha yrittää tulla sotilaallisissa aikeissa.
    Venäjä tietää sen että hyökkäämällä johonkin NATO-maahan se käynnistäisi samalla kolmannen maailmansodan, jolloin Venäjää vietäisiin kuin pässiä narussa. Eli Venäjän uhittelu jää vain propagandan tasolle.
    Jo tämä Ukrainan sota on osoittanut sen että vaikka Venäjällä on älyttömästi sotakalustoa käytettävissään, niin heidän taktinen osaaminen sodankäynnissä on umpisurkeaa räpeltämistä.
    Summa summarum, Suomi NATO:n ja pian, jolloin voidaan elää rauhassa, välittämättä uhitteluista, Venäjän rajanaapurina.

    1. ”Jos hypoteettisesti ajatellaan että Suomen liityttyä NATO:n, Venäjä ampuisi ydinohjuksen Suomeen niin eiköhän NATO ampuisi ydinohjuksen suoraan Moskovaan.”

     Huh, huh. Mihin perustat tuon väitteesi? Miksi luulet USA:n uhraavan oman maansa Suomen takia?

     1. No huhhuh… on kyllä tosiaan täydellistä roskaa, että amerikkalaiset aloittaisivat ydinsodan Suomen takia. :D

 19. Miksi luulet USA:n uhraavan oman maansa Suomen takia?
  Ensinnäkin siihen että USA ei ole sama kuin NATO! Eihän tässä ole kyse siitä että USA uhraisi oman maansa Suomen puolesta vaan siitä että yksittäinen sotilaallinen hyökkäys johonkin NATO-maahan tarkoittaisi sitä, että jokainen NATO-maa on sitoutunut tukemaan hyökkäyksen kohteeksi joutunutta NATO-maata. Yksinkertaisesti se tarkoittaisi sitä että kaikki NATO-maat antaisivat kalustoaan ja joukkojaan hyökkäyksen kohteeksi joutuneelle NATO-maalle.
  Pienelle ja vähälukuiselle Suomelle NATO:n tuoma sotilaallinen turva olisi enemmänkuin tervetullut sotilaallinen turva vieraan valtion mahdollisille uhkille.
  Mielestäni henkilö joka vastustaa NATO:n liittymistä on joko aseista kieltäytyjä, sivari, kukkaistyttö tai joku ns. taivaanmaalari.
  Hei, maailma on muuttunut, kiitos Ukrainan sodan! Koko maailma tunnustaa nyt muuttuneen maailmantilanteen. Enää ei ole paluuta ns. normaaliin elämään, missä kaikilla on hyvä ja kiva olla… Kiitos Venäjän!

 20. Jes! Pääkirjoittaja Marco de Wit hiljeni kerrankin! Herra de Wit taisi vihdoinkin ymmärtää sen että hän on jälleen kerran ajettu nurkkaan omissa kirjoituksissaan. Pääkirjoittaja kun vielä ymmärtäisi, että hänen kirjoituksillaan ei ole mitään totuuspohjaa, vaan kaikki lehden uutisointi on pelkkää venäläistä propagandaa! #sananvapaus #sananvapaudenpuolellaloppuunsaakka

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*